Eladó motor
Re: Eladó motor
Eladó egy tökéletes állapotú 251-es ETZ!
- tothgera30
- babakocsis
- MZ-d típusa: Mz Etz 150 De Luxe
Mz Etz 150 De Luxe eladóvá vállt
Üdvözletem minden kedves Mz tulajdonos, és leendő Mz tulajdonos számára! Tehát lenne nekem egy Mz Etz 150 De Luxe tipusú motorkerékpárom, 1986-os évjáratú, !6713km!-rel, nem felújított, bontatlan, kiválló, teljesen gyári állapotú motorom. Eddig még alkatrészt nem cseréltem rajta, csak egyetlen problémája van, hogy a fordulatszámmérő üvegén látszik egy kis repedés, de ettől tökéletesen működik, és nem ugrál! Minden eredeti rajta. 2010.07-ig érvényes műszakival, második tulajdonostól eladnám. A motort egy öreg bácsítól vettem, aki tényleg megkímélte, és ő még boltból, újonnan vásárolta meg, tehát visszavezethető az eredete. Eadás oka azt lenne, hogy túl nagy nekem ez a motor. Előtte robogóim voltak, és inkább visszatérnék a robogókhoz, mert munkába járni azzal könnyebb, és nem kellene váltogatni. A motor árát 170 ezter forintban határoznám meg. Robogót beszámolok, és esetleg még pótlok is rá! Érdeklődni lehet: tothgera30@freemail.hu e-mail címen, vagy 06-30-387-738 telefonszámon.

-
- biciklis
- MZ-d típusa: ETZ 250
- gulyesz
- Simsonos
- MZ-d típusa: Etz 250
Sziasztok!
Eladó egy Etz 125 Érsekcsanádon. És Etz 251-et keresek szép gyári állapotban.
Évjárat: 1987
Műszaki érvényessége:2011. 07. 07.
Az ára: 100.000 HUF dobozzal 115.000
Elérhetőségek:
Tel.: 06-20/520-2038
E-mail.: gulyesz@freemail.hu vagy a fórum.
Tamás

Eladó egy Etz 125 Érsekcsanádon. És Etz 251-et keresek szép gyári állapotban.
Évjárat: 1987
Műszaki érvényessége:2011. 07. 07.
Az ára: 100.000 HUF dobozzal 115.000
Elérhetőségek:
Tel.: 06-20/520-2038
E-mail.: gulyesz@freemail.hu vagy a fórum.
Tamás

Tamás
- Perec
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ250
Ennél már csak a gyári állapot/karcmentes/újszerű/megkímélt lett volna durvább...
Még a korának megfelelő állapot is erős jóindulat lenne.
Még a korának megfelelő állapot is erős jóindulat lenne.
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Ez ám az egészséges önbizalom.Még hogy jó állapotú!Hahaha.
http://www.hasznaltauto.hu/3133010_mz_ts250_1975

http://www.hasznaltauto.hu/3133010_mz_ts250_1975
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
Eladó egy műszakilag frissen felújított motor. Rendkivűl sok alkatrész ki lett cserélve pl. a teljesség igénye nélkül:
-első teló rugó, olaj
-első féknyereg kompletten plusz főfékhenger szimeringjei ( sehol nem ereszti az olajat - MZ tipus hiba)
- főtengelycsapágyak plusz szimeringek
- új dugattyú
- primerlánc fogaskerekekkel együtt
- teljes kuplung
- komplett kipufogó
- gyújtás felújítva (gyárilag tirisztoros)
- elektronikus fesszabályozó
- új Varta akksi
- új Heidenau hátsó gumi
- új lánc
Ezek után érthető, hogy a motor svájci óramű, bár esztétikailag hagy némi kiváni valót, de egy festés (kb. 25000 ft) mindent megold!
A többit személyesen, vagy telefonon!
Alkudni meg kötelező, anélkül el sem adom
A képen a kék motor eladó!!!!!!!!!!!!!!!
06-20-2542299

-első teló rugó, olaj
-első féknyereg kompletten plusz főfékhenger szimeringjei ( sehol nem ereszti az olajat - MZ tipus hiba)
- főtengelycsapágyak plusz szimeringek
- új dugattyú
- primerlánc fogaskerekekkel együtt
- teljes kuplung
- komplett kipufogó
- gyújtás felújítva (gyárilag tirisztoros)
- elektronikus fesszabályozó
- új Varta akksi
- új Heidenau hátsó gumi
- új lánc
Ezek után érthető, hogy a motor svájci óramű, bár esztétikailag hagy némi kiváni valót, de egy festés (kb. 25000 ft) mindent megold!
A többit személyesen, vagy telefonon!
Alkudni meg kötelező, anélkül el sem adom

A képen a kék motor eladó!!!!!!!!!!!!!!!
06-20-2542299

- zsakfos
- A révész
Ez a motor mégsem eladó,meggondolta magát a gazdája.Sorry!Nekem a legutolsó infóm még az volt hogy eladó.zsakfos írta:Egyébként tudok egy olcsó eladó 251-est ha valakit érdekel.Ismerősöm eladja az övét ha jól tudom 80000 ft-ért.Papírjai biztosan rendben vannak,műszaki van rajta,napi használatban van. .Szerintem megéri.Ha valakit érdekel csinálok róla képeket.
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- KILL3R etz
- bajnok
Sajnos igazuk van a többieknek
Én a sajátomat 140-ért vettem+átírás so ez már 165 kb.
Azóta új henger,karbi,kuplung+rengeteg apróság. Így belegondolva kb. 230-240 körül költöttem rá eddig. Én is szeretnék majd 250-esre váltani. De 120-130 ért többet nem fogok tudni elkérni érte. Sajnos ezek az árak futnak most. Legalább valaki jól jár majd.

Ez félig Offtopic volt

Én a sajátomat 140-ért vettem+átírás so ez már 165 kb.
Azóta új henger,karbi,kuplung+rengeteg apróság. Így belegondolva kb. 230-240 körül költöttem rá eddig. Én is szeretnék majd 250-esre váltani. De 120-130 ért többet nem fogok tudni elkérni érte. Sajnos ezek az árak futnak most. Legalább valaki jól jár majd.

Ez félig Offtopic volt

"...köd előttünk köd utánunk amíg élünk meg sem állunk,
köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Egy szaros robogó többszázba kerül. Ezek után bőven megéri a kis tz a 180-at. Az egy másik kérdés, hogy annyiért nem lehet eladni. 

- conus
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150.2 De Luxe
én nem tartom felháborítónak. mindenki annyit kér a motorjáért amennyit akar.dcsaba6 írta:Bocs hogy ha felháborítónak tartjátok az árat megértem, ugyanakkor sajna nincsen elég anyagi hátterem hogy tudjak venni egy 251-eset átírással felújítással együtt, ugyanis arra pályázok. De ha esetleg tud valaki egy olcsó elfogadható áru 251-eset az szóljon azt megköszönném. Egyébként meg nekem ér annyit a motor, ha nem 125-ös lenne hanem 251-es el se adnám.

