Eladó motor
- Matee86
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe
Re: Eladó motor
Sziasztok!
Ezt a hirdetést láttam,hátha kell valakinek olcsón alkatrésznek vagy racingra 250es ETZ!A hirdetéshez semmi közöm nincs,csak gondoltam megosztom!
etz 250 25000ftért
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekp ... -27410709/
Ezt a hirdetést láttam,hátha kell valakinek olcsón alkatrésznek vagy racingra 250es ETZ!A hirdetéshez semmi közöm nincs,csak gondoltam megosztom!
etz 250 25000ftért
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekp ... -27410709/
Mert azért az Mz a király....!:)
- KILL3R etz
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250
KILL3R etz írta:Üdv!
Eladóvá vált a kis-etzm. Nálam csak a helyet foglalja, használva nincs.
A forgalmiban 125-ként szerepel, de 150-es hengerrel, 24-es BVF karbival. (kb 15.000-et futott, előtte csapágyak cserélve voltak, főtengely felújítva.)
10.000 km-el ezelőtt komplett kuplung-berugó szerkezet fel lett újítva, szimering cserélve.
Garázsban áll, jó motorikus állapotban van. Újszerű gumik (Heidenau elől-hátul), 12AH-s akksi. Elektronikus fesszab., Tranzisztoros gyújtás. Még 1 év műszaki van a motoron.
2. rúgásra bármikor indul, szerintem költségmentes állapotban van.
Kérésre csinálok még képet!
Ár: 110.000 Huf
Esetleg csere érdekel jó állapotú, papír nélküli ETZ 250-re.
"...köd előttünk köd utánunk amíg élünk meg sem állunk,
köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
A szolnoki motoros boltban ki van téve egy 250-es szép állapotban 3 dobozzal kék színben 120-ért! Ha van érdeklődő felírom a számát! 

A lepényhal megy elöl, a remény hal meg utoljára!
Üdv! A motort 145000 -ért vette meg az alkatrészekkel együtt egy veterán gyüjtő.Matyifi
- nova001155
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 DE LUXE
Üdv ha nem vagy indiszkrét megkérdezhetem mennyiért vitték el?Matyifi írta:Üdv! Motorom elkelt,sajnálom a szívemhez nőtt.Matyifi
Üdv! Motorom elkelt,sajnálom a szívemhez nőtt.Matyifi
Még megvan a 125-ös ETZ-m
Akár egyeztetett helyszínen is, mivel, eddig az ország másik feléről volt szinte csak érdeklődő
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_etz_125-3917132

http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_etz_125-3917132
Sziasztok!
Munkatársam el akarja adni a motorját.Egy MZ ES 250/2-ről lenne szó!Üzemképes,friss a műszakija és ujj az aksija!Eredeti amúgy mindene!
Munkatársam el akarja adni a motorját.Egy MZ ES 250/2-ről lenne szó!Üzemképes,friss a műszakija és ujj az aksija!Eredeti amúgy mindene!
- KILL3R etz
- bajnok
Hali!
Nekem van egy 150-esem, 125-ös papírokkal. Lejjebb találsz róla képeket. Ha érdekel, írj és válaszolok minden kérdésedre!
Nekem van egy 150-esem, 125-ös papírokkal. Lejjebb találsz róla képeket. Ha érdekel, írj és válaszolok minden kérdésedre!

Hello!
Most rakom az A1-et és egy MZ-t készülök venni abból pedig egy etz 125-öst.
Valakinek lenne esetleg jó állapotban lévő?
Köszi!
Most rakom az A1-et és egy MZ-t készülök venni abból pedig egy etz 125-öst.
Valakinek lenne esetleg jó állapotban lévő?
Köszi!
Eladó az off motorom,ha valakit érdekel.
http://www.kepesmotor.hu/honda-tura_sporttura/p671402

