Kedves érdeklődők!
Az év első gurulása is már trdíciónak mondható, kb. ez lesz a hatodik. Szélba Béla versenyszerelő volt. Naiser Lajos szerelője volt. Emlékhelye Békéscsabán a Fília alapítvány idősek otthona udvarán van. A koszorú elhelyezése után Békésszentandráson a Zöld sas étteremben elfogyasztott pacal után haza gurulunk!
Az érdeklődőket április 25-én 10 órakor a négyes út 104-es kilométerénél lévő Shell kútnál találkozunk Szolnok után!
Sass Pali
Jelentkezés:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
2026. Április 25. Szélba Béla emlékgurulás
- sunbim
- operatőr

- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
Re: 2026. Április 25. Szélba Béla emlékgurulás
Köszi Pali ezt a gurulást,szervezést!
Örülök hogy részt tudtam venni rajta! Fantasztikus volt a pacal a barátodnál! És az a vendégszeretet, nem semmi!!
Jó hogy nem volt eső, volt helyette ez az egész napos szél.
De így is tök jó volt!
Nekem aznap 423km sikerült mennem.
Nyakas, élmény volt veled és a motoroddal gurulni egyet ! Igazi akkusztikai élmény volt mögötted menni !
Mondtam is Samunak milyen szépen interferál a mi ETZnk hangja egy ...asszem 55ös évjáratot mondtál... BK350 kipufogó hangjával. Szuper volt látni ezt a gépet! Köszi hogy elhoztad !
Örülök hogy részt tudtam venni rajta! Fantasztikus volt a pacal a barátodnál! És az a vendégszeretet, nem semmi!!
Jó hogy nem volt eső, volt helyette ez az egész napos szél.
De így is tök jó volt!
Nekem aznap 423km sikerült mennem.
Nyakas, élmény volt veled és a motoroddal gurulni egyet ! Igazi akkusztikai élmény volt mögötted menni !
,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
-
nyakas
- A blokkot szethuzom neked termeskovel

Re: 2026. Április 25. Szélba Béla emlékgurulás
Megyek, a miklósi Spar parkolóban várlak benneteket!
IFA BK 350el
IFA BK 350el
A viz szalad, a kő marad!