](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
:DDDcitcat írta:
Ma már nagyon halknak tűnt bár az omega-scorpions koncertre menet még nem annyira de hazafelé nem is hallottam (semmit)
Hegessz a végére még 1 hangtompítót, mint az autóknál a végdob. Arra ügyelj, hogy az átmérő sehol se legyen kisebb, mint a kipu vége.citcat írta:Ezt értem,csak reméltem csinált már valaki itt valami okosságot mert valamikor15-17évesen volt simsonom és ahoz volt egy festékes doboz méretű kütyü amit a kipuf. végére kellett tenni és máris el lehetett sunnyogni a csajszihoz szépen csendben nehogy az apucija felébredjen.Dreamer írta:Ha másikkal összehasonlítva nem hangosabb, akkor el kell fogadnod, hogy ilyen. Ez nem négyütemű moci, hogy csak pürröggjön. A gyári kipu tervezett a motor vezérlésével, ha ezt megváltoztatod, nem csak halkabb vagy hangosabb lesz a motorod, de a menetteljesítménye, fogyasztása jelentősen megváltozik!
KILL3R etz írta:Menj az enyémmel... Utána imádni fogod a sajátod.
Ha másikkal összehasonlítva nem hangosabb, akkor el kell fogadnod, hogy ilyen. Ez nem négyütemű moci, hogy csak pürröggjön. A gyári kipu tervezett a motor vezérlésével, ha ezt megváltoztatod, nem csak halkabb vagy hangosabb lesz a motorod, de a menetteljesítménye, fogyasztása jelentősen megváltozik!citcat írta:Sziasztok! azt szeretném kérdezni,hogyan lehet csendesebbre megcsinálni a 250-es etzmet,mindene gyári 26000km van benne, nincs semmi tunning rajta. A motor nem csörög,nincs semmi baja csak szerintem túl hangos,mentem másik etz-vel és az is ugan ilyen hangosnak tűnik.(Nem tyúkot lopni akarok vele hanem csak csendesebben menni)
MrDok írta:Egy újabb hibalehetőség...............sunbim írta:Nna, mi lesz ez?
![]()
![]()
PÜTTY-PÜTTY!
Egy újabb hibalehetőség...............sunbim írta:Nna, mi lesz ez?
![]()
Elhiszem, de az én lelkem akkor nyugodt, ha oda-vissza tömített az elektronika - pláne, hogy már megvettem a csatlakozótnagydivad írta:
Csak annyit szólnék hozzá hogy nekem is ugyan erre a helyre van beépítve egy teljesen tömítetlen, beltérre való. Eddig bármekkora esőben mentem sose ázott be mert egyszerűen a lámpa, az óra és a kormány elveti felette a vizet, na meg a menetszél is lefújja.
http://www.dave.hol.es/wp-content/uploa ... 193940.jpg
Csak annyit szólnék hozzá hogy nekem is ugyan erre a helyre van beépítve egy teljesen tömítetlen, beltérre való. Eddig bármekkora esőben mentem sose ázott be mert egyszerűen a lámpa, az óra és a kormány elveti felette a vizet, na meg a menetszél is lefújja.VS461 írta: Szép, de a jelenlegi elképzelés szerint sajnos nem jó nekem. A teló a tanktáskában van, a kábel onnan fog röviden kilógni, és menet közben csatlakoztatva lesz. A tied szerinti megoldás szerintem nagyon szem előtt van - a csatlakozó meg nagy otromba, mert az is tömített, nem csak az aljzat.
Szépzsakfos írta:Ez a megoldás esetleg?VS461 írta:Lenne egy barkácsolós kérdésem: megjött a vízmentes USB-aljzatom a telefontöltőhöz. Az aljzat kábé 30 milliméter átmérőjű, valahová be kellene építeni. Az akkudekli adná magát, de azt azért csak gyakran leveszi az ember, én meg nem szeretném egy viszonylag sérülékeny, célszerűen rövid kábellel hozzákötni a motorhoz. Igazából vagy ott, vagy a légszűrőházon lenne jó. Járna valamilyen hátránnyal, ha a légszűrőházba belelógna a csatlakozó belseje, némi kábellel? Nyilván letömítve építeném be.
Ez a megoldás esetleg?VS461 írta:Lenne egy barkácsolós kérdésem: megjött a vízmentes USB-aljzatom a telefontöltőhöz. Az aljzat kábé 30 milliméter átmérőjű, valahová be kellene építeni. Az akkudekli adná magát, de azt azért csak gyakran leveszi az ember, én meg nem szeretném egy viszonylag sérülékeny, célszerűen rövid kábellel hozzákötni a motorhoz. Igazából vagy ott, vagy a légszűrőházon lenne jó. Járna valamilyen hátránnyal, ha a légszűrőházba belelógna a csatlakozó belseje, némi kábellel? Nyilván letömítve építeném be.
Ez nálunk Helicoil-nak (esetleg VCoil-nak) hívják. Jobb lesz a menet mint gyárilag.
Upsz, jó tudni, akkor gyorsabban nézek körül:) Köszi!bambi írta:12-es menetbe lehet 10-es javító betétet tenni.Két tükör kell a vizsgára.
12-es menetbe lehet 10-es javító betétet tenni.Két tükör kell a vizsgára.VS461 írta:Ide talán elfér:)
Rakom fel a "gyári" visszapillantókat a gagyi műanyagok helyett (króm, az van, látni viszont nem lehet bennük, még E-jelölést sem), mire kiderült, hogy a főfékhengeren nem feltétlenül M10 a tükörtartó menet, hanem inkább M12 lehet. Örömbódottá, műszaki előtt egy héttel... Bár, ha jól tudom, egy tükör elég a vizsgára, azért szétnézek pár csavarboltban, hátha van ilyesmi menetjavító cuccuk. De lehet, kipróbálom házilag, valami lágy dróttal.
Apropó, domború tükörlapot a gyári méretű visszapillantóba vagy -ra hol lehetne kapni?
Pitypang színűsunbim írta:Az nem sárga, hanem mézszínű!...
![]()
Van egy /1 ami itt rohad nálam, de pár "nem gyári" megoldás miatt még senkinek sem kellett így műszakilag megbízható hétköznapi MZ formájában.sunbim írta:Az nem sárga, hanem mézszínű!![]()
Szép a méhecske!![]()
Az alsó képen lejjebb van az idom alja?
Véletlenül ismerek egy embert aki ismeri a gyártó rokonát..........sunbim írta:Baszki,
ez brutál lesz! Maj'nem bef..tam.
Ha fent lessz, és felteszel egy képet lehet be is ...![]()
Ha kész, el KELL jönnöd egy túrára, hadd csorgassuk a nyálunk!
MrDok. Ez a fejidom nagyon állat , nem tudod véletlen ki gyártja?![]()
![]()
Jobban néz ki mint egy ..., min is gurultunk egyet Pilisen? nna, annál.
Szép!pitypang18 írta:És elkészült a fejidom festése![]()
Akkor marad a lemezem, az már bevált.MrDok írta:Igen, de nem javaslom, jobban jársz egy fél colos oda szabott csődarabbal, az egyik csavarral áttűzve. Támaszt, és az állvány is felül rajta, ha jól állítod be.tiger1342 írta:Urak! A TS 250 és ETZ 250 középállvány támasztéka megegyezik? Én már próbáltam kiküszöbölni a problémát egy nagyobbacska lemezzel, de inkább a gyári megoldást pótolnám.
Az 5-ös alkatrészről van szó:
Igen, de nem javaslom, jobban jársz egy fél colos oda szabott csődarabbal, az egyik csavarral áttűzve. Támaszt, és az állvány is felül rajta, ha jól állítod be.tiger1342 írta:Urak! A TS 250 és ETZ 250 középállvány támasztéka megegyezik? Én már próbáltam kiküszöbölni a problémát egy nagyobbacska lemezzel, de inkább a gyári megoldást pótolnám.
Az 5-ös alkatrészről van szó:
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég