pnlaci említett egyet, meg hell, ha jelzik, hogy tényleg kell nekik akkor a maradék 2 a tied és egyelőre nincs több. Ha nem kell nekik akkor 2 még szabad préda
Kár /mondta a varjú/ én bevállalnék egyet.z25z írta:nem emlékszem pontosan 6 vagy 700 ft volt...de erre nem volt igény
A kisebb átmérőjű (~túramatrica) formátumot lehet kérni? Most abból kezdek kifogyniz25z írta:Akkor közkívánatra igényfelmérés: kinek kellene club matrica? Technikai infók róla a korábbi kommentekben.
Amit én készíttettem az mind elfogyott, de igény esetén (kellő darabszám) semmi akadálya egy újabb mennyiség legyártatásának. Nem kell 50-100 db-ot összevárni, de azért ne kettesével kelljengrlacika64 írta:Helo! Azt szeretném kérdezni, hogy van-e még klub matrica, mert későn vettem észre, hogy rendelni lehet.
2 db maradt, ha kéred, akkor írj címetAndrá$ írta:Sajnos erről lemaradtamz25z írta:Ide is bemásolom, amit az FB-n írtam:
Uraim! Elkészültek a matricák. Akik kértek belőle: zsaki, killer, miklós88, Athem, sunbim, Amatőr, hondus, aronpfabian, szketo, kocsisgab, FényiGábor, kérlek benneteket, hogy priváton küldjétek el a címeteket és azt is írjátok, hogy melyik postai formában küldjem. Választási lehetőség és kombinációk az előző posztomban. Az ár nem változott, 450 Ft/db+posta (igénynek megfelelő módon) Aki utalni szeretné annak a szlsz.: 18100002-00057619-11010018 Tóth Zoltán FHB Bank
, ha esetleg lesz új rendelés vagy maradt akkor nekem kellene
Sajnos erről lemaradtamz25z írta:Ide is bemásolom, amit az FB-n írtam:
Uraim! Elkészültek a matricák. Akik kértek belőle: zsaki, killer, miklós88, Athem, sunbim, Amatőr, hondus, aronpfabian, szketo, kocsisgab, FényiGábor, kérlek benneteket, hogy priváton küldjétek el a címeteket és azt is írjátok, hogy melyik postai formában küldjem. Választási lehetőség és kombinációk az előző posztomban. Az ár nem változott, 450 Ft/db+posta (igénynek megfelelő módon) Aki utalni szeretné annak a szlsz.: 18100002-00057619-11010018 Tóth Zoltán FHB Bank
Köszi szépen!z25z írta:szketo írta:Szia z25z!
Korábban írtam 2-db igényt.Ha lehetséges,((( 4-db -ra))) bővíteném. Ha nem férek bele a most leadott rendelésbe, a következőben is rá ér.
Köszönöm szépen előre is.![]()
Üdv: szketo
beleférsz
szketo írta:Szia z25z!
Korábban írtam 2-db igényt.Ha lehetséges,((( 4-db -ra))) bővíteném. Ha nem férek bele a most leadott rendelésbe, a következőben is rá ér.
Köszönöm szépen előre is.![]()
Üdv: szketo
rendbenamatőr írta:Köszönjük az ügyintézést Zoli!
Engem 8db érdekelne. (nagy a család....!)
igen láttam, jegyeztemKILL3R etz írta:Inkább itt, hogy egyben legyen, szóval engem érdekel 4db.
szketo írta:Hűha!!z25z írta:oks, már kiragasztottam az ablakra egyet, lefényképeztem, kap mindenfélét és január elején újra fénykép és összehasonlítom van-e változás. Ha strapabíró lesz akkor várhatóan január elején felmérjük az igényeket és gyártatok még amennyi kell. Hondusnak küldtem 2 db-ot ebből, ő is beszáll a tesztelésbe.Akkor azt hiszem hamarosan meglátogatom a Hondust én meglesem
![]()
e matricát.. Ja, feltéve ha lehet.
![]()
![]()
Hűha!!z25z írta:oks, már kiragasztottam az ablakra egyet, lefényképeztem, kap mindenfélét és január elején újra fénykép és összehasonlítom van-e változás. Ha strapabíró lesz akkor várhatóan január elején felmérjük az igényeket és gyártatok még amennyi kell. Hondusnak küldtem 2 db-ot ebből, ő is beszáll a tesztelésbe.
Ez egy jó kérdés, hogy vajon mi mindennek áll majd ellen. Mindenesetre az alapon egy plusz védőfólia réteg van (ez egyébként nem látható), ami ellenállóbbá teszi. Egyet szerintem beáldozok mosás, véletlen benzin ráfolyás és aztán kiragasztom a ház falára, ott éri szél, nap (már amennyi ilyenkor van), pára, eső, hőingadozás stb, ugyanúgy mintha motoron lenne. Felválik-e egy idő után stb. Aztán kiderülsell írta:jól néznek ki, mindennek ellenálló kivitel lett , ahogy szeretted volna?
Jelenlévő fórumozók: Gexxx valamint 0 vendég