Valaki elvetemült jön?
Ha nem esik az eső én megyek, hisz itt van a szomszédban.

Ha belegondolok hogy januárban -17°C-ban mentem motorral dolgozni...kiszsebi írta:Tegnap este elvittem Piroskát egy meleg barlangba, hogy klimatizált helyen aludhassa téli álmát (szüleim szuterénjában)... Ez éjszaka történt, -4 °C volt, mikor indultam, -7°C, mikor megérkeztem. 70 km volt a táv.

mi vagy Te? Matematikus?molcsaba írta:
Az aspirin hatóanyagán van még egy gyök: acetil-szalicilsav.

Az aspirin hatóanyagán van még egy gyök: acetil-szalicilsav.sunbim írta:Szalicil-t rá , mivel a szalicil megakadályozza a rothadást, erjedést, penészedést, kiválóan használhatjuk a zöldségek, gyümölcsök, dzsemek, lekvárok, illetve a tej és vaj , és MZ konzerválására , mely (többek között) az Aspirin nevű gyógyszer hatóanyaga. Így a motorod megfázni sem fog.
...vagy nátrium benzoátot !![]()

Dénes, Zsebi, Egészségetekre váljék!kiszsebi írta:Tegnap este elvittem Piroskát egy meleg barlangba, hogy klimatizált helyen aludhassa téli álmát (szüleim szuterénjában)... Ez éjszaka történt, -4 °C volt, mikor indultam, -7°C, mikor megérkeztem. 70 km volt a táv.

Sajnos ott tartunk, hogy saruból sem tudnak már jót gyártaniKILL3R etz írta:Naés az a 30-40 biztosíték?![]()
![]()
![]()

és az időnk is fantasztikus voltKILL3R etz írta:Én is hazaértem. Km kb dettó. Képeket rakok nemsokára.
Nagyon szép helyeken jártunk!

O.K.KILL3R etz írta:Úgy már megvan! És akkor mikor? 10?

Lehet!KILL3R etz írta:Akkor csatlakoznék...
![]()
Esetleg találka valahol Érden?

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég