Egy ,,ismerősömtől" vettem .KILL3R etz írta:kobraCode!
Köszi! Nem is olyan drága... Csak nekem Marcali nagyon messze van. Ezért kérdeztem sunbim-t, hogy hol vette, mert mi kb szomszédok vagyunk.

Kössz az infót Kobra!kobraCode írta:sunbim írta:Szevasztok! Használt már valaki JIUKAN márkájú tárcsafék betétet? Van valakinek tapasztalata?
sunbim! Én ilyeneket használok, nem olyan rég óta, egy fél éve tettem be kb, az olyan 4-5000 km óta. Első használat előtt kicsit megcsiszoltam, sarkait letörtem azóta nem nyúltam hozzá. Még csak nem is nyikorog vele a fék! Fékhatás jó!

sunbim írta:Szevasztok! Használt már valaki JIUKAN márkájú tárcsafék betétet? Van valakinek tapasztalata?

<-----------------------

DNPali írta:Üdv!
Van egy 250 es ETZ-m és az első tárcsa fékkel lenne egy kis problémám.
Kicseréltem a kis és nagy karmantyút a fékkarnál, a kicsire nagyon is ráfért a csere a naggyal nem volt komolyabb baj(nem eresztett meg ilyesmi) de úgy voltam vele hogy azt is cserélem, meg szerelés közben meg is sérült. De az új eresztett a dugattyúnál, kicseréltem megint, de megint eresztett megint ugyan ott. Már talán a haramadik csere karmantyúnál járok de még mindig ereszt. És közben még azt is tapasztaltam hogy ha levettem a féktartály tetejét és óvatosan húzogattam a kart légtelenítésként sosem tűntek el a teljesen a buborékok, ahányszor visszaengedtem a kart mindig volt egy kis bubi ami feljött, lehet ez is a nagy karmantyú hibája volt.
Szóval nem tudom hogy hogy tudnám megoldani hogy ne follyon el a fékolaj. Segítsetek rajtam!

Tudnám díjazni nagyon jó lenne köszi.!!!!z25z írta:punisher írta: Ahozképest hogy a srác aztmondta az elején hogy új! Úgyhogy mérgemben visszaadtam neki és rendeltem ezt a mofakerest.
De a képen nem látszott hogy nincs tükör tartója. Nem baj ezt is megoldjuk!
az enyem is olyan amin nincs tukortarto egy nagyon egyszeru dologgal oldottam meg, ha az segitseg szivesen teszek fel rola kepet

punisher írta: Ahozképest hogy a srác aztmondta az elején hogy új! Úgyhogy mérgemben visszaadtam neki és rendeltem ezt a mofakerest.
De a képen nem látszott hogy nincs tükör tartója. Nem baj ezt is megoldjuk!

csikin írta:Elvileg Karcagon van egy fickó aki javít főfékhengert, úgy hallottam új dugattyút gyárt bele meg minden ami kell. De nem tudom kicsoda.

Devil írta:a tobbinek mi bajuk volt, hogy nembirtad felujitani?punisher írta: Igen ez az utángyártott etz főfékhenger!
Erre írták hogy ne vegyem meg! De sajnos már megrendeltem
a MO-FA-KER-től!
Ha nem lesz jó akkor majd szólok!
Csak most szívok a főfékhengerrel mert az enyém belső fala kuka, havertől vettem másikat keveset használt csak 2 éve állt
, na ez is kuka volt így az utángyártott volt a mentsváram
.
Ha ez sem lesz jó hát akkor....

Először én is gyártattam bele az eredeti méretekkel, az nem volt jócsikin írta:Elvileg Karcagon van egy fickó aki javít főfékhengert, úgy hallottam új dugattyút gyárt bele meg minden ami kell. De nem tudom kicsoda.
a tobbinek mi bajuk volt, hogy nembirtad felujitani?punisher írta:Igen ez az utángyártott etz főfékhengermatt1989 írta:Ha lesz pénzem ilyen főfékhengert szeretnék a motoromra elvileg ETZ-re való, bár nem tudom milyen minőségű lehet.![]()
http://etbike.com/index.php?productID=2675!
Erre írták hogy ne vegyem meg! De sajnos már megrendeltem
a MO-FA-KER-től!
Ha nem lesz jó akkor majd szólok!
Csak most szívok a főfékhengerrel mert az enyém belső fala kuka, havertől vettem másikat keveset használt csak 2 éve állt
, na ez is kuka volt így az utángyártott volt a mentsváram
.
Ha ez sem lesz jó hát akkor....

Igen ez az utángyártott etz főfékhengermatt1989 írta:Ha lesz pénzem ilyen főfékhengert szeretnék a motoromra elvileg ETZ-re való, bár nem tudom milyen minőségű lehet.![]()
http://etbike.com/index.php?productID=2675

jecsy írta:Engem is a hyosung főhenger érdekelne, hogy mennyi és hol, illetve hol tudtok jó áron jó minőségű első és hátsó fékbetéteket Bp.n vagy a környékén?
Üdv.

Rosszabb, ne vedd meg. Ne-vedd-meg!punisher írta:Bocs hogy kérdésedbe vágok de nekem is lenne egy!![]()
Valaki használt már utángyártott főfékhengert? Jobb vagyrosszabb az eredetinél???

skiccelj néhány szabadkézi rajzot , szkenneld be ,és küld el , hogy milyen mintával szeretnéd a tárcsát , és én megrajzolom neked autocad-ben és visszaküldöm a nyomtatható 1:1 es képetkobraCode írta:Samu, sunbim!
Köszi, esetleg nem tudnátok nekem is elküldeni nyomtatható példányban azt a mintát? Azt nagyon megköszönném.

Számíthatsz rám!kobraCode írta:sunbim írta: Én sajnos nem! Mert még csak fejben van meg, manuálisan fogom kinyomtatni!Én még csak a tapogatózásnál tartok
Ha lesz nyomtatható verziója akkor megdobhatnál vele

Én sajnos nem! Mert még csak fejben van meg, manuálisan fogom kinyomtatni!kobraCode írta:Samu, sunbim!
Köszi, esetleg nem tudnátok nekem is elküldeni nyomtatható példányban azt a mintát? Azt nagyon megköszönném.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 3 vendég