Sziasztok
Eladnám szeretett ETZ 251-esem. Szezonra és műszakira teljesen felkészítve, viszont sajnos papírok nélkül. (bár a forgalmiját, és egy adásvételit tudok adni, de nem sokra mész vele)
Történt ugyanis, hogy miután megvettem (3 éve), nem maradt miből átíratni, és motorozni sem volt lehetőségem. Így viszont 1 év után ideiglenesen kivonták a forgalomból. Idén tavasszal lett egy kis pénzem, így hát gondoltam rendbe rakom, és megcsinálom az átíratást. Azóta viszont hoztak egy pár új jogszabályt, miszerint nekem 3 évre visszamenőleg ki kellene fizetnem a rá vonatkozó MABISZ díjat (110 Ft/nap), a súlyadót+valamennyi büntetést.
Így hát nem lesz az átíratásból semmi, ráadásul ez azután derült ki, hogy ráköltöttem egy huszast. Egy pár km-t még mentem vele, de így svarcban nem valami fasza....
Gondolkodtam, hogy veszek egy másikat, ami szét van hullva, és erről átpakolok mindent, de erre már nincs idegzetem. Inkább veszek egy nagyobbat.
Ami cserélve lett:
- első és hátsó teleszkópok felújítva (szimmering és friss Castrol telóolaj) + az első telószárak cserélve (el voltak görbülve)
- kerékcsapágyak elöl hátul
- új akksi
- elektronikus fesszabályzó
+ még 1 pár apróság (markolatok, hátsó lámpa bele, légszűrő, váltóolaj, karbi beállítva, előtte kipucolva stb...)
Szóval 1 kis súberzörgésen kívül semmi gondja nincs. Azonnal indul, és az előző tulaj által megvágott kipufogó ellenére (ő követte el a hátsó villa+kerék cserét is) nagyon jól is megy. Az ár komoly érdeklődő esetén alkuképes. + adok hozzá egy új hátsó lámpát, és lábtartógumikat (ezeket már nem cseréltem le)
Iá: 50 000 Ft
Tel: 20/383-0186