A tolmácsom lelevelezi még,hogy mikor lenne a Dán MZ-s tali.fuvaros írta:Mladi, ha jössz, akkor én időpont szempontjából tudok alkalmazkodni hozzád.

A tolmácsom lelevelezi még,hogy mikor lenne a Dán MZ-s tali.fuvaros írta:Mladi, ha jössz, akkor én időpont szempontjából tudok alkalmazkodni hozzád.
Dániából???fuvaros írta: Dániából mennék, Hirsthals-ból a Smyril Line hajójával.
Dániából mennék, Hirsthals-ból a Smyril Line hajójával.kobra írta:Anglián keresztül mennél vagy egyből hajóra európa szélén?
Nincs kedved velem tartani? Vagy valaki másnak? Kalandtúrára gondoltam, előre nem nagyon szoktam szervezni, bepakolok a dobozokba, felülök a motorra, a többi meg adja magát. Időpont szempontjából rugalmas vagyok.Dénes írta:Izlandra én is szívesen elmennék. Az a baj, hogy csak a hajóra költött pénzen egy hétig körbemotorozhatom a Balkánt. Mindenesetre régóta fáj a fogam Izlandra.
...Ez úgy volt hogy, nem akartam túllépni a mozgási sebességemmel vagy hanghatással a küszöbértéket 0,5mladi írta:Eddig nem találkoztam vele. De majd alaposabban szétnézek.
Frici listája : egy táska, egy elemlámpa, egy fényképező tokkal. Lehet, hogy menekülnie kellett?
Valaki szervezze le azt mehetünk.Legfeljebb az az 1 túra lesz egész évben,mert a többire nem futja.Na de az az 1 viszont maradandó élmény lenne.bambi írta:De jó lenne egyszer elmenni
Na és akkor úgy tankolsz mint a vadászrepülők?Dénes írta:
1400 km-t meg lehet tenni egy seggel.
Neked elhiszem. Nekem 1070 km volt eddig a max. 24 órába kényelmesen, nézelődve, pancsolva, túrát látogatva.Dénes írta:1400 km-t meg lehet tenni egy seggel.
1400 km-t meg lehet tenni egy seggel.kiszsebi írta:Tényleg. De csak egy seggelbambi írta:De jó lenne egyszer elmenni1400 km oda, 50-es átlaggal "csak" 28 óra. Bár, egy alvás beleférhetne oda is, vissza is. Üzemanyagban ez 6 literes fogyasztással, 500 Ft-os átlagárral 84000 Ft.
Lehet, megvan, mire gyűjtsek?
Fuvaros?! bár, neki ez gyerekjáték...
Kivihetne kamionnal. Raklaphelyenként 1 emberrel számolva talán nem is lenne annyira sok. Útközben meg lehet aludni, úgyis sötét van a raktérbenkiszsebi írta:
Fuvaros?! bár, neki ez gyerekjáték...
Tényleg. De csak egy seggelbambi írta:De jó lenne egyszer elmenni
De jó lenne egyszer elmenniSamu írta:Sziasztok,
a jövő évi Keleti motorok találkozója Hollandiában 2015. Május 14-17. között lesz:
The 11th Eastblock ralley is from 14 until 17 mai 2015 on campsite de Seedykstertoer in Marrum Netherlands.
http://www.seedykstertoer.nl/
There is a facebook page now:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008435533843
Milyen tó átkelés? Ez csak egy pocsolya volt az úton.Dénes írta:
Videó:
Azért ehhez tudni kell, hogy önmaguktól feküdtek el a motorok. Előbb Killer-é, aztán amikor azt talpra állítottuk az enyém gondolta úgy , hogy követi az ETZ példáját. Dénes reakciója egyből az volt "várjál hagy fényképezzek"
Naná! A túra akkor esik legjobban amikor jól esik.Dénes írta:Eső esetén is meg lesz tartva a buli?
mladi írta: ...meg egy kisebb méretű tárcsa is.
Sokkal könnyebbre mint a Vértes-Gerecsében. Dénes csak ijesztget. Én a 15 LE-vel végig tudom könnyen csinálni. Még nagy homok sem lesz, mert idén elég esős nyár volt. Vasárnap a felépülés napja, mint bármelyik másik túránkisbocsi írta:Udv. Es milyen jellegu terepezesre kell gondolni?(sar ko patak ugratas)
Es vasarnap is lesz terepezes vagy csak elkoszones es go home?
Nem is tudom miről beszélsz? Eddig még sosem volt komoly terep!Dénes írta:
Komoly terepen nem szívesen basznám szét a motort, ha tudod lájtosra szervezni (nem úgy mint tavaly!), akkor ok. Egyéb esetben kibérelném a klubtulajdonostól a Cetkát!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég