Ott a Clubb jele is!

Ráadásul kis Mz-vel két fővel ment fel egy ismerősünk.

Privátban bővebb információkat is adok. A fotók egyébként fennt voltak a honlapon, de egy átrendeződés után nem kerültek vissza.
bluerider írta:A válasz nem volt kielégítő, ezért felteszem konkrétan! Szándékodban áll egyáltalán valamelyik MZ túrára eljönni, hogy megismerj bennünket?Csak mert folyamatosan reklámozol minden más találkozót ami engem nem zavar, csak hát ez itt az MZ klub volna szerintem!
Teknőc írta:Hahó!![]()
![]()
Ez történt Szöged környékén mostanság:
http://fmp-motorosok.hu/component/conte ... -fzs-bulit
http://fmp-motorosok.hu/component/conte ... gurulasrol
![]()
Teknőc
Motoros szánnal menjél te oda.kisbocsi írta:Állj le Dénes!!!!
Mondjuk én egyszer eljutok az Északi Sarkra, mondjuk nem motorral.
Szia Nyaki. Te jól tudsz oroszul, vagy tévedek, továris? Meg jársz ócseny dalekó a motoroddal, két és négy ütemben egyaránt. Csak nem megöregedtél, hogy te is lebeszéled Dénest?nyakas írta: elgurult a gyógyszered :?: :mrgreen:
Én Koreába gondoltam volna, de ha Valakinek számítok, akkor érdekel az út. Ebben az évben (2012) egy oldalkocsis MZ TS250 haver tervezi Oroszba az útját, telán érdekli az azeri kérdés. Kérdezzek-e rája?Dénes írta:Számolgassunk:
Azerbajdzsán toronyiránt 4500km. Az motorral min. 9 nap.
Benzin kb. 120e Ft.
Szállás kb. 30 ezer (persze ezt nem muszáj)
Mi lenne, ha vennénk egy közepes állapotú MZ-t és csak odáig mennénk ... eladjuk a motort.
elgurult a gyógyszeredDénes írta:Számolgassunk:
Azerbajdzsán toronyiránt 4500km. Az motorral min. 9 nap.
Benzin kb. 120e Ft.
Szállás kb. 30 ezer (persze ezt nem muszáj)
Összesen 150 ezer ft.
Azerbajdzsánból Budapestre hazarepülni: 70e Ft, 1 nap.
Egy átszállás Ukrajnában.
Mi lenne, ha vennénk egy közepes állapotú MZ-t és csak odáig mennénk bő két hét alatt, majd haza repülővel.
Vmi piacon meg eladjuk a motort.
(új motor vétele, átiratás -> erre is van költséghatékony megoldásom, priviben)
Valaki?
Tudom, tél van..hideg van, meghülyültem.
Use Ariel, Persil, Omo, Weißer Riese, Coral, Fewa, Zewa, Cosy, Lenor, Silan, Kuschelweich, Softlan, Calgonit, Somat, Palmolive, Vanish, Meister Proper, Elmex, Meridol, Blend a med, Taft or Wellakisbocsi írta:Its not too clear for me....
Miről van szó?
De kár, hogy eladtamTeknőc írta:Halihó!
Hopplá!- Mit találtam:
Ide hallom hogy gurul a gyógyszere:-)KILL3R etz írta:Az állatja....![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég