Eladó motor
- BlackIce
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ "250"
Re: Eladó motor
Biztos, hogy csak 8 ezer km van benne? Nem fordult át az óra? Egyébként az árakat elnézve, én is 50 és 100 közé tenném
"A benzin a drogom, a Shell a dílerem..."
- zudori
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 150
Ez nagyon nehéz kérdés, mit kérnek érte, milyen az állapota, szóval lehet 50-100-ig is, de számítani kell, hogy sokat is rá lehet költeni!
Egyenlőre venném , de sokáig nem akarom megtartani kisebb choppert vennék majd.Minden papírja rendben rendszám se volt leadva biztosítás fizetve
- zudori
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 150
Sok mindentől függ!
Papirozható-e? Milyen az állapota?
Venni, vagy eladni akarod-e?
Papirozható-e? Milyen az állapota?
Venni, vagy eladni akarod-e?
Szasztok!Szerintetek mennyi a reális ára egy ETZ 250 nek ami 8 ezer kilómétert ment első akku van benne még és a gyári 25 éves gumik rajta 15 éve nem volt elinditva!?
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
igen, !ő! az.Dénes írta:Ez a Jawa - MZ ?
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- Dénes
- fi#azsoké
- MZ-d típusa: ETZ 250
- Kapcsolat:
Ez a Jawa - MZ ?
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Hali!
Sajnos meg kell válnom a fekete 250-es ETZ-mtől. Irányára 95000 Ft.
23 hónap műszakival, nem túl szép állapotban, de még bontatlan blokkal.
Sajnos meg kell válnom a fekete 250-es ETZ-mtől. Irányára 95000 Ft.
23 hónap műszakival, nem túl szép állapotban, de még bontatlan blokkal.
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
Sziasztok! Eladnám Etz 250-es motoromat. Nagyon szép állapotban van. Motorja jó. Egészségügyi okokból kell megválnom tőle. Kérésre küldök képet róla. (Papirok ok, műszaikiztatni kell)
- Stravkó
- Long Vehicle
Stravkó írta:Sziasztok!
Még mindig eladó az utcai motorom, ETZ 250. A Pav 40 kuli már elkelt, tehát újra szóló, és motorozható a gép! Nagy előnye, hogy a blokkja teljesen gyári (alapméretes), és nem sok km-t futott, kb.15ezret! Polírozott,újrafűzött, és centrírozott kerekek, új Metzeler gumik, Bambi féle katonai utángyártott kipufogó ( gyári is van, csak az nem szép). + Csomagtartó, HeinGericke oldaltáskákkal, Nonfango hátsó doboz. Így most 200pénz.
POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
- grafur
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 251 & BMW
- Kapcsolat:
Köszönöm, Zsakfos.zsakfos írta:Grafur ez sajnálatos.Valahol ezt már sejteni lehetett,hisz a megszokott Tátra túrákat sem vitted tovább.
Sok sikert a BMW-hez(nem kicsit irigykedem,titkon egyszer én is szeretnék majd egy hasonlót).
Az Etz 251-ek ára nem kicsit vágott mellbe engem.
Mikor szaladtak így el?
Vagy csak nekem sok ez?
300000 felett vannak?Te úristen
Igazság szerint a Tátra túrákat a szabadidő hiányában nem tudtam tovább vinni, nem a motor miatt. Az egyetemnek (BSc) végén már ott volt a meló, és amíg párhuzamosan ment a kettő, képtelen voltam összehozni a szervezést. - legalábbis azon a nívón, ahogy előtte csináltam. Most épp fordítva van: munka mellett egyetem (MSc), de már a végét járja, és ha újra lesz szabadidőm, még lehet nekifogok apummal karöltve. (Az ő felújított ETZ250-ese megmarad ám!

Na, de ez már egy másik topik témája...
GrafUr
"A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!"
>> Túrablog: http://blog.grafur.hu <<
>> Fotó: http://foto.grafur.hu <<
"A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!"
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Grafur ez sajnálatos.Valahol ezt már sejteni lehetett,hisz a megszokott Tátra túrákat sem vitted tovább.
Sok sikert a BMW-hez(nem kicsit irigykedem,titkon egyszer én is szeretnék majd egy hasonlót
).
Mikor szaladtak így el?
Vagy csak nekem sok ez?
300000 felett vannak?Te úristen](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Sok sikert a BMW-hez(nem kicsit irigykedem,titkon egyszer én is szeretnék majd egy hasonlót

Mikor szaladtak így el?
Vagy csak nekem sok ez?
300000 felett vannak?Te úristen
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- grafur
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 251 & BMW
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Óriási és nehéz döntés, de tényleg eladom a motorom...
Eddig csak a túrablogomon írtam róla, és vártam, hogy hátha valaki olyan jelentkezik, aki az ott leírt "kritériumok"nak megfelel (javaslom elolvasásra, ide klikkelve), de végül úgy döntöttem, hogy nem kínzom tovább állással a gépet..
Így most már tényleg meghirdettem, több évnyi vacilálás után. Olyan áron, amilyenen, minden cuccával; max tényleg csak olyan érdkelődők jelentkeznek majd, akik komolyan gondolják. 
https://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz ... _e-8850783

Óriási és nehéz döntés, de tényleg eladom a motorom...
Eddig csak a túrablogomon írtam róla, és vártam, hogy hátha valaki olyan jelentkezik, aki az ott leírt "kritériumok"nak megfelel (javaslom elolvasásra, ide klikkelve), de végül úgy döntöttem, hogy nem kínzom tovább állással a gépet..

https://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz ... _e-8850783

GrafUr
Újszerű állapotú, eredeti kivitelű, garázsban tartott ETZ 251-es motorkerékpár. Új lánc, új lánckerék elöl-hátul, keveset futott HEIDENAU gumik, jó akksi, új légszűrő, zárható tanksapka, Grimeca féktartály és fékkar, középsztenderrel, oldaltámasszal.
Eladás oka: kategória váltás. További képeket tudok küldeni e-mailben. Műszaki: 2016. májusig.
Ár: 230.000 FT.

Eladás oka: kategória váltás. További képeket tudok küldeni e-mailben. Műszaki: 2016. májusig.
Ár: 230.000 FT.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chris251 2015.04.09. 22:15-kor.
-
- babakocsis
Koszi. Elnezest en nem adtam meg a teljes nevetMrDok írta:Itt: http://www.mzclubhungary.com/index.php/mz-t%C3%ADpusok nézegess, és válaszd ki melyik az ami érdekel, mert MZ/3 nincs.Bikertibor írta:Sziasztok!
Nemreg fedeztem fel az oldalatokat,Keresek 1 regi MZ/3 tipusu motort 1960 koruli gyartasut.
Fontos,hogy mindene meglegyen meg ha nem is mukodik,akar papirok nelkuli is erdekelne.
Ha valaki tud ilyenrol kerem segitsen.Apamnak volt ilyen ezert szeretnek emlekul 1 et magamnak.
Koszonom a segitsegeteket.
Udv Tibor

Ott van MZ RT 125/3
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Itt: http://www.mzclubhungary.com/index.php/mz-t%C3%ADpusok nézegess, és válaszd ki melyik az ami érdekel, mert MZ/3 nincs.Bikertibor írta:Sziasztok!
Nemreg fedeztem fel az oldalatokat,Keresek 1 regi MZ/3 tipusu motort 1960 koruli gyartasut.
Fontos,hogy mindene meglegyen meg ha nem is mukodik,akar papirok nelkuli is erdekelne.
Ha valaki tud ilyenrol kerem segitsen.Apamnak volt ilyen ezert szeretnek emlekul 1 et magamnak.
Udv Tibor
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm
Idom és szerszámok
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm
Idom és szerszámok
-
- babakocsis
Sziasztok!
Udv Tibor
Udv Tibor

Eladó motor
Sziasztok!
ETZ 125 műszakis, rendszámos eladó,fejér megyében,Ár : 100.000,-
ETZ 125 műszakis, rendszámos eladó,fejér megyében,Ár : 100.000,-
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Erre nem lehet pontos összeget és választ adni,mert ahhoz még kellene info.mztsszázhuszonöt írta:Üdv!
Nekem egy olyan kérdésem lenne a hozzáértőkhöz, hogy vásároltam egy 125-ös mz etz motorkerékpért okmányok nélkül, de viszont én szeretném forgalomba helyezni! Kettő megoldásban reménykedek!
Az egyik ötletem. Okmányirodából van mód rá hogy kikérjem a papírjait, mivel én úgy tudom hogy le lettek adva!?ha ez sikerülne így kb. mennyi pénzbe kerülne nekem a teljes folyamat hogy mehessek a motorral hivatalosan forgalomba?
A másik megoldás amire gondoltam, venni egy másik etz-t olcsón, akár leharcolva is, illetve ami fontos hogy a váz szám és a motorszám és ami a legfontosabb a papírjai meglegyenek! majd az előbb említett megvásárolt vázat és blokkot , vagy blokk közepet az én meglévő patent állapotú etz-m et egyesítsem. Lényegében akkor így egy vázcsere és egy blokk közép csere megoldaná a papírok nélküli problémám! Illetőleg ezzel a megoldással mennyibe kerülne a történet?
Ha valaki esetleg tudna segíteni rajtam nagyon megköszönném, és ha valaki járt már hasonlóképpen el írja le legyen szíves ennek az egésznek a folyamatát hova kell menjek, vagy vigyem a motort! és egy megközelítő összeg is érdekelne, hogy mire számítsak!
Válaszokat előre is köszönöm!!
1: van e adásvételi(vagy adásvételi lánc) attól az embertől aki a forgalmi szerinti tulajdonos?Ha nincs neki se állj az első variációnak
2:hogy van kivonva a motor? A tulaj vonatta ki vagy a hivatal?Ideiglenesen vagy végleg?
3:van e amúgy műszaki rajt vagy nincs?(az ideiglenesen kivont műszakis motort nem kell pld műszakiztatni én úgy tudom)
A második váriációt valamivel pontosabban meglehet saccolni költségileg:
új forgalmi+törzskönyv 12000
átirási(vagyonszerzési illeték) kWx300 ft
eredetvizsga 15500 ft
kötelező biztositás:kinek mennyi,de átlagban kb 2500-3500 ft
aztán ha nincs műszaki rajt,akkor még az is plusz 5-10000 ft
Az első variációnál ugyanezek a költsegek megvannak,de ott hozzájön még a visszahelyezési illeték ami vagy 2300 ft vagy 10900 ft,attól függően hogy hogyan van kivonva
Plusz szintén ettől függ hogy kell e új rendszám vagy sem,ami 5500 ft
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
A motorkerékpár,ha ki van vonva,mindenkép kell,hogy rendelkezzen valamilyen okmánnyal,vagy levágott sarku forgalmival,vagy határozattal!Ezekkel minden gond nélkül visszatudod helyezni a forgalomba! Költségek:Erdetiség vizsga:15500Ft, Műszaki Kb:10000Ft,Forgalmi eng+tözskönyv=12000 Ft,rendszám:5800 Ft volt régebben,Bíztosítás Kb:3400 Ft.mztsszázhuszonöt írta:Üdv!
Nekem egy olyan kérdésem lenne a hozzáértőkhöz, hogy vásároltam egy 125-ös mz etz motorkerékpért okmányok nélkül, de viszont én szeretném forgalomba helyezni! Kettő megoldásban reménykedek!
Az egyik ötletem. Okmányirodából van mód rá hogy kikérjem a papírjait, mivel én úgy tudom hogy le lettek adva!?ha ez sikerülne így kb. mennyi pénzbe kerülne nekem a teljes folyamat hogy mehessek a motorral hivatalosan forgalomba?
A másik megoldás amire gondoltam, venni egy másik etz-t olcsón, akár leharcolva is, illetve ami fontos hogy a váz szám és a motorszám és ami a legfontosabb a papírjai meglegyenek! majd az előbb említett megvásárolt vázat és blokkot , vagy blokk közepet az én meglévő patent állapotú etz-m et egyesítsem. Lényegében akkor így egy vázcsere és egy blokk közép csere megoldaná a papírok nélküli problémám! Illetőleg ezzel a megoldással mennyibe kerülne a történet?
Ha valaki esetleg tudna segíteni rajtam nagyon megköszönném, és ha valaki járt már hasonlóképpen el írja le legyen szíves ennek az egésznek a folyamatát hova kell menjek, vagy vigyem a motort! és egy megközelítő összeg is érdekelne, hogy mire számítsak!
A második verzió járható,ha nincs meg a jó motornak az okmánya!
-kell egy jó szerelő aki átpakolja az egészet
-majd a meglévő okmánnyal,adásvételivel biztosításkötés/K-H elég tűrhető árban van/
-eredetiség vizsga+müszaki vizsga,/Nemzeti Közlekedési Hatóság vagy maszek vizsgaállomáson/
-okmányiroda, ahól megkapod a rendszámot,forgalmit,majd póstán a törzskönyvet
Ez ugyanannyiba kerül,csak hozzá jön az átszerelési díj,ha nem Te végzed el!

-
- biciklis
- MZ-d típusa: ts 125
Üdv!
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
Ha le tudnék ennyi akasztani, már venném is meg. Tiszta nosztalgia...
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
Épp a napokban gondoltam rád hogy rég beszéltünk! De azóta valami történt veled! Eladni egy MZ-t az nem jó, de hogy már a másodikat is!
És akkor marad az olasz dízel? 

A lepényhal megy elöl, a remény hal meg utoljára!
- kobra
- Alapító tag
- MZ-d típusa: ETZ250
Ghost, veled vki mindig jól jár!
Veszel egy mocit, felujitod, majd eladod... 

-
- Simsonos
- Stravkó
- Long Vehicle
Re:
Én megcsinálnám a helyedben, jó alapnak tűnik, és papírozható! Szerintem olyan 50 és 100ezer között kaphatsz így érte, de ez nagyon vevőfüggő.stv írta:Sziasztok!
Eladnám TS 250es motorom, az érdekelne, hogy szerintetek mi az a pénz amiért meghirdethetném.
Fikázásra nem vagyok kíváncsi, csak az írjon aki tényleg csak segítene.
Amit eltudok mondani a motorról:
- szürke forgalmija van meg, előző tulaj már kivonatta a forgalomból ő még be volt jegyezve , én sosem helyeztem forgalomba, "sima" adás-vételivel vettem.
- nem gyári állapotú
- motorszám , alvázszám stimmel
- töltés van , akku 1,5 év, elektronikus feszszab., gyári gyújtás
- van hozzá pár alkatrész is: első sárvédő, légszűrőház, első teló, 3db hengerfej, blokk felek, karbi, 2 gyújtáskapcsoló, komplett gyújtás az állórész hiányos, óratarók, gyári feszszab.
POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
- Stravkó
- Long Vehicle
Rég jártam erre, de már válaszoltam!peti74 írta:Sziasztok !
Stravkónak írtam privát üzit az eladó motorjával kapcsolatban, még szerdán, de sajnos azóta nem válaszolt. Tudnátok segíteni, hogy milyen egyéb módon tudnám őt elérni ?
POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
Sziasztok!
Eladó motorkerékpár: ETZ 250
1984, rendezett papírokkal, friss műszakival, új Bambi 300 hengerrel, felújított főtengely, új főtengely csapágyak és szimeringek, új Bambi kipufogó. Órában 71000 km, nálam két évet ment, kb.: 7000km. Hozzá tartozik sok alkatrész, ezek külön is eladóak.
ár: 210000ft
20/9465839

Eladó motorkerékpár: ETZ 250
1984, rendezett papírokkal, friss műszakival, új Bambi 300 hengerrel, felújított főtengely, új főtengely csapágyak és szimeringek, új Bambi kipufogó. Órában 71000 km, nálam két évet ment, kb.: 7000km. Hozzá tartozik sok alkatrész, ezek külön is eladóak.
ár: 210000ft
20/9465839

Sziasztok!
Eladnám TS 250es motorom, az érdekelne, hogy szerintetek mi az a pénz amiért meghirdethetném.
- szürke forgalmija van meg, előző tulaj már kivonatta a forgalomból ő még be volt jegyezve , én sosem helyeztem forgalomba, "sima" adás-vételivel vettem.
- nem gyári állapotú
- van hozzá pár alkatrész is: első sárvédő, légszűrőház, első teló, 3db hengerfej, blokk felek, karbi, 2 gyújtáskapcsoló, komplett gyújtás az állórész hiányos, óratarók, gyári feszszab.

- nem gyári állapotú

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stv 2015.03.02. 17:58-kor.
- peti74
- rolleres
- MZ-d típusa: ETZ300&Jawa350
Sziasztok !
Stravkónak írtam privát üzit az eladó motorjával kapcsolatban, még szerdán, de sajnos azóta nem válaszolt. Tudnátok segíteni, hogy milyen egyéb módon tudnám őt elérni ?
- szketo
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
Jól néz ki nagyon szép de, nekem már sikerült egyet beszereznem. Sok sikert kívánok ,és biztos el fog menni,nincs gányolva.Stravkó írta:Stravkó írta:Sziasztok!
Eladóvá vált az utcai motorom, ETZ 250. A Pav 40 kuli már elkelt, tehát újra szóló, és motorozható a gép! Még nem hirdettem sehol, örülnék, ha a klubban maradna. Nagy előnye, hogy a blokkja teljesen gyári, és nem sok km-t futott, kb.15ezret! Polírozott,újrafűzött, és centrírozott kerekek, új Metzeler gumik, Bambi I. rezó, vagy Bambi féle katonai utángyártott kipufogó ( gyári is van, csak az nem szép). Csomagtartó, HeinGericke oldaltáskákkal, Nonfango hátsó doboz, katonai kormány, + katonai ülések tartóval. Egy fényezés már ráférne, ha nem kell senkinek akkor azt megcsináltatom, és úgy fogom meghirdetni tavasszal. Így most 200pénz.
,,Tiszteld a múltat,hogy érthesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn."
- Stravkó
- Long Vehicle
Stravkó írta:Sziasztok!
Eladóvá vált az utcai motorom, ETZ 250. A Pav 40 kuli már elkelt, tehát újra szóló, és motorozható a gép! Még nem hirdettem sehol, örülnék, ha a klubban maradna. Nagy előnye, hogy a blokkja teljesen gyári, és nem sok km-t futott, kb.15ezret! Polírozott,újrafűzött, és centrírozott kerekek, új Metzeler gumik, Bambi I. rezó, vagy Bambi féle katonai utángyártott kipufogó ( gyári is van, csak az nem szép). Csomagtartó, HeinGericke oldaltáskákkal, Nonfango hátsó doboz, katonai kormány, + katonai ülések tartóval. Egy fényezés már ráférne, ha nem kell senkinek akkor azt megcsináltatom, és úgy fogom meghirdetni tavasszal. Így most 200pénz.
POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
-
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250,150
82 es etz eladó. májusig műszakival.100 ezer . Sok alkatrésszel. Akit érdekel az írjon rám.
- Stravkó
- Long Vehicle
Gexxx, azért marad még néhány MZ a háztartásban!Gexxx írta:hogy fogsz így túrázni???

POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
Tigris!
Vegyed meg a Stravi motorját és gyere túrázni végre!
A másik kettőt meg add el! 
Vegyed meg a Stravi motorját és gyere túrázni végre!

- bluerider
- A szállító (Blue Szlí)
Látod jön a baba aztán eladó a moci, nincs idő túrázni! De ez nem követendő példa ám Ferike!
Azért remélem eljönnek néha túrázni anyuka motorjával! 

- Stravkó
- Long Vehicle
Sziasztok!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stravkó 2014.12.04. 13:09-kor.
POD RACER
Szinter, pipa!!!
Szinter, pipa!!!
sziasztok!
ETZ-125 motoromat szeretném 250 ts vagy 250 ETZ-re váltani, tehát eladó vagy cserélhető .
A lényeg:
Megszakító vezérelt elektronikus gyújtás,gyári sport kipufogó,az eredeti megvan,új első lámpa és égők,minden működik, jövő áprilisig vizsga,gumik jók,motor megy ahogy kell.A többit emailben.
Ja..Fejér-Veszprém-Komárom megye térsége.
ETZ-125 motoromat szeretném 250 ts vagy 250 ETZ-re váltani, tehát eladó vagy cserélhető .
A lényeg:
Megszakító vezérelt elektronikus gyújtás,gyári sport kipufogó,az eredeti megvan,új első lámpa és égők,minden működik, jövő áprilisig vizsga,gumik jók,motor megy ahogy kell.A többit emailben.
Ja..Fejér-Veszprém-Komárom megye térsége.
Sziasztok!
Eladó lett szeretett ETZ-m
Crossozással szeretnék foglalkozni, amíg nem tudom eladni az ETZ-t addig nem lesz meg a crossmotorra a pénzem.
A linken megtaláljátok!
http://www.kepesmotor.hu/mz-utcai_klasszikus/p1432435
Eladó lett szeretett ETZ-m

A linken megtaláljátok!
http://www.kepesmotor.hu/mz-utcai_klasszikus/p1432435
- Boge
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251
"nem letudni akarom az utat, hanem gyönyörködni benne"
Nem Clubbos-tag vette meg. Előtte 600-as Hondája volt,de már jelezte,hogy rövidebb távokra sokkal jobb, mint a Honda.Gexxx írta:Clubbos tag vette meg?hamza írta:A 251-es elkelt!
A GIVI-doboz /23 literes/ még eladó. Van egy komplett Krauser-tartó is, esztétikailag /festés/ megviselt állapotban,
mechanikailag nem sérült.

- tbence
- rolleres
- MZ-d típusa: TS 125
Eladó motor
Sziasztok!
Sürgősen Eladó első szériás Ts 125 ennek megfelelő árral ami alkuképes még
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_ts_125-8228955
Van hozzá oldaltámasz is
Sürgősen Eladó első szériás Ts 125 ennek megfelelő árral ami alkuképes még

http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_ts_125-8228955
Van hozzá oldaltámasz is
- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:
Clubbos tag vette meg?hamza írta:A 251-es elkelt!
A GIVI-doboz /23 literes/ még eladó. Van egy komplett Krauser-tartó is, esztétikailag /festés/ megviselt állapotban,
MZ - für männer die fahren können
RBiker profil
RBiker profil
A 251-es elkelt!
A 251-es még eladó, egy kicsit módosítottam lefelé az árát!
MZ-klubos új irányára 175.000.-
Tel:06 - 20/ 347 - 74 - 61
MZ-klubos új irányára 175.000.-
Tel:06 - 20/ 347 - 74 - 61
- Cat
- nagy ETZ-s
Tárgytalan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cat 2014.12.23. 23:34-kor.
Élni életveszélyes dolog és eddig még mindenki belehalt!
Eladóvá vált a képen látható 1990/3.havi évjáratú ETZ-251-es.
Több dolog összejátszása miatt kellett meghoznom ezt a döntést, az első számú a kiújult gerinc-, és derék problémám valamint az ebből adódó kihasználatlanság.
Papírjai rendezettek, műszakija 2016.áprilisig érvényes.
Tavasszal a vizsgára Bambival cseréltettem főtengely-, és teleszkópszimmeringeket, első fékbetétet, fesz.szabályzót elektronikusra, trafót Hondára. Akkumulátor fél éves, elektromos berendezések valamint a km-óra is jól működik.
A motoron található 250-es matricák sajnos az előző tulajdonos "művei".
A képen látható teljesen új GIVI doboz minden tartozékával nincs benne az árban, de ha valakit komolyan érdekel a motor,
akkor biztosan ebben is meg tudunk állapodni!
A motor MZ-klubos irányára: 175.000.-
Budapest 3.kerületében található,telefonszámom: 06-20/347-74-61

Több dolog összejátszása miatt kellett meghoznom ezt a döntést, az első számú a kiújult gerinc-, és derék problémám valamint az ebből adódó kihasználatlanság.

Papírjai rendezettek, műszakija 2016.áprilisig érvényes.
Tavasszal a vizsgára Bambival cseréltettem főtengely-, és teleszkópszimmeringeket, első fékbetétet, fesz.szabályzót elektronikusra, trafót Hondára. Akkumulátor fél éves, elektromos berendezések valamint a km-óra is jól működik.
A motoron található 250-es matricák sajnos az előző tulajdonos "művei".
A képen látható teljesen új GIVI doboz minden tartozékával nincs benne az árban, de ha valakit komolyan érdekel a motor,
akkor biztosan ebben is meg tudunk állapodni!
A motor MZ-klubos irányára: 175.000.-
Budapest 3.kerületében található,telefonszámom: 06-20/347-74-61

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hamza 2014.08.17. 18:47-kor.
-
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251, Jawa 250
- Kapcsolat:
Eladó a képen látható ETZ 125 / 150. Tavaly vettem, azóta áll, apámnak lett volna munkába járós
motor, mivel a 250-est nehezen rúgja be 62 évesen, de be kellett látni, hogy a kora miatt egy robogó
jobb választás neki.
A motor 150-esre fel van fúrva, pár új aprósággal (tükör, lábtartó, markolatgumi, tárcsafék porvédőgumi, üléshuzat, stb). Kisebb esztétikai hibák (festék leverődés) vannak.
Mindene működik, tárcsafék állítható főfékhengerrel, jó futómű, gyári lámpabúrák, gyári kipufogó, stb.
Forgalmi, törzskönyv, adásvételi megvan, azonnal forgalomba helyezhető. (eredetvizsga – műszaki
vizsga- okmányiroda sorrend – igény esetén ennek ügyintézésében segítek)

motor, mivel a 250-est nehezen rúgja be 62 évesen, de be kellett látni, hogy a kora miatt egy robogó
jobb választás neki.
A motor 150-esre fel van fúrva, pár új aprósággal (tükör, lábtartó, markolatgumi, tárcsafék porvédőgumi, üléshuzat, stb). Kisebb esztétikai hibák (festék leverődés) vannak.
Mindene működik, tárcsafék állítható főfékhengerrel, jó futómű, gyári lámpabúrák, gyári kipufogó, stb.
Forgalmi, törzskönyv, adásvételi megvan, azonnal forgalomba helyezhető. (eredetvizsga – műszaki
vizsga- okmányiroda sorrend – igény esetén ennek ügyintézésében segítek)

-=[Gabsic Motoros Blogja]=-
Eddigi túráim:
2009: Gabsic Kicsi túrája;
2010: Bakony-túra, Tátra-túra, Örség-túra,
2011: Gyurma-túra, Bakony-túra, Mecsek-túra, Zala túra
2012: Somogy-túra, Mecsek-túra, Őrség-túra
2013: Bakony-túra, Plitvice-i gurulás
2014: Vértes-Gerecse
Eddigi túráim:
2009: Gabsic Kicsi túrája;
2010: Bakony-túra, Tátra-túra, Örség-túra,
2011: Gyurma-túra, Bakony-túra, Mecsek-túra, Zala túra
2012: Somogy-túra, Mecsek-túra, Őrség-túra
2013: Bakony-túra, Plitvice-i gurulás
2014: Vértes-Gerecse
- szketo
- nagy ETZ-s
Sziasztok Márkatársak!
Esetleg ha valakit érdekel Mz ts 125/1 áron alul adnám.
http://veteranapro.hu/szolo-motorkerekp ... z-ts-125-1 vagy még ez
http://veteranapro.hu/szolo-motorkerekp ... z-ts-125-1 Az ár természetesen alku képes.De néz szét az alkatrészek között is ott is találsz egy csomó 125-alkatrészt.
Szép napot kívánok!
Esetleg ha valakit érdekel Mz ts 125/1 áron alul adnám.
http://veteranapro.hu/szolo-motorkerekp ... z-ts-125-1 vagy még ez
http://veteranapro.hu/szolo-motorkerekp ... z-ts-125-1 Az ár természetesen alku képes.De néz szét az alkatrészek között is ott is találsz egy csomó 125-alkatrészt.
Szép napot kívánok!
,,Tiszteld a múltat,hogy érthesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn."