Rám számíthatsz, ha az idő sem túl rossz. Sajna esőruhát még nem sikerült beszereznem. Remélem a meteorológusoknak nincs igazuk a hétvégével kapcsolatban.
Üdv.
plunk

Helló Plunk!plunk írta:Én benne vagyok egy gurulásba, ha nem lesz nagy eső.Tudtommal még nincs semmilyen programom hétvégére.
SZERK: Akkor nem lesz mégsem?![]()
![]()
Sunbim, kis 400km-es gurulásodat mikorra tervezted? Szólj majd mindenképp.
Üdv.
plunk

Gondolom Erdélyi túra előtt akarsz menni egyetRR_ZOZY írta:Anna: a hideg nem tart vissza, továbbá ha monszuneső nem lesz csak egy kicsit esik az sem érdekelMennem kell a nagy út előtt egy öblös karikát.

Helló! Ez engem érdekel! Mikor lenne? Írj privit pls!RR_ZOZY írta:Bazso84:
Még nincs konkrét tervezet h merre mennék ha tudok menni hétvégén. Sablonos Balcsi déli part járás is megteszi (nagyjából: K.vár-Nagybajom-Böhönye-Keszthely-Fonyód-Lengyeltóti-K.vár), nem tudom azt sem még hogy jönne-e valaki a somogyiak közül (vagy bárki.)
Nem jártam aznap az elkerülőn, amúgy VW Polo-val közlekedem.
Még kerressük egymást!

Az ilyesmi kis gurulások milyen gyakran jönnek?Szívesen találkoznék élőben is a klubbalsunbim írta:Hétfőn valaki, valamerre?

Nem OT-ssunbim írta:Ha OT-s rendszámú az a motor, biztos nem!

Na baszki ez ma volt :S Szekszárdon voltunk ma motorozni ha ezt tudom akkor erősítettük volna a csapatot! Vajon kinézték volna a barátom 600-as hondáját ?MrDok írta:http://www.regoly.hu/
Aki esetleg az éjszakai túra előtt szeretne bemelegíteni, annak itt egy lehetőség.
Jó motoros bulikat szoktak csinálni.

A veterán felvonulás lezajlott, képeket linkelek majd idővel.MrDok írta:http://www.regoly.hu/
Aki esetleg az éjszakai túra előtt szeretne bemelegíteni, annak itt egy lehetőség.
Jó motoros bulikat szoktak csinálni.

Beszélhetünk róla...sunbim írta:Hétfőn valaki, valamerre?

A hő-és áramlástan birodalmábasunbim írta:Hétfőn valaki, valamerre?

Kis OFF, megvan az esőruha: munkaruházati boltból vízálló munkaruha. 2660 Ft, remélem nem kell tesztelnem a hétvégén.....young boys írta:MrDok írta:Jó lesz már beszerezni egy rendes esőruhát, amit a motorra rendszeresítek, kezdek hozzászokni az ázáshoz........Bakancs uszoda?? :oops:Zsanditól hazafelé nekem is meg volt
![]()
![]()
A gumikat kerékkel együtt tettem vissza (cseregarnitúra)gondoltam hisz beszéltünk róla..., az utcaival nem akarta a sáros földutat sehogy sem...

MrDok írta:Jó lesz már beszerezni egy rendes esőruhát, amit a motorra rendszeresítek, kezdek hozzászokni az ázáshoz........Bakancs uszoda?? :oops:Zsanditól hazafelé nekem is meg volt
![]()
![]()
A gumikat kerékkel együtt tettem vissza (cseregarnitúra)gondoltam hisz beszéltünk róla..., az utcaival nem akarta a sáros földutat sehogy sem...

Látom vissza cserélted a gumákat...

Én meg pont hogy délelőtt mennék. Már nagyon nem tudok koncentálni a tanulásra, minél előbb kell egy kis kikapcsolódás. De még meglátom.Alfa írta:Még az asszonnyal kell megkonzultálnom a dolgot, de volna kedvem!Máté írta:Sziasztok!
Szombaton jó idő esetén valakinek van kedve gurulni egyet? Tervem még nincs, de öteleteket elfogadok.
Máté
Délután folyamán, és Pilisre gondoltam mint Pesthez közeli szép vidék. Dobogókő és környező falvak? 3-4-es délutáni indulással érünk rá.

Még az asszonnyal kell megkonzultálnom a dolgot, de volna kedvem!Máté írta:Sziasztok!
Szombaton jó idő esetén valakinek van kedve gurulni egyet? Tervem még nincs, de öteleteket elfogadok.
Máté

fores írta:Jövó hét végén 21 .én vgy 22.én kimegyünk Kassára..clubbos zászlót feltűzöm..ha valaki csatlakozna,pü ben keressen..csak rövid kiruccanás.délelőtti indulás,du érkezés..

Rendben. Hol találkozzunk Dunakeszin? és mikor?MZCs írta:Szia!Gazdi írta:Sziasztok!
Holnap(május14/szombat) valakinek van kedve egy ilyen körhöz:
http://maps.google.hu/maps?f=d&source=s ... 34589&z=10
10-11 körüli gödöllői indulás.
Gazdi
Nekem lenne kedvem hozzá. Annyi pici változtatással, hogy Dunakeszi környékén ha tudnánk talizni és onnan irány észak felé.

Szia!Gazdi írta:Sziasztok!
Holnap(május14/szombat) valakinek van kedve egy ilyen körhöz:
http://maps.google.hu/maps?f=d&source=s ... 34589&z=10
10-11 körüli gödöllői indulás.
Gazdi

Jelenlévő fórumozók: moyos valamint 14 vendég