10-kor a Pláza elött.
Pálya matricát vegyetek

Székesfehérváron ott leszek!Zolee-G írta:Aki tudnak és akarnak jönni segíteni a Devecserieken annak itt a szombati túra terve:
Az útvonal :
11:00 kor indulás a Plázától. Váci út , Bajcsy Zs, majd Astória, Erzsébethíd , Hegyalja út, Bach - M1-M7 közös , majd M7 ! ( pályamatrica ! )
Fehérvárnál le a 8-asra. Első nagy gyülekezési pont a székesfehérvári Tesco parkolójában. Érkezés 12-12:15 körül. A parkolóban 10 perc ácsorgás , pisi melegedés. Utána 8-ason Várpalota majd Veszprém . Itt is a Tesco parkoló a találkozóhely. Aki itt akar csatlakozni az 1-re menjen oda . itt is 5-10 perc várakozás ( itt van egy ömv kút akinek kellene tankolnia )
Innen irány ajka , érkezés 13:30-40 között. Az ajkai helyszint pontosan még nem tudom, de addigra gondolom ez már véglegesedik, igy a veszprémi megállónál már lehet véglegesíteni mindenki számára.
Aztán vmikor a program befejezése után haza .
útvonalbiztosítók mennek igy lesz kisérő motoros brigáds .
Remélem számíthatok minél több MZ Club-társra.
Ha az időjárás kegyes lesz akkor ott találkozunk Yofo!yofo írta:Ha minden jól megy , akkor a fehérvári Tescónál csatlakozom a csapathoz .
hányan?kobra írta:Még egyszer köszönjük szépen mindenkinek!
Most jöttünk meg a Nászútról..
OFFStravkó írta:Ez nálunk úgy műxik,hogy szombat reggel 6-tól,kb.este 9-ig nyomjuk,aztán vasárnap reggel 8-tól,amíg nem végzünk! Délutánig mindíg kitart,ha esetleg valami csoda történik,kiszsebi írta: Basszus, tényleg. De azért este átgurulhatnátok
pl.nem működik a leltár-apparát,és elmarad a leltár,akkor fölpattanunk az emcetre,és megyünk!!!
Ez nálunk úgy műxik,hogy szombat reggel 6-tól,kb.este 9-ig nyomjuk,aztán vasárnap reggel 8-tól,amíg nem végzünk! Délutánig mindíg kitart,ha esetleg valami csoda történik,kiszsebi írta:Basszus, tényleg. De azért este átgurulhatnátokStravkó írta:A Sástó a jövő 7végén lesz!!!Akkor sajnos leltározunk.
Basszus, tényleg. De azért este átgurulhatnátokStravkó írta:A Sástó a jövő 7végén lesz!!!Akkor sajnos leltározunk.
A Sástó meg nem?!Stravkó írta:Ezen a 7végén lesz a 24-órás veterán verseny Kunmadarason!
Még nem biztos,de lehet,hogy ott leszek!
Sástó?Dénes írta:Akkor soroljátok melyik túrán megy a csapat 90-el. Bakony túrán már száguldoztunk ha a felével mentünk.
én még csak gyurmi túráján voltam az idén, ott sem volt több a max tempó 70-nél több...Andrá$ írta:talán a túl nagy túra sebesség miatt?kis TS nem igazán szereti a 90-s utazót (nekem legalább is
)
Teknőc írta:Szia!
Rendben!
Lehet róla szó! Köszönöm, a meghívást!![]()
![]()
Megírtam a túrabeszámolót, és el is küldtem.
Gondolom, még sok idő eltelik,de biztos, hogy kiteszik.
![]()
Teknőc
Teknőc írta:Sziasztok!
Köszönöm a sok hívást, érdeklődést Gergőnek, Kupinak, és Meikinek.![]()
Gergőnek külön köszönöm a szállást, remélem, viszonozhatom majd.![]()
![]()
Rendben hazaértem, a Zümi is jól állta a sarat.![]()
Az összegzés 910 km, 3,3l átlagfogyasztással. Bakony, Mecsek emelkedőit is beleértve.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja, a lényeg rettentőül: 60 km/h átlaggal...![]()
![]()
![]()
Ez tény! De nem zavart! Sőt, megszoktam már. Egy Teknőcnek nem rossz.De 210kg terhelés miatt jó lett volna +némi erő Abaliget-Magyarhertelendi szakaszon.
Meiki, ne haragudj meg, de Mohács után, Bátaszék felé már kissé megfáradt voltam, inkább hazafelé vettem az irányt.Máskor is lesz még lehetőség.
![]()
-Vagy ismét Szegeden?![]()
![]()
![]()
Kupi, Meiki: még nem gondoltam, hogy írok túrabeszámolót, esetleg valamikor később, valahol, talán, esetleg képekkel....![]()
![]()
![]()
![]()
Teknőc
Teknőc írta:Sziasztok!
Köszönöm a sok hívást, érdeklődést Gergőnek, Kupinak, és Meikinek.![]()
Gergőnek külön köszönöm a szállást, remélem, viszonozhatom majd.![]()
![]()
Rendben hazaértem, a Zümi is jól állta a sarat.![]()
Az összegzés 910 km, 3,3l átlagfogyasztással. Bakony, Mecsek emelkedőit is beleértve.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja, a lényeg rettentőül: 60 km/h átlaggal...![]()
![]()
![]()
Ez tény! De nem zavart! Sőt, megszoktam már. Egy Teknőcnek nem rossz.De 210kg terhelés miatt jó lett volna +némi erő Abaliget-Magyarhertelendi szakaszon.
Meiki, ne haragudj meg, de Mohács után, Bátaszék felé már kissé megfáradt voltam, inkább hazafelé vettem az irányt.Máskor is lesz még lehetőség.
![]()
-Vagy ismét Szegeden?![]()
![]()
![]()
Kupi, Meiki: még nem gondoltam, hogy írok túrabeszámolót, esetleg valamikor később, valahol, talán, esetleg képekkel....![]()
![]()
![]()
![]()
Teknőc
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég