helokupi írta:Nekem van egy eredeti gyári igaz használt de nem rossz ha érdekel csinálok képet.Anyi a baja max ki kell égetni de igy is megy vele a motor.
Az új árát nem tudom. Nem mai darab, viszont éppen ezért és kiválló állapota miatt ideális ezekhez a gépekhez. Hasonló karbik bolti árai amúgy olyan 30-40 körül vanna, de errõl talán Sub-ee többet tud mondani.Stravkó írta:Mondjuk 250-esre egy az egybe fölmegy,vagy faragni kell?
ez új regfisi írta:Sziasztok Mz -sek!
Na fene se gondolta volna, hogy ezer éves nickem él még itt.
A helyzet a következõ:
van a birtokomban egy eladó zsír új eredeti NDK- s 251- es alapméretû Henger- a hozzá való szintén zsír új grafitos török dugóval.
Ára: legyen 25 ezer cakk- pakk, amúgy fingom sincs mennyiért mennek ezek a cuccok. Ár valamelyest képezheti megbeszélés tárgyát- ha valakit érdekel jelezze a mail címemre:
kawafisch kukac gémail ponty com
Ezen felül még vannak apróságok is nálam úgy mint gyári 251- es index 2 komplett- 2 db jobb minõségû barna színû- asszem török fõtengely szimmering- szintén 250- hez, láncalagút- (magyar), hengertalp- hengerfej tömítés, unikum! az oldaldekli alá a gumi betét (az akasztó kampókra) 2 db, ford mérõ kihajtás fogaskereke- ford mérõ kihajtás mûanyag betétje 1 db.- meg a jó fene tudja még mik nem- körül kell néznem.Az összes cucc zsír új- anno nem vettem soha használt cuccosokat.
Ill telefon: 70/ 381 07 35
További jó motorozást- és Kellemes Ünnepeket!
SziaMatthej01 írta:És miért olyan nagy ász ez a karbi????grafur írta:Sziasztok!
Eladó a nemrég Sub-ee által hirdetett MIKUNI D28-as karbi, változatlan áron! (ETZ-re vagy TS-re, legfõbbképp a 150-es és a 250-es kategóriára. A karbiba egy az egybe belemegy a BVF fúvóka, szivatóval együtt értendõ a karburátor.)
Naív voltam, és gondoltam jó lesz ez nekem ETZ251-re, de mivel szeretném záros határidõn belül 300-ra fúratni, ezért inkább nagyobbat keresek...
Képek róla: http://picasaweb.google.hu/grafur/EladKarbi#
Két ünnep között leszek Budapesten, akkor tudom majd átadni a leendõ vevõnek, aki pedig az lesz, aki a legtöbbet adja érte. Irányár 15 ezer, de a nyertes "licit" viszi!
Érdeklõdni emailben (grafur@gmail.com) vagy telefonon lehet (30/358-7511) lehet! (biztos, ami biztos, nehogy amiatt ne vegyek itt észre valamit, amiért relatíve ritkán járok erre)
GrafUr
És miért olyan nagy ász ez a karbi????grafur írta:Sziasztok!
Eladó a nemrég Sub-ee által hirdetett MIKUNI D28-as karbi, változatlan áron! (ETZ-re vagy TS-re, legfõbbképp a 150-es és a 250-es kategóriára. A karbiba egy az egybe belemegy a BVF fúvóka, szivatóval együtt értendõ a karburátor.)
Naív voltam, és gondoltam jó lesz ez nekem ETZ251-re, de mivel szeretném záros határidõn belül 300-ra fúratni, ezért inkább nagyobbat keresek...
Képek róla: http://picasaweb.google.hu/grafur/EladKarbi#
Két ünnep között leszek Budapesten, akkor tudom majd átadni a leendõ vevõnek, aki pedig az lesz, aki a legtöbbet adja érte. Irányár 15 ezer, de a nyertes "licit" viszi!
Érdeklõdni emailben (grafur@gmail.com) vagy telefonon lehet (30/358-7511) lehet! (biztos, ami biztos, nehogy amiatt ne vegyek itt észre valamit, amiért relatíve ritkán járok erre)
GrafUr
Kösz figyelni fogom!!sub-ee írta:Szia BarniBarni írta:Szia Sub-ee!! A kuplungcsillag (nyomólapnak is mondják) kellene meg a kuplungalap ha tudsz küldj képet plusz privibe az árakat elõre is köszi!!
Üdv Barni!!
Hétvégén hazajövök, akkor elküldöm a képeket, bocs, hogy csak most néztem meg, hogy írtál!
Üdv.:Sub-ee
merojoc írta:Csináltatad vagy találtad?
Engem érdekelne,azért kédeztem csak mert az adatokat amik nincsenek beütve azt ugyanilyen fekete festékkel kellene felhordani.
kupi írta:Sziasztok. Van egy komplett ETZ-250 forgalombol végleg kivonva(elvileg elbontva) amit valószinüleg most szétbontok,ha valakinek kell alkatrész szoljon mindene megvan(a hajtokar alsó csapágy meg van szorulva de szerintem még a fõtengely is javitható) nem vészes.A tank rozsda és horpadás mentes,a tárcsafék kiváloan müködik (és nem folyik)a kerekek is türhetöek,a kipuf majdnem új az elektromos rendszer is megvan és müködik.Nem akarok senkin megazdagodni megegyezünk,(postán nem ál módomba alkatrészt küldeni)telefon:06204577171 Kápolnásnyék"emil:lorsen@citromail.hu
Fóti Gyulánál láttam egyszer egy krossz ETZ-t azon is ilyen tank volt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég