Jó: elkészült a 3. nap videója.
Rossz: töltöm fel a youtyúkra, és azt írja : 1550 perc van hátra...
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
hajrá T-homok adsl...
Jaaa... trükkösek ezek a horvátok.gabsic írta: Nem külön, hanem az utánfutós személyautó az II-es díjkategória, ami kb jó másfélszeresébe kerül a sima I-es kategóriájú személyautó díjnak...
Nem külön, hanem az utánfutós személyautó az II-es díjkategória, ami kb jó másfélszeresébe kerül a sima I-es kategóriájú személyautó díjnak...gesszti írta:Utánfutóra is külön kell fizetni?gabsic írta: autóra (utánfutóval) oda-vissza 15000ft lenne a pályadíj
Utánfutóra is külön kell fizetni?gabsic írta: autóra (utánfutóval) oda-vissza 15000ft lenne a pályadíj
Hoppá... ezt nem is néztem hogy mennyibe kerül... akkor lehet majd magánakcióban megyek arrafelé. Ha ennyien vagyunk, és teljesíthető az útiterv akkor nincs kifogásom ellene. Egyébként egy ismerősöm ajánlotta Semmering felé a mellékutas kanyargást, konkrétan nem mondott semmit hogy Semmeringen túl mi van. Rengeteg vár meg kastély van mindenfelé, de szinte mind magántulajdon és nem látogatható. Állítólag.gesszti írta:Azért az egy óráért kifizeted a kb. 2000 Ft-os belépőt? Lehet egyáltalán bent fényképezni?MiszterQ írta: Na. Közben két tuti megállóm már lesz. A Körmendi-hegység ausztriai felében van egy világháborús emlékmű, (mondjuk ott csak pihenni állok meg), a másik meg egy oldtimer-autómúzeum Aspang Markt-ban. Az már a délutáni részén van az útvonalnak, nekem 16 óra környékén oda kéne érni mert 5-ig van nyitva és kattintanék pár fotót azért.
Semmeringnél én egy úttal feljebb mennék, mint a te útvonalad. Neked azt miért ajánlották, amit berajzoltál?
https://goo.gl/maps/4CRt1
A Lockenhaus és Rohonc közti szerpentint még beletettem az útvonalba. Eddig veled együtt 6 motor(-os) jelentkezett.
Azért az egy óráért kifizeted a kb. 2000 Ft-os belépőt? Lehet egyáltalán bent fényképezni?MiszterQ írta: Na. Közben két tuti megállóm már lesz. A Körmendi-hegység ausztriai felében van egy világháborús emlékmű, (mondjuk ott csak pihenni állok meg), a másik meg egy oldtimer-autómúzeum Aspang Markt-ban. Az már a délutáni részén van az útvonalnak, nekem 16 óra környékén oda kéne érni mert 5-ig van nyitva és kattintanék pár fotót azért.
Na. Közben két tuti megállóm már lesz. A Körmendi-hegység ausztriai felében van egy világháborús emlékmű, (mondjuk ott csak pihenni állok meg), a másik meg egy oldtimer-autómúzeum Aspang Markt-ban. Az már a délutáni részén van az útvonalnak, nekem 16 óra környékén oda kéne érni mert 5-ig van nyitva és kattintanék pár fotót azért.gesszti írta:Betétlapot hozz magaddal.MiszterQ írta: Körmendnél lenne az ütközés.![]()
Ok. Figyeljük az időjárást, aztán, ha süt a nap, megyünk. Esős időben nem érdemes nekiindulni.
Úgy kéne rákészülni, hogy augusztus 20. (előtte, utána nekünk meló van) Vagy előtte szombat-vasárnap, vagy utána szombat vasárnap közül a legjobb időnek tűnő nap.
Betétlapot hozz magaddal.MiszterQ írta: Körmendnél lenne az ütközés.
A Semmering feletti szerpentin lenne a legészakibb pont. Körmendnél lenne az ütközés. Persze nem kell végig velem jönni, inkább én csatlakozok be mellétek. Na majd mindjárt csinálok egy tervet, csak ezer a dolgom.gesszti írta:https://goo.gl/maps/yBEVL
Ilyesmire gondoltál?
Elég erős kör. Tőlünk ~450 km egy napra. Nem sok idő lenne nézelődni. Te honnan indulnál?
19?gesszti írta:Idén, talán augusztus 20-án lesz még egy hegyi túra, ...
Az barátigesszti írta:Az.MiszterQ írta: Ócó?
80e Ft-ból jöttünk ki. Benzinnel, gázolajjal, kajával, szállással, biztosítással együtt.
Az.MiszterQ írta: Ócó?
Ócó?gesszti írta:Nem. Az első tippnél is kevesebb.sunbim írta:
Kéccá' ?
Nem. Az első tippnél is kevesebb.sunbim írta:
Kéccá' ?
A hegyekben igen!gesszti írta:Hideg-hideg...
Szádzedzer ?gesszti írta: ...Amúgy, lehet tippelni, hogy ez a 4 napos túra ki-be utazással mennyibe került. Kíváncsi vagyok, sikerül-e valakinek jól megtippelni.
1 kanyaros?MiszterQ írta: Ausztria érdekel, de egy 1 kanyaros, 1 napos kirándulás, nekem ez már messzi van
Ausztria érdekel, de egy 1 kanyaros, 1 napos kirándulás, nekem ez már messzi vangesszti írta:Ez a túra érdekelne valakit innen?
http://www.szallasausztria.hu/kapcsolat.html
Első nap:
https://goo.gl/maps/rkqyw
Második nap:
https://goo.gl/maps/0t4SQ
Harmadik nap:
https://goo.gl/maps/L8CGO
Vagy hazaút.
Indulás: Júli 18. !
Egyszerű, toljátok néha a motort! Csak a megállók előtt pár száz métert, testmozgás képen.Gexxx írta:Gyors helyzetjelentés:
tegnap a terv szerint teljesítettünk, Aggteleken vagyunk. Ma egy hosszabb, 380 km-es etap vár ránk Ópusztaszerig. Azt hiszem nem fogjuk érezni a seggünket a nap végére (ellentétben a lábunkkal)
Utolsó percek.....sunbim írta:Írjatok ha van rá időtök! Szívesen olvassuk minden pesszogást!Boge írta:Hali!
Ha valakit érdekel ...
Ami furcsa erre felé: hőttével nem pesszognak a pölék!
...
Örülök, hogy e világra szóló eseménynél ott lehettem. Szerintem Kolombusz tette sem volt akkora mint ez. Ha valaki kitalálja a hajó nevét amivel e tettet végre hajtottuk az kap tőlem egy sört! MrDok, és Őrgróféknak nem áll az ajánlatBoge írta:Hali!
Ha valakit érdekel átléptük a Duna vonalát.
Írjatok ha van rá időtök! Szívesen olvassuk minden pesszogást!Boge írta:Hali!
Ha valakit érdekel ...
Ami furcsa erre felé: hőttével nem pesszognak a pölék!
...
Boge, már benne van a boogie a lábunkbanBoge írta:Emberek!
Júniusban egy rövid túra erejéig bárki csatlakozhat hozzám. Az alábbi útvonalon vagyok megtalálható:
06.24. Becsehely-Nagykanizsa-Keszthely-Tapolca-Nagyvázsony-Bakonybél-Pannonhalma
06.25. Pannonhalma-Komárom-Esztergom-Dobogókő-Szentendre-Jobbágyi-Mátraszentistván
06.26. Mátraszentistván-Kékestető-Egerszalók-Lillafüred-Újmassa-Aggtelek
06.27. Aggtelek-Szalonna-Vizsoly-Miskolc-Tiszafüred-Fegyvernek-Ópusztaszer
06.28. Ópusztaszer Nemzeti Történeti Park "Nyílzápor és Nemzetközi Íjásztalálkozó"
06.29. Ópusztaszer-Kecskemét-Örkény EURORING-Dunaföldvár-Dombóvár-Kaposvár-Nagykanizsa-Becsehely
Euroringen csatlakozom!Boge írta:Emberek!
Júniusban egy rövid túra erejéig bárki csatlakozhat hozzám. Az alábbi útvonalon vagyok megtalálható:
06.24. Becsehely-Nagykanizsa-Keszthely-Tapolca-Nagyvázsony-Bakonybél-Pannonhalma
06.25. Pannonhalma-Komárom-Esztergom-Dobogókő-Szentendre-Jobbágyi-Mátraszentistván
06.26. Mátraszentistván-Kékestető-Egerszalók-Lillafüred-Újmassa-Aggtelek
06.27. Aggtelek-Szalonna-Vizsoly-Miskolc-Tiszafüred-Fegyvernek-Ópusztaszer
06.28. Ópusztaszer Nemzeti Történeti Park "Nyílzápor és Nemzetközi Íjásztalálkozó"
06.29. Ópusztaszer-Kecskemét-Örkény EURORING-Dunaföldvár-Dombóvár-Kaposvár-Nagykanizsa-Becsehely
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég