utángyártott fékbetétből van magyar, tájvání, meg török.
neked milyen van benne? tájváni vagy magyar?

Az ugye nem csak egy egyszeru csavar, hanem a kulso reszen bevagott, hogy csavarhuzoval tudd tekerni, mig a kontroll anyat villaskulcscsal tartod, a masik vege a dobon belul hajlitott vegu alkatresz. Azon elmelkedem, hogy neked sztem nem a szigeteloanyaggal lesz bajod es nem is sok koze van az aramkorhoz a fekkulcs-fekalap kozti szigetelesnek, a "csavar" es fekalap kozott viszont kell lennie, mert ha ott nincs szigeteles akkor letestel es folyamatosan vilagit a feklampa. A lenyege hogy a vezetekedben folyamatosan van aram, es hogy a feklampad vilagitson ezt le kell testelni. Ez ugy mukodik, hogy a kabelsarun keresztul abban a "csavarban" van fesz. a fekkulcson van egy hajlitott rezlemez es amikor elfordul a fekkulcs akkor hozzaer a "csavarhoz" testel es kigyullad a feklampa. Ha nem gyullad ki a feklampa a pedal lenyomasakor, viszont igen ha barmi mashoz erinted a vezeteket, akkor ott lesz a hiba oka, hogy a hajlitott rezlapka nem talalkozik a "csavarral".Papszi írta:Hali!
Ahol a csúszósaru csatlakozik, azt a csavart kicseréltem, mert rozsdás volt teljesen, de a féklámpa így se működik. Azt szeretném kérdezni, hogy a fékkulcs tengely és a fékalap között van-e szigetelő anyag!? Ha a fékalaphoz érintem a csúszósarut, vagy a felnihez akkor világít a féklámpa.
Köszi előre is a választ!
igen van. benzincsőből szoktam oda vágni tömítő-távtartótPapszi írta:Hali!
Hátsó féklámpakapcsolóm gyári, és nem tudom, hogyan lehetne üzembiztosra megcsinálni.. Ahol a csúszósaru csatlakozik, azt a csavart kicseréltem, mert rozsdás volt teljesen, de a féklámpa így se működik. Kifúvattam az összes port, és csiszolópapírral fémtisztára csiszoltam az érintkező felületeket. Azt szeretném kérdezni, hogy a fékkulcs tengely és a fékalap között van-e szigetelő anyag!? Ha a fékalaphoz érintem a csúszósarut, vagy a felnihez akkor világít a féklámpa.
Köszi előre is a választ!
Hozd be hozzám , nekem van kompresszorom ,és szívesen segítek . 20 373374kilencMatthej01 írta:Köszi ez idáig ok volt csak egy problema van. van 1 biciklipumpám és kifujt segítség max csak én. szájjal meg sajna nem megy
Hullagyali írta:Köszi a választ.
Újabb kérdés: a nyeregben lent hogy lehet a 2 munkahengert kivenni?
Nem törhet el,inkább kimozdulni szokott az öntvényből,és kotyog.De ez nem a fúrt,vagy a limit alatt lévő tárcsák hibája hanem minőségi probléma,mert a gyári méretű tárcsáknál is előfordul.
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 4 vendég