És ilyen bigyulát milyen boltban lehet vesztegetni???conus írta:heli-coil.![]()

Am ne igen... a gyárinál folyt már mert elkopott, az új meg szar mert ereszt... na erre varjatok gombotconus írta:gumitömítéseket kicsérelted a dugattyúk körül![]()
Egy éve van nálam, ezalatt én nem cseréltem, ert nem volt panaszom a fékre.conus írta:figyu, egy kicsit mindig is fogni fog az első fék, emiatt ne aggódj. fékolajcsere mikor volt?![]()
conus írta:jaaa...azt hittem már lecserélted tárcsásra vazze
![]()
conus írta:mivan?Varga1488 írta: a kerékagy amit a fékpofák surolnak![]()
mivan?Varga1488 írta: a kerékagy amit a fékpofák surolnak
Ha meg tudod oldani, már tárcsafékkel vidd vizsgára,mert le fogják fényképezni a motort!Varga1488 írta:Hát fiúk most jött a fekete leves... beszélgetem a szerelővel mondja hogy nincs nagy értelme össze rakni az elsőféket az új fékpofákal mert már az agy kopott meg... majd csak müszaki elött de apának a haverjával megbeszélem hogy a 251séről cseréljük már ki az első telót kompletten és azzal vigyem müszakira mert az már tárcsafékes csak kérdés:1 a 251sé jó hozzá? 2 müszakin mit fognak hozzá szólni dobfékes helyett tárcsafékes de a forgalmiba nincs benne tudomásom szerint vagyis nem találtam? Vagy kérés ha vkinek 250-se van és dobfékes és nem-e adná kölcsön müszakira az első-kereket vhol borsodba köszönöm!
Hagyd a dobféket a búsba, saját érdekedben. Ugyan nekem a hátsó fékem a műszakin a 10 es skálán 6ot ért el (míg az első tárcsa 3at, és az is megfelelő volt), vagyis lehetséges baromi jól beszabályozott dobféket csinálni, de korszakokkal egyszerűbb a tárcsa, és a dob is valszeg csak gyári alkatrészekkel lesz jó. 250,150,125,251 mind szabadon átrakható ETZ-ből egyik a másikba, komplett első villát lehet venni 10 ropi körül.Varga1488 írta:Hát fiúk most jött a fekete leves... beszélgetem a szerelővel mondja hogy nincs nagy értelme össze rakni az elsőféket az új fékpofákal mert már az agy kopott meg... majd csak müszaki elött de apának a haverjával megbeszélem hogy a 251séről cseréljük már ki az első telót kompletten és azzal vigyem müszakira mert az már tárcsafékes csak kérdés:1 a 251sé jó hozzá? 2 müszakin mit fognak hozzá szólni dobfékes helyett tárcsafékes de a forgalmiba nincs benne tudomásom szerint vagyis nem találtam? Vagy kérés ha vkinek 250-se van és dobfékes és nem-e adná kölcsön müszakira az első-kereket vhol borsodba köszönöm!
conus írta:milyen agy kopott? az ő agya?
én keveset használt, kicsit kopott tárcsát tettem fel, új fékpofákkal és bivalyerős a fék. igaz hogy kellett egy 50-100 km mire bekopott, de addig is nyugodtan lehetett vele közlekedni
Alfa írta: Én 2dugattyús nyeregre való robogó vagy egyéb főfékhengert javaslok, nem az mz-t, sose lesz normális utángyártott alkatrészekkel...
Én 2dugattyús nyeregre való robogó vagy egyéb főfékhengert javaslok, nem az mz-t, sose lesz normális utángyártott alkatrészekkel...xxgabikaxx írta:Hali!
A problémám az lenne,hogy van egy etz 125-ös vasam, és féket szerelek rajta.A főfékhengerhez vettem tömítést meg szimeringet de az sz*rt se ér.
Arra gondoltam ,hogy nem kéne a féken spórolni és vennék inkább egy új főfékhengert.Mit ajánlotok?Vegyek újabbat pl 1 robogóét,vagy vegyek inkább használtan 1 jobbat?Én inkább az új felé hajlok de 10-nél többet nem nagyon szeretnék rákölteni.Milyen márkát,típust ajánlotok?
Én használt, de jó állapotban lévő MZ-ét javaslom... biztos találsz olyat...és kb 6-7 körül megkapod...nagyon extrém esetben max 10 és akkor nagyon jót kapsz ha jól körülnézel...xxgabikaxx írta:Hali!
A problémám az lenne,hogy van egy etz 125-ös vasam, és féket szerelek rajta.A főfékhengerhez vettem tömítést meg szimeringet de az sz*rt se ér.
Arra gondoltam ,hogy nem kéne a féken spórolni és vennék inkább egy új főfékhengert.Mit ajánlotok?Vegyek újabbat pl 1 robogóét,vagy vegyek inkább használtan 1 jobbat?Én inkább az új felé hajlok de 10-nél többet nem nagyon szeretnék rákölteni.Milyen márkát,típust ajánlotok?
Jelenlévő fórumozók: Majestic-12 [Bot] valamint 6 vendég