Kipufogó
Re: Kipufogó
Sziasztok! Nekem is utángyártott kipufogó van a motoromon, de nem az igazi.
Nem tudjátok véletlen, hogy Bambi fog-e a közeljövőben egy pár új dobot készíteni?
Nem tudjátok véletlen, hogy Bambi fog-e a közeljövőben egy pár új dobot készíteni?
Üdv, nem merem megvenni az utángyártottat, ez a motoron volt amikor vettem, egy évet bírt.
Hogy lehet megrendelni Bambitól?
Hogy lehet megrendelni Bambitól?
Szia akkor már ketten vagyunk én is benevezek egy Bambi 3-ra az én utángyártott kipufogóm is elkezdett zörögni.
Üdvözletem minden márkatársnak, az utángyártott kipufogóm elkezdett zörögni, és nem tudok vele mit kezdeni.
Szóval engem is érdekelne egy Bambi által gyártott kipufogó.
Szóval engem is érdekelne egy Bambi által gyártott kipufogó.
Hálás köszönet !!!
- KILL3R etz
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250
Bambit kérdezd meg, van-e még neki a most gyártott szériából. Az jó is, szép is.
Börzén, hirdetési oldalakon lehet néha találni gyárit, de az vagy tele van korommal, vagy össze-vissza van verve. Ami jó, az meg már 10e körül van...
Gagyi utángyártottat nincs értelme venni, csak ront a motoron...
Börzén, hirdetési oldalakon lehet néha találni gyárit, de az vagy tele van korommal, vagy össze-vissza van verve. Ami jó, az meg már 10e körül van...
Gagyi utángyártottat nincs értelme venni, csak ront a motoron...

"...köd előttünk köd utánunk amíg élünk meg sem állunk,
köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
Köszi !!! És nem tudsz egy 250-re valót olcsón ?? 

- KILL3R etz
- bajnok
Persze, pl az oldalcsomagtartóhoz lehet rögzíteni gumipókkal, keresztben szállítani már nem érdemes, mert sokmindenben elakadhat.
Viszont használni remélem nem akarod, egy egyáltalán nem oda való kipuffal a motorodat...
A 2 ütemnek a kipuff a lelke.
Viszont használni remélem nem akarod, egy egyáltalán nem oda való kipuffal a motorodat...

A 2 ütemnek a kipuff a lelke.
Sziasztok !!Kis segítséget kérnék. 150 -es kipufogót rá lehet tenni 250-re ?? Köszi
- KILL3R etz
- bajnok
Valószínű kibírja, mert az FBS is megmarad ott... 

- Szőke Roland
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150.2
tiger1342 írta:Igen! Egyrészt így könnyebben bent marad a lukban a tűzkarika, másrészt nekem másképp mindig kitekeredett a hollander. Most úgy csinálom, hogy a hollandi és a cső közé tekerek pasztázott kenderspárgát (2-3 menet), ami egyrészt tömít valamennyit, másrészt ad egy rugalmasabb felületet, ahol rendesen meg lehet húzni a hollandert és nem rázza ki a henger. Nálam bevált!Szőke Roland írta:Sziasztok!
Valaki szokta hőálló tömítő pasztával a henger és a könyök találkozását tömíteni?
Köszi! Ezt kipróbálom én is. Én a kipufogó és a könyök találkozását tömítettem el mert kifújt. Ahhoz ezt az alábbi tömítő anyagot használtam. Szerinted ehhez a tömítéshez is megfelelne?
http://www.selena.hu/cms/?__page_id=1386
- tiger1342
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ TS250/1
- Kapcsolat:
Igen! Egyrészt így könnyebben bent marad a lukban a tűzkarika, másrészt nekem másképp mindig kitekeredett a hollander. Most úgy csinálom, hogy a hollandi és a cső közé tekerek pasztázott kenderspárgát (2-3 menet), ami egyrészt tömít valamennyit, másrészt ad egy rugalmasabb felületet, ahol rendesen meg lehet húzni a hollandert és nem rázza ki a henger. Nálam bevált!Szőke Roland írta:Sziasztok!
Valaki szokta hőálló tömítő pasztával a henger és a könyök találkozását tömíteni?
- Szőke Roland
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 150.2
Sziasztok!
- jura györgy
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ250 de luxe
SZIASZTOK , A MÁSIK KELLEMES MEGLEPETÉS AZ ÚJ CSŐVEL A FOGYASZTÁSOM IS VISSZA ÁLLT 4,5 / 100 KM. ÜDV. JURAGY
- MrDok
- bajnok
- Kapcsolat:
Zsaki, előtted a lehetőség...........zsakfos írta:Az a baj ezekkel a kipufogó véleményekkel hogy nem tudjuk milyen volt fenn addig.Gyanithatóan eleve szar kipufogó van fenn annak aki lecseréli,legalábbis ha jó lenne nem cserélné le.Illetve vannak azok akik kiváncsiak és sok pénzük van![]()
Na meg olyan is akadhat akinek amúgy jó a kipufogója,csak mondjuk ronda optikailag.
Szóval nekem nagyon bassza a csőrömet hogy milyen lenne a /1 emen,de a múltkori kipuff vásárlásom nagyon nem jött be,így nem merek rendelni a következő körben(már ha lesz egyáltalán).
Ettől függetlenül úgy ki próbálnék egyet
60 Km, és kis szerelés után a motorodon van az előző szériás bambi kipuf. Ismét egy kis szerelés, és egy állítólag számolt rezó, ami nagyon jó hangon kürtöli szét a világba, hogy Te éppen motorozol vele..........
Csak ne a tó felé indulj, mert akkor több lesz, mint 60Km.
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm
Idom és szerszámok
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm
Idom és szerszámok
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Az a baj ezekkel a kipufogó véleményekkel hogy nem tudjuk milyen volt fenn addig.Gyanithatóan eleve szar kipufogó van fenn annak aki lecseréli,legalábbis ha jó lenne nem cserélné le.Illetve vannak azok akik kiváncsiak és sok pénzük van
Na meg olyan is akadhat akinek amúgy jó a kipufogója,csak mondjuk ronda optikailag.
Szóval nekem nagyon bassza a csőrömet hogy milyen lenne a /1 emen,de a múltkori kipuff vásárlásom nagyon nem jött be,így nem merek rendelni a következő körben(már ha lesz egyáltalán).

Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- jura györgy
- bajnok
sziasztok, hell nem titok, hátul 16 colos kerék elől 20 fogas lánckerék nem mese hogy 5ödikbe 50től ki tudom gyorsítani jó azért 1 kerékre nem áll fel de nem kell vissza kapcsolni mint a régi csővel ez nekem így nagyon tetszik meg az hogy 5be 50nnél nem rángat üdv. juragy
- KILL3R etz
- bajnok
Ezzel a csővel, 300-as hengerrel, könnyített kuplunggal, csatos karbival nálam is áll ez a helyzet.
Persze a gyorsítás naptárral mérhető, de ha nincs mögöttem senki, és nem sietek, akkor lakott terület végétől nem mindig kapcsolok vissza. Kb 70-től van említésre méltó gyorsulás, de addig se fuldoklik, rángat, csak szimplán gyenge még.
Persze a gyorsítás naptárral mérhető, de ha nincs mögöttem senki, és nem sietek, akkor lakott terület végétől nem mindig kapcsolok vissza. Kb 70-től van említésre méltó gyorsulás, de addig se fuldoklik, rángat, csak szimplán gyenge még.
- hell
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250 De Luxe
5. 50 az igen és onnan gyorsítani az még jobb... Kérem a motor összeállítási paramétereit!? Szigorúan PÜ. Köszönöm!
- jura györgy
- bajnok
sziasztok , zudori úgy tudtam megállni hogy előtte ittam 1 sört, na de a tegnap mentem vele, bámulat ,mikor az udvarról kijártam már akkor észre vetem a változást 1 megy130 at 2 lakott területen 5be tudom szépen tartani az 50 km / óra rángatás nélkül és onnan tudok gyorsítani is ami eddig lehetetlen volt, meg volt olyan az előző kipuval hogy megyek 95/ ora, elveszem a gázt és akkor meg lódult 1 pillanatra , most ez is megszűnt , egyszerűen nagyon jó , a hangja is ,nem is tudom miért halogattam idáig a cserét köszönet a Bambinak !üdv. juragy ja és majdnem elfelejtem, sikerült tömíteni a könyék csövet is FBS bevált
- tiger1342
- nagy ETZ-s
- Kapcsolat:
Van gyári pufogóm, nem szép, de jó, kipróbálhatod, ha eljössz angyalföldre!zsakfos írta:Kösz az infot.tiger1342 írta:
Nekem olyan van a peregyen, érzésre ugyanazt tudja, mint a gyárival, csak ez sokkal szebb.
.
Sajnos nem tudok mit kezdeni ezzel,mert még nem volt alkalmam gyári kipufogós /1-el mennem.
Anno mikor vettem az enyémet 25 éve,még gyári kipuf volt rajt,de az előző gazdája megröviditette,nekem meg nem tetszett úgy és kidobtam és vettem rá utángyártottat.
Szóval fogalmam sincs milyen gyári kipuffal menni a /1-el

- zsakfos
- A révész
Kösz az infot.tiger1342 írta:
Nekem olyan van a peregyen, érzésre ugyanazt tudja, mint a gyárival, csak ez sokkal szebb.
.
Sajnos nem tudok mit kezdeni ezzel,mert még nem volt alkalmam gyári kipufogós /1-el mennem.
Anno mikor vettem az enyémet 25 éve,még gyári kipuf volt rajt,de az előző gazdája megröviditette,nekem meg nem tetszett úgy és kidobtam és vettem rá utángyártottat.
Szóval fogalmam sincs milyen gyári kipuffal menni a /1-el

Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- sunbim
- operatőr
- MZ-d típusa: ETZ250e Deluxe
Fent van az új dob !
Első tapasztalat; szép fényes.
Második; fegyelmezett, visszafogott, tömör hangja van.
Úgy érzem visszaugrottam vagy húsz évet. Gyári állapotú motort kaptam vissza. ... Kipufogó hangilag.
Sajnos az összes blokk zizmorgás előkerült !
Télen lehet kap egy új főtengelyt, és a többit is át kell néznem.
Csapattam a Tebe soron egyet harmincas táblánál vakmerő hetvenes tempóval, különösebb változást nem vettem észre. Valószínűleg újrakarburálást igényel majd az új dob. A héten rajta leszek.
Köszönjük Bambi a gyártatást !
Első tapasztalat; szép fényes.

Második; fegyelmezett, visszafogott, tömör hangja van.
Úgy érzem visszaugrottam vagy húsz évet. Gyári állapotú motort kaptam vissza. ... Kipufogó hangilag.

Sajnos az összes blokk zizmorgás előkerült !
Télen lehet kap egy új főtengelyt, és a többit is át kell néznem.

Csapattam a Tebe soron egyet harmincas táblánál vakmerő hetvenes tempóval, különösebb változást nem vettem észre. Valószínűleg újrakarburálást igényel majd az új dob. A héten rajta leszek.
Köszönjük Bambi a gyártatást !

,,Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az elszalaszthat mindent, amiért útra kelt."
- tiger1342
- nagy ETZ-s
- Kapcsolat:
Nekem olyan van a peregyen, érzésre ugyanazt tudja, mint a gyárival, csak ez sokkal szebb.zsakfos írta: Hát ha kilesz találva egy /1-re jó kipuff arra én is jelentkeznék.
Sajnos a legutóbbi beruházásom a Bambi 2 -vel nem éppen jött be![]()
Igaz az sem Ts-re volt szánva,de bepróbálkoztam hátha.
Erre a Bambi 3-ra már pont ezokból nem mertem jelentkezni,de alkalomadtán azért szívesen kipróbálnék egyet

Ami nekem feltűnt, hogy kicsit kisebb az átmérő, mert a kupuff pálcát hiába állítottam úgy, hogy ne érjen hozzá a kerékcsavarhoz, mindig eltekeredett és lerázta magát. Most legutóbb hajtogattam rajta kicsit, és sikerült pont annyival szorosabbra csinálni, hogy most már eltartja a csavartól rendesen. Ha kész a bejáratás csinálok majd vidit, hogy milyen vele.
- pitypang18
- biciklis
Nem olyan régóta van meg a motor,hogy különbséget tudjak tenni a 20 vagy a 22 LE között.Stephanus írta:Ha egy Bambi félét tettél volta fel, vettél volna észre változást. És valószínűleg vigyorogva mesélnéd, hogy mit.pitypang18 írta:Ma a gyöngyösi börzén sikerült vennem egy utángyártott új kipuffot.
Az előző is utángyártott volt, de el volt már kokszolódva. Azon kívül, hogy tisztább és nem olyan mély a hangja, eddig semmi változást nem vettem észre a kettő között.
Amúgy a gyöngyösi börzén én is ott voltam. Láttam is kipufogóárust, de azt gondoltam, hogy valami okosságokat árul. Az egyik cső dettó úgy volt csomagolva, mint ahogy Bambinál kaptam az enyémet.

- Stephanus
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: 251
zudori írta:Ha felszerelted, hogyan tudtad megállni, hogy ne próbáld ki???jura györgy írta:sziasztok ma én is felszereltem holnap fogom kipróbálni üdv. juragy![]()
![]()

Én még aznap este, mikor elhoztam a kiput, fel-alá rohangásztam a motorral Ócsa körül az esőben. Az éjjelnappali pékség előtt ácsorgók már tuti hülyének néztek. Kinézetre le is antikoltam azonnal egy jó adag rászáradt sáros esővízzel.
- Stephanus
- kis ETZ-s
Ha egy Bambi félét tettél volta fel, vettél volna észre változást. És valószínűleg vigyorogva mesélnéd, hogy mit.pitypang18 írta:Ma a gyöngyösi börzén sikerült vennem egy utángyártott új kipuffot.
Az előző is utángyártott volt, de el volt már kokszolódva. Azon kívül, hogy tisztább és nem olyan mély a hangja, eddig semmi változást nem vettem észre a kettő között.
Amúgy a gyöngyösi börzén én is ott voltam. Láttam is kipufogóárust, de azt gondoltam, hogy valami okosságokat árul. Az egyik cső dettó úgy volt csomagolva, mint ahogy Bambinál kaptam az enyémet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stephanus 2014.07.14. 00:12-kor.
- pitypang18
- biciklis
Ma a gyöngyösi börzén sikerült vennem egy utángyártott új kipuffot.
- zudori
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 150
Ha felszerelted, hogyan tudtad megállni, hogy ne próbáld ki???jura györgy írta:sziasztok ma én is felszereltem holnap fogom kipróbálni üdv. juragy

- jura györgy
- bajnok
sziasztok ma én is felszereltem holnap fogom kipróbálni üdv. juragy
- zsakfos
- A révész
Hát ha kilesz találva egy /1-re jó kipuff arra én is jelentkeznék.bambi írta:Egyenlőre nincs tervbe ts cső,de szólok ha indul egy új gyártás.gesszti írta:Bambi, TS-re is jó ez a kipuff, amit gyártasz, vagy arra más kell? Készítesz TS-hez is?
Sajnos a legutóbbi beruházásom a Bambi 2 -vel nem éppen jött be

Igaz az sem Ts-re volt szánva,de bepróbálkoztam hátha.
Erre a Bambi 3-ra már pont ezokból nem mertem jelentkezni,de alkalomadtán azért szívesen kipróbálnék egyet

Egyenlőre nincs tervbe ts cső,de szólok ha indul egy új gyártás.gesszti írta:Bambi, TS-re is jó ez a kipuff, amit gyártasz, vagy arra más kell? Készítesz TS-hez is?
- gesszti
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ TS 250 standard
Bambi, TS-re is jó ez a kipuff, amit gyártasz, vagy arra más kell? Készítesz TS-hez is?
-
- Simsonos
- MZ-d típusa: MZ ETZ 251
Én még csak elhoztam az új kipuffot, a felszerelés még várat magára (bár egy próbakör erejéig...). És köszönöm a fogadtatást a műhelyben 

nincshell írta:Valami változtatás történ a gyártás során a Bambi 3-ban? Gondolok itt anyagvastagság vagy valami egyéb?
- hell
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 250 De Luxe
Valami változtatás történ a gyártás során a Bambi 3-ban? Gondolok itt anyagvastagság vagy valami egyéb?
- Stephanus
- kis ETZ-s
Én is feltettem a Bambi féle kipufogót az utángyártott helyett. Megy vele a gép mint a bolond, és a hangja... Nehezemre esik leállítani a motort, olyan jó hallgatni a dünnyögését!
Szóval nagyon tetszik! Köszi!
Szóval nagyon tetszik! Köszi!
Tegnap felszereltem a kipufogót, valamint összehasonlítottam a boltban kapható gyári kinézetű utángyártottal.
A két végénél belenézek vannak bőven külömbségek meg súlyra is. pl. a Bambi-féle kipufogóban van egy plussz lamella (ami látható) és a végében lévő cső is sokkal hoszabb.
-Csendesebb a motor, és nyomatékosabb. Ezek alapján merem azt mondani hogy a gyári kinézetű utángyártottnak nem sok köze van a gyári kipufogóhoz!
Ma remélhetőleg megyek egy hosszú próbakört is.
-Az alapjáratom egyenletesebb mint a Doxxa járása. (enyhe túlzással)
Nagyon jól sikerült kipufogó.
Köszönjük Bambi!
A két végénél belenézek vannak bőven külömbségek meg súlyra is. pl. a Bambi-féle kipufogóban van egy plussz lamella (ami látható) és a végében lévő cső is sokkal hoszabb.
-Csendesebb a motor, és nyomatékosabb. Ezek alapján merem azt mondani hogy a gyári kinézetű utángyártottnak nem sok köze van a gyári kipufogóhoz!
Ma remélhetőleg megyek egy hosszú próbakört is.
-Az alapjáratom egyenletesebb mint a Doxxa járása. (enyhe túlzással)
Nagyon jól sikerült kipufogó.
Köszönjük Bambi!
,,Ha szikra van, benzin van, meg levegő van: annak működni kell"
Esetleg valaki rajtam kívül nem rendelt Nyíregyházáról kipufogót?bambi írta:Elkészültek a kipufogók
Eredetileg úgy terveztem, hogy a bátyám hazahozza nekem, mert Pesten lakik a barátnője és elég gyakran jár fel. Erre nem 2 hete szakított vele 9 év után a b*rom állatja... Ezt a kis időt már kibírhatták volna...

Na mindegy, ha esetleg másvalaki is rendelt a keleti régióból, azt szeretném megkérni, hogy a megfelelő költségtérítés mellett hozza el az enyémet is.
Van valaki?
Elkészültek a kipufogók 

meg jöttjura györgy írta:sziasztok Bambi postáztam is üdv. juragy
- jura györgy
- bajnok
sziasztok Bambi postáztam is üdv. juragy
Igen oda is küldheted.jura györgy írta:sziasztok ,Árpi akkor küldhetem a Drégely utcai címedre ? péntekem postáznám
üdv. juragy
- jura györgy
- bajnok
sziasztok ,Árpi akkor küldhetem a Drégely utcai címedre ? péntekem postáznám
üdv. juragy
üdv. juragy
- FDani92
- rolleres
Én kihúznám magam a listáról, ugyanis sikerült szerezni egy gyári kipuffot.
Itt a lista nélkülem:
"ETZ 250 kipufogóim elfogytak.De kaptam már érdeklődést így nyitok egy egy listát megint,10 cső legyártására."
bambi-2db
gabor- 1db
Larionov - 1db
jura györgy -1db
VS461 - 1 db
aronpfabian - 1 db
seagateh - 1db
sunbim - 1db
Soner -1 db
Stephanus - 1db
Itt a lista nélkülem:
"ETZ 250 kipufogóim elfogytak.De kaptam már érdeklődést így nyitok egy egy listát megint,10 cső legyártására."
bambi-2db
gabor- 1db
Larionov - 1db
jura györgy -1db
VS461 - 1 db
aronpfabian - 1 db
seagateh - 1db
sunbim - 1db
Soner -1 db
Stephanus - 1db
lehet mindíg többet gyártatokStephanus írta:Ha túl lehet lépni a 10db-os limitet, én is szívesen kipróbálnék egy ilyen kiput.
bambi-2db
gabor- 1db
Larionov - 1db
jura györgy -1db
VS461 - 1 db
aronpfabian - 1 db
seagateh - 1db
sunbim - 1db
FDani92 - 1db
Soner -1 db
Stephanus - 1db
- K.Imi
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ 251m
Ha lehetne ilyen kivitelben, rendelnék én is......Zsolesz23 írta:Igen, másképp néz ki mint az utcai mz kipufogója, azért is kérdeztem. az enyém nem egyenes, hanem meg van törve az elején és felfelé áll a vége és fekete. ilyet is lehet rendelni?

MZ ETZ 251e '89
- Stephanus
- kis ETZ-s
Ha túl lehet lépni a 10db-os limitet, én is szívesen kipróbálnék egy ilyen kiput.
bambi-2db
gabor- 1db
Larionov - 1db
jura györgy -1db
VS461 - 1 db
aronpfabian - 1 db
seagateh - 1db
sunbim - 1db
FDani92 - 1db
Soner -1 db
Stephanus - 1db
bambi-2db
gabor- 1db
Larionov - 1db
jura györgy -1db
VS461 - 1 db
aronpfabian - 1 db
seagateh - 1db
sunbim - 1db
FDani92 - 1db
Soner -1 db
Stephanus - 1db
A gyártás kb 3 hét a befizetés átutalással,piros csekken vagy személyesen a műhelyemben 15000ft.Határ idő június 20.Egyéb kérdés privátban.Soner írta:Érdeklődnék, hogy hogy működik a fizetés és a postázás ?!
bambi-2db
gabor- 1db
Larionov - 1db
jura györgy -1db
VS461 - 1 db
aronpfabian - 1 db
seagateh - 1db
sunbim - 1db
FDani92 - 1db
Soner -1 db