kaffer1 írta:Üdv Srácok!
Tudna segíteni valaki?
Etz be kinek honnan van 16" os első kereke?
Akinek van az így vette, vagy csináltatta, vagy lehet valahol kapni, esetleg tudtok valakit aki csinálja??
Köszi a választ előre is
A kis etz hátso kerekét füzik bele.kaffer1 írta:Üdv Srácok!
Tudna segíteni valaki?
Etz be kinek honnan van 16" os első kereke?
Akinek van az így vette, vagy csináltatta, vagy lehet valahol kapni, esetleg tudtok valakit aki csinálja??
Köszi a választ előre is
domjan1990 írta:250es ts!!milyen küllöket?
milyen MZ az a 250-es? etz gyarilag 18-as hatsoval van, ha csak felnit cserelsz akkor biztos jo lesz csak kulloket kell hozza szerezneddomjan1990 írta:Nekem olyan kérdésem lenne hogy hogy a 250es mzbe beletudom-e tenni a 125ös mz hárso felnit? ugye a 250enesnek 16os a felnije de én 18ast akarok bele tenni!csak felnit cserélnék hogy jo -e a fékdob és a lánskerék?
áááá úgy ismersz?kobraCode írta:Papszi csak nem beszótá?![]()
Gyurma túrán milyen gumi volt rajta? Akkor is leért a lábtartó nem?kuti írta:Miért gondol mindig mindenki rosszra? akarom mondani jóra?Amúgy 2 napos volt. Vizes uton volt benne kb 15 km. Első száraz időben kis gumimelegítés, és megvolt körforgalomban. Most olyan 300 lehet benne. Háromszor érintettem le, abból egyszer utassal. Mindhárom körforgalom volt.
rücskös durex?kuti írta:Igazából nekem a 6000Ft-s hátsógumi is tapad annyira, hogy útban van a lábtartóTehát a lényeg szerintem, hogy ÚJ guminak nincs párja
Nekem volt Metzeler ME 22 elől...nagyon jól tapad, puha gumi, meg nem kopik gyorsan. Hátul meg Metzeler laser ME 33 volt az is nagyon jól tapadt.. Én tudnám ajánlani..De a Heidenau is tuti jó.KILL3R etz írta:Hú hát ez nem drága...![]()
És kipróbáltad már?
Kérdezném a gurukat: Melyiket ajánljátok? A Heidenau k65-öt
vagy ezt a metzelert?
Előre is köszi a választ!
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 1 vendég