Behatoltál a felségterületemre?

Óóháthógyne! "Magyarország Közepe Emlékmű,,
Örülök, hogy elégedett vagy vele! E örö, e bódottág!Dénes írta:Igen, igen működik. Már nem is villog a fényszóróm ha indexelek. Kívülről is profi a cucc, feliratok, minden, szal király.
Lemostam a gépem, mentem a faluban egy kört, aztán betettem a műhely legnyugodtabb sarkába és letakartam. Sok jót én már nem várok ettől az évtől, MZ szempontból. Mostantól - amíg lehet a Simsont hajtom, de nem kockáztatok semmit.Dénes írta:Utolsókat rúgja az ősz, ugye voltatok ma motorozni?![]()
Hááááááát nem tudom. Ha netán már nincs meg akkor hozok még olyat amit gyurma túrára vittem tavaly. Hehe. Egyik túrára meg ezzel a gépsárkánnyal fogok menni(Ha addig össze nem töröm)bluerider írta:Máté!
Szép motor és nem is fut sok belőle!Majd egyszer bedobunk egy abszintot a sikerre való tekintettel! Szerinted az alföldön meg van még?
Zsakfos,de a legfontosabbat kihagytad!!
De nem estél a szakadás miatt ugye??Mikulásra javitsd meg, mert együtt megyünk ha -20 fok lesz akkor is.Érted???kuti írta:zúzdába ment a válasz
Zsaki !zsakfos írta:Nerbi!
Örülök hogy segithettem.Viszont hülye vagyok mert a visszautat meg nem rendeztem le.Bocs.Valahogy eszembe sem jutott megkérdezni tőled hogy mikor akarsz visszafelé menni.Nekem esélyem sem lett volna talizni veletek mert még délután 4-kor Baján búcsúzkodtunk a Mecsek túrán résztvevőkkel.Nem is néztem az időt,de olyan 7 körül értem haza.Amelyik komppal mentetek át,azon dolgozom én is.
Ha több embernek jobb lenne a jövő hét vasárnap (augusztus 30) akkor mehetünk akkor mert végül szabaddá tudtam magam tenni. Mint tanuló én nem tudtam hogy szombaton kell ledolgozni, és vasárnap talán még a forgalom is kisebb lesz.KILL3R etz írta:Nekem is jó lenne a vasárnap is, de pont a szervező, Máté nem ér rá ha jól vettem ki a hozzászólásából...
Vagyis nem, rosszul olvastam.![]()
Akkor támogatom a vasárnapot, minél többen megyünk annál jobb lesz.![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég