Matt: 500as blokk lesz benne?

Értem én,de szerintem ezen az áron nem igazán fogsz találni,illetve majd aki eladja ennyiért az váltig fogja bizonygatni hogy milyen szuper belülmatt1989 írta:
A legfontosabb, hogy műszakilag tip-top legyen, de azért a külseje miatt se kelljen szégyenkezni.
A legfontosabb, hogy műszakilag tip-top legyen, de azért a külseje miatt se kelljen szégyenkezni.zsakfos írta: Nem vagy egy kicsit telhetetlen?![]()
Szép is legyen,jó is legyen,papiros is legyen és még olcsón is?
Nem vagy egy kicsit telhetetlen?matt1989 írta:Szép, és jó állapotú papíros ETZ 250-est keresek, maximum 110 000Ft-ig.
Valamelyik nap láttam az OLX-n, papír nélkül, 170.000 Ft-ért egy Pille utánfutót!csoka írta:Motorkulit keresek,egyenlőre érdeklődés szinten.Minden megoldás érdekel,és persze tapasztalat is,ha van közöttünk olyan,aki használt ilyet.A "Pille FV 60;FV 60 T" típusokat olvastam eddig.Gondolom létezik más gyártmány is...
fotó?rinpocse írta:Önhibámon kívül olyan anyagi helyzetbe kerültem ami azt eredményezi, hogy el kell adnom a motoromat.Szóval nehéz szívvel válok meg tőle nagyon sürgősen 65.000 ft-ért fél év műszaki van még rajta,a tankot kell újra festeni mert megfolyt a benya.Dobozzal adom,plusz egy bontatlan 2t olaj, plusz adok még hajtómű olajat is ha kell.
A motortartó fülbe van beütveKarvaly írta:Hali valaki meg tudná mondani hogy mz 125 ösön hol van eredetileg feltéve az adattábla? meg hol van bele ütve a fővázba a számok?
Az adattábla, a bal oldalon a hátsó sárvédő tetejénél az ülés alatt, ez biztos.
A vázszámra úgy emlékszem, hogy szintén bal oldalon elöl a vázon de ez nem biztos.
Okmányiroda. Mondd azt, hogy elfelejtetted behozni az adásvételi saját példányodat, mert eladtad a motort. És szeretnéd megtudni, hogy a vevő átíratta-e már, nehogy gond legyen, ha megbüntetik, akkor téged vesznek elő. Vagy egyéb dolgokat lehet mondani. Nekem simán rendszám alapján megmondta a nő, hogy kinek a nevén van jelenleg a volt motorom.Karvaly írta:Hahó keresem a régi vasamat a rendszáma UDN-836 Ha valakinél van illetve tud róla írjon szívesen vissza vásárolnám. Egyébként MZ TS 125 és egy szép piros járgány volt.
Esetleg az is érdekelne, tudja-e valaki, hogy lehetne rendszám alapján megtalálni.
Norbedlee írta:Sziasztok!
Keresek megvételre Etz 125, 150,250,251 motort
Csak is jó állapotú érdekel, ill rendezett papírokkal
üdv
nyakas írta:ES 175 öm van , papiros ! Ha érdekel .zbogyo írta:Keresek MZ ES 250-et vagy ES 250/1-et(1957-1967) akar papir nelkul is!
06702293919
ES 175 öm van , papiros ! Ha érdekel .zbogyo írta:Keresek MZ ES 250-et vagy ES 250/1-et(1957-1967) akar papir nelkul is!
06702293919
Üdv! 150-es Pesten megfelel? Eladósorba kerül a csínosHujber írta:125ös etzje valakinek Veszprém megyében? Műszakis kellene.
Restaurálva lesz vagy mindennapi használatra?zbogyo írta:Keresek oldalkocsis MZ-t barmilyet( TS,ETZ,TROPhy) fellelt,felujitasra szorulot!!!
zbogyo@freemail.hu-ra varom az ajanlatokat.
Nekem van egy a képen látható egyedi festéssel 250-es eladó. Műszakija lejárt. Az első telókat szimeringezni kell és a főfékhengert cserélni.ETZ 350 írta:etz 251 vagy 250est keresek kitünő állapotut .
Szia! Üllőn tudok egy szép gyári állapotú 250-ETZ.Ezüst metál színű.1.5-éve nem használják de, 2-napja be volt indítva.A sárvédői krómozottak. Sérülés nincs a mocin az ülés mögött sisaktartó doboz van.Bálintnak hívják a tulajt,ime a telefon száma:0620-249.65.28.Remélem segítettem.Ja az ár 180ez.!!!Műszakija lejár.Még valami,,,, szinte új gumikkal van. Sok siket kívánok!!!ETZ 350 írta:etz 251 vagy 250est keresek kitünő állapotut .
Berúgónál nincs szimering, csak egy O-gyűrű. Kis mértékű olajszivárgás egyébként mindeig lesz, ha más nem a két tengely között.Nandor írta:TÖLTÉS, TÖLTÉS, TÖLTÉS! A többi hiba csak részletkérdés.AdaMZ írta:Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, a közeljövőben szeretnék venni egy 125-ös MZ-t, inkább a TS-eket néztem. Tudnátok segíteni, hogy mikre figyeljek vásárlásnál?
Ja és már van egy kiszemelt példány, amire a tulaj azt írja, hogy a beugó szimeringet kell cserélni, ezt mekkora munka lenne megcsinálni?
Előre is köszi a választ.
TÖLTÉS, TÖLTÉS, TÖLTÉS! A többi hiba csak részletkérdés.AdaMZ írta:Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, a közeljövőben szeretnék venni egy 125-ös MZ-t, inkább a TS-eket néztem. Tudnátok segíteni, hogy mikre figyeljek vásárlásnál?
Ja és már van egy kiszemelt példány, amire a tulaj azt írja, hogy a beugó szimeringet kell cserélni, ezt mekkora munka lenne megcsinálni?
Előre is köszi a választ.
yofo írta:Sziasztok.
Jó állapotú , ETZ-251-est keresek .
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég