Dénesnek (hétfőn reggel jövök haza és aludni is kell, kedd pedig halottak napja)

jól hangzikDénes írta:Fiúklányok!
Mit szólnátok egy évadzáró guruláshoz?
Velencei tó - elkerülő II?
Vértes környékén gondoltam egy rövid gurulást, és szalonnázást. Velencei tónál találkoznánk, elmennénk Gánt felé, le a bányához, majd Vérteskozmánál szalonnáznánk az erdő szélén. (ha jól tudom van ott hely, ha nincs majd csinálunk)
Ha úgy jövünk össze mehetünk terepre is kicsit ha gondoljuk.
Valaki, hétfőn? Vagy máskor? Szép idő lesz végig.
Esetleg más útiterv?
Kicsit irigyellek benneteket,jó időben jó helyen voltatok.Üdv!Action írta:Ismét köszönet Laci bácsi ,hogy elnavigáltál engem a Bakony erdejében! Nagyon jó időben gurultunk és jó időt fogtunk ki. Köszönöm még egyszer a vezetést, és a vacsit a garázs " presszónál" üdv Action![]()
Aha, na ezt nem tudtam.matt1989 írta:Ha Bakonynánál mész a fürdőhöz oda nem kell engedély, de ha Jásd felől mész azon a kanyargos murvás úton úgy tudom, hogy oda már kell.
És akkor már érdemes a római fürdőt is megnézni, biztos kell engedély? Ahányszor voltam, mindig voltak autóvalmatt1989 írta:Jásdon érdemes megnézni a vízimalmot, nem tudom hogy túrán voltatok-e arra, valamint Jásdról Bakonynánára egy murvás úton át lehet menni az is jó buli, csak kell az erdészettől engedélyt kérni.
Más programmal játszd le!mladi írta:Van itt 20 videó felvétel amit Zsebi felrakott az asztalra, de csak a hangot játsza le.Mit lehet tenni ez ellen?
Szerintem Alfa gépén meg van. Jó lenne megnézni.
Mladi megnyugtató, halk hoppá-ja tetszik alatta!Alfa írta:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EKGkFrO7i5I[/youtube]
Hát a motort hülyén eldobók minisztériumát...mladi írta:Én sem értem mit alakított meg Alfa?
Szerintem meg csak a műszerfal amortizálódott leKrepp írta:Nézem a képeket![]()
![]()
Miért nem szedtétek le a dobozokat????
Alfa![]()
gyakorlatilag egy sapka szar és egy marék csavar maradt a motorodból...
![]()
Hogy mit alakítottam meg?kiszsebi írta: Engem Alfa videója érdekelne (azaz a srácokat...). zuper kis buli volt, az biztos. Alfa megalakította a Hülye Kiejtések Minisztériumát a Klubon belül. Ehhez én is csatlakoztam
KILL3R etz írta:Feltettem a képeimet Picasara: https://picasaweb.google.com/1137456696 ... yp6U-6i2Ag
Rengeteg Low-Rider MZ, és levitálás...![]()
Sajnos kiszsebiék nem mennek autóval IS, azaz csak én megyekmladi írta:Alfa a Kiszsebiék autóval is jönnek, ha megkéred őket biztos elhozzák Mogyoródig az idomodat. A Polustól úgysem kell már sem index sem tükör. De aszfalton is eljuthatsz Mogyoródra, (de az nem olyan jó buli).
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég