jarumasz írta:Jött egy e-mail, hogy törölve lesz a hirdetésem.![]()
De nekem nincs is olyan.
Törölhetitek.![]()
Dénes írta:Üdv!
Ha belépek a piactérre az oldalon, akkor jobb felül a támogatóknál, a képek helyett ez jön ki:
Fatal error: Call to a member function registerFunction() on a non-object in /home/pureftp/mzclubhungary.com/www/htdocs/mambots/content/denvideo.php on line 10
kobra írta:Ha a főoldalról a köv.túráknál rákattintok a Pilis túrára, nem a fórumot hozza be ,hanem emailt akar küldeni. Egy hibás karakteres címre.
Bagolyferi írta:Ötlet szinten. A fórumon kapott üzenet megjelenne a főoldalon is a postaládában.
Ok, köszi a tájékoztatást. Viszont a motorom típusa ki van töltve, az adatlapok között (ETZ 150) meg nem jelenek meg.Gexxx írta:Az adatlap feltöltés ezen formája megszűnt, úgy néz ki sajnos ez a link ott maradt.
Jelenleg regisztráció után a következő adatlapot tudod feltölteni/szerkeszteni:
http://www.mzclubhungary.com/index.php? ... serProfile
itt nincs olyan, ez egy egyszerű chat, luxusfunkciók nélkül.z25z írta:Gexxx írta:Hát olyat nem lehet sajnos. Olyat lehet, hogy megkéred a chat moderátort (a pajzsos emberkét, aki épp bent van chat-en), hogy dobja ki a tagot.
Ilyen a chat
nagyon sok chaten van olyan opcio, hogy a tagra ignore-t nyomsz es akkor nem latod, amit ir.....persze csak az nem latja aki nyomja az ignore-t esetleg itt nincs?
caps lock, ékezet, felcserélt y=z billentyűk veszélye nem áll fent?DarkMZ2 írta:Kedves adminok!
Nem tudok belépni a fórumba, pedig tegnap még igen.... mi lehet a gond?? Azt írja, hogy nem jó a felh.név vagy a jelszó.
Gexxx írta:Hát olyat nem lehet sajnos. Olyat lehet, hogy megkéred a chat moderátort (a pajzsos emberkét, aki épp bent van chat-en), hogy dobja ki a tagot.
Ilyen a chat
Samu írta:Javítva mindkét cikk!
a korszerutlen embert eppen ma neztem meg es nekem az ment, viszont a csanyi motorja be se jonbambi írta:Pl az MZ ES 175 Csányi József motorja.
Nem beszélve a korszerűtlen emberről
bambi írta:Hali
Nálam nem minden cikk működik(ugrál)
Lehet,hogy a gépemben van a hiba?
tiger1342 írta:Értem, akkor a hiba nem az én készülékemben van...Samu írta:Szia tiger1342!
Sajnos a térképnek elég sok baja van. Már alapból a GPS koordináták alapján tesz be téged (mivel megadod az utca házszámot) de már elértük a max számot amit képes megjeleníteni (már 2000 felhasználó felett járunk és ezt nem képes lekezelni, nem erre találták ki). Ha egyszer valaha bekövetkezik a honlap frissítés, keresek jobb térképet, egyenlőre erre telik...
Samu
Én csak arra gondoltam, hogy egyszerűbb beírni/kikeresni/tárolni a GPS koordinátákat, mint Helység/utca párost megadni, és akár 20m-re is lehetek egy klubtárstól, nem fog minket összekeverni a térkép.
Értem, akkor a hiba nem az én készülékemben van...Samu írta:Szia tiger1342!
Sajnos a térképnek elég sok baja van. Már alapból a GPS koordináták alapján tesz be téged (mivel megadod az utca házszámot) de már elértük a max számot amit képes megjeleníteni (már 2000 felhasználó felett járunk és ezt nem képes lekezelni, nem erre találták ki). Ha egyszer valaha bekövetkezik a honlap frissítés, keresek jobb térképet, egyenlőre erre telik...
Samu
Gyurmooo írta:Van egy olyan kis probléma, hogy a szavazás folyton előjön, már tököm tudja hányszor szavaztam ezelőtt a "Szeretnél klubtag lenni?"-re.![]()
Na ezzel lehetne valamit kezdeni.
Nabakker, most meg vendégként küldte el...Vendég írta:Akárhogy trükközök, nem jelenek meg a térképen.
Javaslat: nem lehetne GPS koordinátákat is megadni? Akkor nem kell a google maps felismerő-képességére bízni a dolgot, és nagyon kicsi az esélye, hogy 2 ember ugyanarra a pontra kerüljön. (Ez persze a koordináta tizedesektől függ.)
Adatbázisban tárolni is egyszerűbb lenne 2 db számot...
vasember írta:Hali!Tudna valaki segíteni?Nem jelennek meg a hirdetéseim,de azt írja,hogy sikeresen feladtam és bele is számolja a hirdetéseimbe.Nem tudom mi lehet a baj.Segítsetek légyszi.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég