Nekem is utángyári könyök van..... mondjuk azzal kezdtem a beszerelését hogy csináltam rá rendes felületet a találkozásnál...sub-ee írta:
Lehet berakni Dok! Csak azért, mert utángyártott könyökök már nem tömítenek, azokhoz kell!
Üdv.:Sub-ee

Nekem is utángyári könyök van..... mondjuk azzal kezdtem a beszerelését hogy csináltam rá rendes felületet a találkozásnál...sub-ee írta:
Lehet berakni Dok! Csak azért, mert utángyártott könyökök már nem tömítenek, azokhoz kell!
Üdv.:Sub-ee
Vedd le a dobot, és tegyél rá egy dobnak kinéző csövet! garantált a nyeremény, de az a cső is nagy nyílású rövid legyen! Motorozni azért ne motorozz vele! magas fordulaton nem szeretik a szelepek!jarumasz írta:Nekem kellene kis help.
Van egy srác, aki minden motoros talin(a környéken ) megnyeri a hangnyomás versenyt. 350-es Jawa-val. Semmi extra, csak kihúzza a sípokat, és ennyi. Asszem 126dB. Nekem kellene a vasra egy tuti kipu, ami minimum 130-at tud. Vannak nyeremények:)
Csak az a baj, hogy az enyém 750-es, 4 ütemű. Mit lehetne tenni? Valaki????
Lehet berakni Dok! Csak azért, mert utángyártott könyökök már nem tömítenek, azokhoz kell!Sehova! Fém a fémen tömít. csak jól rakd össze.
[/quote]pempelli írta:Srácok a kipufogó tömítést azt hova kell rakni henger könyök közé vagy a könyök és a hollander közé?
Nem lehet.nagydivad írta:A gyári kis TS kipufogóján át lehet látni (ha nincs rajta a könyök)? Ha nem, akkor én egy barmolt változatba futottam.
pempelli írta:Srácok a kipufogó tömítést azt hova kell rakni henger könyök közé vagy a könyök és a hollander közé?
Sehova! Fém a fémen tömít. csak jól rakd össze.pempelli írta:Srácok a kipufogó tömítést azt hova kell rakni henger könyök közé vagy a könyök és a hollander közé?
Ha kell azt hiszem, nekem van 250 könyököm, ha összefutunk egyszer, akkor oda tudom adni. (megnézem h tényleg van-e, de úgy emlékszem..)pempelli írta:Srácok a 251-es könyök és kipufogó jó a 250 -es etz-re?
kzolika1994 írta:Tudna valaki "megbízható" rezonátor tervező programot ajánlani? 250-es Etz-hez kellene.
kzolika1994 írta:Tudna valaki "megbízható" rezonátor tervező programot ajánlani? 250-es Etz-hez kellene.
A megfelelő hozzáértés nélkül mind megbízhatatlan.kzolika1994 írta:Tudna valaki "megbízható" rezonátor tervező programot ajánlani? 250-es Etz-hez kellene.
Nekem 2.8-3.5 között evett a TS. 80-90 között jártam (óra szerint, akkor még nem volt gps ellenőrizni). Nekem az alsó tartománynak jót tett egy ETZ kipufogó. Ha végsebesség nem számít, hanem az alsó tartomány fontosabb, akkor nekem még a gagyi rezó is jobb volt mint a gyári kists dob.bomber93 írta: Köszi! és neked hogy szuperált ezzel a kis etz kipufogóval? Észre vehető változás teljesítménybe fogyasztásba van?
+1zsakfos írta:Hogy én hogy irigyellek a problémáidért.
Bár nekem lenne 4 alatti fogyim meg 125-ös végsebesség.Bármiféle hangot elviselnék cserébe
Hogy én hogy irigyellek a problémáidért.KrisszETZ251 írta:Hali!
Nekem utángyártott kipum van a 251esen, igazából meg vagyok elégedve vele, de nem az igazi, a fogyasztásom az egész jó volt 4 alatti, meg a 125km/h-t is sikerült elérni, de 5000 felett borzalmas a hangja (meg úgy általában nem tetszik a hangja:-DD )a kipunak. Olyan recsegős pattogós, szerintetek mitől lehet ez?
