Ki fogsz nevetni, mert én még csak simsonnal járok motoros jogsi hiánya miatt. B-s jogsim már van, nyáron szeretnék motoros jogsit. Csobádon lakok, és szeretetből szerelem a motorokat, egyesek szerint csak hobbiból. Akkor ahogy olvasom a hengert ugyan oda viszem mint a simson hengereket, a szaki elérhetősége tényleg jó lenne. A jelenlegi mocinál amit csinálok az lenne a lényeg, hogy minnél tovább megbízható legyen. Egyébként én sem ismerek sok mz-st csak néhányat a faluban és a környező falukban. legtöbbjük mind mind jogsi nélkül motorozik biztosítás nélkül rendszám nélkül...ezt én is csináltam, de nem tartom bölcs dolognak, ezért nem is csinálom.
Egyébként olyan sokmindent hallok, hogy hogy megy a motoros jogsi megszerzése. De nem értem, hogy ha elmúltam 18 akkor megcsinálhatom e egyből az A korl. jogsit vagy alulról kell kezdenem?
Nyugi itt senki nem nevet kis senkit. Nem tudhat mindenki mindent, és senki sem születik nagymotor jogsival

Amúgy többre becsülöm a Simósokat, mint a robogósokat.
Gondolom kb. 18éves lehetsz, tehát A1-et már csinálhatnál, de azt ugye minek ha már A korlátozottra is mehetsz.
A tanfolyamra való felvétel feltételei ("A korl.")
Tanfolyamra az vehető fel, aki
* 18 éves, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb;
* 1. egészségügyi csoportban egészségileg alkalmas;
* írásbeli nyilatkozata alapján a 35/2000. (XI. 30.) BM rendeletben meghatározott közlekedésbiztonsági feltételeknek megfelel;
* írni, olvasni tud.
*Elmélet vizsgára pedig akkor mehetsz ha már elmúltál 17 és 9hónapos, gyakorlati vizsgára pedig ha már betöltötted a 18at.
Amúgy szerintem nagyon sokan motoroztak már jogsi nélkül(én is kb. 100km-t faluban fel-alá), de aki okos annak előbb-utóbb megjön az esze és legalizálja a dolgot. Felemelő érzés, amikor már nem kell félni a rendőrtől!
A főtengelyfelújító számának utánakérdezek.