Én is a síkesztyű mellet voksolok, (Dénesnek is én súgtam )
Egy a lényeg hogy a mutató és hüvelyk ujjnál gumírozva legyen (egybe)mert a kuplungos kézen szétszakad ha csak simán varrva van...
conus----miért lenne ízületi bajod ha nem fázik a kezed?
igazad van frici, nem nekem fog fájni a kezem a másik hülyesége végett
ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver! 10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <----------------------- Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
Én elkövettem azt a hibát, hogy kint vettem fel a kesztyűt. Mindig úgy szoktam, berúgom a motort, és amíg pöfög felveszem a cuccaim. Na most kiteszteltem hogy ha radiátorra rakott melegített kesztyűt veszek fel bent a 25 fokban, kimotorozok vele a világból. Ha hideget, akkor nem tudja a kezem felmelegíteni, és szép lassan kihűl az egész.
Hali!
És mikor kezd fájni?
50 vagy 60 felett...mert én még nem érzem pedig régen csak bőr vagy írhakesztyű volt .
Azzal jártunk udvarolni.. Azután egyszercsak kiolvadt a kezünk és már megis tudtuk fogni a "markolatot".
Máté írta:
Érdekes amit írsz, mert téli kesztyűből nekem 3000ft-os kínai van és 5 fokban vígan motoroztam vele és nem fázott a kezem.
akkor motorozz benne sokat 0 fok alatt, és térjünk vissza rá 10 év múlva hogy érzed az kézizületeidet.
Én csak arra akartam utalni, hogy nem mindig a drága és neves cuccok a jók. Talán két hónapja a totalbike-on volt pont egy ilyen írás.
Amúgy tíz év múlva te is érezni fogod a kézizületeidet, és ha sokat motorozol 0 fok alatt akkor mindegyik izületedet.
Másik: ha nem ismered milyen a kesztyű és mit tud akkor miért írsz róla véleményt? én sem szólok hozzá monjuk a kvantumfizikához ha nem értem vagy nem ismerem.
conus írta:téli kesztyűből csak a jó vastagon bélelt bőr ér valamit ilyen hidegben motoron. cordura meg ahhoz hasonlók kacsa mind.
Érdekes amit írsz, mert téli kesztyűből nekem 3000ft-os kínai van és 5 fokban vígan motoroztam vele és nem fázott a kezem.
akkor motorozz benne sokat 0 fok alatt, és térjünk vissza rá 10 év múlva hogy érzed az kézizületeidet.
ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver! 10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <----------------------- Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
téli kesztyűből csak a jó vastagon bélelt bőr ér valamit ilyen hidegben motoron. cordura meg ahhoz hasonlók kacsa mind.
Én is gurultam a minap, nem is a csúszás zavart (akkor száraz volt), hanem hogy a jó kis téli kesztyűben is elmerevednek az ujjaim egy idő után. Épp jókor fordultam vissza, mert a végefele kb nem éreztem be van e húzva a kuplung meg ilyenek
Sziasztok!
Köszi mindenkinek az érdeklődést és a jókívánságokat!
Nagyjából rendben vagyok, zúzódások és hüvejkujj alatti tartócsont tört el de helyretették és dróttal rögzítették.
A hangulat jó volt a kórházban, de a műtét után eléggé fájt.
A legrosszabb h a kicsit kiálló drót hozzáér a kötéshez és akkor szúr és fáj!
A motoron lesz majd mit csinálni...
Pár kép:
Én annyit tudok, hogy csak a hüvelykujja sérült, azt műtötték meg hétfőn, kedden ki is engedték. Jól van, motornak alig esett baja. Elesett fékezéskor mert hideg volt az aszfalt a gumi meg kemény.
kisbocsi írta:Skacok!
Itt minden 2. hozzászólásban kérdezzük, hogy mi van Gyurmával. Aki volt bent nála, mondjon már pár szót az esetről, mi van vele, mit műtöttek....
Hali4
Tud már valaki valamivel többet Gyurm@ról?
Beszélt ma vele valaki?
Hazaengedték már vagy még 1-2 napig bent tartják?
Én 4 napot(3 éjszaka) voltam bent pedig nem is mütöttek...
Azért kérdezem mert szerdán megyek fel a nagyfalúba és meglátogatnám.
Kellenének infok hogy hol van pontosan.
Üdv YB
Két fajta motoros van:
Az egyik már esett nagyot a másik még csak fog! "Két kar, két kerék"
MZCs írta:Mi lett Gyurmával?
Annyit tudok, hogy esett és most az Uzsokiban van.
Jobbulást neki!
Bambi mester informálódott útközben.Azt mondta hogy Gyurma rendesen megoldotta az esést(fékpróba) és most már Ő is tartalmaz néhány csavart nem csak a motorja.
Jav:Na akkor nem csavart hanem drótot tartalmaz...Köszönöm Cickány az infót!
Gyurma jobbulást kivánok!
YB
UI:Át tudom érezni Gyurma helyzetét...7 hete nem adtam volna egy lyukas 2 fillérest se azért hogy én ma együtt gurulhatok a többiekkel...Mondjuk haza felé már éreztem a törött bordákat...
Két fajta motoros van:
Az egyik már esett nagyot a másik még csak fog! "Két kar, két kerék"