10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
----------------------->

Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
- zsakfos
- A révész
Egyébként tudok egy olcsó eladó 251-est ha valakit érdekel.Ismerősöm eladja az övét ha jól tudom 80000 ft-ért.Papírjai biztosan rendben vannak,műszaki van rajta,napi használatban van. .Szerintem megéri.Ha valakit érdekel csinálok róla képeket.
- Stravkó
- Long Vehicle
Pont itt,lentebb van hirdetve egy 251-es 100-ért!!! Miről beszélünk? Lehet,hogy kell rá költeni valamennyit,de nem 80-at!!!
POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
- zsakfos
- A révész
Nem kell bocsánatot kérned azért mert te ennyire tartod a motorodat.Szived joga,csak éppen elmondták a klubtársak a véleményüket a hazai Mz kinálatot illetve keresletet elnézve.Az Mz-k ára nem ott van ahol megérdemelnék.Ez az eladóknak rossz,a vevőknek jó.Szerintem nem tulzás ha azt mondom hogy az itteni tagok többsége már rég ott jár(ha el nem kerülte) legalább 120-160 000 ft-nál amibe a motorjuk van eddig.Ebben természetesen a vételár+átiratás+a motorra költött pénz van.dcsaba6 írta:Bocs hogy ha felháborítónak tartjátok az árat megértem, ugyanakkor sajna nincsen elég anyagi hátterem hogy tudjak venni egy 251-eset átírással felújítással együtt, ugyanis arra pályázok. De ha esetleg tud valaki egy olcsó elfogadható áru 251-eset az szóljon azt megköszönném. Egyébként meg nekem ér annyit a motor, ha nem 125-ös lenne hanem 251-es el se adnám.
Volt már 390 000 ft-ért kinált állitólag "0" km-es 125-ös Etz a hasznaltauto.hu-n.Szóval kérni lehet sokat érte,de a valóság az hogy ahogy te is irod hogy érdekelne egy "olcsó elfogadható árú 251-es"mások is inkább az olcsót keresik és ujitják fel maguknak.
-
- bajnok
- MZ-d típusa: BMW R1100RT
A 250-esek elég jó árban vannak, miért nem veszel azt?
Bocs hogy ha felháborítónak tartjátok az árat megértem, ugyanakkor sajna nincsen elég anyagi hátterem hogy tudjak venni egy 251-eset átírással felújítással együtt, ugyanis arra pályázok. De ha esetleg tud valaki egy olcsó elfogadható áru 251-eset az szóljon azt megköszönném. Egyébként meg nekem ér annyit a motor, ha nem 125-ös lenne hanem 251-es el se adnám.
- Zolee-G
- Mister Minit & Posta
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250
Nem akarok papagáj ill. vész madár lenni, de szerintem sem ér 180-at egy 125-ös.
Nagy madarat kell ahhoz lőni, hogy ennyiért elkeljen.
Nagy madarat kell ahhoz lőni, hogy ennyiért elkeljen.

NO FEAR!..........MZ
SAFETY BIKE
TEL: +36 20 4125496
Az MzClubHungary kisfilmje:
http://www.youtube.com/watch?v=jCH3DNnnVTk
Mz-s raperek a youtube-on:
http://www.youtube.com/watch?v=LlGoTfTg ... r_embedded
SAFETY BIKE
TEL: +36 20 4125496
Az MzClubHungary kisfilmje:
http://www.youtube.com/watch?v=jCH3DNnnVTk
Mz-s raperek a youtube-on:
http://www.youtube.com/watch?v=LlGoTfTg ... r_embedded
- Alfa
- Keljfeljancsi
- Kapcsolat:
Jah. Úgy igaz hogy egy jó motorrendbehozás nagygenerállal új fényezéssel (sőt anélkül is) + a motor vételára alapján reális az ár.
Azonban a valóság az, hogy soha nem lehet úgy rákölteni (ha az ember becsülettel rendberakja) hogy utána "megérje a pénzét". Én is azt mondom, max 100k, talán 120 ha motorszerviz csinálta és erről számla és egyéb van, + legalább másfél év műszaki + rendezett papírok.
Azonban a valóság az, hogy soha nem lehet úgy rákölteni (ha az ember becsülettel rendberakja) hogy utána "megérje a pénzét". Én is azt mondom, max 100k, talán 120 ha motorszerviz csinálta és erről számla és egyéb van, + legalább másfél év műszaki + rendezett papírok.
MZ ETZ 300 by Bambi
http://www.youtube.com/user/AlfaMzHUN
Nehogy megharagudj de 180ért senki nem viszi el. Egyáltalán nem gyári már, úgyhogy max 100k.
Fájó szívvel de nagyobbra cserélés miatt eladnám gyári állapotú 125-ös etz-met! Rendszeresen lett használva és karbantartva, kifogástalan állapotban van, a motorja most lett teljesen felújítva. A karburátorja kivételével meglehetősen gyári állapotban van de viszont jobban megy tőle. Minden papír megvan hozzá, az ár irányár!
Ár: 180000Ft
Név:Debreczeni Csaba
Tel:06304839387
E-mail:dcsaba6@citromail.hu

Ár: 180000Ft
Név:Debreczeni Csaba
Tel:06304839387
E-mail:dcsaba6@citromail.hu

Sziasztok!
Van egy eladó etz 250-es mocim.rendszám,forgalmi,törzskönyv van,de a műszaki lejárt.A motoron új az akksi,a hátsó gumi,dugó,gyűrű,és újra lett kábelezve.Iá.:90.000FT Tel.:06 70 238 5250
Van egy eladó etz 250-es mocim.rendszám,forgalmi,törzskönyv van,de a műszaki lejárt.A motoron új az akksi,a hátsó gumi,dugó,gyűrű,és újra lett kábelezve.Iá.:90.000FT Tel.:06 70 238 5250
- csikin
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 251
- Kapcsolat:
Most találtam, nem reklám: http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=142698
- jarumasz
- kis ETZ-s
NEM.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jarumasz 2009.07.01. 20:52-kor.
Ne dudálj!!!! Küzdj!! 

- kobraCode
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251e
palipelso mikor vagy otthon? utca, házszám? megtekinteném a vasat ha lehet!
Üdv.
Üdv.
MZ ETZ 251 motorkerékpár áron alul! 1-2 kisebb hibával, esztétikailag kifogástalan állapotban, új fényezéssel, 90%-os Heydenau gumikkal, extra markolatokkal, túradobozzal!
Sürgősen eladó!
Megtekinthető Kéthelyen (Somogy megye, Balaton déli part).
Hívj bátran!
Pali Tel.: 06303391176 e-mail: palipelso@gmail.com
Ár: 100 000 Ft!!!!!! --> ennyiért nem kapsz máshol!

Sürgősen eladó!
Megtekinthető Kéthelyen (Somogy megye, Balaton déli part).
Hívj bátran!
Pali Tel.: 06303391176 e-mail: palipelso@gmail.com
Ár: 100 000 Ft!!!!!! --> ennyiért nem kapsz máshol!

Egy egykori és talán leendõ MZ-s, de motoros most is, és mindörökké.
- Stravkó
- Long Vehicle
Ez is eladó! Nagyon tip-top a gép,160eFt az ára!
A motor Sirokban van (Heves megye),érdeklődni:Asztalos Dénes 20/2312073
Nem 100%-ig gyári,de ha valaki tényleg jó motort akar venni,akkor ez AZ!
[/quote]
A motor Sirokban van (Heves megye),érdeklődni:Asztalos Dénes 20/2312073
Nem 100%-ig gyári,de ha valaki tényleg jó motort akar venni,akkor ez AZ!

POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
- Andrá$
- bajnok
- MZ-d típusa: TS 125 TS150 XL1000
jarumasz
nagyon sajnálom
biztos el kell adni nem próbálod meg kivonatni a forgalomból esetleg rendszámot leadni és akkor már kevesebbe lenne
nagyon sajnálom

"Ha véredben az alkohol ne motorozz gyalogolj"
-
- Alapító tag
- MZ-d típusa: ETZ,Honda
Eladó külön is...Bár nem tudom hogy jutassam el hozzád...Mennyit ér meg Neked,vagy mennyit szánsz rá?--nem titok,már más is kérdezte,aki többet fizet,azé..persze reális keretek között..17 nél van eddig..(Hibái:papir nincs,nagyon minimális válla van,alapméretes,a kuplungoldal dekni le volt szedve,berugórész lötyög..viszont sehol egy olajfolt a földön,olaj szintig van..villamosság tuti,hogy gyári,a sárga cimkékkel együtt,a kartel csavarokon semmi sérülés,és olajfolt,tehát nem volt bontva középen.)
fores
- kobra
- Alapító tag
Biztos hogy nincs más megoldás? Pár nappal ezelőtt én is igy voltam, aztán gyorsan le is vettem őket...
- jarumasz
- kis ETZ-s
Kitettem a mocimat sajnos, hogy eladó.
Válság van. Nem akartam megválni tőle, de vannak fontosabb dolgok is. (Sajnos)
Egy világ dőlt össze bennem.

Egy világ dőlt össze bennem.
Ne dudálj!!!! Küzdj!! 

- RR_ZOZY
- 4 kéz, 4 láb
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe '84
Szia HomZ!
A blokk esetleg eladó külön?
A blokk esetleg eladó külön?
Üdv:
Zozy
http://www.youtube.com/watch?v=ERrhMn3IWDc
"Rossz az, aki rosszra gondol......de hülye aki nem."
Zozy

-
- Alapító tag
- MZ-d típusa: ETZ,Honda
Bontásra,vagy bármire..a papirok rég eltüntek..Karbi,akksi nélkül,jó motorja,megnéztem ,szerintem nem volt a blokk széthúzva,a berugó a kuplungoldal már volt szerelve...40ezer pénz

fores
- kobra
- Alapító tag
igazából nincs...ezért le is veszem az oldalról! Nem eladó! 

- zsakfos
- A révész
Gyönyörű ez a motor.Gratula hozzá!
Kár eladni,bár biztosan jó okod van rá.

Kár eladni,bár biztosan jó okod van rá.
- Alfa
- Keljfeljancsi
- Kapcsolat:
Nem ezt darabolta fel két kamion tegnap előtt? Annak is ehhez nagyon hasonló színei voltak, de lehet rosszul emléxem... 

MZ ETZ 300 by Bambi
- molcsaba
- Paparazzi
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 delux
Pécelen hírdetnek egy motort. Nemrég beszéltem is velük, beindították. Pöcc-röff egy rúgásra, és szép hangja van. Hihetőnek tűnik a kb 11 ezer km. Akit érdekel az a telefonszámot hívja, mert nekem semmi közöm a mocihoz, csak lefotóztam. Gondolva arra, hátha keres valaki 251-t.

Idegeskedni annyi, mint mások hibája miatt magunkon bosszút állni.
Megválnék a büszkén használt paripámtól és gondos gazdát keresek neki. Az elválás oka egy diversion megvásárlása lett. Nem akartam eladni de nem lett más választásom mert megszorultam, ezért jóval értéken alul adom. A moci egy /1-es vázon etz 250 blokk és cseptank. Összképben nagyon szép. Lényegében mindent cseréltem rajta. 80000ért vettem még a mocit 2 éve és költöttem rá körülbellül 250000-et hogy minden faja legyen. Mindig mindenből a legjobbat kapta, skf, koyo csapágyak és eredeti hajtókar meg a szokásos dolgok mind újjak benne. Amúgy a motor át lett alakítva 300ccm-re is.Nem a végsebesség vagy a gyorsulás miatt hanem jobban megy pakolva. Csak túrázásra használtam. Nagyon jól bírja. Az ár 115000 Ft. A képen látható GIVI dobozzal + 10000Ft. Tehát aki megveszi az nagyon jól jár vele. A képeken kicsit piszkod de hát használva volt.
Érdeklődni ezen az e-mailen: reimerm@freemail.hu vagy reimer.mark88@gmail.com-on lehet.

Érdeklődni ezen az e-mailen: reimerm@freemail.hu vagy reimer.mark88@gmail.com-on lehet.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reimerm 2009.06.01. 15:59-kor.
MZ ETZ 300 EXTREME EDITION
- RR_ZOZY
- 4 kéz, 4 láb
Hali!
Kollégának van egy TS 125-öse, külsőre gatya de motorikusan egyébként teljesen oké és mindene megvan. "Új" rendszámmal, szürke forgalmival rendelkezik, ám a bácsi sajnos már nem él akinek a nevén van a forgalmi.
Fenti ok miatt elsősorban alkatrésznek de lehetőleg egyben eladó. A motor Kaposváron van!
Irányár és egyéb részletek KIZÁRÓLAG telefonon: t-mobile/9kilencvenhét-70nulla4 (Jávorszki László)
(Kérek mindenkit hogy engem viszont ne keressetek semilyen formában a témával kapcs. Köszi.)
Kollégának van egy TS 125-öse, külsőre gatya de motorikusan egyébként teljesen oké és mindene megvan. "Új" rendszámmal, szürke forgalmival rendelkezik, ám a bácsi sajnos már nem él akinek a nevén van a forgalmi.
Fenti ok miatt elsősorban alkatrésznek de lehetőleg egyben eladó. A motor Kaposváron van!
Irányár és egyéb részletek KIZÁRÓLAG telefonon: t-mobile/9kilencvenhét-70nulla4 (Jávorszki László)
(Kérek mindenkit hogy engem viszont ne keressetek semilyen formában a témával kapcs. Köszi.)
Üdv:
Zozy
Zozy

SZIASZTOK !!! Akit érdekel egy gyönyörü gyári állapotu ETZ 150 metálszürke szinü 4800km!!!! az hivjon 06204396592 . A motoron minden gyári nagyon szép olyan mintha most gyártották volna. Még a gyári gumi PNEUMANT van rajta ami még egyáltalán nincs megkopva. Ha valakit komolyan érdekel akkor tudok a mocirol képeket küldeni. A mocinak teljesen gyári a hangja garantáltan minden gyári rajta és nagyon gyönyörü. Aki megnézi kipróbálja biztos hogy beleszeret!!!Csak komoly érdeklödök hivjanak . A vételárat telefonon megbeszéljük. Másik elérhetöségem farkas0130@freemail.hu. SZIASZTOK.
-
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: Etz 150
- Kapcsolat:
Wetzla gratula az uj gépedhez.wetzla írta:Sziasztok!
Köszi Edit a motort!
Jól működött hazáig. Semmi probléma. (Csak az első féklámpakapcsoló, de nem baj.)
Simán vitte a 95-100 km/h-t hazáig.
A Gergő is kipróbálta. Neki is nagyon tetszik.
A dobfék után "kicsit" más a tárcsafék. Sokkal nehezebb az eleje (nem ugrál a kanyarban. Könnyebb vele kanyarodni.
A piros ETZ-től úgy tűnik megváltam. A szomszéd srác megveszi. Aztán belép az MZ Club-baés jön túrázni.
Halihó!
https://picasaweb.google.com/pikimoto
üdv:piki24
üdv:piki24
- sub-ee
- Elektrokirály
- MZ-d típusa: ETZ 250 1984
- Kapcsolat:
Jó a gép Wetzla.wetzla írta:Sziasztok!
Köszi Edit a motort!
Jól működött hazáig. Semmi probléma. (Csak az első féklámpakapcsoló, de nem baj.)
A dobfék után "kicsit" más a tárcsafék. Sokkal nehezebb az eleje (nem ugrál a kanyarban. Könnyebb vele kanyarodni.
A piros ETZ-től úgy tűnik megváltam. A szomszéd srác megveszi. Aztán belép az MZ Club-baés jön túrázni.
Halihó!
Akkor találkozunk túrákon! Meg várjuk szeretettel a szomszédot is!

Üdv.:Sub-ee
Sub kötőjel ee "Az örök szikra örzője"
- RR_ZOZY
- 4 kéz, 4 láb
Wetzla & Gergő!
Grat a géphez, jó kezekbe került! Egyúttal a pirosat azért sajnálom, de ezek szerint látjuk még azt is a túrákon! Pöpec
Grat a géphez, jó kezekbe került! Egyúttal a pirosat azért sajnálom, de ezek szerint látjuk még azt is a túrákon! Pöpec

Üdv:
Zozy
Zozy

- wetzla
- Tanár Úr
- MZ-d típusa: Etz 250
Sziasztok!
Köszi Edit a motort!
A dobfék után "kicsit" más a tárcsafék. Sokkal nehezebb az eleje (nem ugrál a kanyarban
. Könnyebb vele kanyarodni.
A piros ETZ-től úgy tűnik megváltam. A szomszéd srác megveszi. Aztán belép az MZ Club-ba
és jön túrázni.
Halihó!
Köszi Edit a motort!
A dobfék után "kicsit" más a tárcsafék. Sokkal nehezebb az eleje (nem ugrál a kanyarban

A piros ETZ-től úgy tűnik megváltam. A szomszéd srác megveszi. Aztán belép az MZ Club-ba

Halihó!
Attila