Gurulások
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
Re: Gurulások
Hali!
A lengyel barátaink szezonnyitó találkozója Pünkösdkor (2023. május 26-28 között) lesz "RELAX Központ Wiśniowa Górában".
https://www.google.com/maps/dir/Eszterg ... b1!2b1!3e0
Ha valakit érdekel, jelezze! Ha többen is összejövünk, csinál(tat)ok egy külön topikot.
Terveim szerint csütörtökön indulnánk, a Tátrában kis kanyargás után valahol aludnánk. Hazafelé is két naposra tervezem az utat, hiszen nálunk Pünkösd Hétfő is munkaszüneti nap...
A lengyel barátaink szezonnyitó találkozója Pünkösdkor (2023. május 26-28 között) lesz "RELAX Központ Wiśniowa Górában".
https://www.google.com/maps/dir/Eszterg ... b1!2b1!3e0
Ha valakit érdekel, jelezze! Ha többen is összejövünk, csinál(tat)ok egy külön topikot.
Terveim szerint csütörtökön indulnánk, a Tátrában kis kanyargás után valahol aludnánk. Hazafelé is két naposra tervezem az utat, hiszen nálunk Pünkösd Hétfő is munkaszüneti nap...
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
-
- biciklis
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250
Nekem bele fog férni,mert akkoe nem vasárnap jövök haza,hanem később.Szabadság mennyisége a kérdés.Esetleg hétfőn vagy kedden jövök haza.
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Ahogy ma Tóbiás mondotta volt, nem hiszem, hogy ebbe a hétvégébe az is beleférne. Viszont egy másik alkalommal simán

Rövidesen jelentkezem egy konkrét tervvel.
Jelentkezési határidő (ha szoba is kell!) február 24.
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
-
- biciklis
Nagyon jó ötlet!Ha már az egyiket megnézzük,akkor már a másikat is.Nincs messze egymástól.Vagy egyedül,vagy mással,másokkal én megtapasztalnám a Transzfogarast is.
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Nos, terv még nincs, de szívesen megnézném Déva és Vajdahunyad várát is.
Ha lesz pár érdeklődő, akkor egy csütörtök reggeli indulással meg tudnánk ezt oldani.
Egyébként itt lesz a találkozó:
https://goo.gl/maps/fCBYUxA3P1yNZLoB6
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
-
- biciklis
Sziasztok!Én is szívesen mennék.Sátrat viszek.Esetleg más is tervbe van véve,vagy csak az MZ-s találkozó.mert nekem van még más úticélom is. 

- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- Jon Sly
- rolleres
- MZ-d típusa: Hyosung gv250
- Kapcsolat:
Sziasztok ..Erre a gurulásra szívesen elmennék. Sátrom van ,hálózsákom van, valami ágymelegítőt meg csak találok
.

- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Üdv Mindenkinek!
Tobias hívott Erdélyből, hogy ő szervezi az idei romániai MZ klubos találkozót. Ez június 23-25 között Aranyoson lesz (tudom, a VG is)... Ez tőlem (Százhalombatta) olyan 500 km-es távolságot jelent.
Ha valakit érdekel, itt vagy nekem jelezze. Sátorozni is lehet, ahhoz nem kell előre bejelentkezni, viszont a két ágyas szobákért (ami körülbelül 12000 Ft/éj) igen. Tobias azt mondja, ilyenkor már el lehet alukálni a sátorokban is, mert 20°C körüli a hőmérséklet.
A helyek limitáltak, ezért mielőbb jelezzetek
Aki jelentkezik, annak a szállást előre ki kell fizetnie.
Tobias hívott Erdélyből, hogy ő szervezi az idei romániai MZ klubos találkozót. Ez június 23-25 között Aranyoson lesz (tudom, a VG is)... Ez tőlem (Százhalombatta) olyan 500 km-es távolságot jelent.
Ha valakit érdekel, itt vagy nekem jelezze. Sátorozni is lehet, ahhoz nem kell előre bejelentkezni, viszont a két ágyas szobákért (ami körülbelül 12000 Ft/éj) igen. Tobias azt mondja, ilyenkor már el lehet alukálni a sátorokban is, mert 20°C körüli a hőmérséklet.
A helyek limitáltak, ezért mielőbb jelezzetek

Aki jelentkezik, annak a szállást előre ki kell fizetnie.
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Üdv Mindenkinek!
Vasárnap megvolt a Mikulás Gurulás Százhalombattán.
Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteg édességet osztottunk szét a gyermekeknek. Idén több mint a duplája volt a megjelentek száma, az eső ellenére is.
Készült pár fotó, ezeket itt tudjátok megnézni:
https://photos.google.com/share/AF1QipN ... tqUGFESTBR
Ha lesz videó, azt is megosztom.
Persze voltak, akik ellopták a "showt":

Vasárnap megvolt a Mikulás Gurulás Százhalombattán.
Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteg édességet osztottunk szét a gyermekeknek. Idén több mint a duplája volt a megjelentek száma, az eső ellenére is.
Készült pár fotó, ezeket itt tudjátok megnézni:
https://photos.google.com/share/AF1QipN ... tqUGFESTBR
Ha lesz videó, azt is megosztom.
Persze voltak, akik ellopták a "showt":

Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Üdv Mindenkinek!
A Battai motorosok Egyesületet idén is szervez Motoros Mikulást, mely december 4-én lesz.
Ha valaki szívesen csatlakozna, akkor Százhalombattán a Matta kerti garázssoron 14:00-kor lesz a találkozó. De hozzánk is jöhettek, onnan együtt átgurulunk
A Battai motorosok Egyesületet idén is szervez Motoros Mikulást, mely december 4-én lesz.
Ha valaki szívesen csatlakozna, akkor Százhalombattán a Matta kerti garázssoron 14:00-kor lesz a találkozó. De hozzánk is jöhettek, onnan együtt átgurulunk

Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- sunbim
- operatőr
- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
Gurulás a Kányavárhoz:
A motorozásból készült egy 39p 19mp hosszú video. 4K-s felbontásban ezen a linken megnézhetitek:
https://youtu.be/6dGsCZRacc8
Ajánlom mindenkinek! Nagyon jó hangulatú hely.
Én a drónos csoportjaimban láttam a srácoktól, hogy körberepülték, lefilmezték, fotózták.
Ez a fahíd valami csoda, és az egész sziget a kilátójával, a sétánnyal, a kis Balatonban ,,lebegő" asszem amúrokkal a hínár között, mintha oda lettek volna ragasztva.
Nekem piszkosul tetszett az egész!!
Motorozzatok el ide, megéri!
A motorozásból készült egy 39p 19mp hosszú video. 4K-s felbontásban ezen a linken megnézhetitek:
https://youtu.be/6dGsCZRacc8
Ajánlom mindenkinek! Nagyon jó hangulatú hely.
Én a drónos csoportjaimban láttam a srácoktól, hogy körberepülték, lefilmezték, fotózták.
Ez a fahíd valami csoda, és az egész sziget a kilátójával, a sétánnyal, a kis Balatonban ,,lebegő" asszem amúrokkal a hínár között, mintha oda lettek volna ragasztva.

Motorozzatok el ide, megéri!
,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Üdv Mindenkinek!
A szeptember 30-ai hétvégén lesz a lengyel szezonzáró találkozó ott, ahol tavaly is volt:
Z.H.U Ritmo
793 540 040
https://maps.app.goo.gl/XUXL7QLNg7yY9yco9
Budapesttől úgy 530 km, szerintem egy pénteken ez lazán lenyomható...
Ha valakit érdekel, itt jelentkezzen!
Hogy én tudok-e menni, még kérdéses, de rajta vagyok
A szeptember 30-ai hétvégén lesz a lengyel szezonzáró találkozó ott, ahol tavaly is volt:
Z.H.U Ritmo
793 540 040
https://maps.app.goo.gl/XUXL7QLNg7yY9yco9
Budapesttől úgy 530 km, szerintem egy pénteken ez lazán lenyomható...
Ha valakit érdekel, itt jelentkezzen!
Hogy én tudok-e menni, még kérdéses, de rajta vagyok

Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- sunbim
- operatőr
.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sunbim 2022.09.14. 16:45-kor.
,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
- sunbim
- operatőr
" .. mert a gázszektor csatlakozója .. ,, ÁÁÁhh, azok az idők már elmúltak mikor valamire ránézel és látod a SZEMEDDEL hogy mi a baj !! Bowden szálkás vagy elszakadt. Hhmm. Hogy a hibát már csak számítógéppel lehet diagnosztizálni . ... a tököm kivan az ilyen gépektől. 

- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Elsőként a kötelező szerviz gyulladt ki, aztán a checkengine.. Az meg azért, mert a gázszektor csatlakozója kontakthibás volt. Egy Bosch szervizben egy "pelyhedző állú" Szaki rögtön rájött, úgyhogy 20-25 perc után mehettünk is tovább.
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- amatőr
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 250 Tour
A "csekk" meg postán jön!kiszsebi írta: ↑2022.05.24. 19:56Szerencsére az MZ-kben nem laknak dzsinnek
https://photos.google.com/share/AF1QipO ... NpbWcyY2hR
majd jön több is...
- sunbim
- operatőr
Gratula a túrához Zsebi! És kösz , hogy képviseltétek a Klubbot Lengyelországban ! Köszönet Vaspál Tamásnak, és János01-nek is!

- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Szerencsére az MZ-kben nem laknak dzsinnek

https://photos.google.com/share/AF1QipO ... NpbWcyY2hR
majd jön több is...
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Üdv Mindenkinek!
Tegnap este a BMW-s srác hazajött, mert kigyulladt a service lámpája.
Én most értem haza, János és Vaspál Tomi is hazaértek már.
Tegnap este a BMW-s srác hazajött, mert kigyulladt a service lámpája.
Én most értem haza, János és Vaspál Tomi is hazaértek már.
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- mladi
- Magkakas
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250, Suzuki
Ha Gdanskban a kikötőnél jártok üdvözöld a Ganz darukat. Háromnak a torony felső részét én állítottam össze még 1986 táján. Persze ha még megvannak! Ha úgy adódik képet kérek!
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Lengyel szezonnyitó:
Holnap reggel 7:30-kor indulás az esztergomi OMV kútról...
Az útvonalunk:
https://www.google.com/maps/dir/Sz%C3%A ... b1!2b1!3e0
Csütörtökön éjszaka Radomskoban alszunk, pénteken és szombaton Zgonban. Ha jó lesz az idő, akkor szombaton megnézzük a tengert Gdanskban.
Vasárnap Krakkóba megyünk, valahol keresünk szállást. Hétfőn Wieliczka sóbánya, majd városnézés. Kedden indulunk haza.
Holnap reggel 7:30-kor indulás az esztergomi OMV kútról...
Az útvonalunk:
https://www.google.com/maps/dir/Sz%C3%A ... b1!2b1!3e0
Csütörtökön éjszaka Radomskoban alszunk, pénteken és szombaton Zgonban. Ha jó lesz az idő, akkor szombaton megnézzük a tengert Gdanskban.
Vasárnap Krakkóba megyünk, valahol keresünk szállást. Hétfőn Wieliczka sóbánya, majd városnézés. Kedden indulunk haza.
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
kiszsebi írta: ↑2022.03.21. 10:57 Üdv Mindenkinek!
A lengyel szezonnyitó találkozó május 20-22 között lesz Zgon nevű település környékén. Ez Budapesttől úgy 900 km, ezért mind az odafelé, mind a hazafelé vezető utat két naposra számolom.
A szállás miatt a jelentkezési határidő május 8.
https://maps.app.goo.gl/44zzyQA6sk5XCZvy7
Ha valakit érdekel, kérem, itt jelezze!
Nos, eddig két piros ETZ 250-es, egy vaj-kék ES250/2-es tulajdonosai és egy OFF (RT) motoros, aki nem klubunk tagja jelentkezett.
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- sunbim
- operatőr
Köszönöm mindenkinek aki eljött a gurulásra!
Úgy láttam mindenki nagyon jól érezte magát. Köszönjük Anitának a tüzelő anyagot, ő volt a hivatalos ,,fa szállítónk" a Dusterral.
Köszönjük a sütit amit ő sütött a saját kezével, a saját sütőjében. Nagyon fincsi volt!!
Sikerült azt a hangulatot össze hozni amire számítottam. A part is nagyan faja volt. A vége kicsit sietősre sikerült az eső miatt. Sokan haza vették az irányt mi Samuval mentünk még egy kört Esztergom-Párkány-Letkés-Szob-2es út-haza.
Valamikor meg ismételhetnénk más helyszínen is!
Jácint képei :
https://photos.google.com/share/AF1QipO ... ZDUDVQZ1ZB
Úgy láttam mindenki nagyon jól érezte magát. Köszönjük Anitának a tüzelő anyagot, ő volt a hivatalos ,,fa szállítónk" a Dusterral.

Sikerült azt a hangulatot össze hozni amire számítottam. A part is nagyan faja volt. A vége kicsit sietősre sikerült az eső miatt. Sokan haza vették az irányt mi Samuval mentünk még egy kört Esztergom-Párkány-Letkés-Szob-2es út-haza.
Valamikor meg ismételhetnénk más helyszínen is!

Jácint képei :
https://photos.google.com/share/AF1QipO ... ZDUDVQZ1ZB
- sunbim
- operatőr
Kb 13.30..-előtt már össze készülődött a banda és elhagytuk a partot a közelgő eső miatt. Akkor már asszem úton voltunk. Kb percekkel kerülhettük el egymást! Itthon láttam meg hogy kerestél.mladi írta: ↑2022.04.15. 15:48 Fél kettő magasságában voltam a pilismaróti parton ott kerestelek benneteket. Aztán nem találtam senkit ezért gondoltam átmegyek a szobi komppal, úgy megyek haza azon az oldalon, de elkezdett esni , és a komp indulásáig még húsz perc lett volna, így ezen az oldalon haza indultam.
Hát egy kicsit több infó jobb lett volna. Az utolsó infót haza érkezésem után láttam.
Laci, fél kettő magasságában, Pilismaróti partról hívtalak, hogy merre vagytok? De gondolom éppen motoroztál.
Itt jött velem szemben (Pilismarót) egy Trophy 250-es. Lehet, hogy onnan? Lehet, hogy János volt?
A trophys szerintem az Karancsi János volt. Nem sokan járnak már ilyen géppel. ...Sajnálom hogy nem jött össze a közös gurulás.
- mladi
- Magkakas
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250, Suzuki
Fél kettő magasságában voltam a pilismaróti parton ott kerestelek benneteket. Aztán nem találtam senkit ezért gondoltam átmegyek a szobi komppal, úgy megyek haza azon az oldalon, de elkezdett esni , és a komp indulásáig még húsz perc lett volna, így ezen az oldalon haza indultam.
Hát egy kicsit több infó jobb lett volna. Az utolsó infót haza érkezésem után láttam.
Laci, fél kettő magasságában, Pilismaróti partról hívtalak, hogy merre vagytok? De gondolom éppen motoroztál.
Itt jött velem szemben (Pilismarót) egy Trophy 250-es. Lehet, hogy onnan? Lehet, hogy János volt?
Sziasztok!
14:40-re hazaértem.
Kicsit megáztam.
Köszönöm a túrát.
14:40-re hazaértem.
Kicsit megáztam.
Köszönöm a túrát.
- sunbim
- operatőr
Pilismarót hajótemetőnél vagyunk. Szobi révnél kell lefordulni a partra. A komp lehajtó előtt közvetlen jobbra, a félszigeten végig, a jobb parton.
- sunbim
- operatőr
"Sràcok, aki teheti hozzon fàt amin sütni fogunk, mert nem tudni h mennyi tüzelős van a környéken.
Pàr kiló fejenként elég lesz.,,
Anita hoz egy ,,keveset", de ha valakinél elfér még ne fogja vissza magát! ..nehogy rá FÁzzunk hogy nincs fa.
Kaját, lándzsát nem otthon hagyni, tele tankkal érkezés előny! Bármilyen motorral , gépi erővel meghajtott járművel lehet jönni ,ami tudja tartani a 90-es utazó tempót, ez gurulás !
Eddig 11-en leszünk biztosan! ...És csak súgok, közel a Húsvét, meg lehet lepni a csajokat egy kis kölnivel, versikével! A leghülyébb locsoló vers mondója haraphat a szalonnámból!!
Lányok, aki gondolja hozhat tojást, ...nálam ott lesznek.
Várok mindenkit szeretettel! Sun.
Pàr kiló fejenként elég lesz.,,
Anita hoz egy ,,keveset", de ha valakinél elfér még ne fogja vissza magát! ..nehogy rá FÁzzunk hogy nincs fa.

Kaját, lándzsát nem otthon hagyni, tele tankkal érkezés előny! Bármilyen motorral , gépi erővel meghajtott járművel lehet jönni ,ami tudja tartani a 90-es utazó tempót, ez gurulás !

Eddig 11-en leszünk biztosan! ...És csak súgok, közel a Húsvét, meg lehet lepni a csajokat egy kis kölnivel, versikével! A leghülyébb locsoló vers mondója haraphat a szalonnámból!!

Várok mindenkit szeretettel! Sun.

- sunbim
- operatőr
Filózok egy Pilismaróti , Duna parton sütögetős guruláson. Ami kb a húsvéti hosszú hétvégén valósulna meg. Ez az ötlet nem a sajátom. Egy régebbi, nagyon jól sikerült gurgula apropóján jutott eszembe. Az ötletgazda akkoriban ha jól emlékszem Dodi volt. ...Biztos lesz a parton tűzi fa anyag, de vinnénk motorral is . A túraterv kb annyi lenne, hogy átmotoroznánk a Pilisen valahol. Legurulunk a Duna partra, sütögetünk egyet, szalonnát, hagymát, húst, bármit. Mindenki amit sütni szeretne azt maga hozza !!
Jót dumcsizunk közben.
...kb ennyi lenne. 
Az időjàràs jelentés szerint Pénteken 20fok lesz. Indulàs a Budakalászi Auchan parkolòjàbòl PÉNTEK 10.00..-kor!
Jót dumcsizunk közben.

Az időjàràs jelentés szerint Pénteken 20fok lesz. Indulàs a Budakalászi Auchan parkolòjàbòl PÉNTEK 10.00..-kor!
- sunbim
- operatőr
Köszi sràcok a gurulàst! Tök jòt motoroztunk!
Kb 350km-t mentünk veletek.
A tüzér laktanya piszkosul tetszett !
Kb 350km-t mentünk veletek.
A tüzér laktanya piszkosul tetszett !

- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Hazaérünk. Minden szuper volt, de Biatorbágyon egy laza anyát meg kellett húzni (kipufogó hollandert, ráadásul a 10-es rögzítő csavar is elveszett).
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- sunbim
- operatőr
Jajja, hozd a dagadt haverod pl. Azzal is jöhetsz.

-
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250,150
Nana, ezzel a bármi ami gurullal vigyázz! 

- sunbim
- operatőr
Hali Hölgyek, Urak !
Első nyári időszámítás szerinti gurgula! : ,,Nyári időszámítás avató gurulás" ( 1órával többet mehetünk világosban, HURRÁ! )
Gurulást tervezünk Lalival a Bakonyba, most hétvégén vasárnap! Az előrejelzések szerint dög meleg lesz, és hogy a téli benzin meg ne rottyanjon a tankjainkban, ezt a maradékot +még egy keveset elfüstölnénk.
Hajmáskér Tüzér laktanya :https://amultemlekei.hu/hajmaskeri-tuze ... s3JWnIy78U
Térkép: https://www.google.hu/maps/place/Hajm%C ... 18.0258801
Vajda Péter kilátó, Kőris hegy: https://bakonybel.hu/index.php?p=adatla ... ssag&id=30
Térkép: https://www.google.hu/maps/place/Vajda+ ... 17.7542677
A gurulás útvonala: https://goo.gl/maps/6Pu79yZXF8GJJWU29
A program rugalmas. Még alakulhat. A túra tempó 80-90Km/h , Lali motorja még bejáratós!
Találkozó pont: Dunaharaszti KFC parkoló, 9óra30perc. Érkezni BÁRMILYEN márkájú motorral lehet! Ami lehet akármi is! Vagy bármi ami gurul! ...gyógyszer ... stb.
Várunk mindenkit szeretettel!
Sunbim tel.:06húsz.424.5973 Lali: 06harminc.478.7980
Sunbim és Vlala_67 .
Első nyári időszámítás szerinti gurgula! : ,,Nyári időszámítás avató gurulás" ( 1órával többet mehetünk világosban, HURRÁ! )
Gurulást tervezünk Lalival a Bakonyba, most hétvégén vasárnap! Az előrejelzések szerint dög meleg lesz, és hogy a téli benzin meg ne rottyanjon a tankjainkban, ezt a maradékot +még egy keveset elfüstölnénk.

Hajmáskér Tüzér laktanya :https://amultemlekei.hu/hajmaskeri-tuze ... s3JWnIy78U
Térkép: https://www.google.hu/maps/place/Hajm%C ... 18.0258801
Vajda Péter kilátó, Kőris hegy: https://bakonybel.hu/index.php?p=adatla ... ssag&id=30
Térkép: https://www.google.hu/maps/place/Vajda+ ... 17.7542677
A gurulás útvonala: https://goo.gl/maps/6Pu79yZXF8GJJWU29
A program rugalmas. Még alakulhat. A túra tempó 80-90Km/h , Lali motorja még bejáratós!

Találkozó pont: Dunaharaszti KFC parkoló, 9óra30perc. Érkezni BÁRMILYEN márkájú motorral lehet! Ami lehet akármi is! Vagy bármi ami gurul! ...gyógyszer ... stb.

Várunk mindenkit szeretettel!

Sunbim tel.:06húsz.424.5973 Lali: 06harminc.478.7980
Sunbim és Vlala_67 .

