Igen az én nevem van a forgalmiban.Sass Pál írta:Bocsi! Most látom, hogy van! Az utolsó bejegyzett tulaj él még?
Eladó motor
-
- babakocsis
- MZ-d típusa: TS250/1,TS125
Re: Eladó motor
-
- babakocsis
Mindegyik papiros csak az egyik perka a zöld forgalmis tulajáról nem tudok semmit.
De Ő vonatta ki a forgalomból (1. tulaj) egy ismerősöm vette meg én meg attól.
Az adásvételik már nincsenek meg mert ez cirka 1993-96 ban volt. Azóta nálam van.
A másik 2 az enyém van forgalmi+ törzskönyv is csak lejárt a műszakijuk 10 éve kb.
súlyadó+ biztosítás fizetve van végig. Tehát igen papirosak.
Alkuképesek erősen mert nincs hova tennem (kiraktak a garázsból).
Ja meg persze ezeknek rendszámuk is van.... Nem tudom mi a módi ilyenkor az
ocsmányirodánál mert azt hallottam műszaki nélkül nem írják át... manapság.
Na persze olyat is láttam, hogy rugalmasak és adnak rá pár nap műszakit... de nemtom.
De Ő vonatta ki a forgalomból (1. tulaj) egy ismerősöm vette meg én meg attól.
Az adásvételik már nincsenek meg mert ez cirka 1993-96 ban volt. Azóta nálam van.
A másik 2 az enyém van forgalmi+ törzskönyv is csak lejárt a műszakijuk 10 éve kb.
súlyadó+ biztosítás fizetve van végig. Tehát igen papirosak.
Alkuképesek erősen mert nincs hova tennem (kiraktak a garázsból).
Ja meg persze ezeknek rendszámuk is van.... Nem tudom mi a módi ilyenkor az
ocsmányirodánál mert azt hallottam műszaki nélkül nem írják át... manapság.
Na persze olyat is láttam, hogy rugalmasak és adnak rá pár nap műszakit... de nemtom.
Bocsi! Most látom, hogy van! Az utolsó bejegyzett tulaj él még?
Szia Pirinéne! Az oldalkocsis, az papíros?pirinene írta:Sziasztok!
Van 3db TS MZ-m eladó.
Olyannak aki fel akarja újítani, mivel igen lepusztult állapotban vannak.
2db 250/1 es, az egyik gyári oldalkocsis (pirosak), a másik zöld forgalmis forgalomból
végleg kivont kissé hiányos(1981-esek).
1db 125/2 kék (1978-as).
a kicsihez+ oldalashoz törzskönyv is van de műszaki nincs rajtuk évek óta állnak.
Én 300000-re tartom a 3-at de hamar el kéne adni így alkuképesek.
Vannak új alkatrészek is...
-
- babakocsis
Sziasztok!
Van 3db TS MZ-m eladó.
2db 250/1 es, az egyik gyári oldalkocsis (pirosak), a másik zöld forgalmis forgalomból
1db 125/2 kék (1978-as).
a kicsihez+ oldalashoz törzskönyv is van de műszaki nincs rajtuk évek óta állnak.
Van 3db TS MZ-m eladó.
1db 125/2 kék (1978-as).
- Zsu
- királylány
- MZ-d típusa: Lacié
Mennyi????bambi írta:Nem látni be van csomagolvaMatthej01 írta:Ezt látta már valaki?
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... scopeId=MB

Nem látni be van csomagolvaMatthej01 írta:Ezt látta már valaki?

-
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250,150
Ezt látta már valaki?
Elkelt.
Sziasztok!
Nagy örömmel jelentem be, hogy az eladásra szánt motorom sikeresen műszaki vizsgázott. Továbbra is probléma nélkül indul, az akkumulátora rendben a gumik alig használtak. A motor végig garázsban volt tartva. Most ajándék kormányzárral. Ja és Müller féle feszültségszabályozó segíti a töltést. Kérésre bővebb információkat és fényképeket is küldök. Megtekinthető egyeztetés után. Tel.:30-785-74-21
- ETZ 250 De Lux
- Forgalomba helyezve: 1985. Október
- Futott kilóméter: 30380 km (fissítve, saját lábán gurult a műszakira)
- Minden okmánya érvényes.
- Műszaki 2019. Augusztus végéig érvényes !!!!
- Azonnal elvihető
- Megtalálható: Hajdú-Bihar megye, Földes (Debrecentől 30 km)
Az ár továbbra is 140.000 Ft !!

Nagy örömmel jelentem be, hogy az eladásra szánt motorom sikeresen műszaki vizsgázott. Továbbra is probléma nélkül indul, az akkumulátora rendben a gumik alig használtak. A motor végig garázsban volt tartva. Most ajándék kormányzárral. Ja és Müller féle feszültségszabályozó segíti a töltést. Kérésre bővebb információkat és fényképeket is küldök. Megtekinthető egyeztetés után. Tel.:30-785-74-21
- ETZ 250 De Lux
- Futott kilóméter: 30380 km (fissítve, saját lábán gurult a műszakira)
- Műszaki 2019. Augusztus végéig érvényes !!!!
- Azonnal elvihető
Az ár továbbra is 140.000 Ft !!

Egy lényeges információ lemaradt.
Az ár: 140.000 HUF

Imi írta:Sziasztok!
Eladóvá vált a motorom kihasználatlanság miatt. Probléma nélkül indul, az akkumulátor egy éve lett cserélve benne. A gumik alig használtak. A motor végig garázsban volt tartva. Kérésre bővebb információkat és fényképeket is küldök. Megtekinthető egyeztetés után. Tel.:30-785-74-21
- ETZ 250 De Luxe
- Futott kilóméter: 30323 km
- Műszaki 2017. Szeptemberig érvényes
- Azonnal elvihető
Sziasztok!
Eladóvá vált a motorom kihasználatlanság miatt. Probléma nélkül indul, az akkumulátor egy éve lett cserélve benne. A gumik alig használtak. A motor végig garázsban volt tartva. Kérésre bővebb információkat és fényképeket is küldök. Megtekinthető egyeztetés után. Tel.:30-785-74-21
- ETZ 250 De Luxe
- Azonnal elvihető

- ETZ 250 De Luxe
- Azonnal elvihető

Sziasztok!
Van egy részben felújított 1983-as TS 125-ös motorom. Sajnos kifogott rajtam, és feladtam. Szívesen odaadnám egy jelképes összegért egy hozáértőnek. Műszaki nem érvényes, de a papírjai rendben vannak. A motor jelenleg nem indul be, tehát valaki vagy nagyon profi, vagy szállítani kell
. Pilisvörösváron található
Van egy részben felújított 1983-as TS 125-ös motorom. Sajnos kifogott rajtam, és feladtam. Szívesen odaadnám egy jelképes összegért egy hozáértőnek. Műszaki nem érvényes, de a papírjai rendben vannak. A motor jelenleg nem indul be, tehát valaki vagy nagyon profi, vagy szállítani kell

-
- babakocsis
- MZ-d típusa: ETZ-250
- aronpfabian
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250, TS 150
Több képet kérhetnénk?Ati777 írta:Eladó egy Mz ts 125 de luxe. Első tulaj, gyári állapot, borulásmentes, 22000 km, friss vizsga, 85 ös, végig garázsban tartott retro darab. Ár: 250.000. Tel 06704104979
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Jó ára vanAti777 írta:Eladó egy Mz ts 125 de luxe. Első tulaj, gyári állapot, borulásmentes, 22000 km, friss vizsga, 85 ös, végig garázsban tartott retro darab. Ár: 250.000. Tel 06704104979]

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsakfos 2017.05.15. 21:55-kor.
A motor 7éve az enyém, de alig használom így eladó.
Ahogy írtam is, eladás előtt szeretném beazonosítani, az alábbiak derültek ki róla:
- A forgalmiban ETZ 250 De Luxe szerepel, ennek ellenére
- ETZ 251
- 1991.09.27.
- 49837 km
- Az egyébként szép fényezést leszámítva gyári állapot
- Lejárt forgalmival
Mivel hatalmas a szórás, ajánlatokat várok.
Köszönöm!

