Eladó alkatrész
- jura györgy
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ250 de luxe
Re: Eladó alkatrész
a henger ha jól tudom 70 a furat
tudomásom szerint 72 ig lehet felmenni
tudomásom szerint 72 ig lehet felmenni
- hell
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250 De Luxe
privi...
- jura györgy
- bajnok
posta sokba kerülne mert itt már van suly is de ha rendelsz te a cimemre 1 futárt az 5000ek én akkor fel adom neki csak a klubbon belül ennyi
- hell
- bajnok
Messze van az nekem sajnos két keréken. De ha lenne posta már nem kellene hirdetni azt garantálom...jura györgy írta:ekjösz érte és motoroztál is 1 jót
ha van oldalsó krauzered táskát fel is tudod szerelni üdv Juragy

- jura györgy
- bajnok
van még 1 lábtartó + teleszkóp apröságok gyári cucok ezek is vele járnak
- jura györgy
- bajnok
ekjösz érte és motoroztál is 1 jót
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jura györgy 2017.06.29. 17:19-kor.
- hell
- bajnok
Ajándék annyiért. Kár hogy 300+km ide...
- jura györgy
- bajnok
sziasztok eladnám ETZ 250 henger + hengerfej öszes menet jó kapszhozzá 2 oldaltáskát+egy generátor állórészt ára 5000 postázni nem tudom üdv. juragy
Szia! Engem érdekelne a zárható benzincsap. Van egy MZ TS 125-s motorom, jó-e hozzá, és mennyibe kerülne? elérhetőségem: ssanyi.58@gmail.com
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SACAPC 2017.07.12. 18:57-kor.
Utolsó, ETZ-hez ez-az. A kuplungkinyomó csapágy bontatlan, a gumi csillapító utángyártott, de használatlan. A váltó fogaskerekeken nem látok kopást, de nem emlékszem miért maradt meg. Lehet anno ezt is tartalékba vettem. Csavarok egy része új, a többi bontott, kuplungkiemelő szintén bontásból. Mondjatok rá valami árat és meglátjuk....
Már nem akarom ezeket tovább tárolni, másnak még hasznos lehet.

Megnéztem alaposabban a váltó fogaskerekeket, sajnos nem hibátlan, a köröm már kicsit kopott, így ezek tárgytalanok.

Megnéztem alaposabban a váltó fogaskerekeket, sajnos nem hibátlan, a köröm már kicsit kopott, így ezek tárgytalanok.
BVF 30N2-5 porlasztó, használt, szívató hiányzik. Alkatrészként adom, valószínűleg át kell nézni. 3500 Ft.

Elkelt.

Elkelt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Thorwald 2017.05.24. 17:20-kor.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Thorwald 2017.05.29. 10:05-kor.
- Athem
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 De luxe
Mennyiért válnál meg az egyenirányítótól?Thorwald írta:Üdv!
Sajnos kicsit elbaltáztam, az alkatrészeket rossz helyre raktam fel. Ha nem gond az Administrátornak és néhány kattintással át tudja helyezni az alkatrészek közé, azt megköszönöm. A szerszámok felrakásával kezdtem és nem váltottam témát.
Ha nem ilyen egyszerű, akkor átpakolom a másik fórumba.
- motrosmano
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS 125 és 250/1
Teleszkóp mennyi lenne?
Ha még meg van Köszi
Sziasztok!
Keresek katonai mz-hez való oldaltáskát, lehetőleg tartóval. Bármilyen állapotú érdekel.
borsnbors@gmail.com
Keresek katonai mz-hez való oldaltáskát, lehetőleg tartóval. Bármilyen állapotú érdekel.
borsnbors@gmail.com
- szketo
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
szketo írta:Sziasztok!
Tartalék motornak őrizgetem. Ám mivel lassacskán el kell az ETZ is, így nem tartok rá igényt.
15700-km van a motorban.Gyári bontatlan.Mielőtt kivettem volna a vázból,szépen kitisztítottam,feltöltöttem friss olajjal,hengerbe is olajat csorgattam, óvatosan kulccsal átforgattam többször a főtengelyt,és csak ezt követően tapostam a berúgó karra.
Szívató után a 3-rúgásra már ketyegett is.
Szép motor hangja van,beteszed a vázba és folytathatod tovább utad vele.
Email címre tudok küldeni videó is ha komolyan érdekel.
Irány ára: 50.000 Ft
Köszönöm szépen látogatásod.
Üdv:szketo![]()
Időközben El kelt!!!!!
- szketo
- nagy ETZ-s
Sziasztok!
Tartalék motornak őrizgetem. Ám mivel lassacskán el kell az ETZ is, így nem tartok rá igényt.
15700-km van a motorban.Gyári bontatlan.Mielőtt kivettem volna a vázból,szépen kitisztítottam,feltöltöttem friss olajjal,hengerbe is olajat csorgattam, óvatosan kulccsal átforgattam többször a főtengelyt,és csak ezt követően tapostam a berúgó karra.
Üdv:szketo

