Hála Istennek! Ezért működik még mindígKILL3R etz írta:ZOZY!
A kuplungfestegetést kihagytad....![]()

Hála Istennek! Ezért működik még mindígKILL3R etz írta:ZOZY!
A kuplungfestegetést kihagytad....![]()
igazkisbocsi írta:Alfa!
Az a 7. ker István úton van igaz?
Kisbocsi!kisbocsi írta:Alfa!
Mégis mit bír egy ilyen? Egyszer használatos és eldobandó?Alfa írta: Lábzsák a neve, az Állatorvosi Egyetem portájával szembeni állatpatikában lehet kapni. Eredetileg arra való, hogy akinek nincs a tehénistállóban (mondjuk) gumicsizmája, az felhúzza a cipőjére és járkál benne. Elég strapabíró cucc, nekem már bizonyított![]()
Tegnap felhívtam őket és óriási infláció volt, ugyhogy megemelték az árát! Kő kemény 150 ft lett.kisbocsi írta:Alfa!
Lábzsák a neve, az Állatorvosi Egyetem portájával szembeni állatpatikában lehet kapni. Eredetileg arra való, hogy akinek nincs a tehénistállóban (mondjuk) gumicsizmája, az felhúzza a cipőjére és járkál benne. Elég strapabíró cucc, nekem már bizonyítottkisbocsi írta:ha van infótok bakancsra húzható vízálló cuccról, szóljatok, mert régóta keresgélek.
Köszi
Miből gondolod?kisbocsi írta:
....
A felnyithatót én neked nem ajánlanám, mert ugyan olyan hülye állat vagy mint én,![]()
....
Shoxban lehet venni de drága (5 ropi körül asszem)kisbocsi írta:ha van infótok bakancsra húzható vízálló cuccról, szóljatok, mert régóta keresgélek.
Köszi
Rosszul írtam,a bőrruha M-es!
Szia!maverick írta:krauser oldaldobozokat vennek!
de nem azok, amiért én vettemCickány írta:A honlapon is fent vannak az árak, nem?
Yamaha WorldnélMáté írta:Nekem is Marushin sisakom van és én is könnyen fel tudom venni a szemüveget. Úgy látszik a japánok mind szemüveges emberekre tervezik a sisakjaikat. Amúgy hol és mennyiért vetted ha nem túl indszkrét a kérdés?
Nekem is Marushin sisakom van és én is könnyen fel tudom venni a szemüveget. Úgy látszik a japánok mind szemüveges emberekre tervezik a sisakjaikat. Amúgy hol és mennyiért vetted ha nem túl indszkrét a kérdés?kiszsebi írta:Na, megvettem ma az új sisakomat:
http://lh3.ggpht.com/_Y_x9IKmLIDI/SSrjq ... 5B1%5D.jpg
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez volt az egyetlen gyártó, akinek a sisakja alá (ebben az árkategóriában) viszonylag könnyedén fel tudtam venni a szemüveget.
köszi a tippet, Bambi!
remélem...yofo írta:Na ez egy kicsit pöpec sisak , szerintem igen jól választottál .
Ha olyan gyorsan száguldasz az MZ-ddel, hogy kilépsz a gravitációból és felhevül az egész akkor nem amorf űrmoslék leszel, hanem igazi Dártvéder.Cickány írta:Segítsen nekem valaki...
A termoplasztikus azt jelenti, hogy hőre lágyuló.
Miért jó az egy sisaknál?![]()
Már régóta töröm rajta a fejem.
http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_f ... 89712.htmlAlfa írta:Hát... Akkor vedd meg ha nem szeretsz száguldozni. Nekem is ilyen van, baromi kényelmes, már 10 km/h nál is nagyon jól szellőzik, de 100nál se tépi ki a szemeidet, viszont szerintem nagyon zajos egy sebesség felett.
50ig semmi szélzaj
70nél szembeszélben már zajos
90 felett erősen zajos.
Ennek ellenére 90 felett az interkom még működőképes, csak a saját hangod nem hallod annyira, de a választ igen.
Amiért én vettem:
-nincs rés a napszemüveg alatt ha le van hajtva, ami engem nagyon zavarna
-kényelmes, szellőzős
-nagyon szép
Szóval a helyedben megnézném a Caberg Kondát hasonlóan szép, de állítólag sokkal zajtalanabb, és nem sokkal drágább (talán 35).
Kifutó modell? Én is ilyent keresek, és az egyetlen általam fellelt forgalmazónál 29990-ről 32990-re emelték az árát. Más cégnél nem találtam, most úgy néz ki Svájcból a Luistól tudok szerezni euróért, így 100 euró az ára, ami minimum 6000Ft mínuszt jelent a magyar árhoz képest. Posta nem jön rá, mert egy ott lakó hazánkfia hozza.gabsic írta:Nyitott sisakot semmi esetre sem vennék fel.
Unokatesóm arcán van jó pár heg a nyitott sisaknak köszönhetően, na meg új fogak se kellettek volna neki ha rendes sisak van rajta...
Felnyitható sisak jó alternatíva lehet. Nekem Airoh Matthisse RS Sport van, lassan 3 éves, de nem tágult ki. A plexi tömítését kellett egyszer megragasztanom, és mára kissé nehéz működtetni a belső napszemüveget, érdemes évente megkenni a forgáspontnál szilikonzsírral. Ee ezeket leszámítva nincs vele gondom. Ára anno 35 volt, mára 15-20 körül megkapni mert kifutó modell.
Van Shiro Kerosen sisakom is, ez nem felnyitható, hanem zárt, hosszabb túrákra ezt használom. Elég zajosnak mondanám, viszont nekem nagyon kényelmes. Ez 23 pénz volt, annyit szerintem megért. Többet nem tudok róla mondani, mert idén tavasszal vettem, kb 1000km-t használtam csak még.
Vigyázzatok a nyitott sisakokkal,mert valamilyen közlönyben olvastam,hogy nyitott sisakot csak robogó kialakítású segédmotoroskerékpáron szabályos viselni.A klasszikus kialakítású segédmotoroskerékpárokon(simson),csak zárt,állvédős sisakot lehet használni,ez vonatkozik a nagyobb kis,és nagymotorokra is.Elég egy motorosokat utáló rendőr,aki tisztában van ezekkel a szabályokkal,és fizethetünk a rendőröknek is egy új sisakot.takzol írta:Üdvözlet Mindenkinek!
Sisak vásárlás előtt állok, és a véleményeteket szeretném kikérni. Mindig nyitott sisakot használtam eddig, motoros szemüveggel. Most az arcom-állam- jobb védelme miatt próbáltam néhány nyitottat plexivel, de még kicsi sebességnél is huzatosnak találom a plexit./ Vagy lehet, hogy nem elég hosszan ér le az arc előtt?/ Kis ETZ-m van, tehát nem" sietek", de azért viszonylag komfortos sisakot szeretnék, nem drágán. Véleményeteket várom.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég