Amerikában el lehet adni 3400 dollárért egy TS250-est.
Azért nem rossz ár!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Other-Ma ... 06.c0.m245
200 Ft körül van egy dollár.

Ez a motor mégsem eladó,meggondolta magát a gazdája.Sorry!Nekem a legutolsó infóm még az volt hogy eladó.zsakfos írta:Egyébként tudok egy olcsó eladó 251-est ha valakit érdekel.Ismerősöm eladja az övét ha jól tudom 80000 ft-ért.Papírjai biztosan rendben vannak,műszaki van rajta,napi használatban van. .Szerintem megéri.Ha valakit érdekel csinálok róla képeket.

én nem tartom felháborítónak. mindenki annyit kér a motorjáért amennyit akar.dcsaba6 írta:Bocs hogy ha felháborítónak tartjátok az árat megértem, ugyanakkor sajna nincsen elég anyagi hátterem hogy tudjak venni egy 251-eset átírással felújítással együtt, ugyanis arra pályázok. De ha esetleg tud valaki egy olcsó elfogadható áru 251-eset az szóljon azt megköszönném. Egyébként meg nekem ér annyit a motor, ha nem 125-ös lenne hanem 251-es el se adnám.
<-----------------------

Nem kell bocsánatot kérned azért mert te ennyire tartod a motorodat.Szived joga,csak éppen elmondták a klubtársak a véleményüket a hazai Mz kinálatot illetve keresletet elnézve.Az Mz-k ára nem ott van ahol megérdemelnék.Ez az eladóknak rossz,a vevőknek jó.Szerintem nem tulzás ha azt mondom hogy az itteni tagok többsége már rég ott jár(ha el nem kerülte) legalább 120-160 000 ft-nál amibe a motorjuk van eddig.Ebben természetesen a vételár+átiratás+a motorra költött pénz van.dcsaba6 írta:Bocs hogy ha felháborítónak tartjátok az árat megértem, ugyanakkor sajna nincsen elég anyagi hátterem hogy tudjak venni egy 251-eset átírással felújítással együtt, ugyanis arra pályázok. De ha esetleg tud valaki egy olcsó elfogadható áru 251-eset az szóljon azt megköszönném. Egyébként meg nekem ér annyit a motor, ha nem 125-ös lenne hanem 251-es el se adnám.

[/quote]

Wetzla gratula az uj gépedhez.wetzla írta:Sziasztok!
Köszi Edit a motort!
Jól működött hazáig. Semmi probléma. (Csak az első féklámpakapcsoló, de nem baj.)
Simán vitte a 95-100 km/h-t hazáig.
A Gergő is kipróbálta. Neki is nagyon tetszik.
A dobfék után "kicsit" más a tárcsafék. Sokkal nehezebb az eleje (nem ugrál a kanyarban. Könnyebb vele kanyarodni.
A piros ETZ-től úgy tűnik megváltam. A szomszéd srác megveszi. Aztán belép az MZ Club-baés jön túrázni.
Halihó!

Jó a gép Wetzla.wetzla írta:Sziasztok!
Köszi Edit a motort!
Jól működött hazáig. Semmi probléma. (Csak az első féklámpakapcsoló, de nem baj.)
Simán vitte a 95-100 km/h-t hazáig.
A Gergő is kipróbálta. Neki is nagyon tetszik.
A dobfék után "kicsit" más a tárcsafék. Sokkal nehezebb az eleje (nem ugrál a kanyarban. Könnyebb vele kanyarodni.
A piros ETZ-től úgy tűnik megváltam. A szomszéd srác megveszi. Aztán belép az MZ Club-baés jön túrázni.
Halihó!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég