Igazad van és gondoltam is rá,csak annyira utálom visszahallgatni a saját hangom,hogy azért nem tettemAndrá$ írta:
Mondhattad volna hogy mit is csinálsz közbe úgy kicsit lehet érthetőbb lett volna, persze így is hasznosjóféle az a kis mérőóra

Igazad van és gondoltam is rá,csak annyira utálom visszahallgatni a saját hangom,hogy azért nem tettemAndrá$ írta:
Mondhattad volna hogy mit is csinálsz közbe úgy kicsit lehet érthetőbb lett volna, persze így is hasznosjóféle az a kis mérőóra
Mondhattad volna hogy mit is csinálsz közbe úgy kicsit lehet érthetőbb lett volna, persze így is hasznoszsakfos írta:Kicseréltem én is a megszakítót a gyárira.
Ha valakinek esetleg segítség,csináltam egy kis videót a gyújtásbeállitásról próbalámpával,órával.Előtte hézagmérővel be kell állítani a megszakító hézagot természetesen.
https://m.youtube.com/watch?feature=you ... jL40HnS5bs
Ezt tanusithatom.Jó a fényereje.Egy esti útra vetített képet megnéznék.Szerintem meg jó lesz azsunbim írta: ...Dee fényerőre jó mert Gexxx mondta a guruláson hogy nagyon b@szta a szemét a tükörben.
Próbáld ki most, sötétben, aztán mindjárt tudod az igazat.sunbim írta:Csak az igazságból lehet építkezni! Ne kímélj!z25z írta:
hááát én nem mertem leírni amit gondoltam, mikor megnéztem, és tényleg ne sértődj meg, de most egyetértek gexxx-el
Amúgy ha szar akkor az nem az én szégyenem. Csak felhasználó vagyok. Megadom a linket ahol feedback-et lehet írni a forgalmazónak, mondjuk az még mindig nem a gyártó!... Kűggyétek, majd továbbítom.
...Dee fényerőre jó mert Gexxx mondta a guruláson hogy nagyon b@szta a szemét a tükörben.
Csak az igazságból lehet építkezni! Ne kímélj!z25z írta:
hááát én nem mertem leírni amit gondoltam, mikor megnéztem, és tényleg ne sértődj meg, de most egyetértek gexxx-el
Szerintem az a baj hogy csak egy lapja van és ezért nem teríti a fényt.Múltkor láttam olyan elsőledes égőt ami négy,hatszögletű. Szerintem az szét terítené a fényt jobban.De általában azt írják hogy gyenge,inkább ködlámpákhoz ajánlják.Gexxx írta:Nekem nem tetszik... Csak egy pacának tűnik, nem olyan, mint amilyennek a nagykönyv szerint lennie kellene....
Bocsi Laci
hááát én nem mertem leírni amit gondoltam, mikor megnéztemGexxx írta:Nekem nem tetszik... Csak egy pacának tűnik, nem olyan, mint amilyennek a nagykönyv szerint lennie kellene....
Bocsi Laci
Nekem nem tetszik... Csak egy pacának tűnik, nem olyan, mint amilyennek a nagykönyv szerint lennie kellene....
Na csináltam egy képet. Csavarhúzóval mutatom a probléma forrását.Az a gond vele hogy nem elég hosszú a luk ahhoz hogy az excenteres csavar emelni tudjon rajta.Ezért kellet az üllőt meghajlítani. Mondjuk 3 éve így üzemel gond nélkül. De azért nem árt egy jó tartaléknak.aronpfabian írta:Képeket kérhetek? Kíváncsi vagyok
(én is vettem csodákat már... autósbolti "tutttttigyári" meg sem mozdul a tengelyén és mindene csálé...)
Hát igen, itt az lesz a kérdés, hogy milyen lesz a vetített kép. Kíváncsi vagyok.sunbim írta: Még hátra van az éjszakai tesztelés. Milyen a tényleges fényteljesítménye. Milyen a terítés stb. Élettartama az pedig egy kicsit hosszabb használat eredménye lesz.
Nem is értem miért nem azt csináljátok azt majd feleannyiért a tietek.Nem 500 hanem 270 ft.Norbedlee írta:Lassan vehetünk egy csomagot és szétdobjuk amennyien már vagyunk rá
Majd holnap rakok fel képet.Szemre nem olyan gázos! Ez a probléma,azért nem látszott hogy nem stimmel!Szépen felült a helyére,csak éppen ott és annyit nem nyitott ahol kellet volna.Míg rá nem jöttem hol van a kutya elásva.aronpfabian írta:Képeket kérhetek? Kíváncsi vagyok
(én is vettem csodákat már... autósbolti "tutttttigyári" meg sem mozdul a tengelyén és mindene csálé...)
Úgy legyen,nem piszkálódni akartam de ami szart én kaptam hát az nemsemmi!Mondjuk hálisten sikerült úgy belőjem hogy eddig probléma mentes.aronpfabian írta:Bennem is megvolt, Zsaki biztos emlékszik mennyit kételkedtem meg nagyítóval nézegettem a képeket, de végül mégis eredeti volt.
Hát pont ez a kérdés,hogy biztos gyári e!zsakfos írta:Egy gyári megszakítóval barkácsolni? Szép is lenne.pnlaci írta: Elsősorban hogy működik.Másodsorban hogy nem kel barkácskodni vele!
1000% hogy működik
Egy gyári megszakítóval barkácsolni? Szép is lenne.pnlaci írta: Elsősorban hogy működik.Másodsorban hogy nem kel barkácskodni vele!
Elsősorban hogy működik.zsakfos írta:Nem kell várnod én megmondom.Menni fog vele a gép.Vagy mire számítasz egy probától megszakító eseteben?pnlaci írta:
Várom a fejleményeket
Nem kell várnod én megmondom.Menni fog vele a gép.Vagy mire számítasz egy probától megszakító eseteben?pnlaci írta:
Várom a fejleményeket
Várom a fejleményeketcsoka írta:Még nem szereltem be egyet sem,de esedékes,mert hiper gagyi utángyárim van...Hétvégén rakok be egyet.Utána véleményezek.pnlaci írta:Én két éve vettem egyet,mert beéget a régi.Jónak tünt addig a pillanatig míg be nem raktam a helyére.Egyszerűen nem bírtam megfelelő hézagot állítani vele.Kénytelen voltam az üllőt meghajtani hogy legyen hézagom.Valamiért az excenteres csavarral nem bírtam annyit állítani hogy jó legyen.
pnlaci írta:Én két éve vettem egyet,mert beéget a régi.Jónak tünt addig a pillanatig míg be nem raktam a helyére.Egyszerűen nem bírtam megfelelő hézagot állítani vele.Kénytelen voltam az üllőt meghajtani hogy legyen hézagom.Valamiért az excenteres csavarral nem bírtam annyit állítani hogy jó legyen.
Még nem szereltem be egyet sem,de esedékes,mert hiper gagyi utángyárim van...Hétvégén rakok be egyet.Utána véleményezek.pnlaci írta:Én két éve vettem egyet,mert beéget a régi.Jónak tünt addig a pillanatig míg be nem raktam a helyére.Egyszerűen nem bírtam megfelelő hézagot állítani vele.Kénytelen voltam az üllőt meghajtani hogy legyen hézagom.Valamiért az excenteres csavarral nem bírtam annyit állítani hogy jó legyen.
kb 3 engem is érdekelne. Az optikai gyújtáshoz ugyan nem kell, de ki tudja, mikor akarom visszaalakítani megszakítósracsoka írta:Ne kapkodjatok a megszakító rendeléssel!Én ma rendeltem egy zacskóval,ha meg jön(kb. szerda)írok véleményt.És mind a 20-ra nincs szükségem,adok el belőle.Egyébként az eladó azt mondta "van bőven",ha valaki akar még venni,nem marad le róla...
Ha tényleg olyan jó akkor pár darab érdekelne engem is (tartaléknak)csoka írta:Ne kapkodjatok a megszakító rendeléssel!Én ma rendeltem egy zacskóval,ha meg jön(kb. szerda)írok véleményt.És mind a 20-ra nincs szükségem,adok el belőle.Egyébként az eladó azt mondta "van bőven",ha valaki akar még venni,nem marad le róla...
aronpfabian írta:Ettől az eladótól vettünk páran külön csomagolt megszakítót, azok valóban gyáriak voltak.Cerebellumm írta:Sziasztok!
Kérdésem lenne. A jófogáson van egy hirdetés, MZ megszakítók 20 db/csomag. Megnéznétek az alábbi linket:
http://www.jofogas.hu/magyarorszag/Trab ... 294721.htm
Érdemes vele foglalkozni, megrendelni?
Köszi.
Ettől az eladótól vettünk páran külön csomagolt megszakítót, azok valóban gyáriak voltak.Cerebellumm írta:Sziasztok!
Kérdésem lenne. A jófogáson van egy hirdetés, MZ megszakítók 20 db/csomag. Megnéznétek az alábbi linket:
http://www.jofogas.hu/magyarorszag/Trab ... 294721.htm
Érdemes vele foglalkozni, megrendelni?
Köszi.
Szereld ki, nézd meg. Néha csak egy kis kosz, szösz a felelős, máskor szétégnek az érintkezők.két kerék írta:csak beleptem ezen a 'kapun' (is)...
Ugy tunik a hol van aram hol nincs ert a gyujtasakapcsolom a felelos.
Erdemes javitgatni vagy inkabb cseres?
Uj - utangyartot vagy inkabb
egy hasznalt 'gyari'?
A jo hir az, hogy az egy haztomb kerulos moci a hetvegen mar a kisebb turazo kategoriaba lepett feljebb.
Basszus ez mekkora! Az enyém majdnem kocka alakú! Olyan kb 8x12cm körüli.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég