Egy szezont használt, sérülésmentes. Bőrápolóval átkentem, lepucoltam mielőtt elraktam. Teljesen vízálló.
Irányár: 25.000 Ft
(Annó 60-ért vettem újonnan)
jók a linkekGshp írta:Üdvözletem !
Ajánlom figyelmetekbe, további képek nálam.
http://www.expressz.hu/secure/showAdver ... 498&cid=40
ja jaFriggyes Mester írta:De nem értitek... ez conusz matricája...
Utasként is kell biztonságos sisak, mivel az utas nehezebben tudja magát megtartani, és pl frontális ütközésnél előre is repülhet. Sajnos személyesen láttam ilyet. Menet közben szétnyílni nem fog, csak ha lefejelsz valamit Pl földetAlfa írta:Elvileg amin a CE rajta van, az teljesíti azokat a követelményeket, hogy bukósisakként lehessen árusítani. Vagyis nem fog szétnyílni a fejeden. A márkában az extra biztonságért fizetsz (ami jóval több mint ami kötelező), az anyagminőségért, a tartósságért, a kivitelezésért, nameg főként a névért.
Például utassisakként (ha nincs rendszeres utasod) szerintem pazarlás egy Marushint vagy hasonlót venni, arra pont jók ezek a lidl sisakok. Fősisakként viszont szinte kötelező, kényelem, zajszint, biztonságérzet, satöbbi miatt.
Arról nem is beszélve hogy már évek óta nem tudok oylan motoros balesetről, ahol a nem megfelelő sisak okozott volna bajt. Oylan van h nincs bekötve, vagy nem viselik, vagy nyitva van, de arról nem a sisak tehet.
Lehet hogy jó mert olcsó és felhajható, de ennyiben kimerültek a jó tulajdonságai. Szerintem a sisak az amin nem érdemes spórolni. Más csontod összeforr (kivéve gerinc), de ha a fejed kap nagyot nem kelsz föl többet. Kiváncsi lennék sharp teszten mennyit kapna? -2 csillagotMrDok írta:Üdv! A lidl -ben egész jó bukók vannak akcióban. XL- es a legnagyobb, sajnos nekem kicsi. Van a csomagban pót plexi, arcpárna, és még jónéhány kiegészítő.
Nagyon sok cég gyártat kínában, de a minőségibbek megmaradnak a "nyugatibb" helyeknél. Pl Marushin AgvSleek írta:Ls2 sisakokat néztem mint kiderült az ls2 nagy sisak gyártó.
Amin ledöbbentem hogy ki kinek gyárt sisakot
Egy srác írta egy netes oldalon.
Sziasztok,
A vilag legnagyobb bukosisak gyartoja az MHR ,Kinaban.2009 ben mar tobb ,mint 3millio sisakot gyartottak.Ez a GYAR ,ami az LS2 tullajdonosaie.Miutan 21 eve gyartanak mas Markaknak sisakokat(Bell=amerikai sisak,O neal,Berik,Caberg,IXS,KBC,Nitro,Shiro ,Marushin....stb)3 eve sajat Markanev alatt kiadtak az LS2 tipust.
Mellesleg a "regi-jonevu" markak,mara 1 designer,1 iroda,1 ugyvezeto,es sok Sales managerbol all,es minden gyartas Kinaban zajlik.
A 2 .legnagyobb sisakgyar a HJC.
Utana van meg 1-2 kisebb ,mint Nolan-Xlite,....de a gyartok szama nem megy 5-8 fölé vilagszerte.
Nyilvan szamit -a minosegnel-ki mennyi penzt szán 1 db sisak gyartasara,de -mint sok mas termeknel is-el kell fogadnunk a legtobb sisak Kinaban keszul.
Bocsi angol a bill...
Nekem Marushin sisakom van már 4 éve és nagyon szeretem. Nagyon kényelmes, hoszú út után sem nyomja meg a fejem. Bélése kivehető mosható. Szerintem csendes, sosem zúg tőle a fülem. Igényes a kidolgozása. Anno 30e-ért vettem mert kifutó modell volt, és mivel üvegszálas ezért szerintem ahhoz képest olcsó volt. Más hogy a Sharp angol teszten 5*-ot ért el.Sleek írta:Sziasztok érdeklődnék ki milyen bukósisakot használ mi a véleményere róla, milyen márkák amik tetszenek nektek és milyen az ár/minőség aránya a sisakoknak amit vettetek.
Akár sisak teszt ként is megírhatjátok, sokat segítene abban azoknak akik sisakot szeretnének venni.
Dénes írta:Én is keresek! Hasonlóak a kérdéseim.
Én egyszer láttam olyat (bambi ets-én) hogy szivacsot tett a tanksapkára és onnan tudott szívni. Esőben, ha a szivacs megszívja magát vízzel nem működik a dolog. Ezt is tapasztaltam.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég