Igy van esetleg annyi hogy az oratarto gumiharangba ahol bemegy a meghajto bowden ott egy kis acelgyuru szoritja le azt elobb vedd le aztan a fentebb leirt modon a bowdennel fogva, kicsit mozgatva tolod elore, egy kisebb csavarhuzoval az ora pereme ala feszitve segithetsz neki. Lehet hogy az evek alatt jol osszeert az ora a gumiharanggal, de ha egyszer megindul utana mar aprankenti mozdulatokkal, de kijon, esetleg egy kis wd-40-et fujhatsz ala.speed írta:1szerü!
A meghajtásánál tolod felefele és megfogod az órát és azt kézzel ugyan arra húzod! Az egész csak bele van csúztatva abba a gumi harangba!
A bekoteshez meg tenyleg nem kell autovillamosagi mernoknek lenni, csak jo szemed legyen.
A belinkelt abra alapjan latod, hogy mi hova csatlakozik. Ki kell huznod az orat a tartobol, le kell venni az indexburakat meg a lampafejet. A rajzon jelolt kis "csokik" "sorkapcsok" vagy csatlakozok (ki hogy szereti) a lampafejben vannak. Pl A jobb oldali inmdexben 2 vezeteket talalsz egy barnat es egy fekete-zoldet, mindketto bemegy a lampafejbe a fekete-zold belemegy a sorkapocsba a barna a testre aztan a fekete zold megy fel a kontrollampahoz es igy tovabb. Amit en linkeltem be rajzot (arrol tudok nyilatkozni) azon a sorkapocsban is ilyen sorrendben szinekben vannak a vezetekek valojaban is, (leellenoriztem a sajat motoromon)
Szoval ez alapjan szepen el tudsz navigalni mi hova van bekotve. Mondjuk en ugy csinaltam, hogy kinyomtattam a bekotesi rajzot szinesben es egy rajztablara felszurtam es a motor melle tettem, jobb volt mint percenkent a szamitogephez rohangalni.
Na sok sikert hozza, de ha nagyon batortalan vagy akkor tenyleg vidd inkabb egy szerelohoz.