Üdv:szketo

-
- babakocsis
- MZ-d típusa: Mz
Üdv!
Megvan még? Ha jó Mz Ts 150-es motorhoz, akkor engem érdekelne. Nem tudjuk ezt valahogy kideríteni? Gondolom ez egy teljes szett, első és hátsó fékhez. Ha más nem lesz, kedden vagy szerdán szétbontom az enyém, hátha megegyeznek a számok azzal amit te árulsz.
Megvan még? Ha jó Mz Ts 150-es motorhoz, akkor engem érdekelne. Nem tudjuk ezt valahogy kideríteni? Gondolom ez egy teljes szett, első és hátsó fékhez. Ha más nem lesz, kedden vagy szerdán szétbontom az enyém, hátha megegyeznek a számok azzal amit te árulsz.
Megnéztem a hátsó lánckereket, nincs rá írva semmi.
- Athem
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 De luxe
Én is erre tippeltem volna... Mivel Semmi jelzés nincs rajta azért lehet Magyar is. Az Almotnál pl. más a helyzet...bambi írta:Kis lánckerekek gyáriak a hátsó magyar ha jól látomstuntman írta:A lánc tudtommal.az, a többit nem.tudom. Régen vettem már. Meg tudom állapítani valamiről ?
Kis lánckerekek gyáriak a hátsó magyar ha jól látomstuntman írta:A lánc tudtommal.az, a többit nem.tudom. Régen vettem már. Meg tudom állapítani valamiről ?
A lánc tudtommal.az, a többit nem.tudom. Régen vettem már. Meg tudom állapítani valamiről ?
- zudori
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 150
Ezek utángyártottak, vagy még gyáriak?
- Andrá$
- bajnok
- MZ-d típusa: TS 125 TS150 XL1000
"Ha véredben az alkohol ne motorozz gyalogolj"
- Melák
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251,150, Ural
MZ-Deutsche Demokratische Motorrad
- popitty
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ Ts 150
Üd és halleluja mindeninek!
Ne dobd ki! Keresek régi tipusú vászon vagy valamilyen szövetből készült és a motor szerszámosába behelyezhető szeszámtartót.
Ne dobd ki! Keresek régi tipusú vászon vagy valamilyen szövetből készült és a motor szerszámosába behelyezhető szeszámtartót.
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
Üdv Motorosok!
Van egy általam nem használt plexi, amit szeretnék eladni. A befolyt összeget jótékony célokra fogom fordítani, melyről a későbbiekben itt be is számolok.
A képen látható Givi hótolót így hát árverésre bocsájtom.
Legyen az induló ára: 5000 Ft!
Sajnos egy rögzítőelem hiányzik, mint a képeken is látható.
Eszmei értéke számomra felbecsülhetetlen: egy barátomtól kaptam, aki sajnos már nincs közöttünk, Tony San-tól.
E szélvédő Angliából indult Japánba egy MZ ETZ 250-esen, majd jó sok kilométer megtétele után éveket állt becsomagolva, mert a Felkelő Nap Országában ehhez a méretű plexihez már kell ablaktörlő. Tony San utolsó MZ-s túrája előtt küldte postán ide, abban reménykedve, hogy fogja tudni használni, de sajnos pont aznap délután ért ide a csomag, mikor ők reggel elindultak Skócia felé. A szélvédőn látható matrica az angol MZ klub hivatalos matricája.
A licitlépcsőt 100 Ft-ban és ennek egész számú többszörösében határozom meg, minden licit nyilvános, csak a FaceBook MZ Csoportban szereplők érvényesek, privát üzenetet ezzel kapcsolatban nem fogadok el, kivéve, ha magyar forintban értendő, legalább hat számjegyű egész számú ajánlat jön. Ebben az esetben az ajánlat összegét és idejét nyilvánosságra hozom, az ajánlattevő nevét nem.
A licit zárásának határideje: 2016. szeptember 23. 21:00. A pénzügyi teljesítésnek szeptember 28. 16:00-ig meg kell történnie, különben érvénytelen. Átvétel személyesen vagy postázva is lehetséges, utóbbi esetben legkésőbb október 7-én feladom a küldeményt.
A licit nyertesével személyesen egyeztetem a fizetés és átvétel részleteit.

Van egy általam nem használt plexi, amit szeretnék eladni. A befolyt összeget jótékony célokra fogom fordítani, melyről a későbbiekben itt be is számolok.
A képen látható Givi hótolót így hát árverésre bocsájtom.
Legyen az induló ára: 5000 Ft!
Sajnos egy rögzítőelem hiányzik, mint a képeken is látható.
Eszmei értéke számomra felbecsülhetetlen: egy barátomtól kaptam, aki sajnos már nincs közöttünk, Tony San-tól.
E szélvédő Angliából indult Japánba egy MZ ETZ 250-esen, majd jó sok kilométer megtétele után éveket állt becsomagolva, mert a Felkelő Nap Országában ehhez a méretű plexihez már kell ablaktörlő. Tony San utolsó MZ-s túrája előtt küldte postán ide, abban reménykedve, hogy fogja tudni használni, de sajnos pont aznap délután ért ide a csomag, mikor ők reggel elindultak Skócia felé. A szélvédőn látható matrica az angol MZ klub hivatalos matricája.
A licitlépcsőt 100 Ft-ban és ennek egész számú többszörösében határozom meg, minden licit nyilvános, csak a FaceBook MZ Csoportban szereplők érvényesek, privát üzenetet ezzel kapcsolatban nem fogadok el, kivéve, ha magyar forintban értendő, legalább hat számjegyű egész számú ajánlat jön. Ebben az esetben az ajánlat összegét és idejét nyilvánosságra hozom, az ajánlattevő nevét nem.
A licit zárásának határideje: 2016. szeptember 23. 21:00. A pénzügyi teljesítésnek szeptember 28. 16:00-ig meg kell történnie, különben érvénytelen. Átvétel személyesen vagy postázva is lehetséges, utóbbi esetben legkésőbb október 7-én feladom a küldeményt.
A licit nyertesével személyesen egyeztetem a fizetés és átvétel részleteit.

Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
https://get.google.com/albumarchive/102 ... 2J2yTmtt2e
Ami a képeken látható eladó.
Egyben 40.
Külön is akár posta megoldható.
Csütörtökön megyek Pestre.
Bármi kell: endre.horvath@gmail.com
haligali
Ami a képeken látható eladó.
Egyben 40.
Külön is akár posta megoldható.
Csütörtökön megyek Pestre.
Bármi kell: endre.horvath@gmail.com
haligali
Sziasztok!
Eladó egy kormány csapágy szett ES-hez.
A múlt héten rendeltem de mégse kell.
17.000 + posta az ára.
Eladó egy kormány csapágy szett ES-hez.
A múlt héten rendeltem de mégse kell.
17.000 + posta az ára.
- szketo
- nagy ETZ-s
.Karburátor,ELKELT!!

,,Tiszteld a múltat,hogy érthesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn."
- hell
- bajnok
Aha így már stimmel. Köszönöm az infót...bambi írta:Gyri döntött és olyan mint a maszek kinézetrehell írta:Engem is érdekelne mennyire döntöttek. Esetleg fotó van róla?
Gyri döntött és olyan mint a maszek kinézetrehell írta:Engem is érdekelne mennyire döntöttek. Esetleg fotó van róla?
- hell
- bajnok
Engem is érdekelne mennyire döntöttek. Esetleg fotó van róla?
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
Egyelőre csak érdeklődnék, hogy a döntött mennyire döntött? Elmenne a túra doboz alatt?bambi írta:Eladó bambi 3-as kipufogó 2 döntött,és 4 egyenes 18000ft/ db
Eladó bambi 3-as kipufogó 2 döntött,és 4 egyenes 18000ft/ db
- hell
- bajnok
Na ne is idegelj ezzel hogy a Berta nem jó... 

- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- Kapcsolat:
Tudomásom szerint igen.aronpfabian írta:Almot?z25z írta:Eladó 300-as ETZ-hez 76-os (75,95) új, kiváló minőségű dugattyú 2+1 gyűrűvel. 8000 HUF. Helyileg Szeged (30 Km-es körzetben akár házhoz is szállítom, de postázom is előre utalás után)
Nekem sajnos nem stimmel a méret, nagyobbra kellett fúrni a hengert. Viszont elvittem a fúrómesternek és kézbe vette a dugót, ámuldozott és azt mondta rá, hogy ilyen jót még nem nagyon látott, kiváncsiságból megnézi mikroszkóppal. Nekem is megmutatta, érdekes látvány volt. Kis apró foltok a sziliciumkristályok és dugig volt vele szép rácsszerkezettel. Összehasonlításképp megnézhettem a berta-t is abban alig volt.
- aronpfabian
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250, TS 150
Almot?z25z írta:Eladó 300-as ETZ-hez 76-os (75,95) új, kiváló minőségű dugattyú 2+1 gyűrűvel. 8000 HUF. Helyileg Szeged (30 Km-es körzetben akár házhoz is szállítom, de postázom is előre utalás után)
Nekem sajnos nem stimmel a méret, nagyobbra kellett fúrni a hengert. Viszont elvittem a fúrómesternek és kézbe vette a dugót, ámuldozott és azt mondta rá, hogy ilyen jót még nem nagyon látott, kiváncsiságból megnézi mikroszkóppal. Nekem is megmutatta, érdekes látvány volt. Kis apró foltok a sziliciumkristályok és dugig volt vele szép rácsszerkezettel. Összehasonlításképp megnézhettem a berta-t is abban alig volt.
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- Kapcsolat:
Eladó 300-as ETZ-hez 76-os (75,95) új, kiváló minőségű dugattyú 2+1 gyűrűvel. 8000 HUF. Helyileg Szeged (30 Km-es körzetben akár házhoz is szállítom, de postázom is előre utalás után)

Eladó:
kerékszettek égszínkék idomszett tankval
karbi(egy vadi uj lippo és egy használt 30n2-5 etz 50re)
villamerevítő
nyereg
diódahíd
bizt tábla
hátsó lánckerék gumival
gyári dob
hátsó telók felujitandók
első telók van rá uj gumiharangom
órák
stb
https://picasaweb.google.com/1021002906 ... 7247699025
endre.horvath@gmail.com
kerékszettek égszínkék idomszett tankval
karbi(egy vadi uj lippo és egy használt 30n2-5 etz 50re)
villamerevítő
nyereg
diódahíd
bizt tábla
hátsó lánckerék gumival
gyári dob
hátsó telók felujitandók
első telók van rá uj gumiharangom
órák
stb
https://picasaweb.google.com/1021002906 ... 7247699025
endre.horvath@gmail.com