ez tuti? huuu, ott a helyemTeknőc írta:Halihó!
Veterán börze!![]()
Szeged, Cora parkoló!![]()
2011. 10.29. Vasárnap!![]()
![]()
Teknőc
Verseny lesz. Nem túra.KEHeS írta:Szevasztok!
most olvastam a túratervek között, hogy június 11én Gyöngyös lenne a cél...
tud erről valaki valamit?
Mi is erre mentünk, csak mi behúztunk az ország közepébe és Ankara mellett mentünk fel a fekete tenger partjához. Onnan pedig a parton vissza Isztambulba.Dénes írta:Üdv!
Mesélhetnél az útról, érdekességekről, akciókról... biztos király volt. Vagy cikk?
Mi erre tervezzük:
http://i223.photobucket.com/albums/dd28 ... trktra.jpg
De fele annyival is megyDénes írta:Hát igen, és simson fele annyit fogyaszt.
De mögöttük volt egy teherautó:-)festékes írta:"Dénes! Te aztán nem sz@rral gurítasz!- hogy egy kedves fórumozónkat idézzem. Este alatt hajnal 2-t érteszVagy a Bambirezó sugárhajtást is ad? Na mindegy ezt megcsináljátok - szurkolok nektek. De előre félek mi jöhet jövőre..."
Mondjuk Kína!![]()
Magyar Zoliék megcsinálták pannoniával,elmentek a pekingi olimpiára 4 hónap, 24000 km erre képes kell legyen az Mz is! Még jó hogy!
Bagolyferi írta:Kedves Perec!
Nem én kamerázok, a másik ETZ-s srác bal kezére van felszerkesztve a (jobbkezes) kamera, ezért vált kuplung nélkül.
Nekem úgy tűnik, hogy te ezeket a teljesítményeket, most sem hiszed el. Most mit mondjak?
Nekem személy szerint 1100 körül lesz, igen. 5 órakor indulunk, jó lenne még aznap este leérni.Perec írta: Dénes! Ti tényleg 1000 km-t akartok az 1. napra? mikori érkezéssel kalkuláltok? Hányan mentek? Hogy haladtok a szervezkedéssel? Hány km lesz a karika?
kobra írta:kisbocsi írta:Üdv!
A motorozz.hu-n van egy túra hasonló nem teljesen normális embereknek, mind mi......
Február 18-20, Cserépfalva, Eger mellett, úgymond hazai Elefanttreffen, amin itt pl Nyakas volt.
n szerintem megyek, jó lenne, ha más is erősítené az Mz klubot..???
Megnéztem a túrát... jól hangzik. Bár én utálok fázni személy szerint.
Te melyik motoroddal mész? Nyakas is megy?
kisbocsi írta:Üdv!
A motorozz.hu-n van egy túra hasonló nem teljesen normális embereknek, mind mi......
Február 18-20, Cserépfalva, Eger mellett, úgymond hazai Elefanttreffen, amin itt pl Nyakas volt.
n szerintem megyek, jó lenne, ha más is erősítené az Mz klubot..???
Megnéztem,sajnos azon a 7végén nem vagyunk itthon! Említettem Sebinek,tudott is róla,de nincs az a pénz amivel rá lehetne venni,nagyon fázós! (mondjuk én is,csak én jobban tűröm,főleg ha van jó társaság,+ pálinkakisbocsi írta:Hát akkor hajrá
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég