Szia! Erről van szó:http://postimage.org/image/2sp1r6s1w/Perec írta:Jól hangzik. És ez milyen gumi? Gondolom első gumi lehet. Az amihez hasonlítod az jó gumi (mondjuk a cseh gumikhoz képest)?
Gumik
- MrDok
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250
- Kapcsolat:
Re: Gumik
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- Perec
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ250
Jól hangzik. És ez milyen gumi? Gondolom első gumi lehet. Az amihez hasonlítod az jó gumi (mondjuk a cseh gumikhoz képest)?
MrDok írta:Barkácsolás témából áthozva:Gaszika írta: Hello!
Tudnál nekem pár dolgot mondani erről a gumiról ami az ETZ-n van?
Mert én is ilyet szeretnék venni
Szia! Persze.
Terepen jól megállja a helyét, lehet sár, vizes fű, vagy homokos talaj is. Idén tavasszal tettem fel, azóta 6000 km-t mentem vele, persze főleg aszfalton, ahol szintén jól tapad, nem csúszott meg alattam, sem vízen, sem meleg úton. Nemrég mértem a kopását 5.5 mm-es mintamagasságból 0.5 kopott le, az is inkább az éleken, és a fékezési felületen. Aszfalton jobban tudom dönteni mint a korábbi gyárira hasonlító pneumant gumival, gondolom mert szélesebb. A szerelése elég könnyű, szépen felmegy a kerékre.
Hátrányként, az utcai gumikhoz képest, a sokkal hangosabb menetzajt tudom említeni, ami jól hallható már alacsonyabb sebességtől is.
Kiszsebinek is ez van fent elöl, szerintem Ő is megerősíti a leírtakat. Ő 7500-körül, és 11000-ért kaptam meg a boltban (a vidék "előnye"), de láttam a neten 15-ért is.
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
Ez így van, nekem is ilyenem van. Az off-road túrán bizonyítottMrDok írta:...A szerelése elég könnyű, szépen felmegy a kerékre.
Hátrányként, az utcai gumikhoz képest, a sokkal hangosabb menetzajt tudom említeni, ami jól hallható már alacsonyabb sebességtől is.
Kiszsebinek is ez van fent elöl, szerintem Ő is megerősíti a leírtakat. Ő 7500-körül, és 11000-ért kaptam meg a boltban (a vidék "előnye"), de láttam a neten 15-ért is.

Nem bántam meg, hogy megvettem, sőt... Strausz Gergőtől kaptam a tippet (http://www.strauszgumi.hu/strausz.html), hogy ezt érdemes választani. Köszönöm, Gergő!

Bár a szereléssel nem igazán tudok egyetérteni: nekem nagyon nehezen ment fel, egy kicsit keménynek éreztem (ezt igazolja MrDok kopási mérése is)...
De amire nekem (és hangsúlyozom hogy nekem!) kellett, arra tökéletes választás volt!
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Barkácsolás témából áthozva:Gaszika írta: Hello!
Tudnál nekem pár dolgot mondani erről a gumiról ami az ETZ-n van?
Mert én is ilyet szeretnék venni
Szia! Persze.
Terepen jól megállja a helyét, lehet sár, vizes fű, vagy homokos talaj is. Idén tavasszal tettem fel, azóta 6000 km-t mentem vele, persze főleg aszfalton, ahol szintén jól tapad, nem csúszott meg alattam, sem vízen, sem meleg úton. Nemrég mértem a kopását 5.5 mm-es mintamagasságból 0.5 kopott le, az is inkább az éleken, és a fékezési felületen. Aszfalton jobban tudom dönteni mint a korábbi gyárira hasonlító pneumant gumival, gondolom mert szélesebb. A szerelése elég könnyű, szépen felmegy a kerékre.
Kiszsebinek is ez van fent elöl, szerintem Ő is megerősíti a leírtakat. Ő 7500-körül, és 11000-ért kaptam meg a boltban (a vidék "előnye"

Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
-
- rolleres
- MZ-d típusa: MZ-Honda-P20-CZ175
A strauszgumi tök tündér. Minket segitett a 24 orás versenyben. Köszönjük is nekik, nagyon szépen...gabsic írta:Köszi a tippeket!
Hétvégén (fizetés után) berendelek egy adag cuccot innen-onnan, gumikat akkor a strausztól, nem gondoltam hogy ennyivel olcsóbbak tudnak lenni, köszi!
- petrvs
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: DL 650 V-Strom
Dénes írta:Azt hiszem ez az a minta, ami miatt majdnem meghiúsult a nyári túránk.
Akkor, 16-os kerékre, ETS-re szerelve nem igazán szuperált jól. Legalábbis erre fogtuk a motor szokatlan viselkedését. (vagy csomagok?)
A lényeg, hogy van egy negatív tapasztalatunk a mintával kapcsolatban.
Az bizony baj

Mer' egy ilyen gumit már letöltöttem (innen: http://www.e-motorparts.addel.hu/ -ismeritek? Van itt elég sok minden) és föl is telepítettem az első kerékre
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
A fórumra meg vásárlás után találtam rá, ilyen szutyok időben meg nem lehet tapasztalatot gyűjteni

Motorradwerke Zschopau Einzylinder Telegabel Zentralkastenrahmen 251 - ez Motor!
-
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251, Jawa 250
- Kapcsolat:
Köszi a tippeket!
Hétvégén (fizetés után) berendelek egy adag cuccot innen-onnan, gumikat akkor a strausztól, nem gondoltam hogy ennyivel olcsóbbak tudnak lenni, köszi!
-=[Gabsic Motoros Blogja]=-
Eddigi túráim:
2009: Gabsic Kicsi túrája;
2010: Bakony-túra, Tátra-túra, Örség-túra,
2011: Gyurma-túra, Bakony-túra, Mecsek-túra, Zala túra
2012: Somogy-túra, Mecsek-túra, Őrség-túra
2013: Bakony-túra, Plitvice-i gurulás
2014: Vértes-Gerecse
Eddigi túráim:
- tjacint
- defektes
Hagyjuk az álneveket Mister Bond!petrvs írta:Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata erről a Heidi K33 gummáról?
http://www.mofaker.hu/?termek_id=005550
Országútra kellene, főként, de néha földút/könnyű terepre![]()
Meg persze döntögetni, meg tapadjon vizes úton, meg jégen is, sőt-15 foktól +80 fokig bármilyen felületen, legyen defekttűrő, ne kopjon, takarítson meg rengeteg drága benzint nekem, egyáltalán ne öregedjen, térítse/nyelje el a radarsugarakat, tervezett módon kizárólag oldalra csapja a sarat, hogy a paripára egy csepp se jusson; ha a motorral vízbe esnék automatikusan fúvódjon föl tutajnak, űzze el a kullancsokat 10 m-es körzetben, lehessen benne hallani a tenger morajlását; -elsősorban azonban mégiscsak országútra kellene, meg néha földútra![]()
Egy Henger mind fölött, egy Henger kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Azt hiszem ez az a minta, ami miatt majdnem meghiúsult a nyári túránk. 
Akkor, 16-os kerékre, ETS-re szerelve nem igazán szuperált jól. Legalábbis erre fogtuk a motor szokatlan viselkedését. (vagy csomagok?)

- csikin
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 251
- Kapcsolat:
A Strausz gumi olcsóbb mint a mofaker http://www.strauszgumi.hu
Pl.:
Heidenau 90/90*18 K44 Mofa: 11.040Ft Strausz: 9.200Ft
Heidenau 3.50*18 K36 Mofa: 14.320Ft Strausz: 11.949Ft
Heidenau 110/80*16 K36 Mofa: 13.120Ft Strausz: 10.948Ft
Pl.:
Heidenau 90/90*18 K44 Mofa: 11.040Ft Strausz: 9.200Ft
Heidenau 3.50*18 K36 Mofa: 14.320Ft Strausz: 11.949Ft
Heidenau 110/80*16 K36 Mofa: 13.120Ft Strausz: 10.948Ft
- Krepp
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 SF
- Kapcsolat:
Első hozzászólásnak elég erős volt...
mladinak, ilyen vagy hasonló van..offroad túrán jobban ment mint mi...

mladinak, ilyen vagy hasonló van..offroad túrán jobban ment mint mi...
Belső nélküli első külső hátsó belsővel..
Szinter, pipa.
"Ennek a motornak az a különlegessége..... Hogy az enyém..."
Szinter, pipa.
- petrvs
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: DL 650 V-Strom
Sziasztok!
Országútra kellene, főként, de néha földút/könnyű terepre
Meg persze döntögetni, meg tapadjon vizes úton, meg jégen is, sőt-15 foktól +80 fokig bármilyen felületen, legyen defekttűrő, ne kopjon, takarítson meg rengeteg drága benzint nekem, egyáltalán ne öregedjen, térítse/nyelje el a radarsugarakat, tervezett módon kizárólag oldalra csapja a sarat, hogy a paripára egy csepp se jusson; ha a motorral vízbe esnék automatikusan fúvódjon föl tutajnak, űzze el a kullancsokat 10 m-es körzetben, lehessen benne hallani a tenger morajlását; -elsősorban azonban mégiscsak országútra kellene, meg néha földútra

