A kályhaezüstöt nem én mondtam, a lakkot igen. Gyárilag azok a kupakok lakkozva vannak.festékes írta:Igen folyik az olaj,úgyhogy érdemes megdönteni a gépet,bár nekem enélkül is jönnova001155 írta:Nekem is lenne egy kérdésem az üres visszajelzőmnél szivárog az olaj meg akarom csinálni van rá egy két ötletem csak azt nem tudom hogy ha kicsavarom akkor elfolyik az olajom vagy meg kell dönteni a motort?viszont ötleteket szívesen fogadnék,mert én már régóta küzdöm ezzel a problémával
![]()
Ami eddig nekem nem jött be vagy csak ideiglenesen:
0 gyűrű,rézkarika,aztán az üresvisszajelző mellett levő kis kör alakú mélyedés fémragasztózása,tömítés hőálló pasztával,szilóval,meg hasonló anyagokkal agyba főbe![]()
Múltkor javasolta valaki,asszem Attila,hogy kenjük be nitrólakkal,vagy valami hőálló festékkel pl kályhaezüst,jó sűrűvel,na ezt már én gondolom,de tartok tőle,hogy végleges megoldást ez sem jelent.
A visszajelzőn pedig nem biztos, hogy egy tömítés segít, mint írtam az enyém például magán a visszajelzőn át ereszt a réz és a műanyag között. Az meg gyakorlatilag javíthatatlan.