Szia! Rég jártam itt minden megváltozott. Ts 150-hez keresek km órát. Még nem néztem a kínálatodat de igy kényelmesebb mint keresgélni. Olvastam az üzik között, hogy van hengered. 150-es henger is érdekel. Ha van bótoljunk.
Eladó alkatrész
- popitty
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ Ts 150
Re: Eladó alkatrész
-
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250
pár dolog eladó 2000ft/db
1,88
1,90
1,87
1,84
1,89
1,91
belső hézagolók
2,27
2,25
külső hézagoló
1,88
1,90
1,87
1,84
1,89
1,91
belső hézagolók
2,27
2,25
külső hézagoló
- motrosmano
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS 125 és 250/1
Helló megint!gabsic írta: ↑2018.06.12. 08:25 Eladó MZ alkatrészek vegyesen, több típushoz, ES-TS-ETZ, 125-150-250!
Börzékre jártam, de pár éve sajnos nincs rá időm/energiám (az elmegy a házfelújításra), mindig azt gondoltam majd jövőre ... eddig ott álltak a cuccok a nagyszülői háznál, de a házat majd eladjuk, helyem meg nincs.
Hogy mi van? Sok minden. Egy hsz-be nem fér el ennyi kép, itt egy dropbox link: https://www.dropbox.com/sh/9sca105553s ... ibmRa?dl=0
Ezeken kívül még pár dolog akad itt-ott, amiről tudom, hogy van, de lefényképezni még nem tudtam (főtengelyek kb 5-6db vegyesen, váltók 3-4 db vegyesen, karbik, kipufogó, kisTS blokk, pár teleszkóp, lengővillák, váz kerékkel, stb), azokat szintén adom. Hétvégén felrakom azokról is a képeket a fenti linkre.
Állapot: bontott, használt cuccok. Van felújított, van ami így használható, van ami felújítandó (hengert fúrni kell, sárvédőt, tankot festeni, stb), van ami csak további bontásra jó (pl megforgott kuplung). Van amiről én sem tudok semmit (pl a képeken messzebbről fényképezett trophy sárvédők, lámpafejek, oldalfedelek - azt sem tudtam, hogy ilyenek is vannak. Mikor a képeket csináltam, még oda sem fértem hozzájuk.).
A mennyiségről: egy Hyundai H200 kisteherautónyi alkatrész. Vagy ha úgy tetszik, egy Skoda Felicia kombiba (ülés előrehajtva , plafonig pakolva) + 130x190-es utánfutót megrakva kb a cuccok 2/3-a fért el.
Ár megyezés szerint (nem meggazdagodni akarok rajt, MÉH-be viszont nincs szívem vinni). Ha érdekel, keress itt, vagy a húsz/32öt4-négy93 számon. Tapolcán vannak a cuccok.
Főtengelyre (TS 125/150) is szükségem lenne, sőt az most égetőbb mint a henger!
Az alábbi képen talán mintha láttam kettőt is, meg vannak még? Ha igen akkor felhívlak amikor ráérsz megbeszéljük a többit!
https://www.dropbox.com/sh/9sca105553sf ... 183132.jpg
Köszönöm előre is!
Üdv.: Sipos János
Üdv! Etz 125 henger érdekelne+ főfékhenger (ek)+ első sárvédő+óratartók+ km óra. Kérnék árat. Kösz előre is.
-
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251, Jawa 250
- Kapcsolat:
Szia!motrosmano írta: ↑2018.07.01. 23:51 Helló!
Mintha lenne egy TS 250-s tankod, jól láttam? És van TS 150-hez henger+hengerfej+karbi+szívó csonk?
Üdv.: Sipos Jani
Nagy TS tank elkelt, a többi szerintem akad, csütörtökön küldök képet privátban.
Üdv
gabsic
- moyos
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ES 150/1 (kisTrophy)
Szia!
Írtam egy PÜ-t még 06.25-én, de azóta a kimenő blokkban van. Nem tudtam ott mást csinálni vele, csak kiemelni fontosként. Így sem történt vele semmi...
Leírom akkor ide:
"Szia,
ES 125/150 -hez lenne szükségem néhány dologra. Ha megteszed, hogy visszaírod van-e a dolgaid között, illetve mit mennyiért adsz, megköszönöm.
- 150-es henger jó kipuffmenettel;
- kipufogó könyök;
- kipufogó tartó (blokk alján a 2 vasdarab)
- hátsó csomagtartó
Valamint ha tudod, jól jönne infó, hogy az ES hátsó fékfedele kiváltható-e ETZ hátsó fékfedéllel? A pálcás megoldás miatt érdekel... ha átépíthető, esetleg átvariálnám a bowdenes hátsó féket.
Üdvözlettel: Molnár Gábor (moyos)"
Üdv!
- motrosmano
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS 125 és 250/1
Helló!gabsic írta: ↑2018.06.12. 08:25 Eladó MZ alkatrészek vegyesen, több típushoz, ES-TS-ETZ, 125-150-250!
Börzékre jártam, de pár éve sajnos nincs rá időm/energiám (az elmegy a házfelújításra), mindig azt gondoltam majd jövőre ... eddig ott álltak a cuccok a nagyszülői háznál, de a házat majd eladjuk, helyem meg nincs.
Hogy mi van? Sok minden. Egy hsz-be nem fér el ennyi kép, itt egy dropbox link: https://www.dropbox.com/sh/9sca105553s ... ibmRa?dl=0
Ezeken kívül még pár dolog akad itt-ott, amiről tudom, hogy van, de lefényképezni még nem tudtam (főtengelyek kb 5-6db vegyesen, váltók 3-4 db vegyesen, karbik, kipufogó, kisTS blokk, pár teleszkóp, lengővillák, váz kerékkel, stb), azokat szintén adom. Hétvégén felrakom azokról is a képeket a fenti linkre.
Állapot: bontott, használt cuccok. Van felújított, van ami így használható, van ami felújítandó (hengert fúrni kell, sárvédőt, tankot festeni, stb), van ami csak további bontásra jó (pl megforgott kuplung). Van amiről én sem tudok semmit (pl a képeken messzebbről fényképezett trophy sárvédők, lámpafejek, oldalfedelek - azt sem tudtam, hogy ilyenek is vannak. Mikor a képeket csináltam, még oda sem fértem hozzájuk.).
A mennyiségről: egy Hyundai H200 kisteherautónyi alkatrész. Vagy ha úgy tetszik, egy Skoda Felicia kombiba (ülés előrehajtva , plafonig pakolva) + 130x190-es utánfutót megrakva kb a cuccok 2/3-a fért el.
Ár megyezés szerint (nem meggazdagodni akarok rajt, MÉH-be viszont nincs szívem vinni). Ha érdekel, keress itt, vagy a húsz/32öt4-négy93 számon. Tapolcán vannak a cuccok.
Mintha lenne egy TS 250-s tankod, jól láttam? És van TS 150-hez henger+hengerfej+karbi+szívó csonk?
Üdv.: Sipos Jani
-
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251, Jawa 250
- Kapcsolat:
Eladó MZ alkatrészek vegyesen, több típushoz, ES-TS-ETZ, 125-150-250!
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
Szabó Józsi, +36 (33) 457012aronpfabian írta: ↑2018.05.22. 19:45 KERESEK
MZ TS 125 szürke km-spirált. Akinek van eladó, kérem írjon!
rendelésre gyárt, ha jól tudom...
a fuvart meg tudom szervezni.
beszéld le vele, a többit intézem!
- aronpfabian
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250, TS 150
KERESEK
-
- bajnok
És még sok minden más.műanyag takarók sapkák,gyújtáskapcsoló,első lámpa,stb..
-
- bajnok
Sziasztok!van pár eladó alkatrészem
Sziasztok!
Már nem aktuális. Már nem aktuális.
Üdv: Zorka
Már nem aktuális. Már nem aktuális.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Zorka 2018.06.03. 16:03-kor.
Sziasztok!
Elkelt. Elkelt.
Elkelt. Elkelt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zorka 2018.04.22. 12:03-kor.
Mz ETZ 125/150 alkatrészek eladóak
Ár megegyezés szerin
Tel.:06202598787
Ár megegyezés szerin
Tel.:06202598787
Mindenkinek boldog húsvétot. 

Nem sok minden van ami nincs vagy nem tudom beszerezni korrekt áron korrekt minőségben, úgyhogy várom a privát üzeneteket!aronpfabian írta: ↑2018.02.21. 22:43Szerintem sok fölösleges üzenetváltástól megkíméled magadat is, ha legalább egy fényképet felteszel a kupacról úgy hogy minden látsszon. Biztosan sokakat érdekel (engem is), de mégtöbbeket fog érdekelni rengeteg olyan cucc is ami neked sincs. Képpel vagy hozzávetőleges listával legalább az ilyen üzenetváltásokat ki tudod szűrni.
Sajnos kész árlistával nem rendelkezem, azt ne kérjetek. Listát kérek és visszaküldöm árakkal.
Köszönöm!
Etz 125-150 alkatrészek eladók.
Blokk alkatrészek 10 000ft
Váz kompleten 10 000ft
Minden egyben 15 000ft
Blokk alkatrészek 10 000ft
Váz kompleten 10 000ft
Minden egyben 15 000ft
- aronpfabian
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250, TS 150
Szerintem sok fölösleges üzenetváltástól megkíméled magadat is, ha legalább egy fényképet felteszel a kupacról úgy hogy minden látsszon. Biztosan sokakat érdekel (engem is), de mégtöbbeket fog érdekelni rengeteg olyan cucc is ami neked sincs. Képpel vagy hozzávetőleges listával legalább az ilyen üzenetváltásokat ki tudod szűrni.
Sziasztok,
MZ-ETZ-Simson alkatrészek eladók bolti ár alatt, minden vadonat új és minőségi, nem magyar kisipari.
Ha kell valami írj és írok rá árat.
Köszönöm!
MZ-ETZ-Simson alkatrészek eladók bolti ár alatt, minden vadonat új és minőségi, nem magyar kisipari.
Ha kell valami írj és írok rá árat.
Köszönöm!
Szia érdekekne a tank ! Árat kérhetek??
Szia!
Érdekelne pár alkatrész, nekem főleg a tankra, a lánckerék védőre, meg egy ülésre lenne szükségem!
Kérem esetleg árral kapcsolatban írj vissza.
Üdvözlettel:
Balázs
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
Jól sejtem, hogy az én f.szommal lenne verve a csalán?

- ETZmanus
- Simsonos
- MZ-d típusa: ETZ 250 (volt)
Szia!
A másik oldalon már akkor válaszoltam a privátra, de ezt már meg is beszéltük ott
Ha sikerült intézned az ismerősöddel a megtekintést, akkor várom a jelentkezésed.
Üdv.
A másik oldalon már akkor válaszoltam a privátra, de ezt már meg is beszéltük ott

Ha sikerült intézned az ismerősöddel a megtekintést, akkor várom a jelentkezésed.
Üdv.
Gexxx írta:Szia ETZ Manus,
írtam privátot, valamint a hirdetési oldalon keresztül is üzentem. Nem kaptad meg vagy már nem aktuális a hirdetés?
Ha a "vegyes csomag" megvan még, kérlek írj (vacziferi@gmail.com)
Köszönöm
- Tsigga
- biciklis
- MZ-d típusa: Etz 250
Rendben!z25z írta:Ha nem kel el addig, akkor vagy a jövő héten pénteken vagy utána pénteken megyek Pestre, majd előtte még érdeklődök.
Az a biztos ha e-mailt írsz majd: gergely.bosza@gmail.com
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- Kapcsolat:
Ha nem kel el addig, akkor vagy a jövő héten pénteken vagy utána pénteken megyek Pestre, majd előtte még érdeklődök.
- Tsigga
- biciklis
- MZ-d típusa: Etz 250
A bele egész szépnek tűnik, a festése viszont nem az. Két kisebb horpadás van rajta, meg baloldalt egy nagyobbacska, de az sem mély. Nem tudom pontosan mennyit lehet ezekért elkérni, eladni szeretném nem nyerészkedni rajta, a legjobb volna személyes megtekintés keretében kialkudni rá valamit.z25z írta:Árakat nem írtál. A tank érdekelne, ha nem horpad, nem túl rozsdás, annak mi lenne az ára? Óracsoportért mennyit kérnél?

- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- Kapcsolat:
Árakat nem írtál. A tank érdekelne, ha nem horpad, nem túl rozsdás, annak mi lenne az ára? Óracsoportért mennyit kérnél?
- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:
Szia ETZ Manus,
írtam privátot, valamint a hirdetési oldalon keresztül is üzentem. Nem kaptad meg vagy már nem aktuális a hirdetés?
Köszönöm
Köszönöm
ETZmanus írta:Sziasztok!
Néhány eladó alkatrész:
MZ ETZ 125 150 250 első kerékagy (tárcsás): katt
ETZ MZ féktárcsa, 4,8mm vastag, gyári: katt
ETZ 250-251 vegyes alkatrészek (új és használt), egyben eladóak: katt
A vegyes alkatrészekhez adok még néhány "apróságot" (nincsenek a képen): küllők + anya, ETZ első teleszkóphoz 2db dugattyú rúd, 250-es hengerfej tömítés.
A megadott linken várom az érdeklődést. Ha egyben viszitek az egészet, az árban rugalmas leszekJó lenne a személyes átvétel (nekem nem kell csomagolnom, a vevő pedig látná a portékát
- ETZmanus
- Simsonos
- MZ-d típusa: ETZ 250 (volt)
Sziasztok!
Néhány eladó alkatrész:
A vegyes alkatrészekhez adok még néhány "apróságot" (nincsenek a képen): küllők + anya, ETZ első teleszkóphoz 2db dugattyú rúd, 250-es hengerfej tömítés.
A megadott linken várom az érdeklődést. Ha egyben viszitek az egészet, az árban rugalmas leszek
Jó lenne a személyes átvétel (nekem nem kell csomagolnom, a vevő pedig látná a portékát 
Néhány eladó alkatrész:
A megadott linken várom az érdeklődést. Ha egyben viszitek az egészet, az árban rugalmas leszek

- Athem
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 De luxe
Sziasztok!
Van néhány eladó cuccom ETZ 250-hez. Akár egyben is odaadom.
Amim van:
Kuplung (gyári szét szerelt, de minden alkatrészével adom.
Középsztender rugóval
Karburátor (BVF 30n2-5)
Tükör szárak
Váltó karok
Henger rezgés csillapító gumik
Henger tő csavarok
Malomkerék, hozzávaló tengely, és a menesztővel.
Foncsor keret
Kormányra gumi vég
Ajánlatokat árral együtt várom, képek.
Van néhány eladó cuccom ETZ 250-hez. Akár egyben is odaadom.
Amim van:
Kuplung (gyári szét szerelt, de minden alkatrészével adom.
Középsztender rugóval
Karburátor (BVF 30n2-5)
Tükör szárak
Váltó karok
Henger rezgés csillapító gumik
Henger tő csavarok
Malomkerék, hozzávaló tengely, és a menesztővel.
Foncsor keret
Kormányra gumi vég
Ajánlatokat árral együtt várom, képek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Athem 2017.11.14. 23:19-kor.
- ötvöscsöpi
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: TS125 Standard
Ha érdekel valakit, van 4 db keveset futott, de régi gumim kis ts-re, nem volt szívem kidobni.
Pénzt nem kérek értük, felajánlást elfogadok.
A képen látható gumik nagyon régiek!, de ütős-vágos, pecázós motorra jó lehet..
Meg van két Heidenau(2010éviek) K33 és K39 ugyanebben a méretekben, mivel 5 évente lecserélem mindentől függetlenül.

Pénzt nem kérek értük, felajánlást elfogadok.
A képen látható gumik nagyon régiek!, de ütős-vágos, pecázós motorra jó lehet..
Meg van két Heidenau(2010éviek) K33 és K39 ugyanebben a méretekben, mivel 5 évente lecserélem mindentől függetlenül.

Sziasztok!
Eladó deluxe TS 250/1 lámpatököt keresek.
Eladó deluxe TS 250/1 lámpatököt keresek.
Szia! Érdekelne a doboz!
Sziasztok!
Van egy komplett motornyi (ETZ 150) eladó alkatrészem. Kb 18000 km futott. Van összehasonlítási alapom de ez látható is az alkatrészeken. Én hoztam el és szereltem szét a jövőre gondolva, viszont már nincs helyem tovább raktározni.
Nem tudom mit kérjek értük, talán az a legegyszerűbb ha megmondjátok mi kell és megbeszéljük.
Üdv!
Budapest 1119
prista2@citromail.hu
/30 571 1025/
Van egy komplett motornyi (ETZ 150) eladó alkatrészem. Kb 18000 km futott. Van összehasonlítási alapom de ez látható is az alkatrészeken. Én hoztam el és szereltem szét a jövőre gondolva, viszont már nincs helyem tovább raktározni.
Nem tudom mit kérjek értük, talán az a legegyszerűbb ha megmondjátok mi kell és megbeszéljük.
Üdv!
Budapest 1119
prista2@citromail.hu
/30 571 1025/
- jura györgy
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ250 de luxe
megnéztem mi van beütve a dugóba 69,50 hengert nem méregetem mer csak 1 viharvert tolómérőm van ebben az esetben a henger 69,55 lehet szerintem csak 1 gugó kéne bele aztán mehet 5000 lenne at ára + még pár dolog
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- Kapcsolat:
Kimaradt egy szám a tizedes vessző után, nem? 70-es hengerhez 69,95 (de inkább 69,96) való vagy 5 tizedre van fúrva?jura györgy írta:70 a henger mert a dugó 69,5

- jura györgy
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ250 de luxe
70 a henger mert a dugó 69,5
- hell
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250 De Luxe
Igen. Akkor az akkora mint az enyém most...