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára sunbim 2022.03.26. 17:23-kor.
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Üdv Mindenkinek!
A lengyel szezonnyitó találkozó május 20-22 között lesz Zgon nevű település környékén. Ez Budapesttől úgy 900 km, ezért mind az odafelé, mind a hazafelé vezető utat két naposra számolom.
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- sunbim
- operatőr
Az.
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Re: Lengyel MZ Klub találkozó, új információk
kiszsebi írta: ↑2021.08.13. 20:01 Hali!
Megvannak a várt információk:
Faházakban a szállás 30 zloty/fő/éjszaka => 2550 Ft
Sátorban a szállás 20 zloty/fő/éjszaka => 1700 Ft
Hotelban a szállás 45-55 zloty/fő/éjszaka => 3825-4675 Ft (ez a szállodai szoba felszereltségétől, osztályától függ).
Reggeli (ha kéri valaki): 20 zloty/fő => 1700 Ft
Vacsora (ha kéri valaki): 24 zloty/fő => 2040 Ft
(A forintosított árak 85 Ft-tal, a Budapest Bank mai eladási árfolyamával lettek számolva)
A szállás jelenleg egy tíz fős faházban foglalva.
Az auschwitzi láger látogatásához előre névre szóló jegyet kell váltani, ezért erre augusztus 31-én zárom a jelentkezési lehetőséget.
Ha valaki ezután döntene a csatlakozásról, akkor két esélyes a dolog: vagy bejut vagy nem.
Természetesen a program nem kötelező, ahogy más sem.
Hogy ennek költségei se merüljenek feledésbe: ~8000 Ft /fő a belépő, ami angol nyelvű idegenvezetést tartalmaz. Ha megvan a létszám, akkor tudok egyeztetni esetleges magyar nyelvű vezetőről is. Van rá esély...
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Lengyel MZ Klub találkozó, új információk
Hali!
Hotelban a szállás 45-55 zloty/fő/éjszaka => 3825-4675 Ft (ez a szállodai szoba felszereltségétől, osztályától függ).
(A forintosított árak 85 Ft-tal, a Budapest Bank mai eladási árfolyamával lettek számolva)
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- sunbim
- operatőr
Nem volt nyákos, mielőtt elindultam felköhögtem! 

-
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250,150
Én tudom!!! Egy híd mellett egy folyó parton a susnyákosban! 

- sunbim
- operatőr
Hol voltam, hol nem ?!
Motoros test teszt.
Megpihenve.
Hidat szállítok.
Motoros test teszt.
Megpihenve.
Hidat szállítok.
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Üdv!
Az auschwitzi látogatásra előre kell jelentkezni, jelenleg a szeptember 10-ei péntekre 11:00-tól angol nyelvű idegenvezetéssel van még 15 hely. Korábbi időt nem javaslok, mert közel 100 km-re van a szállás innen és oda kell érni.
https://visit.auschwitz.org/rezerwacja/ ... 50e5d6308a
Egy főre a belépő 85 zloty, ami a mai Budapest Bank eladási árfolyamával (85 Ft) számolva 7225 Ft. A látogatás előtt legalább 10 nappal érdemes foglalni időpontot. Ha 10 fő alatti a csapat, akkor van lehetőség idegenvezető nélküli sétára. Ha igénylünk saját idegenvezetőt, az 520 zloty (44200 Ft). Ebben az esetben nem kell még a belépőjegyet is megvenni, az benne van ebben az árban. Elvileg magyar nyelvűt is lehet kérni, de összesen 3-4 ilyen van, ehhez szerencse kell.
Az auschwitzi látogatásra előre kell jelentkezni, jelenleg a szeptember 10-ei péntekre 11:00-tól angol nyelvű idegenvezetéssel van még 15 hely. Korábbi időt nem javaslok, mert közel 100 km-re van a szállás innen és oda kell érni.
https://visit.auschwitz.org/rezerwacja/ ... 50e5d6308a
Egy főre a belépő 85 zloty, ami a mai Budapest Bank eladási árfolyamával (85 Ft) számolva 7225 Ft. A látogatás előtt legalább 10 nappal érdemes foglalni időpontot. Ha 10 fő alatti a csapat, akkor van lehetőség idegenvezető nélküli sétára. Ha igénylünk saját idegenvezetőt, az 520 zloty (44200 Ft). Ebben az esetben nem kell még a belépőjegyet is megvenni, az benne van ebben az árban. Elvileg magyar nyelvűt is lehet kérni, de összesen 3-4 ilyen van, ehhez szerencse kell.
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.