Köszi! és neked hogy szuperált ezzel a kis etz kipufogóval? Észre vehető változás teljesítménybe fogyasztásba van?gabsic írta:
Nem akarok belevauzni, de a kepen SZERINTEM ez TS kipu...
Amugy ha a kipuban a vegcso lotyog, akkor be kell allitani oda ahova kb valo, es CO-val megpottyolni.
Nekem a TS-en volt kisETZ kipu, annak az egesz hatuljat ujja kellett igy epiteni. (lotyogott a cso, meg szet volt furkalva a kipu vege)
Igen elnézést, a 125/150-nél automatikusan TS-re gondoltam, mert most ilyennel foglalkozom.gabsic írta:Nem akarok belevauzni, de a kepen SZERINTEM ez TS kipu...
Amugy ha a kipuban a vegcso lotyog, akkor be kell allitani oda ahova kb valo, es CO-val megpottyolni.
Nekem a TS-en volt kisETZ kipu, annak az egesz hatuljat ujja kellett igy epiteni. (lotyogott a cso, meg szet volt furkalva a kipu vege)
Nem akarok belevauzni, de a kepen SZERINTEM ez TS kipu...
Én erre az eredeti kipufra gondoltam és a közepén lévő kis csőre.bomber93 írta:Nekem itthon csak bevont elektródás hegesztőm van azzal gondoltad pontosan melyik részhez kéne odafogatni( miből derül ki hogy gyári-e mert ez nem szalámi végű hanem olyan mint a simsoné ilyen fedett és bele van ütve a végébe h ETZ 125/150 meg még pár német firka) pontosan ez hol volt?:D bent vagy majdnem a kipufogó végénél? nem lóg ki belőle de majdnem színlel a kipufogó végével.
Egy ötletem talán lenne, keményforrasztással visszafogni a csövecskét a hátsó zárólemezhez.bomber93 írta:Üdv az lenne a kérdésem mit lehet csinálni azzal a jelenséggel hogy ETZ125/150 kipufogó és a végében van egy ilyen kis cső szerűség nah az mozog benne bele van esve aztán rázogatom kijön majdnem a kipu végéig de visszafordítom visszamegy szóval teljesen elengedett odabent lehet ezzel valamit csinálni jó lenen mert igaz ingyen volt de elég szép még a krómozás a kipufogón és gyári. meg lehet valahogy szüntetni hogy az a kicsi csövecske vagy mi ne kotyogjon benne vagy menet közbe az nem fog zavarni?
Előre is köszi!
Egy ilyen menet után, hogy néz ki a kipuff? Az elszíneződéseket el tudod tüntetni?zsakfos írta:Ma ilyet csináltam haverral.![]()
Fényképezd le szemből a bilincset, hogy látható legyen a felfogatás mikéntje. És persze tedd fel ide a képet.ambrusviktor írta:Srácok, ti hogy oldjátok meg, hogy a kipufogótok ne másszon hátra? Nekem a gáz mindig szépen lassan hátratolja a csonkról és néhány száz kilométerenként vissza kell tolni.
Akkor feltétlenül ajánlom figyelmedbe a főoldal/letöltések alatt az: MZ hogyan tovább? című művet. Abból szerintem nálunknál szakszerűbb válaszokat kapsz, és egész könnyen böngészhető PDF. Mint látni fogod, még az ETZ-vel is vannak kompatibilis alkatrészek, így tényleg érdemes átnézni.SamLair írta:Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy az MZ TS 250 alkatrészek kompatibilisek -e az MZ TS 250/1 motorral? Vettem a napokban egy TS 250/1 es motort és szeretném felújítani, üzembiztossá tenni. Néztem hozzá új alkatrészeket az OdorMotor és a MOFAKER oldalain és nincsen külön /1 eshez kipufogódob, például, de TS hez van. Tudom amatőr kérdés, de én az is vagyok, úgyhogy nem téma
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 2 vendég