Ahogy írtam is, eladás előtt szeretném beazonosítani, az alábbiak derültek ki róla:
- A forgalmiban ETZ 250 De Luxe szerepel, ennek ellenére
- ETZ 251
- 1991.09.27.
- 49837 km
- Az egyébként szép fényezést leszámítva gyári állapot
- Lejárt forgalmival
Mivel hatalmas a szórás, ajánlatokat várok.
Köszönöm!

-
- biciklis
- MZ-d típusa: TS250/1 oldalkocsis
Sziasztok!
Eladó lett a motorom 250/1 oldalkocsival,friss műszakíval. Sok alkatrésszel.
Ára: 460000FT. 1981-es.Tel:06209572706
Dunaharaszti

Elkelt.
Eladó lett a motorom 250/1 oldalkocsival,friss műszakíval. Sok alkatrésszel.
Ára: 460000FT. 1981-es.Tel:06209572706
Dunaharaszti

Elkelt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fejes Attila 2017.06.14. 13:30-kor.
Jár még hozzá egy szintén 250es Etz váz és egy Ts 125ös váz is csak ezekről egyenlőre nincsen kép.
Sziasztok!
Van egy eladó 250-es Etz-m, rengeteg alkatrésszel. A forgalmija lejárt, kb. 1éve pihen a garázsban. Jelenleg üzemképtelen, egy lánc, láncfeszítők cseréje és egy gyujtásbeállítás után újra üzemképes lehet és gyűjtheti a kmeket. Szürke metál fényezés, új kábelköteg, krómozott acél küllők, felnik. Irányár 180.000Ft
Elérhetőségeim: pampo89@gmail.com ; Tel.: 06-30-441-17-51( ha nem veszem fel visszahívlak)

image upload no size limit
Van egy eladó 250-es Etz-m, rengeteg alkatrésszel. A forgalmija lejárt, kb. 1éve pihen a garázsban. Jelenleg üzemképtelen, egy lánc, láncfeszítők cseréje és egy gyujtásbeállítás után újra üzemképes lehet és gyűjtheti a kmeket. Szürke metál fényezés, új kábelköteg, krómozott acél küllők, felnik. Irányár 180.000Ft
Elérhetőségeim: pampo89@gmail.com ; Tel.: 06-30-441-17-51( ha nem veszem fel visszahívlak)

image upload no size limit
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
na kérlek szépen: ETZ 251
- aronpfabian
- bajnok
A forgalmiban meg örülj hogy egyátalán az "ETZ" említve van, és nem pedig egy "NDK 250" motor jogos tulajdonosa vagy, mint a múltkori fényképen...
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
Az kissé hiányos leírásod alapján én azt mondanám ETZ 251, de jó lenne pár képet látni róla, hogy nem-e valami tákolt öszvér. Indexek, tank-ülés közötti rész, de még a benzintank betöltő nyílása is fontos lehet, hátsó villa, henger, karburátor stb.
Kérdés
Sziasztok!
Kérném a hozzáértőket, hogy segítsenek beazonosítani a motoromat;
Adott a forgalmi, amiben ETZ 250 De Luxe szerepel.
Az oldalt böngészve rengeteg hasznos leírást találtam, a típusoktól kezdve az összehasonlításokig, úgyhogy ebben kezdek kételkedni.
A hátsó kerék kisebb, a tank banán, az indexek szögletesek, a váz rövidnek tűnik és az évjárat 91.
Nem gondolom, hogy valami kincset tolok ki a garázsból, de a hirdetések árai között akkora az eltérés, hogy szeretnék pontos infót kapni és persze adni.
Mire érdemes még ránéznem??
Köszönöm előre is.
Kérném a hozzáértőket, hogy segítsenek beazonosítani a motoromat;
Adott a forgalmi, amiben ETZ 250 De Luxe szerepel.
Az oldalt böngészve rengeteg hasznos leírást találtam, a típusoktól kezdve az összehasonlításokig, úgyhogy ebben kezdek kételkedni.
A hátsó kerék kisebb, a tank banán, az indexek szögletesek, a váz rövidnek tűnik és az évjárat 91.
Nem gondolom, hogy valami kincset tolok ki a garázsból, de a hirdetések árai között akkora az eltérés, hogy szeretnék pontos infót kapni és persze adni.
Mire érdemes még ránéznem??
Köszönöm előre is.
- DOGtor
- biciklis
- MZ-d típusa: ETZ 250
Eladó motor + dobozok
Sziasztok!
Eladóvá vált szeretett MZ-m, kihasználatlanság miatt. Blabla.
De tényleg ez a helyzet.
Bambi kezei alatt tökéletesedett, Trabi-dugattyús, Szabi-féle elektromos gyújtással és kijelzőkkel ellátott gép (megvannak az "analóg" alkatrészek is).
A papírok rendben vannak, májusban kell vizsgáztatni (szimpatikus vevővel megalkuszom az előzetes vizsgáról is
).
A mocival együtt v külön eladó válik egy eredeti, zárható Krauser csomagtartó és a dobozai is.
A motor kikiáltási ára 200.000ft, a doboz/cs.tartó pedig 30.000ft.
Érdeklődni a 20/4953424 számon v a moharosroland@gmail.com e-mailen tudtok.
U.I.: a clubhoz nem leszek hűtlen

Eladóvá vált szeretett MZ-m, kihasználatlanság miatt. Blabla.

Bambi kezei alatt tökéletesedett, Trabi-dugattyús, Szabi-féle elektromos gyújtással és kijelzőkkel ellátott gép (megvannak az "analóg" alkatrészek is).
A papírok rendben vannak, májusban kell vizsgáztatni (szimpatikus vevővel megalkuszom az előzetes vizsgáról is

A mocival együtt v külön eladó válik egy eredeti, zárható Krauser csomagtartó és a dobozai is.
A motor kikiáltási ára 200.000ft, a doboz/cs.tartó pedig 30.000ft.
Érdeklődni a 20/4953424 számon v a moharosroland@gmail.com e-mailen tudtok.
U.I.: a clubhoz nem leszek hűtlen

- aronpfabian
- bajnok
Szia!Kovy81 írta:Sziasztok!
Van egy eladó, kissé problémás MZ TS150-em. Fateromé volt, aki sajnos tavaly novemberben elhunyt. Ő ugyan szóban nekem adta, de nyilván így hivatalosan nem az enyém papíron. Régebben is problémás volt, mert sajnos se forgalomból kivonva nem lett, se semmi, csak le lett állítva és a kamrában pihent évekig. Rendszáma nem tudom megvan e még valahol a régi, de szürke kis könyves forgalmija megvan. Mit tanácsoltok? Jövő héten csütörtökön lesz a hagyatéki tárgyalás. Nincs beíratva, de elvileg még talán bele írható lenne, így elvileg hivatalosan a nevemre kerülhetne a jármű, de nem tudom megéri e, mert lehet hogy a múltja miatt igen sokba kerülne ez így nekem. Most emiatt így nem tudom normális áron és főleg papírokkal eladni. Egyébként faterom vette fiatal korában első tulajos keveset futott teljesen működő képes a gép. Mennyit érhet, hogy érné meg vajon csinálni, hogy jó legyen? Válaszokat előre is köszi!
Ezeknek egyelőre csak eszmei értéke van. A legelső szériás (1973-75) az egyedi elemei miatt kicsit értékesebb, ha ilyen, talán felmehet az ára belhátható időn belül. A későbbiek csak szépek, nem értékesek. A hagyatékba mindenképpen érdemes bevetetni, hogy ne vesszenek el a papírok. A biztosítási hátralékot biztosítás kötésekor fogják megpróbálni leverni rajtad, de mivel új tulajdonos vagy, jó eséllyel nem is fog rád vonatkozni.
Ennek ellenére mindenképpen kérdezd meg az ügyvédet a dologról, tud-e valami buktatóról.
Szerintem mindenképpen vegyétek bele a hagyatéki eljárásba, és akkor a nevedre tudod íratni. Én is vettem hasonló paraméterekkel motort, de nem volt semmi gond a vizsgával. Legelőször biztosítást kellett kötni, eredet vizsgálatot csináltatni, és mehetett műszakira, ahol kiválóan vizsgázott!Kovy81 írta:Sziasztok!
Van egy eladó, kissé problémás MZ TS150-em. Fateromé volt, aki sajnos tavaly novemberben elhunyt. Ő ugyan szóban nekem adta, de nyilván így hivatalosan nem az enyém papíron. Régebben is problémás volt, mert sajnos se forgalomból kivonva nem lett, se semmi, csak le lett állítva és a kamrában pihent évekig. Rendszáma nem tudom megvan e még valahol a régi, de szürke kis könyves forgalmija megvan. Mit tanácsoltok? Jövő héten csütörtökön lesz a hagyatéki tárgyalás. Nincs beíratva, de elvileg még talán bele írható lenne, így elvileg hivatalosan a nevemre kerülhetne a jármű, de nem tudom megéri e, mert lehet hogy a múltja miatt igen sokba kerülne ez így nekem. Most emiatt így nem tudom normális áron és főleg papírokkal eladni. Egyébként faterom vette fiatal korában első tulajos keveset futott teljesen működő képes a gép. Mennyit érhet, hogy érné meg vajon csinálni, hogy jó legyen? Válaszokat előre is köszi!
Sziasztok!
Eladó Mz ETZ150 típusú motor !Üzemképes állapotban,érvényes okmányokkal, 2018 májusig műszaki vizsgával rendelkezik. Jó állapotú akkumulátor. A motorkerékpáron minden működik. Tavaly lett felújítva a főfékhenger, illetve új fékbetéteket is kapott.
A motorhoz jár egypár alkatrész is ami a képek között megtalálható.
Az alkatrészek csak a motorral együtt vihetők. Külön nem.
Az ára: 100000FT
Mivel ezt az összeget szeretném érte kapni így alku sajnos nincsen.

A motorhoz jár egypár alkatrész is ami a képek között megtalálható.
Az alkatrészek csak a motorral együtt vihetők. Külön nem.
Az ára: 100000FT
Mivel ezt az összeget szeretném érte kapni így alku sajnos nincsen.

-
- babakocsis
- MZ-d típusa: ts150
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekelne van 2 db versenyre felkészített 250 etz-m eladó. Az egyik a linkre kattintva megtekinthető,de a következő tel.számon:06-20/4894151 bármikor bárkinek szívesen adok bővebb felvilágosítást! Illetve rendelkezem még nagy mennyiségű alkatrésszel etz-hez!
http://www.startapro.hu/hirdetes/auto_j ... os/3917225
Ha esetleg valakit érdekelne van 2 db versenyre felkészített 250 etz-m eladó. Az egyik a linkre kattintva megtekinthető,de a következő tel.számon:06-20/4894151 bármikor bárkinek szívesen adok bővebb felvilágosítást! Illetve rendelkezem még nagy mennyiségű alkatrésszel etz-hez!

http://www.startapro.hu/hirdetes/auto_j ... os/3917225
- sunbim
- operatőr
- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
Találtam neked kettőt is.
Ott van alattad CRU3L-é egy piros és egy kék Norbedlié egy 150-es.
Hogy mennyire jók?
Ott van alattad CRU3L-é egy piros és egy kék Norbedlié egy 150-es.
Hogy mennyire jók?

,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
Üdv emberek!
Szeretnék venni hamarosan egy 125-ös vagy egy 150-es ETZ-t.
a keret egyenlőre 140 ezer, ebben benne lenne a papírozás.
Segítenétek találni egy jónak mondhatót?
Szeretnék venni hamarosan egy 125-ös vagy egy 150-es ETZ-t.
a keret egyenlőre 140 ezer, ebben benne lenne a papírozás.
Segítenétek találni egy jónak mondhatót?

-
- versenyző
- MZ-d típusa: Etz 250
Köszönöm. Háát... Nem is tudom.
- sunbim
- operatőr
- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
Asszem erről van szó:
https://www.facebook.com/groups/138282902855815/
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/MZ_ET ... tm?first=1
https://www.facebook.com/groups/138282902855815/
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/MZ_ET ... tm?first=1
,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
-
- versenyző
- MZ-d típusa: Etz 250
Hali. Képet esetleg tennél róla? Ha megvenni, nem is de megnézni szivesen megnézném...
-
- biciklis
- MZ-d típusa: mz
Mz etz 250 DELUXE 1987. Eladó, de csak és kizárólag igényes és gondos gazdának. 2. tulajtól. Piros. Gyári bontatlan blokkal. 3,2 liter/100km (sík úton) (extrák: Puig plexi, lámparács, eredeti Krauser túradobozok (3db) zárható (kulcsokkal), szivargyújtó a kormányon, új akkumulátor, tökéletes gyújtásrendszer- 68 éves egykori MZ márkaszervizben dolgozott gondos szerelő által minden évben átnézetett gép. Ha ő azt mondja, hogy na ez egy igazi MZ-akkor az így is van. (néhány apróság, melyet az előző tulaj adott hozzá, de nem kellet még felhasználni: (GYÁRI ELSŐ FÉKTÁRCSA-zsírpapírban, hozzávaló fékbetét, oldalsó lehajtható csomagtartók. kiskönyv, szerszámkészlet, pumpa. A motorban valós 23700 km van!!!
!!!!!!!!(váltóolaj csere minden évben). AZ ára 450.000 ft. Igen, drága, de sajnos ennyi az ára, mivel ezt tényleg nem kell szerelgetni, Érdeklődni: herflik@freemail.hu
Köszönöm, hogy elolvastad és további jó motorozást

Köszönöm, hogy elolvastad és további jó motorozást

Így vanBlackIce írta:Nem mernék rá megesküdni, de ez a gép, mintha Bambinál elbontódott volna. Voltak rajta érdekes momentumokTri-Ton írta:Közöm nincs hozzá, de valakit esetleg érdekelhet.
( http://www.kepesmotor.hu/mz-segedmotor/p1587096&o=pa )

- BlackIce
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ "250"
Nem mernék rá megesküdni, de ez a gép, mintha Bambinál elbontódott volna. Voltak rajta érdekes momentumokTri-Ton írta:Közöm nincs hozzá, de valakit esetleg érdekelhet.

"A benzin a drogom, a Shell a dílerem..."
-
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: BMW
Közöm nincs hozzá, de valakit esetleg érdekelhet.
A szép szavak nem mindig igazak, az igaz szavak nem mindig szépek !
-
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250
egy újabb tűrhető paripa:http://www.jofogas.hu/pest/Elado_ETZ_25 ... tm?first=1
-
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: BMW
Tudod, szokták volt mondani " a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve" Viszont komolyra fordítva a szót, a segítő szándék is nagy erény a mai világban és köszönet jár érte. Ja, hogy éppen nem jött össze, az nem a Te hibád. ( ilyen is van )pempelli írta:bocs fiúk,csak jót akartam
A szép szavak nem mindig igazak, az igaz szavak nem mindig szépek !