Nem gizdáskodásnak szántamconus írta:figyu már!
nem értem miért gizdáskodsz, mikor volt bambinak gyári etz dobja, te meg nem vetted meg![]()

Nem gizdáskodásnak szántamconus írta:figyu már!
nem értem miért gizdáskodsz, mikor volt bambinak gyári etz dobja, te meg nem vetted meg![]()
halóóó!!! mutass csak képet arról a peregy kipuffról! szerzek én neked etz dobot , akár kettőt is ha odaadod! amúgy etz-re nem olyan jó mint peregyre. méginkább elrontja a 3000 alatti tartományt. az etz-nek kell az a hosszú diffúzor.Laczkó írta:Ja nagyon ritka már, én is lecserélném ezt a rövidet de egyszerüen nem találok, van itt a közelbe viszont egy /1-es kipu az valyon jó lenne az etz-re?Dénes írta: Ilyen már csak a mesékben létezik, sajnos.
Ja nagyon ritka már, én is lecserélném ezt a rövidet de egyszerüen nem találok, van itt a közelbe viszont egy /1-es kipu az valyon jó lenne az etz-re?Dénes írta:Ilyen már csak a mesékben létezik, sajnos.Máté írta:sziasztok!
olvastam itt a fórumon hogy inkább az eredeti kipufogó jobb az utángyártottnál. az lenne a kérdés, hogy nincs e valamelyikőtöknek eredeteti szép állapotú fölösleges kipufogója 251-re? ha van, akkor kérlek írj ide: mate pont antal kukac gmail.com
köszi
Máté
Ilyen már csak a mesékben létezik, sajnos.Máté írta:sziasztok!
olvastam itt a fórumon hogy inkább az eredeti kipufogó jobb az utángyártottnál. az lenne a kérdés, hogy nincs e valamelyikőtöknek eredeteti szép állapotú fölösleges kipufogója 251-re? ha van, akkor kérlek írj ide: mate pont antal kukac gmail.com
köszi
Máté
egyenlóre csak 250-s leszKILL3R etz írta:Bambi Mester nemrég írta, hogy indul a kipuffogó projekt. Lehet kis-mz hez is fog gyártani...
És az biztosan jó cucc lesz, amit kiad a kezei közül...
Persze mért is lenne olyan egyszerű, hogy csak rárakok egy sportkipufogót.Alfa írta:A dolog korántsem ilyen egyszerű, a cucc (rezonátor) így működik:
http://www.szocimotoros.hu/hu/tuningfejlesztes/73
animáción pedig:
http://en.wikipedia.org/wiki/Two-stroke_engine
Van egy program is a szocimotoroson, amivel méreteket lehet megkapni irányadónak. Ezek, amiket így árulnak mint "rezók" gyakorlatilag tippre megcsinált cuccok, ami többet ront mint használ
csikin írta:Nem árt neki semmit.
csikin írta:Nézd csak Laczkó mire bukkantama tiéd testvére
http://img87.imageshack.us/img87/3433/p1030088ph3.jpg
Azóta nem indítottam még be, van némi szerelni való.csdani írta:Hello kizsebi!
Láttam, h túl vagy az égetésen!
Na és hogy megy tiszta kipuval?
Amúgy, ha visszahegeszted a kifúrásokat, még jobban fog, na meg szebb hangja is lesz!
bambi írta:Rezósak lesznek,készül a próba darab,ár majd utána.Próbáljuk a legolcsóbb megoldást megtalálni.KILL3R etz írta:Fúúú mennyi leforgott kuplung lesz....![]()
![]()
Bocs Mester![]()
![]()
![]()
Egyébként rezós kipuffok lesznek? Milyen árban? Mit fognak tudni?
Lesz sok kuplung meló,erre megy ki a játék
bambi írta:Dénes!
Elindítottuk a kipufogó projektet
Rezósak lesznek,készül a próba darab,ár majd utána.Próbáljuk a legolcsóbb megoldást megtalálni.KILL3R etz írta:Fúúú mennyi leforgott kuplung lesz....![]()
![]()
Bocs Mester![]()
![]()
![]()
Egyébként rezós kipuffok lesznek? Milyen árban? Mit fognak tudni?
csikin írta:Ja és itt vannak a gyári ETZ250 kidörrentők, de én jobbra emlékeztem sajnos :S
A "fényesebbről" csináltam közelebbiket, két nagy horpadás van rajta, a másik olyan, mintha valaki szándékosan kalapáccsal szétverte volna.
Rezóalapnak se valami jók mert egyengetni kell rengeteget :S gyorsabb, ha újat hajtok és az szép is lesz.
csikin írta:Nézd csak Laczkó mire bukkantama tiéd testvére
http://img87.imageshack.us/img87/3433/p1030088ph3.jpg
gabsic írta:Nekem a 125ös TSen volt jópár féle kipuff... gyári ts, kisipari rezo, danuvia, utángyártott tz, gyári tz...
Tapasztalatok:
gyári ts: 3000alatt erőtlen, 3500-től 6000ig jól húz, fogyasztás 3,5L körül
kisipari rezo: 2000től húz akár 7000ig, nyomaték nagyobb mint a gyárival, végsebesség picit kisebb. fogyasztás 2,8-3L hang alapesetben elviselhetetlen, módosított végdarabbal kibírható
danner: 4000ig semmi erő, 5000nél feléled és 7000ig megy. végsebesség kisebb mint a gyárival. fogyasztást nem tom, csak poénképpen került rá pár napra. hang... érdekes
utángyártott tz: jobb volt mint az összes korábbi, de hamar széthullott a belseje.
gyári tz: ez volt a legjobb, 2500tól kezd menni, kb 6500ig, 3-3,3L fogyi, diszkrét hang.
Ja és még valami: a ts kipufogóval 3000 körül motorféknél bakkecskézik a motor! tz-nél csak nagyon ritkán, rezóval egyáltalán nem!
Meg a teljesítmény is növekszik a fogyasztás mellé. De valamit valamiért.nyakas írta:gyerekek ! a gyari a best off!!!tobbszaz km -en keresztul halgatni azt a zajt meg egy jo sisakban is elviselhetetlen
a rezoval a fogyasztas is novekszik raadasul
csikin írta:Azért vár rájuk szétvágás mert rezót csinálok belőlük. Egyet már szétvágtam a 251-re, de sajnos nincs időm sokat barkácsolni.Az a helyzet, hogy nekem nem pénz kell hanem kipuff
Stravkó írta:csikin írta:Starvkó: Ja okéleesett
![]()
Laczkó: Nem a sport cuccokkal van a baj hanem a rosszul méretezett "sport" cuccokkal
csikin írta:Nekem van két gyári ETZ250-es kipuffom. Nem tudom fejből milyen állapotúak. De tisztításra szorulnak.
Elcserélném őket 3db utángyártott ETZ 250 kipuffra. Szétvágás vár rájuk egyébként.
Hétvégén lehet megkeresem őket, ha érdekel valakit.
waresz írta:hát gondod valóban nem lehetett vele. pl sokan járnak arol 2T olajjal, és nekik sincs gondjuk vele, mert nem szarik be tőle a motorjuk, csak éppen pocsékul ken, és kb másfélszer-kétszer annyit is futhatna egy jobb olajjal.Stravkó írta:Az utángyártott is jó, legalábbis nekem még nem volt vele gondom!
a kipuff is jó példa.. megy-megy, éppenséggel meg nem áll, nagyon nem hangos, csak kicsit, nagyon nem eszik többet a motor csak kicsit, nagyon nem megy rosszabbúl, csak egy kicsit... sok kicsi meg sokra megy, főleg ha mind negatív tulajdonság. mindenkinek saját dolga az egész.
sport dob, meg különösen zajos, és különösen rossz.. járjon vele aki süket, meg aki ritkán motorozik, akkor is rövid távon.
Lackó! ha érdekelnek a veterános dolgok, akkor vegyél egy március havi veterán magazint, abban van programajánló, lehet hogy lesz börze valahol a közeledben is.
Nem szétvágni! Kiégetni! Nem figyelsz?csikin írta:Nekem van két gyári ETZ250-es kipuffom. Nem tudom fejből milyen állapotúak. De tisztításra szorulnak.
Elcserélném őket 3db utángyártott ETZ 250 kipuffra. Szétvágás vár rájuk egyébként.
Hétvégén lehet megkeresem őket, ha érdekel valakit.
mar most nem azer, de mindenki csak beszel rolla, de fel nem mutatott semmit, arrol, hogy miert is olyan szar az arol 2t!waresz írta:hát gondod valóban nem lehetett vele. pl sokan járnak arol 2T olajjal, és nekik sincs gondjuk vele, mert nem szarik be tőle a motorjuk, csak éppen pocsékul ken, és kb másfélszer-kétszer annyit is futhatna egy jobb olajjal.Stravkó írta:Az utángyártott is jó, legalábbis nekem még nem volt vele gondom!
a kipuff is jó példa.. megy-megy, éppenséggel meg nem áll, nagyon nem hangos, csak kicsit, nagyon nem eszik többet a motor csak kicsit, nagyon nem megy rosszabbúl, csak egy kicsit... sok kicsi meg sokra megy, főleg ha mind negatív tulajdonság. mindenkinek saját dolga az egész.
sport dob, meg különösen zajos, és különösen rossz.. járjon vele aki süket, meg aki ritkán motorozik, akkor is rövid távon.
Lackó! ha érdekelnek a veterános dolgok, akkor vegyél egy március havi veterán magazint, abban van programajánló, lehet hogy lesz börze valahol a közeledben is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég