Miklós_88 írta:
Zsaki, nem minden a pénz. Oké, jó ha van, de a legtöbb mindent én is saját kézzel (illetve sok segítséggel) csináltam meg a motoromon. Például az összes polírozást. Azért mondtam, hogy most érdemes ilyeneket csinálni, mert most van darabokban a motorod. Könnyebb még most megcsinálni, mint egy év múlva újra szétszedni.
Ez mind szép,de aztán ezzel szinte ki is meritetted az otthon elvégezhető optikai tuning lehetőségét.
Esetleg még a fényezés lehetne,de ott már nagyon bátornak és ügyesnek kell lenni,aztán a festék áráról nem is beszélve.
A többi dolog mind pénzes,nem kicsit.
Vagy neked otthon van krómozó mühelyed,galván üzemed,horganyzó helyiséged?
Azonkivűl meg pld nekem most majd csak a 2 kerék rendbetétele kb 40 000 ft lesz(küllők,gumik) és ez csak a 2 kerék!!!!
Szóval hagyjuk már ezt a saját két kezemmel dolgot.
Van amiket megtud csinálni az ember,de van amit nem és pénzbe kerül nem is kevésbe.
Pont te szoktad máskor emlegetni hogy már isten tudja mennyi pénzt kiadtál.
Nézzük csak ezeket a blokktartókat.
Ha én hegesztem össze,akkor is a 4 blokktartó(ha újat akarok) 4500-5000 ft,utána meg a krómozás(vagy mittudomén mi van a tieden),ha úgy veszem valakitől,akkor meg 8000 és ott is még a krómozás.
Mennyi a vége?? 10-12000?
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.