Egyéb túrák, meghívások
-
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250,150
Re: Egyéb túrák, meghívások
Csak így tovább! Vigyázz magadra!
- fuvaros
- Simsonos
- MZ-d típusa: Mz ETZ 250
Már jól bent jàrok Törökországban. Ha minden jól megy, 2 nap múlva már Irànban leszek. Nagyon meleg van, még motoron is kibírhatatlan. Eddig volt 1 sima meg 2 durrdefektem, és ki kellett cserélni a kerékcsapàgyamat, valamint az első 50 km-en elhagytam a vàltókart, de megtalàltam. Ez màr itt eléggé Àzsia, de a törökök nagyon jó fejek, mindig megajàndékoznak valamivel. Ma még megnézem Kappadokiàt, aztàn megyek tovább.
- amatőr
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 250 ; KANUNI RT
Jó utat! Vigyáz magadra! "Kicsit" aggódunk azért.... De egy "fuvaros"-nak nincs akadály!

- kocsisgab
- furik
- MZ-d típusa: MZ ETZ125
Sok szerencsét, jó utat! Vigyázz magadra!
Jelentést kérünk minél gyakrabban! 

- fuvaros
- Simsonos
Vízumok, vámpapír rendben, motor felpakolva, holnap délelőtt indulás.
Irány Irán!
Irány Irán!
- fuvaros
- Simsonos
Köszönöm.
A gömbölyű talpút mégsem vihetem. Mégiscsak muszlim országokba megyek, elvileg nem lehet alkoholt bevinni.
A gömbölyű talpút mégsem vihetem. Mégiscsak muszlim országokba megyek, elvileg nem lehet alkoholt bevinni.

- sunbim
- operatőr
- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
Reményeim szerint mi is megyünk, élmény lesz végig hallgatni.bluerider írta:Köszi! Nagyon jó túrát kívánunk (sokak nevében) neked! Sok élményt kevés problémát! A pót Vértesen majd elmeséled!
LAPostalpú cipőt vittél ugye? Hátha ott is jól jön.
Jó utat!

- fuvaros
- Simsonos
Köszi Mladimladi írta:Hát, fuvaros minden tiszteletem a tiéd.Sok sikert!
- mladi
- Magkakas
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250, Suzuki
Hát, fuvaros minden tiszteletem a tiéd.
Sok sikert! 

- fuvaros
- Simsonos
Új-Zélandiak már jártak arrafelé: https://www.youtube.com/watch?v=JNVCdL908kobluerider írta:Ezután a túra után nem lepődnék meg ha jövőre Észak Korea lenne az úti célod!
- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
- MZ-d típusa: ETZ 250
Ezután a túra után nem lepődnék meg ha jövőre Észak Korea lenne az úti célod! 

- fuvaros
- Simsonos
Nagyon köszönöm.
Újra át kellett írni az útitervet, remélem már utoljára. A pakisztáni vízumot nem lehet hosszabbítani, csak Islamabadban, és másikat sem lehet kérni, amíg az előző érvényes. Az orosz vízum 14-ére lett volna kész, így egyelőre lemondtam Oroszországról, mert 22-én be kell lépnem Pakisztánba.
Megfordítottam az egész túrát, odafelé Törökországon megyek keresztül, és visszafelé jövök Azerbajdzsán, Grúzia útvonalon. Grúziából áthajózok Ukrajnába, aztán Moldávia, Románia, Magyarország. Úgy tervezem, hogy jövő hétfőn elmegyek Pozsonyba a Carnet De Passage-ért, és kedden indulás. Ha napi átlag 500 km-t megyek, akkor 12 nap alatt az iráni-pakisztáni határon vagyok, és még mindig marad 3 napom, ha valahol csúszás lenne.
Igazából 23-áig kell belépni Pakisztánba, addig érvényes a vízum, (utána 2 hetet maradhatok, sőt hosszabbítani is lehet) csak akkor már péntek estére érnék Quettába, és ott el kell intéznem egy NOC nevű engedélyt, amire így hétfőig kellene várni. Addig egy hotelben, rendőrőrsön, vagy laktanyában kellene dekkolnom, mert egyedül nem mászkálhatok a városban, sőt egész Beludzsisztánban csak kísérettel lehet menni.
Feljebb már nincs gond, ott szabadon lehet mozogni, csak majd még a kínai határ közelébe kell a NOC engedély. Nem tudom minek, akik jártak arra, egyöntetűen azt mondták, hogy semmi gond nincs ott. Beludzsisztán rizikós egy kicsit, a sivatag és az afgán határ közelsége miatt, meg persze a F.A.T.A., a törzsi területek, ahol az állam nem tudja érvényesíteni a hatalmát, és hadurak uralkodnak, de oda külföldit úgysem engednek be, sem engedéllyel, sem kísérettel, sehogy.
Visszafelé pedig már ráérek kényelmes tempóban jönni.
Újra át kellett írni az útitervet, remélem már utoljára. A pakisztáni vízumot nem lehet hosszabbítani, csak Islamabadban, és másikat sem lehet kérni, amíg az előző érvényes. Az orosz vízum 14-ére lett volna kész, így egyelőre lemondtam Oroszországról, mert 22-én be kell lépnem Pakisztánba.
Megfordítottam az egész túrát, odafelé Törökországon megyek keresztül, és visszafelé jövök Azerbajdzsán, Grúzia útvonalon. Grúziából áthajózok Ukrajnába, aztán Moldávia, Románia, Magyarország. Úgy tervezem, hogy jövő hétfőn elmegyek Pozsonyba a Carnet De Passage-ért, és kedden indulás. Ha napi átlag 500 km-t megyek, akkor 12 nap alatt az iráni-pakisztáni határon vagyok, és még mindig marad 3 napom, ha valahol csúszás lenne.
Igazából 23-áig kell belépni Pakisztánba, addig érvényes a vízum, (utána 2 hetet maradhatok, sőt hosszabbítani is lehet) csak akkor már péntek estére érnék Quettába, és ott el kell intéznem egy NOC nevű engedélyt, amire így hétfőig kellene várni. Addig egy hotelben, rendőrőrsön, vagy laktanyában kellene dekkolnom, mert egyedül nem mászkálhatok a városban, sőt egész Beludzsisztánban csak kísérettel lehet menni.
Feljebb már nincs gond, ott szabadon lehet mozogni, csak majd még a kínai határ közelébe kell a NOC engedély. Nem tudom minek, akik jártak arra, egyöntetűen azt mondták, hogy semmi gond nincs ott. Beludzsisztán rizikós egy kicsit, a sivatag és az afgán határ közelsége miatt, meg persze a F.A.T.A., a törzsi területek, ahol az állam nem tudja érvényesíteni a hatalmát, és hadurak uralkodnak, de oda külföldit úgysem engednek be, sem engedéllyel, sem kísérettel, sehogy.
Visszafelé pedig már ráérek kényelmes tempóban jönni.
- amatőr
- nagy ETZ-s
Ennyi papírmunkához már felvehettél volna egy irodistát is.fuvaros írta:Még nem, de hamarosan indulok.
2 hónapot vártam az iráni vízumra, de pénteken végre megkaptam. Ha csak Iránba mentem volna, akkor kiadták volna egyből, de így, hogy tovább megyek, Teheránból kellett engedély. Közben meg lejár a pakisztáni. Megpróbálom Pesten meghosszabbíttatni, vagy ha nem megy, akkor újat igényelni. Azt kiadták rögtön. Most az orosz vízumhoz van beadva az útlevél, kb. másfél hét múlva lesz kész. Még Pozsonyból kell vámpapír. Azt mondták, hogy menjek 25-én vagy 26-án. Odamentem, erre közölték, hogy most mégsem adják ki. Csupán 600 km-t autóztam fölöslegesen. Egy szavam sem lenne, ha nem ők mondták volna, hogy mikorra menjek. Türkmenisztánról lemondtam, Grúzia és Azerbajdzsán felé megyek. Mire megkapnám a türkmén vízumot tél lenne. Grúziába nem kell, az azerihez meg az interneten megadom az adataimat, és kinyomtatom a vízumot. 5 perc.
Csak már túl lennék ezeken a bürokratikus akadályokon. Ehhez képest a túra már gyerekjáték lesz. Szerintem kb. 2 hét, és indulok. Még szerencse, hogy arrafelé kellemes ősszel az időjárás, sőt számunkra akkor elviselhetőbb. Egyedül a Karakorum Highway-n lehet hideg. Remélem, hogy eljutok odáig.
Ha internet közelben leszek, mindenképpen írok.

Egyszer mercivel motoroztunk,megállít a rendőr,kéri a papírokat. Mondom neki:-mindjárt intézik itt hátul!

- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
Köszi! Nagyon jó túrát kívánunk (sokak nevében) neked! Sok élményt kevés problémát! A pót Vértesen majd elmeséled! 

- fuvaros
- Simsonos
Még nem, de hamarosan indulok.
2 hónapot vártam az iráni vízumra, de pénteken végre megkaptam. Ha csak Iránba mentem volna, akkor kiadták volna egyből, de így, hogy tovább megyek, Teheránból kellett engedély. Közben meg lejár a pakisztáni. Megpróbálom Pesten meghosszabbíttatni, vagy ha nem megy, akkor újat igényelni. Azt kiadták rögtön. Most az orosz vízumhoz van beadva az útlevél, kb. másfél hét múlva lesz kész. Még Pozsonyból kell vámpapír. Azt mondták, hogy menjek 25-én vagy 26-án. Odamentem, erre közölték, hogy most mégsem adják ki. Csupán 600 km-t autóztam fölöslegesen. Egy szavam sem lenne, ha nem ők mondták volna, hogy mikorra menjek. Türkmenisztánról lemondtam, Grúzia és Azerbajdzsán felé megyek. Mire megkapnám a türkmén vízumot tél lenne. Grúziába nem kell, az azerihez meg az interneten megadom az adataimat, és kinyomtatom a vízumot. 5 perc.
Csak már túl lennék ezeken a bürokratikus akadályokon. Ehhez képest a túra már gyerekjáték lesz. Szerintem kb. 2 hét, és indulok. Még szerencse, hogy arrafelé kellemes ősszel az időjárás, sőt számunkra akkor elviselhetőbb. Egyedül a Karakorum Highway-n lehet hideg. Remélem, hogy eljutok odáig.
- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
Vajon fuvaros elindult már a túrára?
Remélem néha ír helyzet jelentést!

- BlackIce
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ "250"
Úgy néz ki megyek, csak előtte tisztába kell tennem Ő nagyságát 
Zárójelben megjegyzem, már regisztráltattam a motort
Megjegyzés rovatba csak azért is oda írtam, hogy csapadék mentes időben viszem csak ki

Zárójelben megjegyzem, már regisztráltattam a motort

- pnlaci
- bajnok
- MZ-d típusa: etz-250.predator.
Akkor el lehet jönni!BlackIce írta:Nekem az egy jeles nap leszszketo írta:Facebook függőknek egy program június 17.-ére.
Legyünk minél többen, minél több járművel.!
https://www.facebook.com/events/1842693925954122/
Miért is ne!.Bár még a napomat nem tudom
de, rágyúrok.
..
Köszi szépen az infót.![]()
Na meg ha minden jól megy, akkor az új rohambilim is meglesz addigra, és azt meg fel kellene avatnom egy gurulással

- BlackIce
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ "250"
Nekem az egy jeles nap leszszketo írta:Facebook függőknek egy program június 17.-ére.
Miért is ne!.Bár még a napomat nem tudom
de, rágyúrok.
..
Köszi szépen az infót.

Na meg ha minden jól megy, akkor az új rohambilim is meglesz addigra, és azt meg fel kellene avatnom egy gurulással

- szketo
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
Facebook függőknek egy program június 17.-ére. 
Miért is ne!.
Bár még a napomat nem tudom
de, rágyúrok.
..
Köszi szépen az infót.

Miért is ne!.

Köszi szépen az infót.

- pnlaci
- bajnok
- MZ-d típusa: etz-250.predator.
Szerintem találkozunk.Zolee-G írta:Facebook függőknek egy program június 17.-ére.

- Zolee-G
- Mister Minit & Posta
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250
Facebook függőknek egy program június 17.-ére. 

- fuvaros
- Simsonos
Köszönöm mindenkinek.
Ma voltam a pakisztáni követségen, nagyon segítőkészek voltak, és nagyon tetszett nekik, hogy motorral akarom felfedezni az országot. Pakisztán nem egy kifejezett turistacélpont, pedig gyönyörű helyeik vannak. Megerősítették, hogy majd bizonyos részeken fegyveres kíséret kell, kaptam címeket, ahol ezt megszervezik, úgyhogy most ezeket intézem.
Sajnos a Duna-Ipoly túrára nem tudok menni, holnap visszamegyek Svédországba. De remélem, addig még találkozunk.
Ma voltam a pakisztáni követségen, nagyon segítőkészek voltak, és nagyon tetszett nekik, hogy motorral akarom felfedezni az országot. Pakisztán nem egy kifejezett turistacélpont, pedig gyönyörű helyeik vannak. Megerősítették, hogy majd bizonyos részeken fegyveres kíséret kell, kaptam címeket, ahol ezt megszervezik, úgyhogy most ezeket intézem.
Sajnos a Duna-Ipoly túrára nem tudok menni, holnap visszamegyek Svédországba. De remélem, addig még találkozunk.
Szia Andris! Én osztom a Te nézetedet a motorozás lényegéről. Erdélyi utunk során mi is vadkembingeztünk már nem egy szer, tavaly a Fogaras lábánál. Semmi félelem érzetem nem volt, de ahova Te mész ott lehet, hogy nem merném ezt megcsinálni!! Még egy kirablás sem lehetetlen. Ott nem mernék csak úgy sátrat verni ahol rám esteledik. Te nagyon bátor vagy! Amerre eddig jártál az mégis csak Európa, ott én is minden további nélkül sátoroznék bárhol ( habár már arrafelé is elég sok az idegen!) de most nem a kontinensen fogsz motorozni!! Az teljesen más világ!! Minden esetre drukkolunk Neked, és jó utat kívánunk. De remélem addig még tudsz velünk is jönni egy-két klub túrára.Üdvözöllek: Pali
- szketo
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
Szia fuvaros!
Őszinte elismerésem ,és tiszteletem. Ez igazán bátor és nemes tett.
Nagyon sok sikert,esemény mentes ,és probléma mentes utat kívánok.
Ez egy igazi próbatétel,még a leg edzettebbnek is .
Őszinte elismerésem ,és tiszteletem. Ez igazán bátor és nemes tett.

Nagyon sok sikert,esemény mentes ,és probléma mentes utat kívánok.

Ez egy igazi próbatétel,még a leg edzettebbnek is .

- fuvaros
- Simsonos
Köszi MrDok, de én csak nyaralni megyek. Más is szokott ilyet csinálni. Ki ide, ki oda megy. Én kihasználom, hogy van egy jó motorom, amivel el lehet menni kirándulni, akár messzebbre is.
Szerintem 1,5 hónap eltelik ezzel az úttal.
Szerintem 1,5 hónap eltelik ezzel az úttal.
- amatőr
- nagy ETZ-s

- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
Az a 7000 ide vagy oda már mindegy!

- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Egy dologban biztos lehetsz!fuvaros írta:Ha csak Iránig megyek, az olyan 12000 km körül. Ha átmegyek Pakisztánba, végig a Karakorum Highwayn a kínai határig, az kb. 19000 km lesz.
Legyen 2.
1. Biztosan nem jövök veled, 2. Nagyon felnézek Rád, ismét!

Már csak a túratervért is, a beszámolót remélem ismét élőben hallhatom majd!
- fuvaros
- Simsonos
Ha csak Iránig megyek, az olyan 12000 km körül. Ha átmegyek Pakisztánba, végig a Karakorum Highwayn a kínai határig, az kb. 19000 km lesz.
- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
Szuper gondolat! És mennyi kilométer lenne kb a túrácska? 

- fuvaros
- Simsonos
Nekem valami ilyesmit jelent a motorozás.
Eltervezem merre megyek, mi az, amit meg akarok nézni, de egyébként semmi nincs kőbe vésve. Ott alszok, ahol rám esteledik, azt eszek, amit kapok, addig maradok egy helyen, ameddig jólesik. Ha probléma adódik, igyekszem megoldani. Segítőkész emberek mindenhol vannak. Valahogy ez jobban vonz, mint a luxusszállodák világa. Elsősorban nem a turistaparadicsomokat keresem, inkább az érdekes helyeket. Összebandázok más motorosokkal, egy ideig együtt megyünk, aztán szétválnak az útjaink, megy ki-ki a maga úticélja felé.
Egy jó motor, sátor, hálózsák, aztán irány a nagyvilág. A többi meg majd adja magát menet közben.
Eltervezem merre megyek, mi az, amit meg akarok nézni, de egyébként semmi nincs kőbe vésve. Ott alszok, ahol rám esteledik, azt eszek, amit kapok, addig maradok egy helyen, ameddig jólesik. Ha probléma adódik, igyekszem megoldani. Segítőkész emberek mindenhol vannak. Valahogy ez jobban vonz, mint a luxusszállodák világa. Elsősorban nem a turistaparadicsomokat keresem, inkább az érdekes helyeket. Összebandázok más motorosokkal, egy ideig együtt megyünk, aztán szétválnak az útjaink, megy ki-ki a maga úticélja felé.
Egy jó motor, sátor, hálózsák, aztán irány a nagyvilág. A többi meg majd adja magát menet közben.
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
Fuvaros, Te nem vagy noooórmális...
Ilyen messzire egyedül?
Ja, meg arra meleg is van.
Ilyen messzire egyedül?

Ja, meg arra meleg is van.
- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:

én elmennék, de az a salgótarjáni indulás nekem nagyon messze lenne

Ebben teljesen igazad van!! Ezért szeretjük a klub túrákat! Jó utat a svédekhez!fuvaros írta:Igen, de ma éjjel megyek vissza Svédbe.
Pista barátom, aki tavaly elkísért Litvániáig, valószínűleg eljönne velem Moldáviáig. De ha más is eljönne, akár csak egy szakaszon, azt szívesen venném. Társaságban mégiscsak jobb, mint egyedül.
- fuvaros
- Simsonos
Igen, de ma éjjel megyek vissza Svédbe.
Pista barátom, aki tavaly elkísért Litvániáig, valószínűleg eljönne velem Moldáviáig. De ha más is eljönne, akár csak egy szakaszon, azt szívesen venném. Társaságban mégiscsak jobb, mint egyedül.
Szia Andris ! Megnéztem az útvonalat. Szép helyekre mész, de a Moldáviáig tartó szakasz az elenyésző távolság. Én drukkolok Neked, hogy találjál utitársat, de nehéz lesz!! Most éppen itthon vagy??
- fuvaros
- Simsonos
Nincs kedve valakinek július végén, augusztusban errefelé motorozni? Ha nem végig, akkor legalább egy szakaszon? Pakisztán opcionális, ha marad idő átmegyek, ha nem, akkor Iránból visszafordulok. Hamarosan el kellene kezdeni intézni a vízumokat. Úgy tűnik, Moldáviáig már lesz útitársam.
https://www.google.hu/maps/dir/Salg%C3% ... 935237!3e0
https://www.google.hu/maps/dir/Salg%C3% ... 935237!3e0
- mladi
- Magkakas
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250, Suzuki
Hú ezt már jó pár éve tervezem én is. De még nem sikerült véghez vinni. Pedig már az útvonal is ki van dolgozva. Talán egyszer majd csak összejön. Sikeres teljesítést kívánok neked.
Hali sziasztok. még régebben voltam veletek éjjszakai túrán.De eladtam a etz 250 est és váltottam azóta volt kicsi is meg nagy ccm-es motor is de jelenleg egy honda cbf 250 es van.A lényeg csinálok egy országkerülő túrát és szivesen látok bárkit.Gondoltam háta valakit érdekel.A túrát itt olvashatjátok el bővebben. www.sportmotor.hu/esemenynaptar/CvAfYFbq
- kisbocsi
- matekzokni
Hat az eleg meredek lenne de neha szoktak jonni motorral. Nezz korul a honlapon es kerdezz ra.
Zavaly a balkanturiszton pl voltak motorral
Zavaly a balkanturiszton pl voltak motorral
- Stephanus
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: 251
Erre motorral nem szokás menni?kisbocsi írta:Üdv,
Az alábbi túrára ha valakit érdekel van 1-2 helyem.
Egy Nissan Patrol 3.0 GR hátsó sorában.
http://www.szekelyturiszt.hu/
- kisbocsi
- matekzokni
Üdv,
- D-Csepeles Ricsi
- biciklis
- MZ-d típusa: D-Csepel, MZ TS 125
Baráti körünk 2 tagja, Sényi Szever András és Békes László 2016 nyarán Magyarországról Skóciába,majd vissza motorozott.
Január 28-án szombaton erről az útról fényképes,videós élménybeszámolót tartanak a söjtöri ikszt-ben!
Várunk minden érdeklődőt!
Részletek: http://imgfrm.index.hu/imgfrm/6/6/3/0/M ... 186630.jpg
Január 28-án szombaton erről az útról fényképes,videós élménybeszámolót tartanak a söjtöri ikszt-ben!
Várunk minden érdeklődőt!
Részletek: http://imgfrm.index.hu/imgfrm/6/6/3/0/M ... 186630.jpg
"Az élet megállhat,de a Csepel soha!"
- D-Csepeles Ricsi
- biciklis
Szeptember 24-án már 6. alkalommal rendezzük meg motoros találkozónkat, melyre ezúton meghívunk Benneteket!
„Guruljunk együtt ismét a Haza Bölcse emlékére!”
Szép tájakon motorozunk,reméljük a hangulat és az időjárás is kedvező lesz!
A TÚRÁVAL KAPCSOLATOS ÖSSZES INFORMÁCIÓT, MELYEKET FOLYAMATOSAN FRISSÍTÜNK, ITT TALÁLJÁTOK:
http://veteran.forum.hu/veteran-esemeny ... emeny-329/
Motoros üdvözlettel a rendezőség nevében: P12 Laci és D-Csepeles Ricsi
„Guruljunk együtt ismét a Haza Bölcse emlékére!”
Szép tájakon motorozunk,reméljük a hangulat és az időjárás is kedvező lesz!
A TÚRÁVAL KAPCSOLATOS ÖSSZES INFORMÁCIÓT, MELYEKET FOLYAMATOSAN FRISSÍTÜNK, ITT TALÁLJÁTOK:
http://veteran.forum.hu/veteran-esemeny ... emeny-329/
Motoros üdvözlettel a rendezőség nevében: P12 Laci és D-Csepeles Ricsi
Köszönjük a MEGTISZTELŐ figyelmeteket. HlaciHlaci írta:Sziasztok. Folytatom a beszámolót, tehát péntek délelőtt a Somlón voltunk Matting Dezsőnél pálinka és borkóstolós pincelátogatáson majd Kislődön Vas Lőrinc ( vadász) barátom vendégei voltunk ebédre, majd terepjáróval erdei kirándulás volt. Ezután a Kalandparkba mentünk, majd este vacsi Lőrincnél. Szombaton Sárváron "szenvedtünk" , majd este Sitkei rockfesztiválon voltunk, ahol többek között a Lord , Edda, Osszián zenekarok játszottak több ezer ember előtt. Éjjel 1 óra után érkeztünk Ajkára. Ma 11 órakor érzelmes búcsú után vendégeink visszaindultak Franciaországba. Jó utat, viszlát jövőre, május elején Náluk, Franciaországban. Üdv Hlaci
Hazugságot mondani ne merj, igazságot mondani ne félj! (Cicero)
- D-Csepeles Ricsi
- biciklis
Ma éjjel 1 óra körül átlépték a magyar határt a vándorok. Rábafüzesnél Háli Zsolti motoros társunk várta őket.
Mi Zalaegerszegen találkoztunk velük 3 órakor.
Nagyon frissek voltak, rövid (kb. 1 órás) élménybeszámoló folytatták útjukat hazafelé.
A szépséghiba annyi,hogy az MZ az utolsó 350 km-t utánfutón, Csordás Tomi segítségével tette meg (teljesen elfogyott belőle az erő).
Terveink szerint télen lesz majd részletes élménybeszámoló képvetítéssel,amiről értesítünk Benneteket!
Ezúton is gratulálunk Sényi-Szever Andrásnak és Békes Lászlónak ehhez a nem mindennapi teljesítményhez! Jó pihenést fiúk!
Várunk Benneteket szeptember 24-én a 6. Söjtöri Motoros Találkozóra!
Mi Zalaegerszegen találkoztunk velük 3 órakor.

A szépséghiba annyi,hogy az MZ az utolsó 350 km-t utánfutón, Csordás Tomi segítségével tette meg (teljesen elfogyott belőle az erő).
Terveink szerint télen lesz majd részletes élménybeszámoló képvetítéssel,amiről értesítünk Benneteket!
Ezúton is gratulálunk Sényi-Szever Andrásnak és Békes Lászlónak ehhez a nem mindennapi teljesítményhez! Jó pihenést fiúk!
Várunk Benneteket szeptember 24-én a 6. Söjtöri Motoros Találkozóra!