Udv! Hatso kerek milyen àllapotu? Ha van kép érdekelne.Bernát János írta:Sziasztok!
ETZ 125 alkatrészek eladók:
2db ülés jó állapotban,
2db komplett első teleszkóp sárvédővel,
vadonatúj erdeti gyári henger dugattyúval, csapszeggel, gyűrűvel,
2db használt henger dugattyúval, hengerfejjel,
1 első és 1 hátsó kerék,
hátsó lengővilla,
hátsó sárvédő
első-hátsó lámpa,
használt és új irányjelzők,
vadiúj gyári lamellák,
és jó pár új és használt alkatrészek.
06/30 429 75 14
Hello, milyen méret/túlméret? Kép van esetleg róla?Szepy írta:Sziasztok! Van két gyári új ts 125ccm dugattyúm gyűrűkel. Akit érdekel írjon.
Szia,Boge írta:Krauser oladaldobozok tartóval!
20.000,- Ft
(egy ismerősé, tehát fotók érdeklődésre)
szketo írta:
Szabad annyit megjegyeznem ezzel kapcsolatban,hogy mielőtt össze hegesztenél két használtat,előtte minden kép ellenőrizd épségét.Értem ez alatt azt hogy nincs e eldeformálódva.Jártam már úgy hogy azt hittem ez így jó lesz, de az össze illesztésnél vettem észre hogy valami nem oké,és ekkor döntöttem úgy hogy egy új motortáróhoz hegesztettem a használtat.Befolyásolhatja még a helytelen motor felfüggesztést a gumi szilent kopása,deformálódása is.
Bocsánat,Csak saját tapasztalatom osztottam meg.
Szabad annyit megjegyeznem ezzel kapcsolatban,hogy mielőtt össze hegesztenél két használtat,előtte minden kép ellenőrizd épségét.Értem ez alatt azt hogy nincs e eldeformálódva.Jártam már úgy hogy azt hittem ez így jó lesz, de az össze illesztésnél vettem észre hogy valami nem oké,és ekkor döntöttem úgy hogy egy új motortáróhoz hegesztettem a használtat.Befolyásolhatja még a helytelen motor felfüggesztést a gumi szilent kopása,deformálódása is.Fergusson írta:hell írta:Nagyon sokan így csinálják. Ez egy bevált módszer már nagyon régóta!
Köszönöm a segítséged.....
hell írta:Nagyon sokan így csinálják. Ez egy bevált módszer már nagyon régóta!
Végülis, igazad van...hell írta:Két hagyományost összehegesztesz és kész is az erősített...
Na, a hét lejárt, kukáztam a cuccokat.MrDok írta:Műhelysöprés!
1 hét és kiteszem őket, addig lehet alkudozni.
Ilyesmit csak képekkel ajánlj, sok idom volt régen. A képeket szívesen látnám.megyesl27 írta:Sziasztok ! El adnám fel nem használt ETZ 250-re való komplett spoiler készletemet !
Ez pontosan:
-1 db nagy (egész kormányt befedő ) első idom + színtelen plexi
-1 db farok idom ( az oldal doboztól a nyerget körbevéve)
-1 db első sárvédő (üvegszálas )
-1 db blokk spoiler
Továbbá: 1 db krómozott végű sport kipufogó cső (felfogatóval ) ,1 db Jáva 350 hátsó lámpa test, 2 db szögletes index ( komplett ), 2 db Lada fekete tégla alakú visszapillantó tükör.
A sárvédő kivételével minden cucc "új" nem volt sosem felszerelve ,sőt még festve sem. Volt egy 250.-es ETZ-m imádtam ,de családi okok miatt el adtam már 15 éve. Ezeket arra gyüjtöttem.
A minap bukkantam rájuk a padlás egy eldugott zugában. Erre az oldalra ma találtam rá, gondoltam hátha érdekel valakit.
Érdeklődés esetén képeket is tudok feltenni !
Komplett 175-ös régi trophy-m van csaknemeth.bence2 írta:Sziasztok TS 250 blokk vagy Trophy 250 illetve 175 blokk érdekelne alkatrésznek. Blokkba 3 db rugó kell és 1 henger lehetőleg Trophy-é. Nembaj ha van valami baja. köszöntem.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég