Sajnos senki sem jelentkezett, így az április 16 kilőve, más program lett... Esetleg 22-24 jó lehet, a következő hétvége már nem, mert irány Lengyelország. Esetleg oda valaki?!
Május 17-ére szervezünk egy gurulást. Találkozás a budakalászi Auchan parkolójában 10 órakor. Tervezett útvonal: Pomáz, Dobogókő, Esztergom, Tát, Bajna, Tarján, Tatatabánya, és az 1-es úton vissza. Gondolom ez a Pest környékieket érdekelheti. Bárkit szívesen látunk, egy jó gurulás érdekében!
Üdvözlettel: Sass Pali
Gexxx írta:Tavaly előtti a kép. A Boge felé ország kerülő túra állomása volt. Előző nap este érkezünk Aggtelek - Vizsoly felől. Másnap meg mentünk haza Pestre, ha jól emlékszem.
Kecskemétre, Mz versenyre.....
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm Idom és szerszámok
Tavaly előtti a kép. A Boge felé ország kerülő túra állomása volt. Előző nap este érkezünk Aggtelek - Vizsoly felől. Másnap meg mentünk haza Pestre, ha jól emlékszem.
z25z írta:
ide hogy mentetek be? egy-két járőr ezt megfütyülte volna egy kicsit
Az ott motoros parkoló volt. Tágas térrel. Finom halászlével. ( tudom, hallé).
Ha az idén arra járok, leszel idegenvezetőm?
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
z25z írta:16-án épp szabadnapos leszek - legalábbis most még úgy néz ki. Ha tényleg jöttök erre szóljatok és becsatlakozok az ittlétetek alatt akár idegenvezetőnek, de egy jó kávéra is szívesen látlak benneteket!
OK, elfogadjuk az ajánlatokat! Majd írok privátban, ha közelebb kerülünk ahhoz a hétvégéhez. Addig is köszönjük előre! Egyébként előtte, 15-én érkezünk, egy éjszakát el is töltünk Szegeden.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kocsisgab 2016.04.02. 06:36-kor.
"Ha egy cápa a tenyeredből eszik.... A lábadból is fog!"
16-án épp szabadnapos leszek - legalábbis most még úgy néz ki. Ha tényleg jöttök erre szóljatok és becsatlakozok az ittlétetek alatt akár idegenvezetőnek, de egy jó kávéra is szívesen látlak benneteket!
z25z írta:
Ha neked Abaújtól Szegedre + egy kecskeméti kitérő az gurulás akkor mi a túra? Antartktisz?
Ez hatalmas szöveg volt! Nem szabad így elvenni a kedvét senkinek sem kerülnek egy szépet az nagy alföldön. Végre erre is jön valaki a szép helyek felől....
Pont ezért megyünk arrafelé, mert Szegeden kb. 10 éves koromban jártam utoljára, Kecskeméten szintúgy... Kicsit frissüljön a helyismeret arrafelé is. Tavaly ősztől terveztük már ezt az alföldi kiruccanást.
"Ha egy cápa a tenyeredből eszik.... A lábadból is fog!"
Sass Pál írta:Nekem még sohasem görbült el a sztender. Viszont már jártam úgy, hogy a /1-essel, aminek ugye 16" a hátsó kereke, 18" -hoz való oldaltámaszt kaptam. Alig dőlt vele oldalra a motor, és nagyon bizonytalanul állt. A barátomnak viszont az ETZ-n 16"-hoz való oldaltámasza volt, az övé pedig nagyon dőlt. Kicseréltük a két támasztó lábat, így mindkettőnknek jól parkol a motor oldaltámaszon is!
Így vettem a gépet egy éve,nekem nem tűnt fel, hogy nem passzol hozzá az oldaltámasz.
Akkor egy hosszabbal nem dőlne ennyire?
Sokszor félek is, hogy felborul.
A kép alapján nem úgy tűnik hogy a hosszával lenne gond!Bár az is lehetséges. Ha felhajtod a helyére,akkor párhuzamosan áll a kerékkel ? Vagy kifelé tart. Ha ki tart akkor biztosan meg van hajolva!
A motorra csak rászokni lehet,le soha. A legjobb kápszer.
kocsisgab írta:Mi dtomikával Szeged felé gurulunk egyet, és arra jövünk hazafelé, ha minden igaz.
Ha neked Abaújtól Szegedre + egy kecskeméti kitérő az gurulás akkor mi a túra? Antartktisz?
Ez hatalmas szöveg volt! Nem szabad így elvenni a kedvét senkinek sem kerülnek egy szépet az nagy alföldön. Végre erre is jön valaki a szép helyek felől....
Sass Pál írta:Nekem még sohasem görbült el a sztender. Viszont már jártam úgy, hogy a /1-essel, aminek ugye 16" a hátsó kereke, 18" -hoz való oldaltámaszt kaptam. Alig dőlt vele oldalra a motor, és nagyon bizonytalanul állt. A barátomnak viszont az ETZ-n 16"-hoz való oldaltámasza volt, az övé pedig nagyon dőlt. Kicseréltük a két támasztó lábat, így mindkettőnknek jól parkol a motor oldaltámaszon is!
Így vettem a gépet egy éve,nekem nem tűnt fel, hogy nem passzol hozzá az oldaltámasz.
Akkor egy hosszabbal nem dőlne ennyire?
Sokszor félek is, hogy felborul.
Ha rajtam múlik, lesz túra, sőt, ha időm engedi és gurulást szervezek azt is be fogom írni
Egyébként pont ez miatt gondolkodtam egy kisebb "túrán" még a Pilis előtt, április közepén-végén. Tudom, hogy még hideg van, de attól még motorozhatnánk egyet. Pl. itt, Százhalombattán van egy "Csónakház" nevű hely, Klub Sirály néven fut. http://www.klubsiraly.hu/index.php?menupont=5
Szerintem elfogadhatóak az áraik is. Úti cél pedig mondjuk Miklós és Nóra kifüstölése a falucskájukból, onnan Lovasberényen keresztül Etyek, Páty, Budakeszi...
Csak úgy, gurulgatva, mindenféle célzott megállók nélkül. Esetleg a helyszínen ötletelve
Nekem még sohasem görbült el a sztender. Viszont már jártam úgy, hogy a /1-essel, aminek ugye 16" a hátsó kereke, 18" -hoz való oldaltámaszt kaptam. Alig dőlt vele oldalra a motor, és nagyon bizonytalanul állt. A barátomnak viszont az ETZ-n 16"-hoz való oldaltámasza volt, az övé pedig nagyon dőlt. Kicseréltük a két támasztó lábat, így mindkettőnknek jól parkol a motor oldaltámaszon is!
Jani001 írta:
Én is gurultam már, igaz még a múlthéten.
Azzal az oldaltámasszal csinálj valamit! Ez már majdnem stabil oldalfekvés.
Gurultam én is egyet Húsvét hétfőn! Le a faluba a lányomékhoz,hazafelé meg megnéztem a földim csoda szép kékségét,
meg piroskáját!Ja a szürkét kihagytam! Azt is meg mustráltam ha már ott voltam.
A motorra csak rászokni lehet,le soha. A legjobb kápszer.
sunbim írta:Gyerekek, sehol egy húsvéti gurulás?? Mindenki puha vagy becsajozott?
Mi képviseltük a klubot Stephanussal a Bükki guruláson szombaton, amiről szó volt itt a múltkor.
Jaja! És baromi kevés volt az MZ! Számszerint 1 azaz egy darab a 280 azaz kettőszáznyolcvan motorból. Kocsisgabé. Ejnye bejnye!
Én se azzal voltam. Mentségemre szóljon, hogy két hete már teljesítettem egy nagyon hasonló (kicsit hosszabb) útvonalat MZ-vel is.
A Kawa órája viszont már kb 650km-el mutat többet mint szombat reggel. És estig belemegy még kb 150.