Khm khm.Az inkább fordulatszámmérő lenne.conus írta:km/h felfogatása odab.sz![]()

Egyébként a megállapitás helyes.Tényleg odab.sz.

Khm khm.Az inkább fordulatszámmérő lenne.conus írta:km/h felfogatása odab.sz![]()
Igen, én így szoktamconus írta:aha értem. és 100 km után lehet már meg lehet tépni a száját rendesen?![]()
Mivel a láncszem nyúlik, a lánckerék fogainak mérete meg nem változik, ezért előbb-utóbb úgy jársz, hogy akármilyen feszes is a lánc, át fog ugrani, "kattogni" fog.conus írta:emberek!
egyébként a favorittal "csak" annyi a gond h utánállítást igényel a nyúlás miatt![]()
Természetesen megértem!z25z írta:zsakfos írta:z25z!
Úgy van ahogy Csikin mondja.Ts250 és /1.
Ilyet hajkurászok már jó ideje.
Ha eladó én vevő lennék rá.
zsakfos!
Mivel nem tudok vele mit kezdeni, nem fogom az orokkevalosagnak megorizni, viszont az van, hogy anno, amikor kiderult, hogy van egy ilyen alkatreszem, bluerider is bejelentkezett ra. Par evvel ezelott kisegitett egy gyari szivocsonkkal, szoval ha igenyt tart ra akkor az ove, ha nem akkor kuldom neked.
zsakfos írta:z25z!
Úgy van ahogy Csikin mondja.Ts250 és /1.
Ilyet hajkurászok már jó ideje.
Ha eladó én vevő lennék rá.
sunbim írta:HÉHhhééj! Skacok!!! +van a L Á N C !Fúháhhháá! Ímáádom a mikulást! Hűha,deboldogvagyok
![]()
770ft-tal drágább a 140 szemes! ánembaaaj.. szélesretárjuk a pénztárcáát
...nekem méég idén kell!
+fogjuk a 140szemest éés flex!Metszünk!
Vettem hozzá még 1 patent szemet tarcsiba...bár nem hinném hogy az elkövetkezendő 20000km-ben szükség lesz a használatára, megfelelő sprézés melett!
Nem mintha szakadt volna valaha is láncom
ja igen emlékszemmatt1989 írta:Bambi!
Nekem már 18"-as van a "125"-ösömben
25-ös váz, 250-es lengővilla és blokk
Ami a képen van az egy ETZ 250,és egy TS 250 lengőkarból készült.Méghozzá úgy,hogy az etz,és a ts lengőkart elvágtuk kb középen.Az etz vázhoz rögzítő részébe,pontosan bele lehet tolni a ts levágott cső részeit,így tudjuk hosszabbítani a lengőkart,anélkül.hogy ferde lenne,mert amint írtam pontosa belecsúszik egymásba. Miután beállítottuk,az illesztésnél körbehegesztjük,és kész az erősített hosszított lengőkar.Még lehet fokozni a stbilitását,egy félcolos vékonyfalu(HGSZ) csővel,úgy hogy a lengőkar fölé tesszük merevítést még.A képen lehet látni ha tüzetesebben megnézed.De a gyári lengőkarba is elfér,ha a sárvédőből levász elöl ami lenyulik a lengőkarnál.Így pár milliméter nyersz és éppen hogy de elfér.Ajánlatos a teleszkópot kicsit megemelni,kb 10 millimétert,hogy az utánfutása ne nagyon változzon.Matt azt hiszem a teló javításnál írta is,mert ő is 18-as kereket szeretne,vagy rakot 251-es motorjába,mert hát az is gyárilag 16-os
Félreértetted, azon kívül, hogy baromira tetszik, semmi közöm a géphez. BAMBI mester műve talán.misi írta: szia Forrest!
azt szeretném kérdezni holcsináltattad a rezonátort a motorra.
cim kellene ha lehetne kérnem.
udv: misi
Szerintem próbáld meg TS lengővillájával és komplett kerekével, úgynézem ez is úgy van megoldva. Csak az áttételezésre figyelj mert más a kerék átmérője.
Nekem is van, és lehet hogy csak érzéki csalódás, de néha szoktam úgy érezni mintha hideg szivárogna be a felsőn, majd kipróbálom az ősrégi újságos megoldást (fogsz egy újságot és a felső alá teszed középre), ha akkor is érzem akkor csak az agam játszik velemborutalp06 írta:Hát én éppen most dolgozok az ügyön,hogy kényelmetlenebbé tegyem a mocimat!Már fenn van a csutkakormány,most faragom a fapados cafe racer ülést,üléskúppal...stb
Az én izlésemnek való áttételt (mindig is sportosabban hajtottam a TZ-t)szeretném kitapasztalni,ezért voltam kiváncsi.Később megpróbálok más fogaskerekeket is a 19-es és a 21-esen kívül is.Majd leírom mit tapasztaltam.
A hidegről csak annyit még,hogy hálaisten van erre alkalmas motoros ruhám.(Ami még fontos,réteges öltözködés)
Alfa írta:Szerintem teljesen felesleges, max egy plexivel vagy idommal elviselhető. Amúgy meg minek annyival menni? 90 nél seholse mehetsz gyorsabban ahol járunk... Előzni bőven elég a 110, tartósan az is zavaró.borutalp06 írta:Akkor minek egyáltalán 110 km/h felett közlekedni?![]()
Szerintem teljesen felesleges, max egy plexivel vagy idommal elviselhető. Amúgy meg minek annyival menni? 90 nél seholse mehetsz gyorsabban ahol járunk... Előzni bőven elég a 110, tartósan az is zavaró.borutalp06 írta:Akkor minek egyáltalán 110 km/h felett közlekedni?
Alfa írta:Pont úgy![]()
kapaszkodsz a kormányba, és jön szembe a menetszél, nekem baromi kényelmetlen
Alfa írta:Pont úgy![]()
kapaszkodsz a kormányba, és jön szembe a menetszél, nekem baromi kényelmetlen
Alfa írta:Hát az sose lesz tuning nélkül (azzal se). 110 nél ez a konstrukció már semmiképpen sem nevezhető "dinamikusnak". 120 nál pörög 6000et, gyárival, ami már túl van a teljesítménymaxon, ezután még kitelik belőle némi gyorsítás, és akár 140et is tud menni ha jól van beállítva, de csakis sík úton, jópár km gyorsulási úttal. Előzésre tökéletesen alkalmatlan, azon kívül lefúj róla a szél, és a futómű biztonságos határa kb a 110-120 km/h.borutalp06 írta: Azt szeretném elérni,hogy 110 körül is legyen még benn erő,akár dinamikusabb előzéshez is...
Egy átlagos országúton 90 nél is már csak lendületből érdemes hozzákezdeni, ha nem látsz szembe senkit. Bár tegyük hozzá, ha jól kipörög 7000ig (rezonátor elsősorban, de jó gyújtás és karbi is kell hozzá), 4 esben 110 fölé lehet vinni elég jól. de csak úgy, ha 110 már az előzési sebesség, és nem onnan akarod kezdeni.
Dénes írta:A 110nél kezdődő dinamikus előzéshez egy MZ 1000 SF javallt.Nálam 18-as fogaskerékkel, többsávú úton ha sietek 100-nál még kimegyek a belső sávba, ott 115ig még gyorsul aztán nagyjából annyi. Utána már nagyon sok idő lenne. 1-1 sávon pedig maximum 85 alatt előzök, ahol még visszalehet, érdemes kapcsolni 4. sebességbe.(4.ben még 105-ig kihúzom, nagygáz és 5.) Persze ehhez a manőverhez is hosszú egyenes út kell.
Szóval inkább ne előzz 110nél már, inkább örülj, hogy ilyen jól tudsz haladni.
Pontosan így kellsunbim írta:boru is hozzászokott a nagygépekhezén se szívesen ülök rá a TZre a Hornet után, mert jaj neki
![]()
de ha sokáig m1ek mzvel, egész jó90nnel menni onnan még egész yól ki lehet előzni 4.nyélen oszt 5. 100-110,+kell szokni,ennyit bír,de lehet szeretni...nagyón
![]()
ja és hol vagyunk ... D.I.D. a khírály
Hát az sose lesz tuning nélkül (azzal se). 110 nél ez a konstrukció már semmiképpen sem nevezhető "dinamikusnak". 120 nál pörög 6000et, gyárival, ami már túl van a teljesítménymaxon, ezután még kitelik belőle némi gyorsítás, és akár 140et is tud menni ha jól van beállítva, de csakis sík úton, jópár km gyorsulási úttal. Előzésre tökéletesen alkalmatlan, azon kívül lefúj róla a szél, és a futómű biztonságos határa kb a 110-120 km/h.borutalp06 írta: Azt szeretném elérni,hogy 110 körül is legyen még benn erő,akár dinamikusabb előzéshez is...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég