Engem a krómozott finoman szólva szutyok nem érdekel mert 3 év után lerohad a motorról. A tavasszal csináltatok rá egy rozsdamentes rendszert.zudori írta:zudori írta:Próbáljunk már a kis etz-k hez is!
Csak egy kis közvélemény kutatás!
125-150 es ETZ -s klubtársak!
Ki szeretne és venne is a motorjához készített kipufogót?
Ezt közel egy éve írtam, senki nem reagált rá!
Kipufogó
-
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250,150
Re: Kipufogó
- zudori
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 150
zudori írta:Próbáljunk már a kis etz-k hez is!
Csak egy kis közvélemény kutatás!
125-150 es ETZ -s klubtársak!
Ki szeretne és venne is a motorjához készített kipufogót?
Ezt közel egy éve írtam, senki nem reagált rá!
- csoka
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ125,ETZ250
Légyszíves gondoljon ránk is valaki!Tervezzen nekünk is valaki kéményt!Elég sokan vagyunk 125-150ccm-rel.Biztos volna rá igény.Az utángyári csak egy jól kinéző szar...büntetés vele motorozni.Minden megoldás érdekel.
LIsta:
Lehet rendelni 15000ft Határidő: márc 20
Daniel Romsics 1db ETZ
bambi 5db ETZ
Ardai Béla 1db ETZ
József Istvándi 2db ETZ
Daniel Romsics 1db ETZ
bambi 5db ETZ
Ardai Béla 1db ETZ
József Istvándi 2db ETZ
Amíg tart rajta a króm addig rozsdamentes:-)Matthej01 írta:Ez rozsdamentes vagy krómozott kivitel?bambi írta:bambi 3-as kipufogók gyártása ETZ 250 és TS 250/1 tipusokra elindult.
-
- bajnok
Ez rozsdamentes vagy krómozott kivitel?bambi írta:bambi 3-as kipufogók gyártása ETZ 250 és TS 250/1 tipusokra elindult.
bambi 3-as kipufogók gyártása ETZ 250 és TS 250/1 tipusokra elindult.
-
- versenyző
- MZ-d típusa: Etz 250
Köszönöm a gyorsaságod, és a tökéletes időzítést
, megérkezett a kipufogó! A fa alatt ekkora csillogó ajándékom, még nem volt.
mégegyszer köszi bambi, és ezúton kívánok mindenkinek Békés szeretetben teljes karácsonyi ünnepeket, boldog új évet! 

-
- versenyző
Előre is köszi a fáradtságod.bambi írta:Hétfőn leadom a futárszolgálatnak, elvileg max keddre megjöhetsell írta:Próbakör??! Hát persze, lehet hogy nemcsak kör, hanem karika is!főleg ha marad ilyen az idő, tegnap itt 12 fok volt.
Hétfőn leadom a futárszolgálatnak, elvileg max keddre megjöhetsell írta:Próbakör??! Hát persze, lehet hogy nemcsak kör, hanem karika is!főleg ha marad ilyen az idő, tegnap itt 12 fok volt.
Bp 9ker Gubacsi út 6/cFehér írta:Köszönöm a kipufogót!
Személyes átvétel esetén hova kell érte menni?
Dynamic motors
-
- versenyző
Próbakör??! Hát persze, lehet hogy nemcsak kör, hanem karika is!
főleg ha marad ilyen az idő, tegnap itt 12 fok volt.

- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Várom én is.Próbakör lesz?Nálam biztosan.sell írta:Királysáág!Bevallom férfiasan, vàrom egy kicsit.
( na jó, lehet nagyon )

Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
-
- versenyző
Királysáág!
Bevallom férfiasan, vàrom egy kicsit.
( na jó, lehet nagyon ) 

Köszönöm a kipufogót!
Lassan postázom a személyes átvételesek jöhetnek értük.bambi írta:Kipufogó befizetési lista állása:
Korodi Antal Csaba 1db + posta
Kuti Imre 1db + posta
Orbán Imre + posta
Kutrik Zsombor személyes átvét.
Mencsik Zoltán+ posta
Tóth László Személyes átvét.
Szabó Norbert 2db +posta
Fehér Bálint 1db
Bányovszky Robi 1db
Dragon Gábor 1db
Tatár Sanyi 2 db

- szketo
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
Megörültem mikor sikerült szereznem eredeti kipufogót Mz 250/1-hez. Már rég kutatok utána és most végre kitartó munka meghozta gyümölcsét. Ja......csak nem azt amire vártam. A meglepi akkor ért mikor kicsomagoltam. Peregyes MZ volt sajnos a képen sem volt teljesen egyértelműen beazonosítható ám még is "rárepültem,,
Jól látszik a képen is ETZ 250-hez való. Hát......így sem vész kárba,, akkor azon lesz.

Jól látszik a képen is ETZ 250-hez való. Hát......így sem vész kárba,, akkor azon lesz.

,,Tiszteld a múltat,hogy érthesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn."
Kipufogó befizetési lista állása:
Kuti Imre 1db + posta
Orbán Imre + posta
Mencsik Zoltán+ posta
Szabó Norbert 2db +posta
Fehér Bálint 1db
Bányovszky Robi 1db
Dragon Gábor 1db
Tatár Sanyi 2 db
Kuti Imre 1db + posta
Orbán Imre + posta
Mencsik Zoltán+ posta
Szabó Norbert 2db +posta
Fehér Bálint 1db
Bányovszky Robi 1db
Dragon Gábor 1db
Tatár Sanyi 2 db
Kipufogó befizetési lista állása:
Kuti Imre 1db + posta
Orbán Imre + posta
Kuti Imre 1db + posta
Orbán Imre + posta
-
- versenyző
Rendben.
December 10-ig kell befizetni,kb 20-ra lesz kész.Átutalással vagy piros cseek fizetnéd?ha küldeni kell akkor 2500ft plusz és kell cim meg telefonszám is hogy el tudjon érni a futársell írta:Köszönöm.
-
- versenyző
Köszönöm.
Módosítottam elnézéstsell írta:Szeretném én is jelezni az igényem itt is, 1db kipuffra etz 250 re, nem láttam a nevem a listán.

-
- versenyző
Szeretném én is jelezni az igényem itt is, 1db kipuffra etz 250 re, nem láttam a nevem a listán.
-
- rolleres
- MZ-d típusa: Yamaha XJ600
Köszönöm a választ Bambi!
Csak 250 mzGombaur írta:TS 150-hez is gyártatok most kiput? vagy ezek csak 250re lesznek?
Köszi
- kiszsebi
- Zsebi San (kőműves)
- MZ-d típusa: ETZ150,250 4x,250/1
Mi ezt honnan tudjuk? Te is Magadtól kérdezed... egyébként, nem, kis MZ-kre NEM gyártat Bambi.Gombaur írta:TS 150-hez is gyártatok most kiput? vagy ezek csak 250re lesznek?
Köszi
Jawa pali na JEDEN gar.
MZ PALI na jeden gar.
MZ PALI na jeden gar.
-
- rolleres
- MZ-d típusa: Yamaha XJ600
TS 150-hez is gyártatok most kiput? vagy ezek csak 250re lesznek?
Köszi
Köszi
Lista:
Lázár Ricsi 1db
Horváth Gergely 1db
Bányovszky Robi 1db
Kalivoda Imi 1db
Kutrik Zsombi 1db
Dragon Gábor 1db
Fehér Bálint 1db
Szabó Norbert 2db
Tatár Sanyi 1db Króm nélkül
Gangel Kálmán 2db
Enyedi Márton 1db Egyenes
Kuti Imre 1db Egyenes
Orbán Imre 1db Egyenes
Zsaki 1db Egyenes
Tartár Sanyi 1db Egyenes króm nélkül
Korodi Antal Csaba 1db
Tjácint 1db
Sell 1db
Ha valaki hibát észlel jelezze.Holnap estig lehet rendelni.
Lázár Ricsi 1db
Horváth Gergely 1db
Bányovszky Robi 1db
Kalivoda Imi 1db
Kutrik Zsombi 1db
Dragon Gábor 1db
Fehér Bálint 1db
Szabó Norbert 2db
Tatár Sanyi 1db Króm nélkül
Gangel Kálmán 2db
Enyedi Márton 1db Egyenes
Kuti Imre 1db Egyenes
Orbán Imre 1db Egyenes
Zsaki 1db Egyenes
Tartár Sanyi 1db Egyenes króm nélkül
Korodi Antal Csaba 1db
Tjácint 1db
Sell 1db
Ha valaki hibát észlel jelezze.Holnap estig lehet rendelni.
Biztonság kedvéért itt is jelezném igényemet egy ETZ 250-es kipufogóra! 
Facebookon is jeleztem Fehér Bálint néven!
Köszönöm!

Facebookon is jeleztem Fehér Bálint néven!
Köszönöm!
- zsakfos
- A révész
Jelentkeztem egyre a face-n 

Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- zsakfos
- A révész
Én úgy jelentkeznék,de olyan jó lenne tudni hogy /1-en is remélhető javulás a bolti utánygyártotthoz képest?Van erről tapasztalat?bambi írta:Kipufogó gyártást elkezdtük,kb egy hónap múlva lesznek készen.
10 db lesz lehet jelentkezni.
Ha jelentkezem,lehet annyi variáció hogy egyenes kipuff legyen?Márcsak a dizájn végett ha már egyszer olyan volt rajtuk gyárilag.

Kipufogó gyártást elkezdtük,kb egy hónap múlva lesznek készen.
- sunbim
- operatőr
- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
Elég messze vagy nekem.
Így messziről egy tapasztalat: Egy háromszázas henger azzal a dobbal kisebb főfuvit kér mint egy utángyári dob. Nekem 135-ös lett a jó. Tűállás azért nem érdekes mert nekem utángyári amitől alsó fordszám tartományban sokat kap.
Inkább mondanám túrista dobnak mint racingosnak. Sokkal halkabb is. Igazi lopakodós.
Annyira hogy az embert szinte ösztönzi egy nagygenerálra.
csdani, egy két óra alatt nem tudod kitapasztalni, hozzá kell karburálni, jönni menni emelkedőn, lejtőn. De nem akarom rontani az esélyeidet.

Így messziről egy tapasztalat: Egy háromszázas henger azzal a dobbal kisebb főfuvit kér mint egy utángyári dob. Nekem 135-ös lett a jó. Tűállás azért nem érdekes mert nekem utángyári amitől alsó fordszám tartományban sokat kap.
Inkább mondanám túrista dobnak mint racingosnak. Sokkal halkabb is. Igazi lopakodós.

Annyira hogy az embert szinte ösztönzi egy nagygenerálra.

csdani, egy két óra alatt nem tudod kitapasztalni, hozzá kell karburálni, jönni menni emelkedőn, lejtőn. De nem akarom rontani az esélyeidet.

,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
- csdani
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ-251
Sziasztok!
Veszprém, és környékén van valakinek Bambi3-ja, amit esetleg 1-2 órára kölcsön adna kipróbálásra?
Veszprém, és környékén van valakinek Bambi3-ja, amit esetleg 1-2 órára kölcsön adna kipróbálásra?
Valakinek nincs meg véletlenül az ETZ 125-150 gyári kipufogó tervei, méretei, palást rajza?
Nagyon fontos lenne, le szeretném gyártani magamnak!!
Akinek meg van legyen szíves elküldeni ide:
petitilinger(kukac)kapos-net.hu
Nagyon fontos lenne, le szeretném gyártani magamnak!!
Akinek meg van legyen szíves elküldeni ide:
petitilinger(kukac)kapos-net.hu
Szia!Szőke Roland írta:Sziasztok!
Szeretném kiégetni a motorom gyári kipufogóját, de nem tudom hogyan kell szétszedni. Olvastam pár dolgot a neten, hogy nem is lehet szétszedni csak úgy ha a hátsó bilincs takarásában lévő hegesztést szétvágom. Ti hogyan oldottátok meg ezt? Előre is köszi.
Nem tudom aktuális-e még. Én kivülről letakarítottam, öntöttem bele egy kis gázolajat és úgy égettem ki. Nem szedtem szét. Hűtőgép kompresszorral fúvattam, még a krómozás se színeződött el.
-
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251
Szocimotoros pont hu oldalon, a Cikkek menüpont alatt van egy hosszabb leírás. Aszerint nem kell szétszedni, csak leszedni és jó alaposan megpucolni a külsejét. Én nem próbáltam még.Szőke Roland írta:Sziasztok!
Szeretném kiégetni a motorom gyári kipufogóját, de nem tudom hogyan kell szétszedni. Olvastam pár dolgot a neten, hogy nem is lehet szétszedni csak úgy ha a hátsó bilincs takarásában lévő hegesztést szétvágom. Ti hogyan oldottátok meg ezt? Előre is köszi.
- Szőke Roland
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150.2
Sziasztok!
TS 250/1-es kipufogósell írta:gabsic írta:Esetleg valaki tudja, hogy ez milyen cső lehet?
A motor ne tévesszen meg senkit, elég öszvér jószág (papírja szerint 1985ös 250, de 251 váz (vázszám viszont stimmel), 250 blokk, katonai lábtartó, elektronikus gyújtás, 250 hátsó villa, 251 hátsó kerék...) A cső hőálló ezüstös színű mint a katonai dobok, de nincs feltörve a vége. A normál 250 ETZ dobnál 4-5 centivel hosszabb, hátulról benézve egy zárt végű cső látszik bent. A csövet nem hátulról verték bele, fixen áll, és ütésnyom nincs rajta. Hegesztési varrat a hátsó bilincs helye alatt gyári rajta. Mi a tököm ez?![]()
[/quo
Hali, annó volt egy 87-es évjáratú 125-ösöm, azon a kipu-vég ugyanilyen volt. Közepében a cső így állt. Azon gyári volt, bár a krómozása makulátlan tükrös.
-
- versenyző
[quote="gabsic"]Esetleg valaki tudja, hogy ez milyen cső lehet?
A motor ne tévesszen meg senkit, elég öszvér jószág (papírja szerint 1985ös 250, de 251 váz (vázszám viszont stimmel), 250 blokk, katonai lábtartó, elektronikus gyújtás, 250 hátsó villa, 251 hátsó kerék...) A cső hőálló ezüstös színű mint a katonai dobok, de nincs feltörve a vége. A normál 250 ETZ dobnál 4-5 centivel hosszabb, hátulról benézve egy zárt végű cső látszik bent. A csövet nem hátulról verték bele, fixen áll, és ütésnyom nincs rajta. Hegesztési varrat a hátsó bilincs helye alatt gyári rajta. Mi a tököm ez?

[/quo
Hali, annó volt egy 87-es évjáratú 125-ösöm, azon a kipu-vég ugyanilyen volt. Közepében a cső így állt. Azon gyári volt, bár a krómozása makulátlan tükrös.
A motor ne tévesszen meg senkit, elég öszvér jószág (papírja szerint 1985ös 250, de 251 váz (vázszám viszont stimmel), 250 blokk, katonai lábtartó, elektronikus gyújtás, 250 hátsó villa, 251 hátsó kerék...) A cső hőálló ezüstös színű mint a katonai dobok, de nincs feltörve a vége. A normál 250 ETZ dobnál 4-5 centivel hosszabb, hátulról benézve egy zárt végű cső látszik bent. A csövet nem hátulról verték bele, fixen áll, és ütésnyom nincs rajta. Hegesztési varrat a hátsó bilincs helye alatt gyári rajta. Mi a tököm ez?

-
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251, Jawa 250
- Kapcsolat:
Jaja, eléggé össze van válogatva, bár ahogy nézed, mindegyik típusnak az előnyös alkatrésze került bele.Gexxx írta: szép motor
ilyen csövet láttam már valahol, akár még gyári is lehet...
De ha már kipufogó:
elképzelhető, hogy lesz egy eladó idei gyártású Bambi 3-as cső, hibátlan, 1300km-t futott, szintetikus olajjal.
Még egy összehasonlító tesztet csinálok a meglévő csöveim között (gyári 250, gyári 251, épített rezós 251, a képen lévő gyári kitudjamégmilyen cső, meg a Bambi 3 között), aztán feldobom.
-=[Gabsic Motoros Blogja]=-
Eddigi túráim:
2009: Gabsic Kicsi túrája;
2010: Bakony-túra, Tátra-túra, Örség-túra,
2011: Gyurma-túra, Bakony-túra, Mecsek-túra, Zala túra
2012: Somogy-túra, Mecsek-túra, Őrség-túra
2013: Bakony-túra, Plitvice-i gurulás
2014: Vértes-Gerecse
Eddigi túráim:
- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:
nekem az első szériából van, még nincsenek rozsdapöttyök, ellenben az utángyárival már 1 év után is akadtak.Matthej01 írta:De azok megint ilyen krómozott kipufogók nem? Mert múltkor bambi azt mondta az. Azok mennyit bírnak mielőtt "kivirágoznak"?zudori írta:Majd amikor indul az új projekt Bambi felírja a fórumra, pontosabban ebbe a topikba, és akkor lehet jelentkezni. Mindig többet készítenek, mint a rendelt szám, én is így vettem, már kettőt is. Szóval egy kis türelem, rövidesen indul a lista.
a használati mód hasonló = nincs agyonpolírozva a moci

MZ - für männer die fahren können
RBiker profil
RBiker profil
- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:
szép motorgabsic írta:Esetleg valaki tudja, hogy ez milyen cső lehet?
A motor ne tévesszen meg senkit, elég öszvér jószág (papírja szerint 1985ös 250, de 251 váz (vázszám viszont stimmel), 250 blokk, katonai lábtartó, elektronikus gyújtás, 250 hátsó villa, 251 hátsó kerék...) A cső hőálló ezüstös színű mint a katonai dobok, de nincs feltörve a vége. A normál 250 ETZ dobnál 4-5 centivel hosszabb, hátulról benézve egy zárt végű cső látszik bent. A csövet nem hátulról verték bele, fixen áll, és ütésnyom nincs rajta. Hegesztési varrat a hátsó bilincs helye alatt gyári rajta. Mi a tököm ez?![]()

ilyen csövet láttam már valahol, akár még gyári is lehet...
MZ - für männer die fahren können
RBiker profil
RBiker profil
-
- bajnok
De azok megint ilyen krómozott kipufogók nem? Mert múltkor bambi azt mondta az. Azok mennyit bírnak mielőtt "kivirágoznak"?zudori írta:Majd amikor indul az új projekt Bambi felírja a fórumra, pontosabban ebbe a topikba, és akkor lehet jelentkezni. Mindig többet készítenek, mint a rendelt szám, én is így vettem, már kettőt is. Szóval egy kis türelem, rövidesen indul a lista.
-
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251, Jawa 250
- Kapcsolat:
Esetleg valaki tudja, hogy ez milyen cső lehet?

-=[Gabsic Motoros Blogja]=-
Eddigi túráim:
Eddigi túráim:
Köszi a segítséget! 

- zudori
- nagy ETZ-s
Majd amikor indul az új projekt Bambi felírja a fórumra, pontosabban ebbe a topikba, és akkor lehet jelentkezni. Mindig többet készítenek, mint a rendelt szám, én is így vettem, már kettőt is. Szóval egy kis türelem, rövidesen indul a lista.
Jó igazad van, rossz volt a kérdés
Ez mikor fog bekövetkezni kb? S hogy lehet a megrendelők listájára felkerülni?

Ez mikor fog bekövetkezni kb? S hogy lehet a megrendelők listájára felkerülni?

- zudori
- nagy ETZ-s
Egészen biztos vagyok benn, hogy igen, fog.