Országútra kellene, főként, de néha földút/könnyű terepre

Meg persze döntögetni, meg tapadjon vizes úton, meg jégen is, sőt-15 foktól +80 fokig bármilyen felületen, legyen defekttűrő, ne kopjon, takarítson meg rengeteg drága benzint nekem, egyáltalán ne öregedjen, térítse/nyelje el a radarsugarakat, tervezett módon kizárólag oldalra csapja a sarat, hogy a paripára egy csepp se jusson; ha a motorral vízbe esnék automatikusan fúvódjon föl tutajnak, űzze el a kullancsokat 10 m-es körzetben, lehessen benne hallani a tenger morajlását; -elsősorban azonban mégiscsak országútra kellene, meg néha földútra

Motorradwerke Zschopau Einzylinder Telegabel Zentralkastenrahmen 251 - ez Motor!
- Stravkó
- Long Vehicle
Az RSW-t én is tesztelem majd,ha sikerül beszerezni!Friggyes Mester írta:Nekem meg pont ez a tutiság..és van belőle RSW is(gondolom nem véletlenül) úgyhogy jövőre kipróbálom pályán is...conus írta:k44 nem jött be nekem előre.

POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
- Krepp
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 SF
- Kapcsolat:
Nekem meg pont ez a tutiság..és van belőle RSW is(gondolom nem véletlenül) úgyhogy jövőre kipróbálom pályán is...conus írta:k44 nem jött be nekem előre.
Belső nélküli első külső hátsó belsővel..
Szinter, pipa.
Szinter, pipa.
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Üdv! http://www.mofaker.hu/?termek_id=005620Ezt nézd meg, ez van Kiszsebinek, és nekem is elöl, jól tapad aszfalton is (azt hiszem K39 helyett lett ez, annál sokkal jobb), és a terepen is elég jó. A tartósságról még nem tudok sokat, idén 5000-km körül mentem vele, már látszik hogy kopott egy kicsit (max 2mm-t) a közepe , a hátsó gumit lefutottam ennyi idő alatt kb 90-ről 30%-osra. Az K41-es nek tűnik a képek alapján...gabsic írta:De igen, így van... Csak azért van hogy nem árt egy biztonság... Állt már velem keresztbe utassal a hátam mögött a sáros úton a paripa. csoda hogy nem fetrengtünk egyet. De máskor is akadtam el úgy, hogy segítség kellett kitolni a sáros részről a motort, mert mellette állva már bokáig elsüllyedve nem tudtam kitolni... Ezeket az elakadásokat mind-mind az utcai guma számlájára írom... Persze lehet én vok a nagyon bénaDénes írta:Terepre nem csúszkálni megy az ember? Egyébként én szeretek ilyen lehetetlen helyezetekbe kerülni és okos megoldást találni a kikecmergésre.
Nekem is k36 van, nekem bevállt terepen.Az viszont tény, hogy a k36 aszfalton naggyyyyoooon jó, ég és föld a korábbi mitashoz képest
Szóval lehet végül akkor marad, és előre kerül egy utcai tappancs.
Abból mi a jobb? K39 vagy K44?
Idom és szerszámok
Idom és szerszámok
- conus
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150.2 De Luxe
k44 nem jött be nekem előre. 

10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
----------------------->

Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
-
- bajnok
- Kapcsolat:
De igen, így van... Csak azért van hogy nem árt egy biztonság... Állt már velem keresztbe utassal a hátam mögött a sáros úton a paripa. csoda hogy nem fetrengtünk egyet. De máskor is akadtam el úgy, hogy segítség kellett kitolni a sáros részről a motort, mert mellette állva már bokáig elsüllyedve nem tudtam kitolni... Ezeket az elakadásokat mind-mind az utcai guma számlájára írom... Persze lehet én vok a nagyon bénaDénes írta:Terepre nem csúszkálni megy az ember? Egyébként én szeretek ilyen lehetetlen helyezetekbe kerülni és okos megoldást találni a kikecmergésre.
Nekem is k36 van, nekem bevállt terepen.

Abból mi a jobb? K39 vagy K44?
Eddigi túráim:
Eddigi túráim:
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
csak legyen sok rőzseDénes írta:Terepre nem csúszkálni megy az ember? Egyébként én szeretek ilyen lehetetlen helyezetekbe kerülni és okos megoldást találni a kikecmergésre.

Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Terepre nem csúszkálni megy az ember? Egyébként én szeretek ilyen lehetetlen helyezetekbe kerülni és okos megoldást találni a kikecmergésre. 

- Máté
- versenyző
- MZ-d típusa: Suzuki Gs 500
Hidd el a németek se azért írják azt hogy téli gumi mert olyan kedvük van, hanem azért mert tényleg nagyon jó a gumi tapadása. szerintem esőben sokkal jobb mint a k36, mert ezen mélyebbek az elvezető vályatok. száraz úton is tökéletes, még sose sikerült megcsúszni vele.gabsic írta: Nekem sajnos a K66 is nagyon csak utcai guminak tűnik...
egyszer én is mentem sáros füves területen vele és időnként csúszott meg csak pl nagyobb gázadásra)
ha meg csak 10%-ot mész sáros terepen nem éri meg sztem nagyon terep gumit feltenni, mert a maradék 90% alatt csak szívni fogsz vele, mert a terep gumi nem igazán tapad aszfalton, másrészt nagyon hamar elfogy.
-
- bajnok
- Kapcsolat:
Köszi a tippeket. Mint mondtam, hátul most k36 van. Aszfalton ez tökéletes.
Viszont egy külszíni fejtés gödrében sikerült lent ragadnom a paripával, mert füvön bizony semmit nem fog. Ahogy a K65 sem, mert olyanom is volt, de azt soha többet, füvön és sárban kb életveszélyes.
Épp ezért szeretnék valami terepesebb, endurósabb gumit. Nekem sajnos a K66 is nagyon csak utcai guminak tűnik...
Igaz hogy talán 10%-ot sem megyek rossz úton, na de ha akkor elakadok, meg elkezd járni alattam összevissza a motor, az annyira nem tetszik...
Amiket linkeltem azok rossz útviszonyok között jónak tűnnek, csak aszfalton nem tudom milyen lehet dönthetőség, tapadás, komfort és zajszint tekintetben.
(Ha esetleg nem lesz terepgumi csere, akkor marad a k36, még kb 4000km van csak benne... Ez esetben előre k39 vagy k44 kerülne...)
Ja, egyébként itt ragadtam lent a k36-tal: http://commondatastorage.googleapis.com ... 655143.jpg (kb 200 méter átmérőjű, 30-40 méter mély, volt külszíni fejtés... Azt hittem szétmegy a kuplung mire kijöttem...)
Viszont egy külszíni fejtés gödrében sikerült lent ragadnom a paripával, mert füvön bizony semmit nem fog. Ahogy a K65 sem, mert olyanom is volt, de azt soha többet, füvön és sárban kb életveszélyes.
Épp ezért szeretnék valami terepesebb, endurósabb gumit. Nekem sajnos a K66 is nagyon csak utcai guminak tűnik...
Igaz hogy talán 10%-ot sem megyek rossz úton, na de ha akkor elakadok, meg elkezd járni alattam összevissza a motor, az annyira nem tetszik...
Amiket linkeltem azok rossz útviszonyok között jónak tűnnek, csak aszfalton nem tudom milyen lehet dönthetőség, tapadás, komfort és zajszint tekintetben.
(Ha esetleg nem lesz terepgumi csere, akkor marad a k36, még kb 4000km van csak benne... Ez esetben előre k39 vagy k44 kerülne...)
Ja, egyébként itt ragadtam lent a k36-tal: http://commondatastorage.googleapis.com ... 655143.jpg (kb 200 méter átmérőjű, 30-40 méter mély, volt külszíni fejtés... Azt hittem szétmegy a kuplung mire kijöttem...)
Eddigi túráim:
Eddigi túráim:
- KILL3R etz
- bajnok
Üdv!
Én is a K66-ot tudom ajánlani. Vízen, és homokban is tökéletes. Aszfaltot is bírja extrém terhelés alatt is (Kakucs ~30 fokban). Szerintem 16-osban a lehető lehető legjobb.
Én is a K66-ot tudom ajánlani. Vízen, és homokban is tökéletes. Aszfaltot is bírja extrém terhelés alatt is (Kakucs ~30 fokban). Szerintem 16-osban a lehető lehető legjobb.

"...köd előttünk köd utánunk amíg élünk meg sem állunk,
köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
- Máté
- versenyző
- MZ-d típusa: Suzuki Gs 500
Nekem elől K65 van. aszfalt gumi és nagyon jól tapad. én időnként megyek vele homokos köves talaj, ott simán megcsúszik.gabsic írta:Ilyen gumikkal van valakinek tapasztalata?
Előre
90/90x18 51S K60 TT Heidenau
Hátra
325x16 55P K41 Heidenau
vagy
3,50-16 VRM022 Vee Rubber
(Esetleg más, méretben megfelelő, enduro minta is szóbajöhet, de nem nagyon találtam elfogadható áron)
Alapvetően meg vagyok elégedve a jelenlegi k45 / k36 párossal, aszfalton nagyon jó, de ha lemegyek az útról akkkor véééége, semmit nem ér...
viszont hátul k66 van. elvileg téli guminak írják, de aszfalton (akár száraz akár vizes - Tátra túrán se csúszott) vagy homokos talajon se csúszik. mindkettő nagyon jó, az első homokon kevésbé.
-
- bajnok
- Kapcsolat:
Ilyen gumikkal van valakinek tapasztalata?
Előre
Hátra
325x16 55P K41 Heidenau
vagy
(Esetleg más, méretben megfelelő, enduro minta is szóbajöhet, de nem nagyon találtam elfogadható áron)
Alapvetően meg vagyok elégedve a jelenlegi k45 / k36 párossal, aszfalton nagyon jó, de ha lemegyek az útról akkkor véééége, semmit nem ér...
Előre
Hátra
325x16 55P K41 Heidenau
vagy
Eddigi túráim:
Eddigi túráim:
-
- bajnok
- Kapcsolat:
2x ment el...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabsic 2010.12.02. 07:30-kor.
Eddigi túráim:
Eddigi túráim:
Köszi szépen
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
legkozelebb nezz szet alaposabban, kint a fooldalon ez a jo kis leiras:rolymoto9 írta:Hali mindenkinek!
Előre 125-ös ETZ-re milyen méretű gumi kell.A pl. 80/80-18 számozassál és nem a 320x18-assal nem tudom mi a nevük a számozásoknak.meg hátra szintén 125-ös ETZ-re a 100/80-16-os gumi befér-e.A válaszokat előre is köszönöm
http://www.mzclubhungary.com/Letoltesek ... e/gumi.pdf
Hali mindenkinek!
Előre 125-ös ETZ-re milyen méretű gumi kell.A pl. 80/80-18 számozassál és nem a 320x18-assal nem tudom mi a nevük a számozásoknak.meg hátra szintén 125-ös ETZ-re a 100/80-16-os gumi befér-e.A válaszokat előre is köszönöm

- xxgabikaxx
- Simsonos
- MZ-d típusa: ETZ 125
Nagyon köszönöm a segítséget,már rendelem is 

Szemem fénye
=> http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/motor/?dr=35256

- csikin
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 251
- Kapcsolat:
Belsőből a vee rubber is jó, semmi gond nincs vele. Méretre pedig +-1méret simán belefér. 2.75-höz 2.5-3 is jó.
ezek kicsit nagyobbak: http://mofaker.hu/?termek_id=002170
http://mofaker.hu/?termek_id=007460
ez kicsit kisebb:http://mofaker.hu/?termek_id=007490
ezek kicsit nagyobbak: http://mofaker.hu/?termek_id=002170
http://mofaker.hu/?termek_id=007460
ez kicsit kisebb:http://mofaker.hu/?termek_id=007490
- xxgabikaxx
- Simsonos
Hali!
Bocs,hogy ennyire hülye vagyok de még mindig nem tudtam dönteni gumi ügyben,vagyis részben.
ez a külső lenne előre => http://mofaker.hu/?termek_id=005500
de belsőt is szeretnék venni de azok máshogy vannak számozva ezért nem nagyon értem,hogy melyiket kell hozzá megvennem.=> http://mofaker.hu/?almenu2_id=298
Gumin kívül még szeretnék 1-2 dolgot rendelni mofakernél ezért itt szeretném ezt a kettőt is megvenni.
tehát a kérdésem,hogy a kiválasztott külsőhöz melyik belsőt vegyem meg?
Előre is köszönöm a türelmeteket
Bocs,hogy ennyire hülye vagyok de még mindig nem tudtam dönteni gumi ügyben,vagyis részben.
ez a külső lenne előre => http://mofaker.hu/?termek_id=005500
de belsőt is szeretnék venni de azok máshogy vannak számozva ezért nem nagyon értem,hogy melyiket kell hozzá megvennem.=> http://mofaker.hu/?almenu2_id=298
Gumin kívül még szeretnék 1-2 dolgot rendelni mofakernél ezért itt szeretném ezt a kettőt is megvenni.
tehát a kérdésem,hogy a kiválasztott külsőhöz melyik belsőt vegyem meg?
Előre is köszönöm a türelmeteket

Szemem fénye

- festékes
- bajnok
- MZ-d típusa: ts250/1
Jó feladom,ilyet nem találok a mofakernél
ha mégis van akkor sry
Az lenne még a kérdésem hogyha kiválasztottam a külsőt akkor pontosan melik belső való bele? ugyan úgy mofaker.hu-nál?[/quote]
Gyárilag a nagyon is 2,75-18 as van elől de sokan 3-ast használnak,én is.Nemrég vettem belsőt egy sima motorosboltban 2,75-3-as van ráirva tehát mindkettőbe jó

Az lenne még a kérdésem hogyha kiválasztottam a külsőt akkor pontosan melik belső való bele? ugyan úgy mofaker.hu-nál?[/quote]
Gyárilag a nagyon is 2,75-18 as van elől de sokan 3-ast használnak,én is.Nemrég vettem belsőt egy sima motorosboltban 2,75-3-as van ráirva tehát mindkettőbe jó

- xxgabikaxx
- Simsonos
Jó feladom,ilyet nem találok a mofakernélKILL3R etz írta:Hűű egy kicsit összezavartam magamat is....![]()
Arra gondoltam, ami a linkben van, szóval K65-re.
És valóban jobb a 2.75 a kicsire.
A 250-en van 3.00...
Szóval az ajánlatom: Heidenau K65 2.75-18coll.
Sorry a kavarásért.![]()

Az lenne még a kérdésem hogyha kiválasztottam a külsőt akkor pontosan melik belső való bele? ugyan úgy mofaker.hu-nál?
Szemem fénye

- KILL3R etz
- bajnok
Hűű egy kicsit összezavartam magamat is....
A 250-en van 3.00...
Sorry a kavarásért.

A 250-en van 3.00...
Sorry a kavarásért.

- young boys
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 125/150
xxgabikaxx írta:Köszi szépen a válaszokat! Kill3r linkjében viszont nem az a gumi van,vagyis nem ilyen mintájú kell tudtommal.kiszsebi írta: Heidenau K35, ahogy Kill3r is írta. Nekem is volt ilyenem, tökéletes. Viszont kicsire elég a 2.75-ös, amúgy is az a gyári méret!
esetleg ez a gumi?: http://www.mofaker.hu/?termek_id=005500
Ja és még azt szeretném kérdezni h ehhez milyen belső kell?
Nekem ez van elöl és nagyon megvagyok vele elégedve száraz és vizes aszfalton is meg terepen is...
Egyszer majdnem sikerült átugranom a kormányt

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

YB
Két fajta motoros van:
Az egyik már esett nagyot a másik még csak fog!
"Két kar, két kerék"
"Két kar, két kerék"
hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e tudja valaki hogy mennyibe kerül átküllőzni a 18as első kereket(tárcsafékes) 16 os ra kb.
előre is köszönöm!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e tudja valaki hogy mennyibe kerül átküllőzni a 18as első kereket(tárcsafékes) 16 os ra kb.
előre is köszönöm!
- xxgabikaxx
- Simsonos
Köszi szépen a válaszokat! Kill3r linkjében viszont nem az a gumi van,vagyis nem ilyen mintájú kell tudtommal.kiszsebi írta:Heidenau K35, ahogy Kill3r is írta. Nekem is volt ilyenem, tökéletes. Viszont kicsire elég a 2.75-ös, amúgy is az a gyári méret!xxgabikaxx írta:Országútra használnám csak
esetleg ez a gumi?: http://www.mofaker.hu/?termek_id=005500
Ja és még azt szeretném kérdezni h ehhez milyen belső kell?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xxgabikaxx 2010.10.10. 17:00-kor.
Szemem fénye

- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Heidenau K35, ahogy Kill3r is írta. Nekem is volt ilyenem, tökéletes. Viszont kicsire elég a 2.75-ös, amúgy is az a gyári méret!xxgabikaxx írta:Országútra használnám csak
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- xxgabikaxx
- Simsonos
Országútra használnám csak
Szemem fénye

- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Mire akarod használni a motort? Országút, verseny, terep?xxgabikaxx írta:young boys írta:
Nekem a 125-ösön 2.75-ös van elöl...
HEIDENAU 2.75-18 M/C 48P REINFORCED
És jóóóóó...
Nem tudom eldönteni,hogy milyet vegyek.Esetleg még valaki ha hozzá tudna szólni megköszönném.
Mindettől függ a választásod.
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- young boys
- versenyző
Nekem volna 2 kérdésem:
1-A gumimon a REINFORCED felirat mit jelenthet?
Mind a kettőn szerepel ez a felirat.
2-Miért szerelték a motort kétféle felnimérettel?
Köszi YB
1-A gumimon a REINFORCED felirat mit jelenthet?
Mind a kettőn szerepel ez a felirat.
2-Miért szerelték a motort kétféle felnimérettel?
Köszi YB
Két fajta motoros van:
"Két kar, két kerék"
"Két kar, két kerék"
- xxgabikaxx
- Simsonos
young boys írta:KILL3R etz írta:Üdv!
3.00-18coll-os gumit érdemes előre tenni.
Heidenau K35-ös mintával.![]()
http://www.mofaker.hu/?termek_id=005570
Sokan használjuk ezt a típust. Sok panaszt még nem hallottam, és nekem is csak jó tapasztalataim vannak vele...![]()
![]()
És jóóóóó...
Nem tudom eldönteni,hogy milyet vegyek.Esetleg még valaki ha hozzá tudna szólni megköszönném.
Szemem fénye

- Andrá$
- bajnok
- MZ-d típusa: TS 125 TS150 XL1000
Nah sikerült átszereltetni a gumit elvittem gumishoz aztán megoldotta azért küzdött vele meg még 3 helyen kellet foltozni
de a lényeg hogy kész van már 

"Ha véredben az alkohol ne motorozz gyalogolj"
- young boys
- versenyző
KILL3R etz írta:Üdv!
Heidenau K35-ös mintával.![]()
Sokan használjuk ezt a típust. Sok panaszt még nem hallottam, és nekem is csak jó tapasztalataim vannak vele...![]()
![]()
És jóóóóó...
Két fajta motoros van:
"Két kar, két kerék"
"Két kar, két kerék"
- nova001155
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 DE LUXE
Nekem Barum 3.00 van elöl és 3.50 hátul a nagy etz-n nagyon nehezen melegednek esőben borzadály alig tapadnak :s kéne majd valami optimális a kövi szezonra.
- KILL3R etz
- bajnok
Üdv!
Heidenau K35-ös mintával.
Sokan használjuk ezt a típust. Sok panaszt még nem hallottam, és nekem is csak jó tapasztalataim vannak vele...

Heidenau K35-ös mintával.

Sokan használjuk ezt a típust. Sok panaszt még nem hallottam, és nekem is csak jó tapasztalataim vannak vele...

- xxgabikaxx
- Simsonos
Sziasztok!
ETZ 125-re szeretnék első/külső gumit venni.Milyen márkájút és pontosan mekkorát érdemes venni?Árban középkategóriára gondoltam,ne legyen túl drága de ne is a legolcsóbb.
ETZ 125-re szeretnék első/külső gumit venni.Milyen márkájút és pontosan mekkorát érdemes venni?Árban középkategóriára gondoltam,ne legyen túl drága de ne is a legolcsóbb.
Szemem fénye

- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Mindenképp először engedd le teljesen, kapd ki a szelepet. Ezután körbe-körbe mindkét oldalon nyomd be a gumit a peremről, majd a szelepnél kezd a szerelést. A nút a felniben azért van, hogy kisebb legyen az átmérő, amin az acél sodrát feszül. Tehát ha a szelepnél kezded, akkor a kerék szemközti oldalán be tud ülni a nútba a sodrony, így kisebb feszítéssel is le lehet szedni.Andrá$ írta:...Bármilyen szerelési ötletet szívesen fogadok legyen az bármi.
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.