Dénes írta:Dobozban (ami ugye felül van) én merem ajánlani az 6ezer Ft-osat is ha még létezik. Én mofakerben vettem, és nem szól a zsanérja akkor sem, mikor testből kell ráfeszülni a záráskor annyi cuccos vann benne. Söröket is bírja.
Gyengepont a felfogatás. Érdemes fixre, több csavarral, nagy alátétekkel felfogatni.
Én az alátétek alá gumialátétet is tettem, hogy jobban bírja a rezgést, ne törjön meg.
Nekem nincs bajom vele... Annyi a baja még, hogy a nap viszonylag hamar kiszívja a színét (a piros műanyag részeket főleg).
Nekem is ilyen van.Mondjuk az egyik zsanérja az megadta magát,igy mostanra mindkettő zsanér meglett erősitve(cserélve).
A felfogatás gyenge pontja a nyomógombos oldás.Na nekem az Sástóról hazafelé megadta magát és gumipókkal lekötöztem az egész dobozt és úgy jöttem haza.
Ahogy mondod,átmenő csavarok legalább 4 de inkább 5 azt örökéletű.
Még mindig jóval olcsóbb igy is mint a menő dobozok és a feladatát ez is uyganúgy ellátja.Szóval nyugodt szivvel tudom ajánlani a Mofás dobozt.
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.