Üdv! Eladóvá vált 250/1-es motorom másik vásárlása miatt. Jó állapotú.adatlapon megnézhető. Műszaki:2013 04 Ára:150000 ft. Tel:06 29 333518, 06 70 6382476vagy tothmatyas65@gmail.com
- Andrá$
- bajnok
- MZ-d típusa: TS 125 TS150 XL1000
"Ha véredben az alkohol ne motorozz gyalogolj"
Sziasztok!
Elkelt a motor.
Köszönöm az érdeklődést, és a biztató szavakat.
Széles utat!
Elkelt a motor.
Köszönöm az érdeklődést, és a biztató szavakat.
Széles utat!
Sziasztok
Eladnám szeretett ETZ 251-esem. Szezonra és műszakira teljesen felkészítve, viszont sajnos papírok nélkül. (bár a forgalmiját, és egy adásvételit tudok adni, de nem sokra mész vele)
Történt ugyanis, hogy miután megvettem (3 éve), nem maradt miből átíratni, és motorozni sem volt lehetőségem. Így viszont 1 év után ideiglenesen kivonták a forgalomból. Idén tavasszal lett egy kis pénzem, így hát gondoltam rendbe rakom, és megcsinálom az átíratást. Azóta viszont hoztak egy pár új jogszabályt, miszerint nekem 3 évre visszamenőleg ki kellene fizetnem a rá vonatkozó MABISZ díjat (110 Ft/nap), a súlyadót+valamennyi büntetést.
Így hát nem lesz az átíratásból semmi, ráadásul ez azután derült ki, hogy ráköltöttem egy huszast. Egy pár km-t még mentem vele, de így svarcban nem valami fasza....
Gondolkodtam, hogy veszek egy másikat, ami szét van hullva, és erről átpakolok mindent, de erre már nincs idegzetem. Inkább veszek egy nagyobbat.
Ami cserélve lett:
- első és hátsó teleszkópok felújítva (szimmering és friss Castrol telóolaj) + az első telószárak cserélve (el voltak görbülve)
- kerékcsapágyak elöl hátul
- új akksi
- elektronikus fesszabályzó
+ még 1 pár apróság (markolatok, hátsó lámpa bele, légszűrő, váltóolaj, karbi beállítva, előtte kipucolva stb...)
Szóval 1 kis súberzörgésen kívül semmi gondja nincs. Azonnal indul, és az előző tulaj által megvágott kipufogó ellenére (ő követte el a hátsó villa+kerék cserét is) nagyon jól is megy. Az ár komoly érdeklődő esetén alkuképes. + adok hozzá egy új hátsó lámpát, és lábtartógumikat (ezeket már nem cseréltem le)
Iá: 50 000 Ft
Tel: 20/383-0186

Eladnám szeretett ETZ 251-esem. Szezonra és műszakira teljesen felkészítve, viszont sajnos papírok nélkül. (bár a forgalmiját, és egy adásvételit tudok adni, de nem sokra mész vele)
Történt ugyanis, hogy miután megvettem (3 éve), nem maradt miből átíratni, és motorozni sem volt lehetőségem. Így viszont 1 év után ideiglenesen kivonták a forgalomból. Idén tavasszal lett egy kis pénzem, így hát gondoltam rendbe rakom, és megcsinálom az átíratást. Azóta viszont hoztak egy pár új jogszabályt, miszerint nekem 3 évre visszamenőleg ki kellene fizetnem a rá vonatkozó MABISZ díjat (110 Ft/nap), a súlyadót+valamennyi büntetést.

Így hát nem lesz az átíratásból semmi, ráadásul ez azután derült ki, hogy ráköltöttem egy huszast. Egy pár km-t még mentem vele, de így svarcban nem valami fasza....

Gondolkodtam, hogy veszek egy másikat, ami szét van hullva, és erről átpakolok mindent, de erre már nincs idegzetem. Inkább veszek egy nagyobbat.
Ami cserélve lett:
- első és hátsó teleszkópok felújítva (szimmering és friss Castrol telóolaj) + az első telószárak cserélve (el voltak görbülve)
- kerékcsapágyak elöl hátul
- új akksi
- elektronikus fesszabályzó
+ még 1 pár apróság (markolatok, hátsó lámpa bele, légszűrő, váltóolaj, karbi beállítva, előtte kipucolva stb...)
Szóval 1 kis súberzörgésen kívül semmi gondja nincs. Azonnal indul, és az előző tulaj által megvágott kipufogó ellenére (ő követte el a hátsó villa+kerék cserét is) nagyon jól is megy. Az ár komoly érdeklődő esetén alkuképes. + adok hozzá egy új hátsó lámpát, és lábtartógumikat (ezeket már nem cseréltem le)
Iá: 50 000 Ft
Tel: 20/383-0186

- KILL3R etz
- bajnok
Üdv!
A forgalmiban 125-ként szerepel, de 150-es hengerrel, 24-es BVF karbival. (kb 15.000-et futott, előtte csapágyak cserélve voltak, főtengely felújítva.)
10.000 km-el ezelőtt komplett kuplung-berugó szerkezet fel lett újítva, szimering cserélve.
Garázsban áll, jó motorikus állapotban van. Újszerű gumik (Heidenau elől-hátul), 12AH-s akksi. Elektronikus fesszab., Tranzisztoros gyújtás. Még 1 év műszaki van a motoron.

- Gazdi
- biciklis
Ha valaki esetleg 251-est akar venni, szerintem ez jó árban van:
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmot ... _251_.html
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmot ... _251_.html
-
- babakocsis
- MZ-d típusa: ETZ 125
Sziasztok!
Eladó lett a paripám! Adatlapomon van egy pár kép is!
Újszerű állapotban minden rendben van vele!
Akit érdekel az írjon ide vagy az elérhetőségeimre:
tel: 0670/604-2229
email: arccc@citromail.hu
ára 180,000-Huf
Üdv: Attila
Eladó lett a paripám! Adatlapomon van egy pár kép is!
Újszerű állapotban minden rendben van vele!
Akit érdekel az írjon ide vagy az elérhetőségeimre:
tel: 0670/604-2229
email: arccc@citromail.hu
ára 180,000-Huf
Üdv: Attila
- tjacint
- defektes
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1458060634
Véletlen megláttam. Aránylag egyben van és az ára sem borzasztó.
Véletlen megláttam. Aránylag egyben van és az ára sem borzasztó.
Egy Henger mind fölött, egy Henger kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
-
- Simsonos
- MZ-d típusa: TS 250
Sziasztok!
Van egy TS 250-em CROSS Edition. Hozzá nem értő emberektől vettem. Új dugó van benne. Főtengely hajtókara kotyog. Babetta gyujtás. Én nem akarok vele szenvedni. Indult, de miután hallottuk a brutális hangot leszedtem a hengert és akkor láttam a főtengelyt. Ha esetleg valakit érdekelne képeket tudok küldeni. Ár: FIX 15.000 Tel.: 06-30-769-9097 msn/e-mail: az.okos@hotmail.com
Van egy TS 250-em CROSS Edition. Hozzá nem értő emberektől vettem. Új dugó van benne. Főtengely hajtókara kotyog. Babetta gyujtás. Én nem akarok vele szenvedni. Indult, de miután hallottuk a brutális hangot leszedtem a hengert és akkor láttam a főtengelyt. Ha esetleg valakit érdekelne képeket tudok küldeni. Ár: FIX 15.000 Tel.: 06-30-769-9097 msn/e-mail: az.okos@hotmail.com
Mz-re szálni élvezet, többet tolhatom mint képzelem, babetta gyujtás az a fasza, attól megy igazán a gépcsoda.
- young boys
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 125/150
Az egyik barátom eladná a TS 125-ös gépét...Motor hibás de a váz gyönyörű...
Az érdekessége hogy a gép Magyarpolányban található...
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekp ... -26284631/

Az érdekessége hogy a gép Magyarpolányban található...

http://www.expressz.hu/auto/motorkerekp ... -26284631/

Két fajta motoros van:
Az egyik már esett nagyot a másik még csak fog!
"Két kar, két kerék"
Az egyik már esett nagyot a másik még csak fog!
"Két kar, két kerék"
-
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250, XJ600
Egyik barátom ETZ-je eladó. 4 felömlős, jól megy a gépezet. 
http://www.kepesmotor.hu/mz-tura_sportt ... t=MZ%20etz

http://www.kepesmotor.hu/mz-tura_sportt ... t=MZ%20etz
Eladóvá vált ETZ 125-m. Itt megtaláltok minden infot és elérhetőséget: http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_etz_125-3917132
Saját 2 kezem gyümölcsét, ezt a közel 10db-ból épített egyedi cross-TS 125ös Mz-m szeretném eladni.
emelt hátsó rugóstagok, keményített első (dobfékes ETZ) teló, merevített komány, enduró sárvédő elől, hátul szabott elemek.
a blokk állapota kérdőjeles, nem néztem bele, de a dugattyú jár fel és alá:D
a gyújtását kell belőni illetve a vezetékek sokasága miatt:D másik kábelköteg kell bele.
csak a gumik érnek rajta 15e-t, 25e-Ftért kínálom a gépet.
mail: adriankis@freemail.hu
tel: 30/466-0355

emelt hátsó rugóstagok, keményített első (dobfékes ETZ) teló, merevített komány, enduró sárvédő elől, hátul szabott elemek.
a blokk állapota kérdőjeles, nem néztem bele, de a dugattyú jár fel és alá:D
a gyújtását kell belőni illetve a vezetékek sokasága miatt:D másik kábelköteg kell bele.
csak a gumik érnek rajta 15e-t, 25e-Ftért kínálom a gépet.
mail: adriankis@freemail.hu
tel: 30/466-0355

- MZCs
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ-251
- Kapcsolat:
Hello!
Láttam ma Békés megyében egy garázs mélyén szunnyadó bordó TS 250/1-t.
Viszonylag egyben van, müködőképes. Paprjai nincsenek. Alkatrésznek eladó 30 000 forintért.
Nekem a motorhoz semmi közöm de hátha érdekel valakit.
Annak tudok adni címet és telszámot.
Láttam ma Békés megyében egy garázs mélyén szunnyadó bordó TS 250/1-t.
Viszonylag egyben van, müködőképes. Paprjai nincsenek. Alkatrésznek eladó 30 000 forintért.
Nekem a motorhoz semmi közöm de hátha érdekel valakit.
Annak tudok adni címet és telszámot.
-
- rolleres
- MZ-d típusa: MZ-Honda-P20-CZ175
cbx 750 elado, uj vezérmüvel, csere is érdekel
300000
300000
-
- A blokkot szethuzom neked termeskovel
elkelt, nálam pihen várja a sorsátMatee86 írta:Sziasztok!
Ha valaki 251es ETZ-t keres,akár alkatrésznek is,itt egy hirdetés,ami szerintem megéri (nincs közöm hozzá,csak láttam a hirdetést)!35000ft
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekp ... -25736136/

A viz szalad, a kő marad!
- merojoc
- Simsonos
- MZ-d típusa: ETZ 251
Eladóvá vált az egyik motorom.
1984 05 23
Rendezett papírokkal, biztosítással, törzskönyvvel, erős motorral jó gumikkal szép állapotban. Szépséghibája: festett kipufogókönyök, rendszámtábláról enyhén patokzik a lakkozás.
Műszaki:2012 06 14
Csere nem érdekel.
Ár 110000ft
Érd:Mérő József
0630 2858265
merojoc@gmail.com

1984 05 23
Rendezett papírokkal, biztosítással, törzskönyvvel, erős motorral jó gumikkal szép állapotban. Szépséghibája: festett kipufogókönyök, rendszámtábláról enyhén patokzik a lakkozás.
Műszaki:2012 06 14
Csere nem érdekel.
Ár 110000ft
Érd:Mérő József
0630 2858265
merojoc@gmail.com

ETZ 251
- Matee86
- nagy ETZ-s
Sziasztok!
Ha valaki 251es ETZ-t keres,akár alkatrésznek is,itt egy hirdetés,ami szerintem megéri (nincs közöm hozzá,csak láttam a hirdetést)!35000ft
Szia!Tomsawier írta:Sziasztok!
Hogyan lehet forgalomba állítani egy papírok nélküli ETZ MZ 250-es motort?
Az tulajdonos rábízta egy barátjára, hogy adja el. Az adásvétel megtörtént, de adásvételit nem írtak, mivel a motor tulajdonosa kiment külföldre, de a motort ideiglenesen kivonta/kivonták a forgalomból. (díj nem fizetés miatt talán).
Szóval semmi papír, srác sehol.
Ha ki is akarnám fizetni a tartozásait, nem tudnám mert nem tudok íratni vele felhatalmazást.
Elásni nem akarom, aránylag nagy gödör kellene. Motorikusan tökéletes. '88-as gyártás.
Mit lehet tenni? Egy totálkáros MZ-t venni, majd a rendszámot, alvázszámot átrakni?
A kérdéseddel a helyileg hozzád tartozó KF -nél (Közlekedési felügyelet) esetleg tudnak segíteni. Adásvételi nélkül viszont szerintem is nehéz dolog lesz.
Üdv: Mittom
- Matee86
- nagy ETZ-s
Sziasztok!
ha jól emlékszem, az átíratáshoz kell az adásvételi és még a tulaj szokásos adatai(igazolványszám,lakhely,stb). ezután bemész az ocsmányirodába
, és elmeséled,hogy szeretnéd átiratni,onnantól kezdve meg elmondják mit kell pontosan csinálnod(eredetiségvizsga,műszaki), csak aztán írják át a te nevedre....
bocs a offért,ha további kérdésed van az átiratással kapcsolatban,azt szerintem a ,,Jogi ügyek ,, topikban tedd fel!
itt: http://www.mzclubhungary.com/forum/view ... ?f=17&t=73
Üdv:Máté
ha jól emlékszem, az átíratáshoz kell az adásvételi és még a tulaj szokásos adatai(igazolványszám,lakhely,stb). ezután bemész az ocsmányirodába

bocs a offért,ha további kérdésed van az átiratással kapcsolatban,azt szerintem a ,,Jogi ügyek ,, topikban tedd fel!
itt: http://www.mzclubhungary.com/forum/view ... ?f=17&t=73
Üdv:Máté

- Tomsawier
- biciklis
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250
- Kapcsolat:
Szia!Sajnos ha nincs adásvételid a tulajdonostól, semmit nem tudsz csinálni a motorral.
Ha tudok íratni egy adásvételit, onnan tudnál segíteni?
Sajnos ha nincs adásvételid a tulajdonostól, semmit nem tudsz csinálni a motorral.Tomsawier írta:Sziasztok!
Az tulajdonos rábízta egy barátjára, hogy adja el. Az adásvétel megtörtént, de adásvételit nem írtak, mivel a motor tulajdonosa kiment külföldre, de a motort ideiglenesen kivonta/kivonták a forgalomból. (díj nem fizetés miatt talán).
Ha ki is akarnám fizetni a tartozásait, nem tudnám mert nem tudok íratni vele felhatalmazást.
Elásni nem akarom, aránylag nagy gödör kellene. Motorikusan tökéletes. '88-as gyártás.
Mit lehet tenni? Egy totálkáros MZ-t venni, majd a rendszámot, alvázszámot átrakni?
- Tomsawier
- biciklis
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Sziasztok!
Eladósorba került két féltett kincsem:
http://veteranapro.hu/szolo-motorkerekp ... -1-katonai
http://veteranapro.hu/szolo-motorkerekp ... z-175-1958
Ha valakit érdekelne, a haribo@totalcar.hu -n, vagy az oldalon látható elérhetőségeken megtalál.
Alkudozni kicsit még lehet..
Üdv.
Eladósorba került két féltett kincsem:
http://veteranapro.hu/szolo-motorkerekp ... -1-katonai
http://veteranapro.hu/szolo-motorkerekp ... z-175-1958
Ha valakit érdekelne, a haribo@totalcar.hu -n, vagy az oldalon látható elérhetőségeken megtalál.
Alkudozni kicsit még lehet..
Üdv.
- jarumasz
- kis ETZ-s
Ki emlékszik arra a /1-re, ami asszem 900.000-ért volt eladó? Kellene a link, ha még megvan a gép.
Ne dudálj!!!! Küzdj!! 

- festékes
- bajnok
- MZ-d típusa: ts250/1
Sziasztok!
Egy ismerősömnek van egy eladó es 125-ös throphyja,Debrecenben,felújított blokkal ,papírok nélkül,eredeti festéssel,7 éve áll csak egy akksi kell bele,25000ft
Ha érdekel valakit dobjon egy pü-t
Egy ismerősömnek van egy eladó es 125-ös throphyja,Debrecenben,felújított blokkal ,papírok nélkül,eredeti festéssel,7 éve áll csak egy akksi kell bele,25000ft
Ha érdekel valakit dobjon egy pü-t
-
- kis ETZ-s
- Tibi85
- biciklis
- MZ-d típusa: Etz 250
Eladó ETZ 250 De luxe.
Érdeklődni kizárólag hétvégén a 704179854 számon.
Megtekinthető Békésen.
http://www.kepesmotor.hu/mz-tura_sporttura/p540969
Érdeklődni kizárólag hétvégén a 704179854 számon.
Megtekinthető Békésen.
http://www.kepesmotor.hu/mz-tura_sporttura/p540969
- jarumasz
- kis ETZ-s
Ne dudálj!!!! Küzdj!! 

- Gini
- biciklis
- MZ-d típusa: Kat.Etz250+Ts250/1
Eladó ETZ 250, szürke színben,2012-ig műszakival!
További érdeklődés: 06-30/341-30-43
További érdeklődés: 06-30/341-30-43
- redman
- babakocsis
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Eladnám a motoromat. 1983-as ETZ 12V.
Jó állapotban van, felújítottam, utána kb 2000 km-t ment.
részletek és képek itt:
http://www.redman.hu/hirek/mz_etz_250_elado.html
Üdv: redman
Eladnám a motoromat. 1983-as ETZ 12V.
Jó állapotban van, felújítottam, utána kb 2000 km-t ment.
részletek és képek itt:
http://www.redman.hu/hirek/mz_etz_250_elado.html
Üdv: redman
- Nandor
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ts 250/0.5
Meggondoltam magam. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nandor 2011.03.03. 21:48-kor.
- Atilla
- versenyző
- MZ-d típusa: ETZ250 + TS250/1
Nem tudom, hogy minek bonyolítják. Plusz súly, több hibalehetőség. Ráadásul ezzel a megoldással szerintem semmivel sem biztosabb, hogy a motor az üzemi hőmérséklet közelében fog működni, mint a sima léghűtéssel.
Nekem amúgy is furcsa, hogy valaki összerak egy MZ-t, tuningol, rákölt egy szatyornyi pénzt és egy halom időt, majd eladja még bejáratósan.
Valami itt nem stimmel nekem...
Egyébként a TS nekem jobban tetszik, az ETZ olyan semmilyen lett. Ha már faragják, akkor végezzenek alapos munkát!
Nekem amúgy is furcsa, hogy valaki összerak egy MZ-t, tuningol, rákölt egy szatyornyi pénzt és egy halom időt, majd eladja még bejáratósan.
Valami itt nem stimmel nekem...

Egyébként a TS nekem jobban tetszik, az ETZ olyan semmilyen lett. Ha már faragják, akkor végezzenek alapos munkát!

Dénes írta:Meleg víz "felszáll" , lehűl, majd "lemerül".
A hőmérsékletkülönbség keringteti a vizet ->termoszifonos hűtés

- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Meleg víz "felszáll" , lehűl, majd "lemerül".