Meg tudná valaki mondani, hogy az MZ Trophy ES 250/2-nek mi a két (html) színkódja?
Szürke forgalmi szerint "erőstürkiz 56", a másik színről említést sem tesznek, ami szerintem vaj. Szóval?
Üdv.
Szerk. Kérem szépen valaki!!!

Csak nem mégegy cafe racer?Stravkó írta:Egyszer az enyém is elkészül!
Próbálkoztam ilyennel, de kell csinálni hozá egy bölcsővázat imitáló cuccot, fel kell fogatni, át kell építeni a műszerfalat, meg kell oldani a lámpa felfogatását, mert amúgy amit én szereztem nem ment rá, iszonyú munka.borutalp06 írta:Egy kis MAD MAX - cafe racer stílusú optikai tuning:
http://www.vatera.hu/regi_motorkerekpar ... 19415.html
Praktikerben láttam (igaz pécsen)Jeami írta:matt1989 írta:Jeami!
Ha tudsz szerezni rongykorongot amit fúróba lehet fogni írd meg légszíves, hogy hol találtál és mennyiért!
Köszi
Nem volt időm ezzel foglalkozni a hétvégén de ha nekifogok és sikerül vennem, megírom!
matt1989 írta:Jeami!
Ha tudsz szerezni rongykorongot amit fúróba lehet fogni írd meg légszíves, hogy hol találtál és mennyiért!
Köszi
Nem akartam mélyen belemenni, mert vannak itt profik is.zsakfos írta:Mindig csak ezek a sejtelmes utalások hogy "meglehet házilag is ezzel meg azzall".Valaki aki már csinált ilyet otthon és sikerrel,az igazán összeüthetne valami kis cikket belőle,képekkel illusztrálva.Meg hogy ténylegesen szó szerint mi kell hozzá,milyen papir,milyen korong,hol lehet venni stb stb.Én próbáltam otthon.Hát mit ne mondjak.Vagy én vagyok türelmetlen,vagy tényleg nem ugy megy az ahogy az ember elképzeli.Nekem nem sikerült.Szivesen látnék erről cikket.
Jól beszélsz matt1989!matt1989 írta:Jeami!
Én spec úgy csináltam, hogy a küllőket vizes csiszolóvászonnal 1600/2000 megcsiszolgattam, hogy jöjjön le róla a rozsda a felnit pedig csak filckoronggal és polírpasztával átnyomattam.
Ha házilag szépet akarsz szerintem érdemes úgy csinálni: 400/800/1200/1600/2000-es csiszolópapír ilyen sorrendben utána pedig paszta filckorong a végén meg rongykorong.
U.i: csak saját elmélet. Gyakorlatban (motiváltság miatt) nem tesztelt
matt1989 írta:Jeami!
Én spec úgy csináltam, hogy a küllőket vizes csiszolóvászonnal 1600/2000 megcsiszolgattam, hogy jöjjön le róla a rozsda a felnit pedig csak filckoronggal és polírpasztával átnyomattam.
Ha házilag szépet akarsz szerintem érdemes úgy csinálni: 400/800/1200/1600/2000-es csiszolópapír ilyen sorrendben utána pedig paszta filckorong a végén meg rongykorong.
U.i: csak saját elmélet. Gyakorlatban (motiváltság miatt) nem tesztelt
Rendben, köszi!Buko01 írta: jaaah akkor jó:) felesleges, nekem a fekete, ugyis lekopik:D de azért köszi! Bármiben, tok segiteni, szolj:)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég