Javaslat a fórummal kapcsolatban
- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:
Re: Javaslat a fórummal kapcsolatban
Passz, nem állt még össze ez a rendszer, de remélem javulunk 

MZ - für männer die fahren können
RBiker profil
RBiker profil
- molcsaba
- Paparazzi
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 delux
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) [2002]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Ez mi ez?
Ilyet kaptam már kétszer.
SQL ERROR [ mysql4 ]
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) [2002]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Ez mi ez?

Ilyet kaptam már kétszer.
Idegeskedni annyi, mint mások hibája miatt magunkon bosszút állni.
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Gondolom egy pillanatra nem volt elérhető a szerver. Örülök, ha ez nem rendszeres.
RBiker profil
RBiker profil
- tjacint
- defektes
- MZ-d típusa: ETZ 250
Gexxx!
Nekem azóta nem írt ki hibát a fórum.
Nekem azóta nem írt ki hibát a fórum.
Egy Henger mind fölött, egy Henger kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Ment a jelszó a megadott címreVendég írta:én vagyok újra juragy küldjetek 1 új jelszót mert el csesztem az egészet e.mail zsuzsaesgyuri@citromail.hu köszi üdv juragy59
RBiker profil
RBiker profil
én vagyok újra juragy küldjetek 1 új jelszót mert el csesztem az egészet e.mail zsuzsaesgyuri@citromail.hu köszi üdv juragy59
juragy vagyok bocsi nem tudok belépni a fórumba üdv- juragy
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Most az előbb amikor a hsz.met elküdeni akartam a szerviz/elektronika topicba ugyanezt irta ki mint tjácintnak.Utána újra próba,akkor meg elment rendesen.Operát használok.
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Ez egyszeri eset volt?
RBiker profil
RBiker profil
- tjacint
- defektes
500 Internal Server Error
The request was not completed. The server met an unexpected condition.
69.175.94.114/~mzclubhu/forum/posting.php?mode=reply&f=17&sid=9a269ab2cc8ef54499c41c491c46acd9&t=24 (port 80)
Please forward this error screen to 69.175.94.114's WebMaster.
Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at 69.175.94.114 Port 80
Próbáltam hozzászólni a zúzdához és amikor elküldtem a hozzászólást, akkor egy másik oldalon ezt a szöveget írta ki kék háttérrel!
Remélem jó helyre írtam és segítettem vele!
The request was not completed. The server met an unexpected condition.
69.175.94.114/~mzclubhu/forum/posting.php?mode=reply&f=17&sid=9a269ab2cc8ef54499c41c491c46acd9&t=24 (port 80)
Please forward this error screen to 69.175.94.114's WebMaster.
Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at 69.175.94.114 Port 80
Próbáltam hozzászólni a zúzdához és amikor elküldtem a hozzászólást, akkor egy másik oldalon ezt a szöveget írta ki kék háttérrel!

Remélem jó helyre írtam és segítettem vele!
Egy Henger mind fölött, egy Henger kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
-
- rolleres
- MZ-d típusa: Aprilia
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Szerintem érdemes lenne a fórumban a kérdéseket és a rájuk vonatkozó válaszokat kigyűjteni akár egy wiki-be, akár bárhova, mert így sokkal könnyebben meg lehet találni amit keres az ember, a fórumot feltúrni meg sokáig tart, főleg ha hosszú a topic, talán a wiki lenne a legjobb, annál még a tartalomban is elég korrektúl lehet keresni. Láttam hogy van valami ilyesmi már csak szerintem ott közel nincs minden benne, szerintem ez jó lenne, ha gondoljátok tudok segíteni a megvalósításan, alár a kigyűjtésben.
üdv
Kovax
Szerintem érdemes lenne a fórumban a kérdéseket és a rájuk vonatkozó válaszokat kigyűjteni akár egy wiki-be, akár bárhova, mert így sokkal könnyebben meg lehet találni amit keres az ember, a fórumot feltúrni meg sokáig tart, főleg ha hosszú a topic, talán a wiki lenne a legjobb, annál még a tartalomban is elég korrektúl lehet keresni. Láttam hogy van valami ilyesmi már csak szerintem ott közel nincs minden benne, szerintem ez jó lenne, ha gondoljátok tudok segíteni a megvalósításan, alár a kigyűjtésben.
üdv
Kovax
,,Vizsgára húzz napszemüveget, véd az UV ellen"
-A Motoromat és a Nőmet senkinek!-
-A Motoromat és a Nőmet senkinek!-
- Gyurm@
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 300
Köszönjük, hogy mindenki a megfelelő topicba írja a kommentjeit (mindennek megvan a maga helye), és nem OFF-olja szét a fórumot!
Ezen kívül a megfelelő hangvétel is fontos! Ha valakire sértő megjegyzést találunk vagy bejelentik, a hozzászólást azonnal töröljük és figyelmeztetünk!
Ha nincs olyan topic, amire szükség lenne akkor csak szóljatok nyugodtan, dobjatok 1 mélt, és ha indokolt, akkor nyitunk újat. Ebben Samu, Gexxx és Gyurm@ az illetékes!
Üdv és szép estét!
Ezen kívül a megfelelő hangvétel is fontos! Ha valakire sértő megjegyzést találunk vagy bejelentik, a hozzászólást azonnal töröljük és figyelmeztetünk!
Ha nincs olyan topic, amire szükség lenne akkor csak szóljatok nyugodtan, dobjatok 1 mélt, és ha indokolt, akkor nyitunk újat. Ebben Samu, Gexxx és Gyurm@ az illetékes!
Üdv és szép estét!
Powered by Bambi -- ETZ 300
köszi már működik
helló regisztráltam és amikor be akartam lépni akkor azt irta h az account inaktí ezt nekem kell aktiválnom mert az e-mailben amit kaptam nem volt semmilyen eféle utasítás sem aktiváló link, felhasználónevem: smate és amikor ezt a hozzászólást akartam elkül deni a regisztrált felhasználónevemmel azt mondta használatban van
Mindent lehet, van az a pénz... 

Gyurmooo írta:Volna-e rá mód, hogy a fórum színsémáját meg lehessen változtatni?
Úgy tudom, hogy a fórum-motor lehetőséget ad rá.![]()
Jobb szeretem a sötétebb hátterű dolgokat a PC-n, ezért gondoltam rá.
- Gyurmooo
- versenyző
- MZ-d típusa: ETZ 251 (ETZ 150)
Volna-e rá mód, hogy a fórum színsémáját meg lehessen változtatni?
Úgy tudom, hogy a fórum-motor lehetőséget ad rá.
Úgy tudom, hogy a fórum-motor lehetőséget ad rá.

- laci0609
- biciklis
- MZ-d típusa: etz250
Köszönöm sikerült 

Szia!
Április 10-én regeltél ezzel a névvel és emaillel, küldök új jelszót!
Samu
Április 10-én regeltél ezzel a névvel és emaillel, küldök új jelszót!
Samu
laci19790609 írta:sziasztok nemrégen regisztráltam a főoldalon, de olyan problémám van mikor belépek a fórumra és ott is próbálok regizni nem enged .Szerettem volna 1-2 dologhoz hozzászólni ,bemutatkozni ill kérdezni de nem tudok mert nem enged hogy regisztráljak. Mindig azt dobja hogy a felhasználónevem már használatban van amivel a főoldalon regiztem, de ha más felhasználónével próbálkozom ,akkor meg az emailcimemre irja hogy használatban van. kérlek segitsetek laci0609@citromail.hu Itt is csak úgy engedi eküldeni levelem hogy más felhasználónevet irok mert azt irja már használatban van pedig a helyes a laci0609.
sziasztok nemrégen regisztráltam a főoldalon, de olyan problémám van mikor belépek a fórumra és ott is próbálok regizni nem enged .Szerettem volna 1-2 dologhoz hozzászólni ,bemutatkozni ill kérdezni de nem tudok mert nem enged hogy regisztráljak. Mindig azt dobja hogy a felhasználónevem már használatban van amivel a főoldalon regiztem, de ha más felhasználónével próbálkozom ,akkor meg az emailcimemre irja hogy használatban van. kérlek segitsetek laci0609@citromail.hu Itt is csak úgy engedi eküldeni levelem hogy más felhasználónevet irok mert azt irja már használatban van pedig a helyes a laci0609.
- Gyurmooo
- versenyző
Értem.
Köszönöm a választ! Egyes fórumokon van ilyen al-fórum, ahová regisztráció nélkül be lehet lépni, "read-only" módban. Azt hittem, valami ilyennek a maradéka, még régről, a fórum indulása idejéből.

Köszönöm a választ! Egyes fórumokon van ilyen al-fórum, ahová regisztráció nélkül be lehet lépni, "read-only" módban. Azt hittem, valami ilyennek a maradéka, még régről, a fórum indulása idejéből.
Sztem ez a fórum olyan jellegzetessége amit nem lehet kiirtani, mint a Racing fórumon 

- Gyurmooo
- versenyző
Valaki meg tudja mondani mi a létjogosultsága annak, hogy van "Fórum kezdőlap" és "MZ Club Hungary - Fórum" ???
Elvileg ugyanaz a fórum szempontjából.
Elvileg ugyanaz a fórum szempontjából.

- Perec
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ250
Régebben (tavaly?) működött az "Aktív témák" link, sokat használtam, mi lett vele?
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
Az adatlapon nincs SKYPE azonosító megadási lehetőség. Nagy meló lenne bepatkolni?
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
e-mail-ben ment egy új jelszó
RBiker profil
RBiker profil
helló gexxx juragy vagyok nem tudok belépni a fórumba kérlek segíts zsuzsaesgyuri@citromail.hu
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Köszi, beállítottuk!
RBiker profil
RBiker profil
- MZCs
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ-251
- Kapcsolat:
Mintha a fórum órája nem "tekeredett" volna még vissza a téli időszámításra.
- Andrá$
- bajnok
- MZ-d típusa: TS 125 TS150 XL1000
a TS nem lenne baj
na jó nem szóltam
egyszer majd talán nem ETZ-s lesz a nevem hanem TS vagy vmi más

egyszer majd talán nem ETZ-s lesz a nevem hanem TS vagy vmi más

"Ha véredben az alkohol ne motorozz gyalogolj"
Ha meg kisTS nagyTrophy lenne az lenne a baj 

Andrá$ írta:van benne vmi..![]()
de tényleg mért pont kis meg nagy ETZ? ez diszkrimináció a másik motorokkal szemben![]()
![]()
Ahogy z mondta. A profilodban pedig be tudod írni, milyen motorod van!
Vendég írta:Kedves moderátor!
szeretném hogy a "babakocsis" "Rolleres" "Biciklis" "Simsonos" "Kis-etz-s" "nagy etz-s" "bajnok".. stb titulusokat az adott járművel rendelkező egyénhez szabhassuk. lehet hogy nagy munka, nem értek ehhez. végülis csak két dolog kéne függő legyen: KIS-etz vagy nagy etz, és Kis TS vagy nagy TS, tovább kis trophy, vagy nagy trophy.
előre is köszönöm!
- Andrá$
- bajnok
- MZ-d típusa: TS 125 TS150 XL1000
van benne vmi..
de tényleg mért pont kis meg nagy ETZ? ez diszkrimináció a másik motorokkal szemben

de tényleg mért pont kis meg nagy ETZ? ez diszkrimináció a másik motorokkal szemben

"Ha véredben az alkohol ne motorozz gyalogolj"
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
a titulus a hozzaszolasok szamahoz van hozzarendelve nem a felhasznalohoz (kiveve a spec. rangokat, az viszont nem valtozik a hsz. fuggvenyeben) sztem lehetetlen lenne hogy 500 embert vegigkerdezz, hogy kinek milyen jarmuve van, de ha meg is lenne akkor a szemelyhez rendelt rang maradna ami, nem valtozna a hozzaszolasok szamaval, szoval ez van, tessek sokat forumozni es mindenki lehet bajnok 

Vendég írta:Kedves moderátor!
szeretném hogy a "babakocsis" "Rolleres" "Biciklis" "Simsonos" "Kis-etz-s" "nagy etz-s" "bajnok".. stb titulusokat az adott járművel rendelkező egyénhez szabhassuk. lehet hogy nagy munka, nem értek ehhez. végülis csak két dolog kéne függő legyen: KIS-etz vagy nagy etz, és Kis TS vagy nagy TS, tovább kis trophy, vagy nagy trophy.
előre is köszönöm!
elnézést, nem tudom miért lettem vendég, ÉN VAGYOK A WARESZ

Bokodi Áron- WARESZ
Kedves moderátor!
előre is köszönöm!
előre is köszönöm!
- jarumasz
- kis ETZ-s
Nem javaslat, sem hiba, csak dicséret. Ez az egyetlen olyan oldal, nem tom, hogy miért, ami mindig nagyon gyors, és megbízható.
Nem fagy le, meg semmi ilyesmi. Nem értek hozzá, de gratulálok.
Nem fagy le, meg semmi ilyesmi. Nem értek hozzá, de gratulálok.

Ne dudálj!!!! Küzdj!! 

- molcsaba
- Paparazzi
Ügyes vagy Gexxx! Ezért szeretünk! Intézzed csak szépen a dolgokat!

- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Megnéztem a beállításokat (és kicsit változtattam is rajta).
Ha a kép szélessége és magassága 400 px alatt van, akkor nem méretezi át kicsire, hanem az eredeti méretben szúrja be a hozzászóláshoz. Ekkor nem látszik a fekete sáv a kép alatt az eredeti mérettel.
Ha a a szélesség vagy a magasság 400 px. felett van, akkor átméretezi kicsire, azt szúrja be a hozzászóláshoz, a kis képre kattintva behozza az eredetit.
Dodi, zsakfos (és mások is) korábban azért lettek "letolva" mert nem a "Kép feltöltése a hozzászóláshoz" opciót használták a kép feltöltéséhez, hanem "Csatolmány"-ként szúrták be a képeket.
Ez nekünk azért nem jó, mert a mi tárhelyünk telik vele-->idővel tárhelyet kell venni-->költség-->magasabb tagdíj...
ÁforCsaba, elég pontos voltam?
Ha a kép szélessége és magassága 400 px alatt van, akkor nem méretezi át kicsire, hanem az eredeti méretben szúrja be a hozzászóláshoz. Ekkor nem látszik a fekete sáv a kép alatt az eredeti mérettel.
Ha a a szélesség vagy a magasság 400 px. felett van, akkor átméretezi kicsire, azt szúrja be a hozzászóláshoz, a kis képre kattintva behozza az eredetit.
Dodi, zsakfos (és mások is) korábban azért lettek "letolva" mert nem a "Kép feltöltése a hozzászóláshoz" opciót használták a kép feltöltéséhez, hanem "Csatolmány"-ként szúrták be a képeket.
Ez nekünk azért nem jó, mert a mi tárhelyünk telik vele-->idővel tárhelyet kell venni-->költség-->magasabb tagdíj...
ÁforCsaba, elég pontos voltam?

RBiker profil
RBiker profil
- molcsaba
- Paparazzi
Köszönöm a választ! Logikus, és érthető! Jó mindig tanulni valamit!

- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Nekem megy rendesen a képfeltöltés. És én is a "Family safe"-et választottam
(Family safe=családbarát; Adult content=felnőtt tartalom. Lehetőség szerint feltöltésnél a barátibbat válasszátok
)
Nagy méretben megjelenített kép: bizonyos méret alatt (talán 420 px. szélességre van most beállítva) nem kicsinyíti le a képeket, hanem automatikusan megjeleníti eredeti méretben. Ez még egy olyan méret, amely miatt nem csúszik szét a fórum, olvasható marad. De ha gondoljátok, megadhatunk kisebb méretet is határnak.

(Family safe=családbarát; Adult content=felnőtt tartalom. Lehetőség szerint feltöltésnél a barátibbat válasszátok

Nagy méretben megjelenített kép: bizonyos méret alatt (talán 420 px. szélességre van most beállítva) nem kicsinyíti le a képeket, hanem automatikusan megjeleníti eredeti méretben. Ez még egy olyan méret, amely miatt nem csúszik szét a fórum, olvasható marad. De ha gondoljátok, megadhatunk kisebb méretet is határnak.

RBiker profil
RBiker profil
- Dodi
- Safety Car
- MZ-d típusa: ES 250/2 '72
Én ugyanígy jártam a multkor amikor a párom új motorját próbáltuk feltenni.
Ghost le is b....ott pedig nem ment valamiért máshogy.
De semmi harag majd lepizzázzuk Kemencén.
Ghost le is b....ott pedig nem ment valamiért máshogy.
De semmi harag majd lepizzázzuk Kemencén.

Trophy 250 UIT-200
- molcsaba
- Paparazzi
Tettem a túra topic/gurulások rovatba három képet. A kép felrakásánál nem a szokásos "kép feltöltése" jött elő, hanem a "kép beillesztése". Ráadásul valami kérdése volt angolul, és akkor ment tovább amikor a "family size" -re kattintottam. Most is a "kép beillesztése" szöveg látható. Így nagy képeket tett fel. Normális ez így? 

- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Norbi update: megoldva!
RBiker profil
RBiker profil
- Gexxx
- bajnok
- Kapcsolat:
Szerintem megoldható lesz...
RBiker profil
RBiker profil
Kíváló ötlet! Mi is gondoltunk már rá de ha jól tudom nem megvalósítható. Gexxx?
kuti írta:Szépjóestét! Nem tudom, hogy mekkora munka lenne, de szerintem a felső menüben itt a fórumon, ahol az üzenetek, taglista, stb van lehetne egy olyan gomb, ami az mzclubhungary.comra irányít közvetlen
- kuti
- Aki nem csak motorral tud elesni
- MZ-d típusa: Etz125, Ts250/1
Szépjóestét! Nem tudom, hogy mekkora munka lenne, de szerintem a felső menüben itt a fórumon, ahol az üzenetek, taglista, stb van lehetne egy olyan gomb, ami az mzclubhungary.comra irányít közvetlen 

Tripla!
Még mindig csak admin jogosultságúként látható az e-mail cím...
...lassan meg kéne oldani a dolgot
Üdv. Ghost
Még mindig csak admin jogosultságúként látható az e-mail cím...
...lassan meg kéne oldani a dolgot

Üdv. Ghost
- Gyurm@
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 300
Pedig ott van az Ghost koma én látom csak már gomb van helyette nem írás.
Üdv Gyurm@
Üdv Gyurm@