http://picasaweb.google.com/szfcs.krepp
Nagyon jók lettek...

Fötöpöre is menni fog...
bambi írta:Meg volt a gurulásunk Abániába,kb 2700km volt
Tudod sástóra nem jön össze a pénz mert amennyiből ide lementem az kb pestig elég lenne és nincs több nem is lesz mostanába. A motor is megáll 250 etz mert arra sincs most már csak azt várom kawán mikor szakad a lánc és keróval járokbluerider írta:A 8 litykó az a te fogyasztásod?Biztos jó buli volt de én inkább sástóra spórolok!
Ja A mártírok útját nekem egy lengéscsillapítóm bánjaMatthej01 írta:Az ilyeneken ne akadjatok már ki! Ez olyan hülyeség ha szidni akarja had tegye te meg tudod hogy nem így van.Ha fehérvárról mondtad volna ugyanezt fejet hajtok! Tényleg egy szemétdomb az úthálózatunk és ennek melyik a legjobb képviselője???? Hát a mártírok útja! Ugye Yofo? Szerintem azért mártírok útja mert rengeteg autó motor és kerékpár lelete halálát a kátyúk foltozások és beszakadt csatorna tetők közt. Nekünk a renaulrunk első rugója ott tört ki. Ja é s hogy a témához szóljak és ne legyen off hétvégén voltam a polgárdi motoros talin. 8 litykós fogyasztással! mekkora kemény már.
az se volt semmi túra ahogy nézem a térképet!Máté írta:A múlt héten mi is voltunk barátnőmmel motorozni. Budapestről velencei tó (ott van a nyaralónk) szombathely őrségben nagy túra majd vissza velencei tó. szombathelyen nővéreméknél aludtunk. Nekem 4,3 volt a fogyasztás pedig alaposan fel volt pakolva a motor. egész jó.
Máté!Máté írta:sziasztok!
jövő hét végére (07.17 vagy 07.18) terveznék egy gurulást pestről kékestetőre. nekem egy teszt lesz mert volt egy kis elektronikai problémája a motornak de megcsináltam és most menni kéne vele többett. van valakinek jönni? várom válaszaitokat.
Ahogy elnézem az időtérképet zivatar van előkészületben,igy hát le mondva a fürcsiMatthej01 írta:Nem hangzik rosszul. és merre gondoltad?
A tóra gondoltamMatthej01 írta:Mármint hol a gyógyban vagy a strandon???
Fogadni mernék egy 19 es lánckerékkel megy.Stravkó írta:Elméletileg 6-ig van nyitva,benzinkút szerintem Gyöngyösön van legközelebb,ott viszont bő a választék!!!!KILL3R etz írta:Stravkó!
Ebben reménykedek én is.![]()
Meddig van nyitva a pálya?
Közelben benzinkút? És ha van az milyen?
Mekkora lánckerékkel mész?![]()
Lánckerék:műhelytitok!
Elméletileg 6-ig van nyitva,benzinkút szerintem Gyöngyösön van legközelebb,ott viszont bő a választék!!!!KILL3R etz írta:Stravkó!
Ebben reménykedek én is.![]()
Meddig van nyitva a pálya?
Közelben benzinkút? És ha van az milyen?
Mekkora lánckerékkel mész?
ha szabad,megszervezükKILL3R etz írta:ŐŐŐŐŐ.....![]()
conus mint ötletgazda?![]()
De eseménynaptár szerint szabad... Holnap telefonálok egyet akkor.
Köszönjük Mester!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég