Nekem 6-8 között szokott általában enni, ezért ha tehetem gyalog megyek vagy busszal.

Bigbear motorján is ilyen van, ő is ugyanazokat a tüneteket tapasztalta mint én.Máté írta: Érdekes amit írsz, mert én vettem egy utángyártott kipufogót, igaz 251-hez valót, és nagyon jó. Jól megy vele a motor és a legújabb mérések alapján kevesebbet is eszik. Úgy látszik motorja és embere válogatja hogy kinek hogy működik.
Előtte egy szétvágott kicist szétesett gyári volt fenn (sajna előző tulaj elég barbár volt) ugyhogy tudom mihez hasonlítani. De azért a 3,5 literes átlagfogyasztás nem rossz tőle úgy gondolom.csikin írta:Vagy pedig egy gyárival mégjobb lenneMáté írta: Érdekes amit írsz, mert én vettem egy utángyártott kipufogót, igaz 251-hez valót, és nagyon jó. Jól megy vele a motor és a legújabb mérések alapján kevesebbet is eszik. Úgy látszik motorja és embere válogatja hogy kinek hogy működik.
Vagy pedig egy gyárival mégjobb lenneMáté írta: Érdekes amit írsz, mert én vettem egy utángyártott kipufogót, igaz 251-hez valót, és nagyon jó. Jól megy vele a motor és a legújabb mérések alapján kevesebbet is eszik. Úgy látszik motorja és embere válogatja hogy kinek hogy működik.
Érdekes amit írsz, mert én vettem egy utángyártott kipufogót, igaz 251-hez valót, és nagyon jó. Jól megy vele a motor és a legújabb mérések alapján kevesebbet is eszik. Úgy látszik motorja és embere válogatja hogy kinek hogy működik.MrDok írta:Üdv!
Utángyártott kipufogóval nem megy a gép rendesen. Miért is?
Ezért:
Ez a dob belseje.
Ez a hangtompító. Amit jól össze is kócoltam:
Ugye ti sem láttok konfúzort, és egyéb kétütemű kipufogó alkatrészt.....Gondoltam felteszek képet, hátha csak én nem találom, de ott van valahol, csak jól összement.
![]()
Erről ennyit, megy bele rendes tölcsér, végcsővel, meg kőzetgyapottal.
Atilla írta:Ki ne hagyjatok belőleyofo írta:Krómozott, jóárasított Bambi-rezó II. rendelés:
1. tjacint.
2. Devil
3. Yofo
1. tjacint.
2. Devil
3. Yofo
4. Atilla
Ki ne hagyjatok belőleyofo írta:Krómozott, jóárasított Bambi-rezó II. rendelés:
1. tjacint.
2. Devil
3. Yofo
Samu írta:Valahol Pest környékén lakhat, de jár be Pestre és úgy került el hozzá, majd hozta vissza. Kiégetett kipufogót is vállal, csak tiszta legyen azért...
z25z írta:
helyileg hol csinaltattad?
mondjuk asszem en mar nem fogom tudni kromoztatni, mert ugye belecsavartam vagy 3000 km-t viszont tok rozsdale kellene rozsdamaroznom, meg festenem valamivel...Ilyen celra ki milyen festeket javasol?
kobra írta:Félre értések elkerülése végett, ez nem egy rejtett rezó. Ne várjunk tőle olyat mint a Bambi rezótól. De az ára se annyi!
z25z írta:Samu írta:Ma végre elkészült a Bambi I. kipufogó krómozása, fel is tettem, bár menni már nem tudtam vele... majd holnap. Azért nagyon jó hangja van
A krómozás 8000 HUF volt, bilincs és záró véggel együtt. A minősége szép, majd kiderül mennyire tartós! Ha valaki akar krómoztatni: Magyar Zoltán 06 30 5673 317.
Az utángyártott 251-es kipufogó kb. 20 centivel rövidebb.
helyileg hol csinaltattad?
mondjuk asszem en mar nem fogom tudni kromoztatni, mert ugye belecsavartam vagy 3000 km-t viszont tok rozsdale kellene rozsdamaroznom, meg festenem valamivel...Ilyen celra ki milyen festeket javasol?
Az is segítaég lett volna ha leírod hogy kb olyan hosszú e mint a 250-é, mert akkor lehetne hasonlítani.tjacint írta:Elgurulsz Bambihoz és rápróbálod.MZCs írta:ETZ 251-re ez hogy passzol ?
Vagy nagyon túlnyúlik ?
pedig szerintem jól mutatna rajtakobra írta:Devil!
Moto Guzi-ra nem jó ez a dob!
Elgurulsz Bambihoz és rápróbálod.MZCs írta:ETZ 251-re ez hogy passzol ?
Vagy nagyon túlnyúlik ?
Rövid teszt után nekem tetszett ez a kipufogó.bambi írta:Akit érdekel a kipufogó az nyisson egy listát.
http://www.colorland.hu/ itt vettem matt fekete hőállót, 1 félét adnak, tökéletesen befogja. Csak jól le kell denszeszelni, és beszúrtam a földbe egy vasrudat, arra ráhúztam, és egy szélmentes napon jól körbejártam és ráfújkáltam jó vastagon, majd hagytam 1 napot pihenni a napon (aznap már nem bántottam), ezután raktam fel. 1 helyen folyt meg, cserébe sehol se jött le, és mióta megvan a kémény tart rajta.z25z írta: helyileg hol csinaltattad?
Samu írta:Ma végre elkészült a Bambi I. kipufogó krómozása, fel is tettem, bár menni már nem tudtam vele... majd holnap. Azért nagyon jó hangja van
A krómozás 8000 HUF volt, bilincs és záró véggel együtt. A minősége szép, majd kiderül mennyire tartós! Ha valaki akar krómoztatni: Magyar Zoltán 06 30 5673 317.
Az utángyártott 251-es kipufogó kb. 20 centivel rövidebb.
kobra írta:Egy megnézését megér. De ez már más árkategória...
http://sportmotor.hu/motoros_kepek/moto ... &id=652743
Meg más teljesítmény és benzinfogyasztás kategória iskobra írta:De ez már más árkategória...
Igen. Ez engem is érdekelne.Devil írta:ez 250 vagy 300-as hengerhez lett csinálva? vagy lehet mindkettőhöz igényelni külön?
lehet tesztelniKILL3R etz írta:Ha megyek, akkor én is felpróbálnám majd mester...![]()
Akkor tudok nyilatkozni milyen a 300-as hengerrel, előző verzióhoz képest.
Húúúú.. ez nagyon jól néz ki!
Ez engem is érdekel, szép darab!bambi írta:11000ft,és csak rendelésre van.tjacint írta:Hogyé adja?
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 5 vendég